Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«Την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς!»..Πανό με μήνυμα για την Μακεδονία σήκωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ(Φωτό-Βίντεο)

Πανό με μήνυμα για την Μακεδονία σήκωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Βαρντάρ, προκαλώντας τις αντιδράσεις των Σκοπιανών...

O ΑΠΟΕΛ υποδέχθηκε την Βαρντάρ από τα Σκόπια στο ΓΣΠ για το πρώτο ματς του Β΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

1ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας - Η θάλασσα του Ελληνισμού(Βίντεο)


1ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας. 
Θρυλόριο, 12/07/2015

Το κατόρθωμα της ομόφωνης συμφωνίας

Του Ν.Λυγερού

Μετά από μια μαραθώνια διαπραγμάτευση, όπου όλοι οι Ευρωπαίοι προσπαθούσαν να βρουν ένα κοινό πλαίσιο για ενιαίες δράσεις που αποτελούν ένα στρατηγικό μείγμα για την πολιτική απόφαση που πάρθηκε σε επίπεδο Ευρωζώνης, ζούμε την επόμενη φάση. Το πρώτο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η σημαντική διαφορά μας επιτρέπει ήδη να πούμε ότι αλλάξαμε πορεία και δεν μπαίνουμε πια στο σενάριο της εξόδου. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι τα νομοσχέδια που εξετάστηκαν ως πλαίσια απαραίτητα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη είναι ήδη έτοιμα.

Βρετανός κάτοχος iPhone συνελήφθη για ρευματοκλοπή σε τρένο

Όταν λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι μας το πρόβλημα με τις φορητές συσκευές είναι οι μπαταρίες που ξεφορτιζουν αλλά όμως προσέξτε μην πάθετε ότι έπαθε ένα Βρετανός... 

Ο Robin Lee ζει στην Βρετανία και χρησιμοποιώντας το τρένο για να φτάσει στο σπίτι του κατά την διάρκεια του ταξιδιού αποφάσισε να φορτίσει το iphone του στο σταθμό του Hackney Wick.

Για κακή τύχη όμως εκείνη την ώρα περνούσε μια αστυνομικός όπου και τον συνέλαβε συνοδεύοντας τον στο τμήμα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μαζεύουν υπογραφές για να παραμείνει Πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Κίνημα υποστήριξης στο διαδίκτυο

Νέα συλλογή υπογραφών για την παραμονή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προεδρία της Βουλής βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην ιστοσελίδα.
Οι συντάκτες της διαδικτυακής εκστρατείας στην ιστοσελίδα Avaaz γράφουν χαρακτηριστικά:
«Με το άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής* θα γίνει η πρόταση μομφής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη ολομέλεια από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, καταπολεμά τη διαπλοκή, ανοίγει φακέλους με σκάνδαλα, παλεύει μόνη στην Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, διεκδικεί χωρίς βοήθεια από τους ''συντρόφους'' της τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας.

Επικοινωνία του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον ΠτΔ Π.Παυλόπουλο - Του ζήτησε "να παραμείνει ως αργά στο γραφείο του" - Παραιτείται;

Έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, είχε πριν από λίγα λεπτά, ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Σύμφωνα, Με πληροφορίες , ο πρωθυπουργός παρακάλεσε τον ΠτΔ να παραμείνει ως αργά στο γραφείο του, πυροδοτώντας έτσι τα σενάρια παραίτησής του ή ακόμα και πρόωρων εκλογών, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν είναι αυτό που επιθυμεί...

Ο "Χερ" Β.Σόιμπλε είναι ο πρόεδρος της εταιρείας στο Λουξεμβούργο που θα παρέδιδαν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας - TI EΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα χέρια του "Χερ" Β.Σόιμπλε θα έπεφταν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας αφού η εταιρεία που θα τα διαχειρίζονταν με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει σαν πρόεδρο τον ίδιο τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ.
«Ο Σόιμπλε φάνηκε ότι δεν απεργάζεται μόνο ένα σχέδιο της γερμανοκεντρικής Ευρώπης ήταν και ολίγον ιδιοτελής», είπε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.
«Η πρόταση μεταφοράς στο Λουξεμβούργο του ταμείου των 50 δισ. ευρώ ήταν σε εταιρεία στην οποία ο Σόιμπλε είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου», τόνισε.

Οι Έλληνες δεν θα μπορούν ούτε να ... πεθάνουν: ΦΠΑ 23% ακόμα και στις κηδείες! ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

Ούτε να πεθάνει δεν θα μπορεί ο Έλληνας πολίτης αφού θα ανέβει το ΦΠΑ στο 23%, ενώ θα πρέπει να ξεχάσει ακόμα και την ερωτική συνεύρεση με το ταίρι του αφού θα ανέβει στο ίδιο επίπεδο και στα προφυλακτικά.
Έτσι εκτός του ότι οι Έλληνες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αφού δεν θα μπορούν να αγοράσουν ούτε τρόφιμα, θα πρέπει να ξεχάσουν ότι θα βρουν γαλήνη κάποτε πεθαίνοντας, αφού θα σβήσουν τμε το άγχος ότι θα δημιουργήσουν πρόσθετα βάρη και χρέη στην οικογένειά τους με το 23% στον ΦΠΑ της κηδείας τους!

Τσίπρας: Ή ψηφίζετε τη συμφωνία ή αύριο δεν θα είμαι πρωθυπουργός!

Το... δικό του τελεσίγραφο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους βουλευτές που απειλούν πως είτε θα καταψηφίσουν είτε θα ψηφίσουν «παρών» στο νομοσχέδιο της συμφωνίας, ανέφερε ότι αν απόψε (15/07/2015) δεν υπερψηφίσουν τη συμφωνία, την επόμενη ημέρα, δηλαδή αύριο, Πέμπτη (16/07/2015) δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός της χώρας.
«Ένα πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι εάν αυτό το δίλημμα που τέθηκε στην ελληνική κυβέρνηση για συμφωνία ή Grexit ήταν πλαστό η πραγματικό», τόνισε ο πρωθυπουργός, ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.