Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Απίστευτο! Καθηγητής απαιτεί να φυλακίζονται οι «αρνητές» της κλιματικής αλλαγής

Ένας καθηγητής με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Ρότσεστερ έχει απαιτήσει τη φυλάκιση οποιουδήποτε Αμερικανού διαφωνεί ενεργά ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλείται αποκλειστικά από την ανθρώπινη δραστηριότητα.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
18 Μαρτίου 2014
Ο Lawrence Torcello, καθηγητής φιλοσοφίας με διδακτορικό από το πανεπιστήμιο στο Buffalo, δημοσίευσε τις παρατηρήσεις του στο πλαίσιο μιας έκθεσης που θα υποβληθεί στην ακαδημαϊκή ιστοσελίδα "Η συνομιλία".
Ο Torcello υποστηρίζει ότι τα κακοήθη άτομα, που δεν ταυτίζονται, οργανώνουν συλλογικά «εκστρατείες χρηματοδοτημένης παραπληροφόρησης» για την κλιματική αλλαγή. 
Ο Torcello προσπαθεί να δείξει ότι μια τέτοια δραστηριότητα »πρέπει να θεωρείται εγκληματική αμέλεια." "

Η «επιστημονική συναίνεση» για το θέμα λέει ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα είναι ένας παράγοντας στις αλλαγές της θερμοκρασίας, συνεπώς, για τον Torcello τα δύο τρίτα των Αμερικανών διατρέχουν τον κίνδυνο να θεωρηθούν εγκληματίες για την έκφραση αυτών των πεποιθήσεων.

Στην Αμερική του Torcello, θα δούμε επίσης αμέτρητους επιστήμονες να κλείνονται στη φυλακή για τη συνεχή παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ότι δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Η πιό πρόσφατη έρχεται από τον συνιδρυτή της Greenpeace Patrick Moore, ο οποίος κατέθεσε μπροστά σε μια επιτροπή της Γερουσίας τον περασμένο μήνα ότι «δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οι ανθρώπινες εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) είναι η κυρίαρχη αιτία για την αύξηση της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα της Γης τα τελευταία 100 χρόνια. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου