Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!


Στο email του blog μας (alexander.blogspot@gmail.com) λάβαμε το κείμενο το οποίο θα διαβάσετε ποίο κάτω.
Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι αποτελεί μια χορηγία  άνευ προηγουμένου για μία ανεξάρτητη Ελληνική φωνή σαν τη δική μας.
Εν αντιθέσει με διάφορες Μ.Κ.Ο. καθώς και πολιτικά κόμματα που δεν αναφέρουν πηγές και ποσά χρηματοδότησης ή αρνούνται τον έλεγχο των οικονομικών τους εμείς σας ενημερώνουμε πλήρως και με αποδείξεις για τη μεγάλη χορηγία του κ. Rt Hon David Cameron MP.

Πέρα από την πλάκα το ποίο κάτω κείμενο το οποίο θα διαβάσετε καταδεικνύει περιφανέστατα το μέγεθος του θράσους των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ οι οποίοι προκειμένου να εξαπατήσουν τον κόσμο δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και το όνομα αλλά και την υπογραφή του Άγγλου Πρωθυπουργού για να κάνουν ποιο πειστική την απάτη τους.
Εννοείτε πως ο Άγγλος Πρωθυπουργός δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το συγκεκριμένο γεγονός.

Το ATM Card Number το τηλέφωνο και το  email δεν τα δημοσιεύουμε  για ευνόητους λόγους ασφαλείας.
Όλο το κείμενο όπως ακριβώς το λάβαμε βρίσκετε στην διάθεση κάθε αρμοδίου αρχής του Κράτους μας αν μας ζητηθεί.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 
Υ.Σ. Για να μην δαιμονοποίουμε τα πάντα το INTERNET(ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) είναι ένα ελεύθερο δημοκρατικό βήμα(για όσο το αφήσουν ακόμα), πηγή μάθησης και ενημέρωσης αλλά είναι και  
μια μεγάλη πληγή κακόβουλων  απατεώνων  που δεν διστάζουν σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Το πλήρες κείμενο που λάβαμε έχει έως εξής:

Your ref:...Date: 10/02/2012
Ανεπιθύμητα

PRIME MINISTER'S OFFICE info@atm.com
7:16 μ.μ. (Πριν από 20 ώρες)

σε μη κοινοποιημένους παραλήπτες
Προειδοποίηση: Αυτό το μήνυμα μπορεί να μην είναι από τον αποστολέα που ισχυρίζεται. Προσέξτε τους συνδέσμους μέσα στο μήνυμα και να μη δώσετε στον αποστολέα οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία.  Μάθετε περισσότερα
PRIME MINISTER'S OFFICE
TREASURY AND MINISTER FOR THE CIVIL SERVICE,
LONDON, UNITED KINGDOM.

Κανέλλη στο CNN: "Θέλουμε τη ζωή μας πίσω έστω και με δραχμή" Δείτε τι δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη στο αμερικανικό δίκτυο και τι είπε για την έξοδο από την ευρωζώνη(Βίντεο)

Καταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά  η βουλευτή του Κ.Κ.Ε Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.
Ενώ στην Ελλάδα κυριαρχούσαν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις υπουργών  και ο πρωθυπουργός  υποστήριξε ότι καταψηφίση του "μνημονίου 2", οδηγεί τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία, η κα Κανέλλη τάχθηκε δημοσίως υπέρ  της  εξοδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Πριν μερικές μέρες η Λιάνα Κανέλλη με βρετανική ψυχραιμία, αγγλικό φλέγμα και σαφέστατη τοποθέτηση διαποτισμένη με μπόλικη δόση χιούμορ, η βουλευτής του ΚΚΕ έκλεψε την παράστασή με τις δηλώσεις της στο βρετανικό Channel 4 και το δημοσιογράφο Jon Snow

Aυτοί ... "άδουν" στο υπουργικό συμβούλιο και η Standard and Poor’s μας χρεοκοπεί νύχτα!!!


Η Ελλάδα θα κηρυχθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας είτε ψηφίσει η Βουλή το νέο Μνημόνιο είτε δεν το ψηφίσει, αν στις επόμενες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή, το PSI κλείσει με συμμετοχή τέτοια (οι απόψεις διίστανται, άλλοι μιλάνε για 80%, άλλλοι για 90%) που να δίνει το δικαίωμα στην Ελλάδα να τους πάει σε αναγκαστικό "κούρεμα" τους υπόλοιπους δανειστές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της πριν από λίγο ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s!
Συγκεκριμένα ξεκαθαρίζουν οι Αμερικανοί ότι οι ρήτρες συλλογικής δράσης (collective action clauses -CACs) με απλά λόγια η διαδικασία "αναγκαστικού κουρέματος" που θα ενεργοποιήσει η Ελλάδα σε περίπτωση που το PSI δεν συγκεντρώσει την απαιτούμενη συμμετοχή,θα σημαίνει αναδρομική ισχύς των CACs και αυτό θα συνιστά απευθείας αξιολόγηση χρεοστασίου, δηλαδή κανονικότατο "και με το νόμο" "πιστωτικό γεγονός" άρα χρεοκοπία!

Έλληνες χάκερς χτύπησαν στα Σκόπια

Έλληνες  χάκερς χτύπησαν στα Σκόπια

Δυναμικό παρόν έδωσε μια νεοεμφανιζόμενη ομάδα η Αegean CCU όσον αφορά στην έναρξη της δραστηριοποίησής της στο Ελληνικό hacking στερέωμα.
Η συγκεκριμένη ομάδα δε δίστασε να βάλει στο στόχαστρο  το  Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών των Σκοπίων.
Παρ’ότι δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία  για την ομάδα Aegean CCU με το ιδιότυπο σχήμα ως χαρακτηριστικό logo, φαίνεται  ότι  τα μέλη της διαθέτουν  ιδιαίτερα υψηλή τεχνική κατάρτιση και  άρτια οργάνωση , καθώς  κατορθώνει να πραγματοποιήσει  «δεξιοτεχνικά » χτυπήματα εναντίον κυβερνητικών στόχων του εξωτερικού όπως έχουν αναφέρει σε προηγούμενή τους δήλωση.

Η ελληνική σημαία με τα λόγια του Κολοκοτρώνη «έμβλημα αντίστασης» για τους Έλληνες!

Μια εικόνα με την ελληνική σημαία και «χαραγμένα» τα λόγια του Κολοκοτρώνη έχει κοινοποιηθεί στο Facebook από αρκετούς συμπατριώτες μας τις τελευταίες ώρες.
Η εικόνα με την προτροπή: «Εἶσ’ Ἕλληνας?? Τί Προσκυνᾶς?? Σηκώσου Απάνω!!! Ἐμεῖς Καὶ Στοὺς Θεοὺς Ορθοὶ Μιλοῦμε…», πιο επίκαιρη από ποτέ, παρακινεί τους Έλληνες να ορθώσουν το ανάστημα τους!

ΠΗΓΗ prionokordela

Διασώζουν την Ελλάδα ή τους επενδυτές και το ευρώ; Θυσία στον βωμό των επενδυτικών συμφερόντων η Ελλάδα. Σε άρθρο του BBC τίθεται το ερώτημα μήπως τελικά δεν πρόκειται για διάσωση της χώρας και των πολιτών

Με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση να εκτιμούν πως έχουν εκπληρώσει αυτά που είχαν ζητηθεί μετά την επίτευξη της συμφωνίας, το Eurogroup ήρθε να φέρει έναν ακόμα όρο στο τραπέζι.
Αυτό που ζητείται πλέον είναι να υποσχεθούν, με αίμα όπως διερωτάται η Stephanie Flanders του BBC, ότι θα τηρήσουν τους όρους της συμφωνίας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα βγάλει η κάλπη στις επερχόμενες εκλογές.
Επισημαίνοντας πως οι διεθνείς διασώσεις είναι πάντοτε πολύ οδυνηρές, υπογραμμίζει πως η υποταγή των Ελλήνων αρχίζει να φαίνεται ακραία ακόμα και αν, όπως γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι ηγέτες των χωρών που το έχουν ζήσει, δεν πρέπει να δανείζεσαι περισσότερα από αυτά που μπορείς να αντεπεξέλθεις ή να φτάνεις στο σημείο να χάνεις την εμπιστοσύνη των αγορών.

Καλαμάτα: Πέντε μήνες φυλάκιση για το... αλεύρι στον Υφυπουργό

Ένοχη έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας την δημοτική υπάλληλο του Δήμου Καλαμάτας που κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου είχε πετάξει αλεύρι προς τους πολιτικούς που ακολουθούσαν την πομπ.

Το δικαστήριο της επέβαλε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή για απρόκλητη έργω εξύβρισημε αιτιολογία τον ενδεχόμενο δόλο .
Η κατηγορουμένη όπως γράφει το messiniaportal.gr ισχυρίστηκε ότι η πράξη της δεν είχε να κάνει με τα πρόσωπα της τοπικής Αυτοδιοίκησης που άθελα της "λερώθηκαν" από το αλεύρι και μάλιστα ζήτησε δημόσια συγνώμη από αυτούς, άλλα όπως τόνισε σαν στόχο είχε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας κ. Γεωργίου.

Ψηφίζονται αύριο με απειλή κομματικής πειθαρχίας τα μέτρα και εκλογές σε 75 μέρες

- Ο Σαμαράς έθεσε εξ αρχής την απειλή της διαγραφής για όποιον δεν ψηφίσει το νέο μνημόνιο
- Ο Παπανδρέου σύρθηκε στην ίδια απόφαση μετά από παρεμβάσεις Λοβέρδου και Μωραϊτη
- Στήνονται κάλπες αμέσως μετά το Πάσχα

Την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το νέο οικονομικό πρόγραμμα ζήτησαν ο Γ. Παπανδρέου και ο Αντ. Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στις συνεδριάσεις των Κ.Ο. των κομμάτων τους.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί προειδοποίησαν για τις δραματικές συνέπειες που θα έχει μια χρεοκοπία της χώρας αλλά και η έξοδός της από το ευρώ και έθεσαν θέμα κομματικής πειθαρχίας στην αυριανή ψηφοφορία στη βουλή.

Διάγγελμα Παπαδήμου με τρεις αποδέκτες

Διάγγελμα Παπαδήμου με τρεις αποδέκτες
Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό θα απευθύνει το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος .
Ο κ. Παπαδήμος θα περιγράψει αναλυτικά τις συνέπειες μια χρεοκοπίας, απευθύνοντας ταυτόχρονα προειδοποίηση για την ενδεχόμενη καταψήφιση του Μνημονίου.
Στόχος του κ. Παπαδήμου είναι επίσης να εμψυχώσει τον ελληνικό λαό και να συσπειρώσει τις πολιτικές δυνάμεις εν όψει της αυριανής ψηφοφορίας.
Ο πρωθυπουργός γνωρίζει ότι μπορεί να μην κινδυνεύει η έγκριση της δανειακής σύμβασης στην αυριανή ψηφοφορία, υπάρχει  όμως ο κίνδυνος να δημιουργηθεί σοβαρό πολιτικό πρόβλημα.
Οι συνεργάτες του κ. Παπαδήμου είναι ιδιαιτέρως θορυβημένοι για το άνοιγμα των αγορών τη Δευτέρα.
Τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό δείχνουν την έντονη αναμονή που υπάρχει για την αυριανή ψηφοφορία στη  Βουλή.

Το Καστελόριζο «επαναστατεί» με δραχμή

Το Καστελόριζο «επαναστατεί» με δραχμή
Το ακριτικό νησί που επέλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να ανακοινώσει την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, ετοιμάζεται να «επαναστατήσει», επιστρέφοντας στη δραχμή.
Ο δήμαρχος του Καστελόριζου, Παύλος Πανηγύρης, είπε στην ιστοσελίδα aftodioikisi.gr ότι «κάποια στιγμή θα σηκωθούμε να φύγουμε και θα σηκώσουμε την "ανεξάρτητη σημαία της επανάστασης", την "ανεξάρτητη σημαία του Καστελόριζου". Θα επιστρέψουμε στη δραχμή, μιας και, όπως φαίνεται, η πατρίδα μας με το ευρώ δεν είναι πλέον ανεξάρτητη. Για να είμαστε και Έλληνες και ανεξάρτητοι».
«Νιώθουμε παραμελημένοι, εγκαταλελειμμένοι, ότι δεν υπάρχει κράτος. Δεκαοχτώ χρόνια δήμαρχος και έχω απογοητευθεί», σημείωσε ο δήμαρχος, προσθέτοντας πως η ανάπτυξη δεν έχει φτάσει ακόμα στο νησί ή αν πήγε, «έφυγε» μαζί με τους επισήμους και τις υποσχέσεις τους.

«Προθέρμανση» για το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής Ειρηνική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα μέτρα-σοκ

Επί ποδός βρίσκονται και σήμερα οι εργαζόμενοι εν όψει της ψηφοφορίας των μέτρων - σοκ στη Βουλή.

Ο πυρετός των κινητοποιήσεων ξεκίνησε με τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αλλά και του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα στις 11 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της Κυριακής στις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχει «παραταχθεί» στο Σύνταγμα, ενώ στα Προπύλαια έχουν συγκεντρωθεί οργανώσεις της φοιτητικές Αριστεράς, μαζί με φοιτητικούς συλλόγους. Οι διαδηλώσεις σήμερα ήταν ειρηνικές.

Διαβάστε όλα τα κείμενα του νέου μνημονίου

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ρομποτής από το real.gr

Kατατέθηκαν, αργά χθες το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή σύμβαση και το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων καθώς και τα κείμενα του μνημονίου που θα υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα των δανειστών.

Το νομοσχέδιο αποτελείται από τρία άρθρα. Eνα για το PSI, ένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και ένα τρίτο που εξουσιοδοτεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμοκαι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση και να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες για το πρόγραμμα ανταλλαγής των ομολόγων.

Ο εφιάλτης του Σπάρτακου

Του Ν.Λυγερού

Ποιος μπορούσε να φανταστεί
τον εφιάλτη του Σπάρτακου,
του σκλάβου που τα έβαλε
με τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία,
του θρακιώτη που δεν ξέχασε
τι σημαίνει ελευθερία;
Αν το σκεφτείς είναι απλό.
Φαντάσου τον Σπάρτακο
να επιστρέφει τη Θράκη του
για να δει ότι οι δικοί του
κάρφωσαν ένα φράχτη
μέσα στην μνημοσύνη του.

Οι Καραθεοδωρήδες δεν γεννήθηκαν πίσω από ένα φράχτη

Tου Ν.Λυγερού 

Μερικοί θεωρούν ότι η τέχνη του πολέμου με τα νοητικά της σχήματα, εφαρμόζεται μόνο σε πολεμική φάση και γι’ αυτό το λόγο έχουν τόσα προβλήματα για να διαχειριστούν κρίσεις. Τους λείπει το στρατηγικό σκέλος και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα ή σε επίπεδο τακτικό ή προσποιούνται ότι τα βγάζουν πέρα, ειδικά όταν βρίσκονται σε πολεμικό πλαίσιο. Η επιτυχία σε μια εκλογική αναμέτρηση δεν εξασφαλίζει τίποτα όσον αφορά στην ανθεκτικότητα την ώρα της κρίσης. Κατά συνέπεια, έχουμε πολλούς ικανούς όταν δεν υπάρχει ανάγκη και σπάνιους την κατάλληλη στιγμή. Το χειρότερο είναι ότι δεν θέλουν να αποκαλύψουν στους άλλους την πραγματική τους ανικανότητα και δεν αναζητούν καν συμβουλές από ειδικούς του τομέα. Στην τελική, βρίσκονται αντιμέτωποι με οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διότι για να πετύχουν τον παραμικρό στόχο πρέπει να καταπατήσουν δικαιώματα. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο φράχτης του Έβρου. Το πρόβλημα είναι ότι η θεσμική προπαγάνδα είναι τόσο ισχυρή που επηρεάζει ακόμα και πατριώτες, οι οποίοι θεωρούν ότι μια τέτοια κατασκευή είναι ωφέλιμη στις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας. Κάθε ειδικός του πεζικού ή των αρμάτων ξέρει πόσο αθώα είναι αυτή η ιδέα. Ένας τέτοιος φράχτης είναι εμπόδιο μόνο για άτομα και μάλιστα με ελάχιστη νοημοσύνη.

Μικρές απώλειες στην εβδομάδα για την Wall

Dow12.801,23-89,23 -0,69%  



  Nasdaq2.903,88-23,35 -0,80%  

H Wall Street χθες
Τη χειρότερη ημέρα από τις 28 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους κατέγραψαν την Παρασκευή οι βασικοί δείκτες της Wall Street.

Κατεύθυνση στις συναλλαγές έδωσαν από την έναρξη της συνεδρίασης οι οι εξελίξεις στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων για την Ελλάδα έπειτα από τη χθεσινή άρνηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης να δώσουν το πράσινο φως για το νέο πακέτο βοήθειας προς τη χώρα.

Στο χθεσινό Eurogroup οι υπουργοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με θέμα το νέο πακέτο για την Ελλάδα ενώ έθεσαν τρεις προϋποθέσεις για την απελευθέρωση της βοήθειας: την έγκριση του νέου πακέτου μέτρων, την εξεύρεση πρόσθετων περικοπών 325 εκατ. ευρώ και την παροχή ισχυρών δεσμεύσεων από τις πολιτικές δυνάμεις για την εφαρμογή του προγράμματος.

Στη συνέχεια οι δείκτες διεύρυναν τις απώλειες τους καθώς ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης που καταρτίζει η Thomson Reuters σε συνεργασία με το University of Michigan υποχώρησε για την περίοδο έως τα μέσα Φεβρουαρίου στις 72,5 μονάδες από 75 μονάδες τον Ιανουάριο.