Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Οι Έλληνες έδωσαν τον πολιτισμό στην Κίνα;


Μούμια Ευρωπαίου στην κινεζική έρημο


Μετατράπηκαν σε κινεζικό στρατό από τερακότα, οι Έλληνες πολεμιστές;
Τι προδίδουν οι τοιχογραφίες με τους άγνωστους τίτλους και το ασημένιο κύπελλο, μήπως τις πρώτες επαφές ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση;
Τι ζητούσαν οι ξανθιές μούμιες στην άμμο της κινεζικής ερήμου;
Πρόκειται για μια συναρπαστική αναζήτηση για στοιχεία στο «Μέσο Βασίλειο»-Κίνα.

Διάλεξη Ν.Λυγερού:‘’Επαγγελματικές ευκαιρίες ενόψει ΑΟΖ’’(Βίντεο)


Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
 ‘’Επαγγελματικές ευκαιρίες ενόψει ΑΟΖ’’.
ΤΕΙ Κρήτης, 10/12/2014

Διάλεξη Ν.Λυγερού:"Ζεόλιθος & Ζεόλαδο - Ελλάδα Κύπρος"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
 "Ζεόλιθος & Ζεόλαδο - Ελλάδα Κύπρος". 
ΣΤΕΓ, Αίθουσα Αγρό. Ηράκλειο. 
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 12.00

Οι δέκα πιο περίεργες και καινοτόμες γέφυρες του κόσμου (Εικόνες-Βίντεο)

Στη λίστα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 10 πιο απίθανες και καινοτόμες γέφυρες του κόσμου, από αρχιτέκτονες που πραγματικά είχαν πολλή τρέλα.
Pont de Singe Πάρκο Τατόν – Τσεσάιρ, Βρετανία
Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό στα πλαίσια έκθεσης το 2012 και ουσιαστικά κρατιέται στον αέρα από τρία μπαλόνια ηλίου. Για τολμηρούς πεζοπόρους…

H μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία της Ιστορίας: Deal 300 δισ. δολ. μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας για ενέργεια-άμυνα!-12 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, 60-100 ΜΑΧΗΤΙΚΑ 5Ης ΓΕΝΙΑΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΛΠ

Κολοσσιαία συμφωνία οικονομικού ύψους 250 δισ. δολαρίων για την κατασκευή 12 πυρηνικών σταθμών από τη ρωσική Rosatom στην Ινδία υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρεντά Μόντι, ενώ υπογράφηκαν και αμυντικές συμφωνίας ύψους 50 δισ. δολαρίων, μεταξύ των οποίων και αυτή της προμήθειας από την Ινδία ως συμπαραγωγή του θπερμαχητικού πέμπτης γενιάς Τ-50 PAK FA, την ανάπτυξη του οποίου έχει χρηματοδοτήσει με ποσό περί τα 2 δισ. ευρώ η Ινδία.
Επίσης υπεγράφη και μία ενεργειακή συμφωνία στο τομέα των υδρογονανθράκων μεταξύ της ρωσικής Rosneft και της ινδικής Essar Oil που θα ξεπεράσει σε ύψος τα 5 δισ. δολ.

Το εγχειρίδιο της ισλαμιστικής ανωμαλίας: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνει ένας μουσουλμάνος με τις σκλάβες του σεξ

Οι ισλαμοφονιάδες της ISIS είναι πάνω από όλα «τυπικοί» και «νοικοκύρηδες». Έτσι εξέδωσαν ένα εγχειρίδιο, με ερωτήσεις και απαντήσεις, ώστε ο κάθε μακελάρης να γνωρίζει με ακρίβεια τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται όσον αφορά στην υποδούλωση των γυναικών…

Το εγχειρίδιο κυκλοφόρησε ως απάντηση στην «αναταραχή» που προκλήθηκε το καλοκαίρι έπειτα από πολυάριθμες μαρτυρίες , οι οποίες ανέφεραν ότι οι ισλαμοφασίστες της ISIS αιχμαλώτιζαν γυναίκες Γεζίντι και τις χρησιμοποιούσαν ως σκλάβες του σεξ. Στο κείμενο, το οποίο είναι γραμμένο με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι οι ισλαμιστές επιτρέπεται να έχουν σεξουαλικές επαφές με «άπιστες» σκλάβες, συμπεριλαμβανομένων των ανήλικων κοριτσιών, ότι έχουν το δικαίωμα να τις κακοποιούν αλλά και να τις εμπορεύονται.
Ενδεικτικά κάποιες από τις απορίες των ξαναμμένων μουσουλμάνων και οι απαντήσεις των φωστήρων της ISIS

Γιούνκερ για Ελλάδα: «Προτιμώ οικεία πρόσωπα στην εξουσία, όχι ακραίες δυνάμεις»

«Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σήμαινε για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα», ήταν η προειδοποίηση του προέδρου της Κομισιόν
Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν σχετικά με τη χώρα μας προχώρησε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.  Ο κ. Γιούνκερ, απήυθυνε προειδοποίηση προς την Ελλάδα να μην εκλέγουν «ακραίες δυνάμεις» στην εξουσία και είπε πως θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα». Αυτή η δήλωση είναι μέχρι στιγμής η ισχυρότερη παρέμβαση της ΕΕ στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Βραυρώνα: «Βούλιαξε» στις λάσπες ο ναός της Άρτεμιδας- Ο αρχαιολογικός χώρος μετατράπηκε σε... πισίνα

Δειτε φωτογραφίες - Στην Αττική το τελευταίο 24ωρο έπεσε το 1/7 του νερού που πέφτει σε έναν ολόκληρο χρόνο
Σε λίμνη μετατράπηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Βραυρώνας στην Ανατολική Αττική μετά από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την Αττική τα τελευταία 24ωρα.



Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι λάσπες και τα νερά κάλυψαν μέχρι τη μέση τους κίωνες του ναού της Αρτέμιδας μετατρέποντας το χώρο σε... πισίνα!

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ


 Καραμπόλα αυτοκίνητων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/12/2014) στο 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα σε σημείο που γίνονταν έργα.
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 35 περίπου οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Το λεωφορείο μετέφερε μαθητές ενώ σημειώνεται ότι όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική δύναμη με 4 οχήματα και 20 πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.