Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

61-65: «Ρουά ματ» του Ολυμπιακού στη «σκακιέρα» του ΟΑΚΑ

Tην πρώτη του νίκη μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε ματς κανονικής περιόδου μετά τον Φεβρουάριο του 2007, πήρε ο Ολυμπιακός με σκορ 65-61 στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» για την 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ο Νεστέροβιτς που σταμάτησε στους 17 πόντους, άξιος συμπαραστάτης του και ο Παπαλουκάς, εμφανώς επηρεασμένος ο Σπανούλης στην επιστροφή του.
Δυνατά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το ματς με τον Μπατίστ να κρατά την «μπακέτα» στην επίθεση όπου με τέσσερις σερί πόντους(4-0) έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Σπανούλης στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ δείχνει μουδιασμένος, αλλά ανοίγει το λογαριασμό στο σκορ με τρίποντο μειώνοντας σε 4-3, στο 3’. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με χουκ στα του Μπουρούση(6-7, 4’) και με απίστευτο κάρφωμα του σέντερ του Ολυμπιακού έκανε το 8-9.

«Τι κρύβει (και δεν μας λέει) ο κ. Πάγκαλος;»Άρθρο του Γιώργου Δρακούλη Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ


Οι απαράδεκτες απόψεις που διατύπωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως της Τρόικας  κ. Θ. Πάγκαλος  για τους σύγχρονους Έλληνες, για τους αγωνιστές του 1821, αλλά και συλλήβδην τους Έλληνες πολίτες, δεν είναι δυνατό να αποδίδονται μόνο στις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του.  Ένας ευφυέστατος και πολύπειρος πολιτικός, όσο «χοντροκομμένα» κι αν τα λέει, δεν θα εξαπέλυε τέτοια σωρεία προκλητικών ανακοινώσεων, αν δεν υπήρχε κάποιος, πολύ συγκεκριμένος λόγος και στόχος.

Ελεύθερος ο Γκλέτσος

Ελεύθερος ο Απόστολος Γκλέτσος με απόφαση του Εισαγγελέα Λαμίας, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 6 Απριλίου 2011.


Στο μεταξύ υποδοχή ήρωα του επεφύλασσαν Στυλιδιώτες και άλλοι Φθιωτείς έξω από τα δικαστήρια Λαμίας λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Ο κ. Γκλέτσος με ντουντούκα φώναζε στους συντοπίτες του να κρατήσουν ανοιχτούς τους παραδρόμους στα διόδια Πελασγίας.


ΠΗΓΗ Τα Ανήλια


Η Ελλάδα πάει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις!

Στέλνουμε τους Γερμανούς στη Χάγη!

- Η παρεμβαση θα γινει στις 14/01 που εκπνεει η προθεσμια
- Το ανακοινωσε πριν απο λιγο ο κυβερνητικος εκπροσωπος
- Τι σημαινει η αιφνιδιαστικη αυτη αποφαση

Εκπλήσσοντας τους πάντες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε από το υπουργικό συμβούλιο και ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους οτι η ελληνική κυβέρνηση στις 14 Ιανουαρίου θα παρίσταται στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, στο πλευρό των Διστομιτών.