Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΣΚΗΣΕΙΣ Ισραήλ ΕΝΑΝΤΙΩΝ εξωγήινων(Βίντεο)

Μία περίεργη είδηση κυκλοφόρησε από την Jerusalem Post στις 23/2/2015. Σύμφωνα με αυτήν οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις διενεργούν εκπαιδευτική άσκηση που επικεντρώνεται γύρω από την ιδέα της ανεπιθύμητης ιδέας εξωγήινων διαστημόπλοιων να κατακλύζουν τη Γη.

Η άσκηση κατάρτισης κατασκευάστηκε για τη μονάδα προγραμματισμού της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά, σύμφωνα με τον διοικητή της επιχείρησης, στην Jerusalem Post το κομμάτι "εξωγήινη εισβολή" δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια ιστορία διαμόρφωσης. «Ο στόχος ήταν να τους κάνουμε να καταλάβουν (οι εκπαιδευόμενοι) τη σημασία ανάπτυξης μίας άμυνας στον κυβερνοχώρο. Έχουμε προσαρμόσει την άσκηση για την Generation Y, που αγαπά τις προκλήσεις. Έτσι ετοιμάσαμε την ιστορία μιας εξωγήινης εισβολή».


Για την άσκηση, δομήθηκε ένα σύστημα το οποίο οι συμμετέχοντες στρατιώτες έπρεπε να χακάρουν. Είχαν εντολή να μάθουν όσο περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούσαν για ένα ψεύτικο εξωγήινο διαστημόπλοιο, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ισχυρή άμυνα στον κυβερνοχώρο.

Μπορεί οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις να χρησιμοποιούν την εξωγήινη εισβολή ως μια διασκεδαστική ιστορία για μια σοβαρή εκπαιδευτική άσκηση, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που παίρνουν την ιδέα πολύ πιο σοβαρά:

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το νησί της Χαβάης έχει αποκτήσει το δικό του διάδρομο προσγείωσης UFO, ο οποίος σύμφωνα με τους ντόπιους σκοπό έχει να προωθήσει ειρηνικές σχέσεις με τους εξωγήινους.

Τελικά, κάποιοι μισούν τους εξωγήινους και κάποιοι τους καλοδέχονται.

Τι συμβαίνει πραγματικά;

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο διοικητής της επιχείρησης για την άσκηση "εισβολή εξωγήινων" στο Ισραήλ, δεν μπορεί να φανερώσει τα πάντα γύρω από αυτήν. Όμως, σίγουρα, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Δείτε και δύο βιντεάκια κατάρριψης UFO στο Ισραήλ, τα οποία εντοπίσαμε στο invisiblelycans για το ίδιο θέμα:
ΠΗΓΗ diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου