Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Ανοιξη στην αρχαία Ελλάδα και ο μύθος της Περσεφόνης

Σήμερα είναι επίσημα η πρώτη μέρα της Ανοιξης και η φύση αναγεννάται, ωστόσο όπως συνέβαινε με τα περισσότερα φυσικά φαινόμενα, έτσι και τις αλλαγές των εποχών, οι Αρχαίοι Έλληνες τις απέδιδαν σε θεϊκή παρέμβαση.
Ένας από τους πιο όμορφους μύθους της Ελληνικής μυθολογίας, είναι η ιστορία της Περσεφόνης, κόρης της θεάς Δήμητρας και του Δία, την οποία ερωτεύτηκε ο θεός Πλούτωνας και την πήρε μαζί του στον Κάτω Κόσμο.
Σύμφωνα με τον μύθο, η Δήμητρα, η οποία ήταν η θεά της καρποφορίας και της γονιμότητας και υπεύθυνη για την καλή σοδειά και την άνθιση της φύσης είχε κάνει την όμορφη Περσεφόνη με το θεό Δία.

Οι Ρώσοι δίνουν στην Κριμαία την αρχαία ελληνική ονομασία Ταυρίδα!!!

Οι Ρώσοι, με πρόταση της Δούμας ετοιμάζονται να δώσουν και πάλι στην Κριμαία το αρχαίο ελληνικό όνομα Ταυρίς ή Ταυρίδα δράττοντας τη μοναδική αυτή ιστορική στιγμή. Κάνουν δηλαδή αυτό που έκανε και η Αικατερίνη η Μεγάλη το 1783 όταν η Χερσόνησος προσαρτήθηκε στη Ρωσική Αυτοκρατορία. Και ο συμβολισμός δεν είναι καθόλου τυχαίος.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ιζβέστια» ο βουλευτής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικούς Κόμματος της Ρωσίας Μιχαήλ Ντεγκουάρεφ πρότεινε η Χερσόνησος να έχει και το όνομα Ταυρίς προκειμένου να αποκατασταθεί η συνέχεια της ιστορίας των διάφορων περιόδων της Κριμαίας.

Τι κρύβει ο αριθμός 33; – Γιατί οι μυστικές κοινωνίες, όπως οι Μασόνοι, βλέπουν το 33 σαν τον μαγικό αριθμός τους;


Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε  από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε το αμερικανικο κρατος 2 δις για να σταματησει την έρευνα εναντίον της. Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.

Συμφωνα με την μαζικη προπαγάνδα, ο αμερικανός τραπεζίτης, Gabriel Magee, πρέπει να πήδηξε με σκοπό να αυτοκτονήσει. Σε ηλικία 39 χρόνων, κερδίζοντας τοσα χοντρά ποσά, τι λόγους πρέπει να είχε για να αυτοκτονησει; Γνώριζε ισως πολλά για το τι μας περιμένει και κώλοσε; Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στα πραγματικά αφεντικά του κόσμου;

Το “Ποτάμι” των μαιμού δημοσκοπήσεων – Το φαινόμενο της ηγεμονίας της μάζας (βίντεο από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ4)

Ένα σύγχρονο φαινόμενο του ψυχολογικού πολέμου και ηγεμονίας της ψυχολογίας της μάζας παίρνει σάρκα και οστά στην χώρα μας μέσω των μοντέρνων στρατηγικών μεθόδων διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, που είναι οι δημοσκοπήσεις.

Παράλληλοι βίοι με τα κανάλια και τα ΜΜΕ της διαπλοκής: Με τον καταιγισμό των αρνητικών πληροφοριών παραλύουν τον κόσμο και τον καθιστούν υποχείριο των επιδιώξεών τους.
Κάνοντας ταμείο στον καταιγισμό δημοσκοπήσεων βγαίνει το απλό συμπέρασμα:

Εμπλέκουν την Πολεμική Αεροπορία σε αναχαιτίσεις ρωσικών αεροσκαφών στην Μαύρη Θάλασσα

Συμφωνία αεροπορικής – επιχειρησιακής συνδρομής κατά «άγνωστων αεροπορικών ιχνών» μέσα στο βουλγαρικό FIR υπέγραψε η Ελλάδα με τη Βουλγαρία.
Η συμφωνία «φωτογραφίζει» ουσιαστικά την συνδρομή της ΠΑ για την αντιμετώπιση σε περίπτωση κρίσης –και όχι μόνο- της ρωσικής Αεροπορίας στη Μαύρη Θάλασσα.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ η Πολεμική Αεροπορία και η βουλγαρική Αεροπορία υπέγραψαν συμφωνία «τεχνικής διευθέτησης» (Technical Arrangement) σύμφωνα με την οποία καθορίζονται τα αναγκαία μέσα καθώς και οι διαδικασίες εκτέλεσης Διασυνοριακών Επιχειρήσεων για Εναέρια Αστυνόμευση (Cross Border Operations for Air Policing) του Εναέριου Χώρου των δύο κρατών.

«Το Κρεμλίνο ξέρει που είναι το αεροπλάνο»

Έκθεση του Κρεμλίνου περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο με το εξαφανισμένο Μπόνγκ καθώς κάνει λόγο για «ύποπτο φορτίο» που κουβαλούσε το αεροπλάνο και για εκτροπή του από τις ΗΠΑ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, η έκθεση αναφέρει ότι οι Αμερικανοί συνέλαβαν και εξέτρεψαν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών σε απόρρητη βάση στην ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία του Ειρηνικού.

Σύμφωνα με την έκθεση η πτήση 370 ήταν υπό επιτήρηση, λόγω αυτού ακριβώς του ύποπτου φορτίου που είχε εν πρώτοις εντοπιστεί στις Σεϋχέλλες και είχε φορτωθεί στο υπό αμερικανική σημαία πλοίο-κοντέινερ MV Maersk Alabama MV. Δυο φρουροί νεκροί... Η ρωσική έκθεση αναφέρει ότι αυτό το φορτίο συνοδεύτηκε κατά τη μεταφορά του με το πλοίο με προορισμό το αεροπλάνο από δύο άριστα εκπαιδευμένους SEALS του αμερικανικού ναυτικού. Αυτό οι δύο Navy Seals βρέθηκαν κατά την έκθεση ,νεκροί ανάμεσα στα κοντέινερ, μια ημέρα μετά τον ελλιμενισμό του πλοίου στις Σεϋχέλλες.

Η ιστορία του πρώτου ηλεκτρικού Ι.Χ. που ήταν ελληνικό

Στη μεγάλη οθόνη ανεβαίνει η ιστορία του πρώτου σύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου! Ο λόγος για το ελληνικό Enfield 8000, που κατασκευαζόταν στη Σύρο στα μέσα της δεκαετίας του '70 από την ομώνυμη εταιρία του εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή και θα μπορούσε να έχει αλλάξει την εξέλιξη ολόκληρης της αυτοκινητοβιομηχανίας, αν δεν σταματούσε πρόωρα η παραγωγή του.

Τις άγνωστες λεπτομέρειες γύρω από τη γέννηση της πρωτοποριακής προσπάθειας, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν σε αδιέξοδο αποκαλύπτει ο επί σειρά ετών διευθυντής σύνταξης του
περιοδικού «4 Τροχοί» Μιχάλης Σταυρόπουλος μέσα από το ντοκιμαντέρ «Ανάμεσα σε δύο νησιά».

Η Ευρώπη των αποσχίσεων: Σκωτία, Καταλονία, Βενετία ακολουθούν το παράδειγμα της Κριμαίας;

Η περίπτωση της Κριμαίας και η απόσχιση της χερσονήσου από την Ουκρανία για να αποφασίσει την ένωσή της με τη «μαμά» Ρωσία ανοίγουν ξανά τον φάκελο της διαφορετικότητας και των αιτημάτων για ανεξαρτησία -αυτονομία εντός των κρατών της Ευρώπης.
Αλλωστε, είναι γεγονός ότι η ήπειρος αποτέλεσε για χιλιάδες χρόνια ένα μωσαϊκό λαών και διαφορετικών εθνοτήτων που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε τεράστιες αυτοκρατορίες για να «παγιδευτούν» εκ νέου στα σύγχρονα έθνη – κράτη, όπως αυτά διαμορφώθηκαν με τις τεράστιες αλλαγές στη διάρκεια του 20ου, κυρίως, αιώνα.

Αφαντο το Boeing: Τα μαζεύουν οι Αυστραλοί -Ισως να μην είναι συντρίμμια

Μετά από τις πρώτες ώρες έρευνας στο σημείο που υπέδειξε ο δορυφόρος πως εντοπίστηκαν αντικείμενα, οι Αυστραλοί βλέποντας πως δεν μπορούν να εντοπίσουν κάτι που να αποδεικνύει πως το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ινδικού Ωκεανού
φαίνεται πως τα μαζεύουν.

Συγκεκριμένα ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Αμποτ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το αν βιάστηκε να ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης για τα συγκεκριμένα αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί απάντησε: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να είναι απλά το φορτίο που έπεσε από κάποιο πλοίο, απλώς δεν ξέρουμε ακόμα».

Υποχωρεί η Βουλγαρία βλέποντας την οικονομική ζημία: Δεν στηρίζει κυρώσεις κατά Ρωσίας

Yποχωρεί η Βουλγαρία στα θέμα των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας βλέποντας ότι θα υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία και η ίδια όπως άλλωστε ολόκληρη η Δύση από την εφαρμογή τους!
O Βούλγαρος πρωθυπουργός Πλάμεν Ορεσάρσκι κατέστησε σαφές ότι η Βουλγαρία δεν θα ενταχθεί αυτόματα σε απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για επιβολή οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας με αφορμή τη κρίση της Ουκρανίας.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΙΝΤΕΟ: 5 ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ & ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ!


Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, 20 Ρώσοι στρατιώτες στη Σεβαστούπολη

έριξαν χειροβομβίδες και κατέλαβαν την ανθυποβρυχιακή κορβέτα του ουκρανικού Πολεμικού Ναυτικού “Ternopil”

 ενώ έχουν καταστρέψει μέρος της…

Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Σύμβουλος του “Υπουργού Άμυνας” της Ουκρανίας Λεονίντ Πολιάκοφ.

"Ξανα-βολεύουν τα δικά τους παιδιά! Σώζουν από την απόλυση τους εργαζόμενους στα βουλευτικά τους γραφεία

Με μια τροπολογία – πρόκληση που φέρει τις υπογραφές 15 βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, πολιτικοί και κόμματα «ξανα-βολεύουν» τα δικά τους παιδιά...

Συγκεκριμένα, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα ζουν το άγχος της αξιολόγησης τους από κρατικούς λειτουργούς και αξιωματούχους, οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά ή κομματικά γραφεία θα αξιολογηθούν προνομιακά από τους γενικούς γραμματείς ή τους αρχηγούς των κομμάτων.

Υπογραφές υπέρ της θέσπισης της Ελληνικής ΑΟΖ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Αν ένα παράκτιο κράτος έχει μπροστά του ανοιχτή θάλασσα, τότε δεν έχει κανέναν περιορισμό να ορίσει την ΑΟΖ του ως το απώτερο όριο των 200 ναυτικών μιλίων.

Όταν υπάρχουν παρακείμενα κράτη σε απόσταση μικρότερη των 400 ναυτικών μιλίων ώστε και τα δύο να απολαμβάνουν πλήρη ΑΟΖ τότε ακολουθούν την τακτική της μέσης γραμμής στα συγκεκριμένα σημεία.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανεξήγητο - Αεροπλάνο προσγειώθηκε 35 χρόνια μετά την εξαφάνιση του (Βίντεο)

Ένα αεροπλάνο που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.

Όλες οι έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες και μάλιστα κάποιοι βιάστηκαν να κλείσουν το φάκελο χωρίς περαιτέρω στοιχεία.

35 χρόνια αργότερα , στις 12 Οκτωβρίου του 1980 συνέβη κάτι το απίστευτο! Το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου σαν να ήρθε από το πουθενά. Το γεγονός δεν μεταδόθηκε από κανένα δυτικό μέσο μαζικής ενημέρωσης παρά μόνο από τα ινδονησιακά.

Economist: Ο Πούτιν πάτησε την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη (Βίντεο)

Παραδοχή ότι η «σιδηρά ευφυΐα» του Ρώσου ηγέτη όχι απλά βάζει δύσκολα αλλά ισοπεδώνει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών

Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που είναι σε θέση να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση και το πράττει,
αποτελώντας, όπως σας γράφουμε, αντίβαρο στα σχέδια διοικητικής ένωσης του πλανήτη και διακυβέρνησής του από ένα κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου, στον οποίο ανήκουν και τα κοιτάσματα της Ρωσίας που επ’ ουδενί πρόκειται να παραδώσει το Κρεμλίνο.

ΓΑΛΛΙΑ: Νεαροί μουσουλμάνοι λένε στην αστυνομία, "Αυτή είναι η πόλη μας, εμείς κάνουμε οτι μας αρέσει, και αν δεν συμφωνείτε, θα την κάψουμε.(Βίντεο)


Γαλία 17 Μαρτίου 2014.

Η αστυνομία εντόπισε εναν μουσουλμάνο που εκκρεμούσε ένταλμα και όταν προσπάθησε να τον συλλάβει μαζεύτηκαν αμέσως  άλλοι εξήντα μουσουλμάνοι και τους προπηλάκισαν φωνάζοντας αυτή είναι η πόλη μας και αμα δεν σας αρέσει την καίμε.

Κάψανε ενα περιπολικό αλλά δεν σταμάτησαν εκει επιτέθηκαν και στο αστυνομικό τμήμα.

Γ.Δελαστίκ:Τα πάντα γνωρίζουν οι Αμερικανοί για το χαμένο Μπόινγκ

Του Γιώργου Δελαστίκ*

Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA, όταν τηρεί σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς έχει γίνει με το χαμένο Μπόινγκ των μαλαισιανών πολιτικών αερογραμμών με τους σχεδόν τριακόσιους επιβάτες. Θέατρο παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση φυσικά, η οποία έχει ενημερωθεί πλήρως για τα πάντα που αφορούν το αεροπλάνο αυτό, του οποίου η τύχη υποτίθεται ότι αγνοείται.

Φωτογραφία του δράστη από... μια τρίχα - Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη

Στο μέλλον αν κάποιος αφήσει πίσω του μια τρίχα στη σκηνή του εγκλήματος, θα είναι σαν να έχει αφήσει την ίδια την φωτογραφία του.Μια πολλά υποσχόμενη αμερικανο-βελγική τεχνολογία φιλοδοξεί να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» των εγκληματολογικών ερευνών, καθώς είναι σε θέση να αναδημιουργήσει τρισδιάστατα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή το πιθανό πρόσωπο ενός καταζητούμενου, μόνο από τα ίχνη του γενετικού υλικού (DNA) που έχει αφήσει πίσω του.
Αν και η τεχνική είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο, φτιάχνοντας πορτρέτα μέσες - άκρες, χωρίς μεγάλη ακρίβεια, θα μπορούσε μελλοντικά, όταν βελτιωθεί περαιτέρω, να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην αστυνομία και σε άλλες υπηρεσίες - ενώ θα μπορούσε πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για να αναδημιουργήσει και τα χαμένα πορτρέτα των μακρινών προγόνων κάποιου. Η μέθοδος βασίζεται στον εντοπισμό γονιδίων που επηρεάζουν τον σχηματισμό των χαρακτηριστικών του προσώπου στους ανθρώπους.

Η θεωρία του Πολυσύμπαντος κερδίζει… έδαφος μετά την πρόσφατη ανακάλυψη βαρυτικών κυμάτων

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της ανακάλυψης των περίφημων βαρυτικών κυμάτων, ρυτιδώσεων στον χωροχρόνο που εμφανίστηκαν μια στιγμή μετά τη Μεγάλη Έκρηξη από την οποία προέκυψε το Σύμπαν. Η ανακάλυψη αυτών των κυμάτων προσφέρει στήριξη στη λεγόμενη θεωρία του πληθωρισμού, σύμφωνα με την οποία το νεογέννητο Σύμπαν πέρασε από μια φάση απότομης διόγκωσης.

Κεντρική ιδέα αυτής της θεωρίας είναι ότι το Σύμπαν μας είναι μόνο μία «μονάδα» μέσα σε ένα άπειρο και συνεχώς επεκτεινόμενο σύνολο ασύνδετων μεταξύ τους παράλληλων συμπάντων που αποτελούν το Πολυσύμπαν. Την ύπαρξη του Πολυσύμπαντος προτείνουν και άλλες θεωρίες όπως η Θεωρία των Χορδών και τομείς της θεωρητικής φυσικής όπως η κβαντομηχανική.

Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα να στηρίξει τις κυρώσεις στη Ρωσία

Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος 
Ιδιαίτερα συγκρατημένη εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση 
ΠΗΓΗ  EPA/JAKUB KAMINSK
Η Ουάσιγκτον προχώρησε σε παρέμβαση και προς την Αθήνα ώστε αυτή με τη σειρά της, ως προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), να υποστηρίξει την επιβολή σκληρότερων κυρώσεων προς αξιωματούχους από τη Ρωσία και την Κριμαία ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων που διεξήχθη τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες υπό τη σκιά του δημοψηφίσματος στην Κριμαία υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΙΟ, Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;


Άκου φίλε: Το Αιγαίο Πέλαγος, το έχουν μοιράσει από το 1974 στη μέση. Μπορεί και από πιο νωρίς. Ας πούμε το 1974, διότι τότε φάνηκε καθαρά, μετά από την αερομαχία των Δινόπουλου – Σκαμπαρδώνη. Κατερρίφθησαν 2 F-102 τουρκικά. Τα ξέρεις. Αν δεν τα έχεις υπ” όψιν σου, ψάξε. Στο διαδίκτυο είναι όλα.

Τότε, έπεσε πανικός στους αμερικανόδουλους νατοϊκούς αξιωματικούς των επιτελείων και έβγαλαν φόρα – παρτίδα τα περί 25ου μεσημβρινού.

Ψάξε. Ο 25ος μεσημβρινός, περνά ΑΚΡΙΒΩΣ ανάμεσα από την Άνδρο και την Τήνο. ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (κόβει δύο νομούς αριστερά, δύο δεξιά) αλλά περνά κι από το χωριό Εχίνος της Ξάνθης.

Επιβεβαιώθηκε !!! Μόσχα και Τεχεράνη χέρι-χέρι ... εμπάργκο στις προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ε.Ε.


Πρίν λίγες ώρες το Πολεμικό Ημερολόγιο σας είχε ενημερώσει σε πανελλήνια αποκλειστική είδηση για την απάντηση της Μόσχας στις κυρώσεις της Δύσης μέσω του γεωπολιτικού της συμμάχου την Τεχεράνη... Εδώ η Πρώτη είδηση ...

Ανανεώνοντας συνεχίζουμε λέγοντας :

Νωρίτερα σήμερα οι Η.Π.Α. έκαναν άρση του εμπάργκο του πετρελαίου του Ιράν σε Ιαπωνία και 10 χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης προσπαθώντας έτσι να εκτροχιάσουν τις τιμές του πετρελαίου σε βάρος της Ρωσίας

Ο Υπουργός εξωτερικών Τζ. Κέρι τόνισε πως :

ΔΝΤ: Κάναμε το μεγαλύτερο ιστορικό λάθος με την Ελλάδα!

ΔΝΤ: Κάναμε το μεγαλύτερο ιστορικό λάθος με την Ελλάδα!
Αποκάλυψη – βόμβα: Αφού βύθισαν τη χώρα στην ύφεση τώρα παραδέχονται ότι έκαναν λάθος μέσω του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του IMF. 
Αυτοκριτική τέσσερα χρόνια μετά την υπαγωγή της Ελλάδας σε μηχανισμό στήριξης κάνει το ΔΝΤ, σε μια διόλου τυχαία χρονική περίοδο. Σε λιγότερο από τρεις μήνες η χώρα μας εξέρχεται της δεύτερης δανειακής σύμβασης, ενώ η Ευρώπη έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει να τερματίσει σύντομα τη συνεργασία της με το ΔΝΤ.
Το Ταμείο κάνει την αυτοκριτική του με μια αποκάλυψη - βόμβα, η οποία έρχεται να προστεθεί στις κριτικές που είχαν ασκηθεί από πολιτικούς, οικονομολόγους και αναλυτές για το αδιέξοδο του ελληνικού προγράμματος, με βάση και τις εμμονές της Ουάσινγκτον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΑΠΟ ΧΤΕΣ ''ΒΡΕΧΕΙ'' ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΛΤΩΔΟΥΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!Βρέχει ασθένειες!!!


Οδηγοί διτρόχων που κυκλοφορούσαν χθες το μεσημέρι στο λεκανοπέδιο Αττικής -χωρίς κράνος- αισθανόντουσαν να "βρέχει" στο προσωπό τους από τον ουρανό μκρά κομμάτια σαν πολτώδες υγρό.
Στο μεταξύ ένα παράξενο κιτρινωπό νέφος είχε κατέβει πολύ χαμηλά δημιουργώντας συνθήκες ασφυξίας.

Φίλος γιατρός που υπηρετεί σε κεντρικό νοσοκομείο υποστηρίζει ότι αυτή τη περίοδο-αρχές της Άνοιξης-μας ψεκάζουν από το ουρανό με ιώσεις. Είναι η κατ΄εξοχήν περίοδος που κάνουν θραύση οι χημικές ουρές. (Το καλοκαίρι οι ψεκασμοί γίνονται πράγματι για τις καλλιέργειες ενώ τώρα για να ενισχυθούν οι διάφοροι ιοί ώστε να αυξηθούν τα κρούσματα διαφόρων ιώσεων και να δουλεύουν οι φαρμακοβιομηχανίες).

Απίστευτο! Καθηγητής απαιτεί να φυλακίζονται οι «αρνητές» της κλιματικής αλλαγής

Ένας καθηγητής με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Ρότσεστερ έχει απαιτήσει τη φυλάκιση οποιουδήποτε Αμερικανού διαφωνεί ενεργά ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλείται αποκλειστικά από την ανθρώπινη δραστηριότητα.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
18 Μαρτίου 2014
Ο Lawrence Torcello, καθηγητής φιλοσοφίας με διδακτορικό από το πανεπιστήμιο στο Buffalo, δημοσίευσε τις παρατηρήσεις του στο πλαίσιο μιας έκθεσης που θα υποβληθεί στην ακαδημαϊκή ιστοσελίδα "Η συνομιλία".

Αν αληθεύει η είδηση ... μας οδηγούν στον όλεθρο! Δόθηκε τηλεφωνική εντολή στην Κατεχάκη να περάσουν ως ανεπιθύμητους στο σύστημα του Ρώσους αξιωματούχους της Κριμαίας. «Να τους συλλαμβάνετε όλους και να τους σουτάρετε σε περίπτωση που βρεθούν στην Ελλάδα»!

Η Ευρωπαική ένωση έχει δώσει εντολή να απελαύνονται οι Ρώσοι αξιωματούχοι…
Σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, που προέρχονται από αρχές ασφαλείας , κρίνουν τους Ρώσους που έρχονται Ελλάδα “Persona non grata” , τους συλλαμβάνουν στο αεροδρόμιο και τους απελαύνουν όλους.
Στην Κατεχάκη σήμερα,  δώσανε εντολή τηλεφωνικώς να περάσουν στο σύστημα όλους τους αξιωματούχους της Κριμαίας ως ανεπιθύμητους στην Ελλάδα , ήτοι να τους συλλαμβάνουν και να τους απελαύνουν σε περίπτωση που βρεθούν στην χώρα μας.

Βομβάρδισαν τα ξημερώματα οι ισραηλινοί τη Συρία-Ετοιμάζουν κάτι στη Συρία οι ΗΠΑ, απάντηση στη Ρωσία;

Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) δήλωσε: «Το Ισραήλ έπληξε συριακούς στόχους που επέτρεψαν τη βοήθεια σε τρομοκρατική επίθεση στην οποία τέσσερις άνδρες μας τραυματίστηκαν.Πλήξαμε θέσεις διοίκησης, πυροβολαρχίες καθώς και εγκαταστάσεις εκπαίδευσης που ανήκουν στον συριακό στρατό. Η IDF διατηρεί τοδικαίωμα να ενεργήσει με κάθε τρόπο και ανά πάσα στιγμή κρίνει ότι πρέπει να υπερασπίζεται τους πολίτες του Ισραήλ”.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ανθρώπινα θύματα από τον πρωινό βομβαρδισμό ενώ η σημερινή ενέργεια χωρίς αμφιβολία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη στρατιωτική εμπλοκή του Ισραήλ στο συριακό πόλεμο.

Εισαγγελέας Νικολούδης: Οι τράπεζες είναι εγκληματίες χωρίς καλάσνικοφ και μάσκες, αλλά με δικά τους κανάλια και εφημερίδες

Διαφθορά παντού, σε όλες τις τράπεζες που έδιναν δάνεια γνωρίζοντας ότι δεν θα ξεπληρωθούν και μάλιστα είχαν αποκλειστικά ως σκοπό το προσωπικό οικονομικό όφελος.
Βαριές κουβέντες που όμως αντικατοπτρίζουν την αλήθεια από το στόμα του πλέον ειδικού, του εισαγγελέα Παναγιώτη Νικολούδη, του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Τα λόγια αυτά δεν τα είπε ο εισαγγελέας σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, ή σε... πηγαδάκι, τα είπε μέσα στη Βουλή και αυτό από μόνο του δίνει τεράστια σημασία στα λεγόμενά του.

Money Masters: Σε ποιους χρωστάει η ανθρωπότητα; (Βίντεο)

Το Money Masters δεν είναι ένα απλό ντοκιμαντέρ.

Στο Money Masters αναφέρονται τα ονόματα των τραπεζιτών που μέσα από διαρκείς απάτες εις βάρος της ανθρωπότητας κατάφεραν να ελέγξουν την δημιουργία του χρήματος παγκοσμίως. Αυτές οι απάτες περιγράφονται ακριβώς στο ντοκιμαντέρ αυτό.

Κανονικά όλα τα κανάλια στην Ελλάδα θα έπρεπε να παίζουν το ντοκιμαντέρ αυτό για να μην τολμήσουν οι διεθνείς αυτοί τοκογλύφοι να μας ζητούν δεκάδες φορές περισσότερα λεφτά απ' αυτά που μας έχουν δανείσει.

Ο «ΔΡ COPPER» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2008;

«Μήπως η τιμή του χαλκού προσπαθεί να μας πει κάτι; 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
19 Μαρτίου 2014 
Ο χαλκός μερικές φορές αναφέρεται ως "Δρ Χαλκός," επειδή το μέταλλο χρησιμοποιείται σε τόσες πολλές βιομηχανικές εφαρμογές και είναι απαραίτητος για πολλούς διαφορετικούς τομείς της οικονομίας. Αυτό κάνει συνήθως την τιμή του μια καλή ένδειξη για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ: ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ

Η νέα έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), έχει συνταράξει το μύθο που επικρατεί ότι στην πραγματικότητα τα φάρμακα της χημειοθεραπείας καταπολεμούν τον καρκίνο. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
19 Μαρτίου 2014

Αντίθετα, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Amherst, (UMA) διαπίστωσαν ότι αυτά τα κλινικά δηλητήρια, αν και μερικές φορές αρχικά είναι αποτελεσματικά στην αναχαίτιση της ανάπτυξης και της διάδοσης των υπαρχόντων καρκινικών κυττάρων, τελικά, προκαλούν μεγάλες ζημιές των βλαστικών κυττάρων που προκαλούν ακόμη περισσότερο καρκίνο. 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;


5 χρονια αποκαλύπτουμε, αντιστεκόμαστε, προλαβαίνουμε καθε τους κίνηση.

Το γάλα απειλεί με θρυμματισμό την κυβερνητική συνοχή-Σηφουνάκης: Δεν θα περάσει, ξεχάστε το!

Ενστάσεις και από Βλάχο, Χαρακόπουλο, Τζαμτζή, Μωραϊτη, Κασσή - Αδωνις: Θα ήταν για γέλια να μην περάσει η συμφωνία λόγω του γάλακτος.Να θρυμματίσει την εύθραυστη συνοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας απειλεί η ρύθμιση για το γάλα καθώς αυξάνει η ομάδα των βουλευτών της συγκυβέρνησης που απειλούν ότι θα την καταψηφίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Νίκος Σηφουνάκης βλέποντας τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά να εξηγεί σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το θέμα του γάλακτος είπε: «Αυτή η ρύθμιση δεν πρόκειται να περάσει από την Βουλή. Ξεχάστε το! Βάζει ταφόπλακα στους παραγωγούς και εμείς στην Μυτιλήνη έχουμε μεγάλη τοπική παραγωγή».

Twitter: 21.000 «μπράβο» για το «χαστούκι» Γκιουλ σε Ερντογάν-Ο λαός -του Διαδικτύου- «γκρέμισε» την απαγόρευση

«Αποθέωση» στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για τη δημοκρατική στάση του Τούρκου προέδρου, που αποδοκίμασε εμπράκτως την απαγόρευση που επέβαλε ο πρωθυπουργός της χώρας.
Τη δύναμη και την επιρροή του Τούρκου προέδρου της Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, αναδεικνύει το «tweet» που έκανε σήμερα, αντιδρώντας στην απαγόρευση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Ο Πούτιν υπέγραψε την ένταξη της Κριμαίας στη Ρωσία

Ο Πούτιν υπέγραψε την ένταξη της Κριμαίας στη Ρωσία
Το νόμο, ο οποίος ολοκληρώνει τη διαδικασία ένταξης της Κριμαίας στη ρωσική ομοσπονδία υπέγραψε την Παρασκευή (21/03) ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος, αψηφώντας τους δυτικούς ηγέτες που επιμένουν ότι η χερσόνησος της Μαύρης Θάλασσας παραμένει έδαφος της Ουκρανίας, σε μία τελετή στο Κρεμλίνο, η οποία αναμεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά, υπέγραψε το νόμο, επικυρώνοντας έτσι τη συνθήκη με την οποία η Κριμαία εντάσσεται στη Ρωσία, όπως επίσης και ένα νόμο με τον οποίο δημιουργούνται δύο νέες διοικητικές περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Κριμαία και η Σεβαστούπολη.