Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ


 Καραμπόλα αυτοκίνητων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/12/2014) στο 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα σε σημείο που γίνονταν έργα.
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 35 περίπου οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Το λεωφορείο μετέφερε μαθητές ενώ σημειώνεται ότι όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική δύναμη με 4 οχήματα και 20 πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσει τους τραυματίες καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το δυστύχημα έχουμε έναν νεκρό (γυναίκα) και 2 τραυματίες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο απεγκλωβισμός ατόμων που ίσως να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με εκτροπή στον κόμβο Σχηματαρίου καθώς η κίνηση στο ρεύμα της εθνικής οδού έχει διακοπεί.
Διερχόμενος οδηγός σε επικοινωνία που είχε με το lamiareport.gr κάνει λόγο για μια κόλαση.
«Τα αυτοκίνητα είναι το ένα πάνω στο άλλο. Πρέπει να είναι περισσότερα από 30 αυτοκίνητα. Πολλά από αυτά είναι μια άμορφη μάζα. Τουλάχιστον δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ....», είπε σοκαρισμένος στο LR.
«Ένας άλλος οδηγός σχολίασε:  Σήμερα το πρωί κατέβηκα Αθήνα. Ο δρόμος ήταν κόλαση στα σημεία που γίνονται παρεμβάσεις (και δεν ήταν ένα και δύο, κάθε 10χλμ είχαμε έργα με απαράδεκτη σήμανση). Το απόγευμα που γύριζα κατά τις 17:00 στο σημείο που έγινε η καραμπόλα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν, ότι δλδ εδώ θα είναι θαύμα αν με τη βροχή αυτή δεν γίνει δυστύχημα. Και το πιο εντυπωσιακό!? Τα διόδια. Τους τα έχωνα βέβαια σε κάθε σταθμό για το απαράδεκτο της κατάστασης, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.»

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου