Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Οι άπιστοι Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και λοιποί, κάνουν τα στραβά μάτια στα χιλιάδες αρχαιολογικά ευρήματα επι Ελληνικού εδάφους



O Xρυσός των Ελλήνων στην Μακεδονία (Εικόνες)
Το κράνος του Φιλίππου και ο θώρακάς του είχαν κατασκευαστεί από ένα είδος σιδήρου που όταν είναι καθαρός από προσμίξεις λάµπει σαν ανοξείδωτο ατσάλι.

Στον τάφο του στη Βεργίνα η χρυσή λάρνακα µε τα καµένα οστά, αλλά κυρίως το χρυσό στεφάνι µε φύλλα βελανιδιάς, που αποτελεί την απόλυτη ένδειξη της βασιλικής ταυτότητας, αναδεικνύουν µέσα από την καθαρότητα του υλικού τους το κύρος του ηγεµόνα, τη σχεδόν θεϊκή του υπόσταση.
Το χρυσάφι που θα συγκέντρωνε µερικά χρόνια αργότερα ο Μέγας Αλέξανδρος από τους βασιλικούς θησαυρούς της Περσίας µπορούσε να αποτιµηθεί µόνο µετρώντας το σε τόνους!

Eξόντωσαν τον επιστήμονα που ανακάλυψε το πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου(Βίντεο)

Από το kourdistoportocali 

ΤΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟ 1927, ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟ 1928, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1965 ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 1979. ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΩΠΕΙ.

Πριν από 40 χρόνια αποδείχθηκε περίτρανα ότι στη Δυτική Ελλάδα υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός Έλληνα επιστήμονα, του χημικού Σωτήρη Σοφιανόπουλου και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα...

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

Από το kataggelies

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Δεν γνωρίζουμε την αλήθεια αν δεν έχουμε γνώση της αιτίας
Αριστοτέλης

Τι δεν θέλουν να ξέρεις:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

Πόσο εἶναι τό «χρέος» μας εἴπαμε;(Βίντεο)


Πόσο εἶναι τό «χρέος» μας εἴπαμε;Γ. Βάμβουκας:
Σύμφωνα μὲ τὴν ἔκθεση τοῦ ΔΝΤ, ποὺ ἀνακοινώθηκε στὶς 10 Ἰουνίου 2014, ἐπίκεινται 5000 ἀπολύσεις, γιὰ τὸ πρῶτο τρίμηνο τοῦ 2015, καθὼς καὶ νέο ψαλίδισμα στοὺς μισθοὺς καὶ στὶς συντάξεις.

Τὸ ΔΝΤ ἐπισημαίνει ξεκάθαρα στὴν ἔκθεσή του ὅτι τὸ δημόσιο χρέος τῆς χώρας εἶναι μὴ βιώσιμο.


Τὸ συνολικὸ χρέος τῆς χώρας, αὐτὴν τὴν στιγμή, εἶναι 720 δισεκατομμύρια εὑρῶ.
Ἀπὸ τὰ 720 δισεκατομμύρια τὰ 510δις εἶναι δημόσιο καὶ τὰ 210 τῶν τραπεζῶν.
Οἱ δὲ συνολικὲς χρηματοδοτικὲς ἀνάγκες τῆς Ἑλλάδος γιὰ μέχρι τὸ 2019 εἶναι 610 δισεκατομμύρια εὑρῶ!!!

Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΞΕΝΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ, ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΥΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΠΗΓΗ pentapostagma

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ… «ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ


Ο χάρτης
Του  Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου-Συγγραφέα-Τουρκολόγου
Από το pentapostagma 

Ένας πραγματικά αποκαλυπτικός αλλά και εκπληκτικός χάρτης της οργάνωσης των Τζιχαντιστών που τελευταία έχουν ταράξει την διεθνή επικαιρότητα με την κατάληψη της ιρακινής πόλης Μοσούλης και την προέλαση τους προς την Βαγδάτη, κυριολεκτικά βάζει «φωτιά» καθώς στην προσδοκώμενη ισλαμική αυτοκρατορία, που είναι και ο τελικός του στόχος, συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, η Ελλάδα!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ: «ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ» ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

Η πινακίδα γράφει: «Μην κυκλοφορείτε το σκυλί σας εδώ! Στους Μουσουλμάνους δεν αρέσουν τα σκυλιά. Αυτή είναι πλέον μια ισλαμική περιοχή».

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Ιουνίου 2014


 Οι Βρετανοί αστυνομικοί ερευνούν μετά από ένα σημείωμα που κοινοποιήθηκε για τους περιπατητές σκυλιών σε ενα πάρκο στο Λονδίνο να απομακρυνθούν επειδή ήταν μια "ισλαμική περιοχή" και ότι "Οι Μουσουλμάνοι δεν αρέσουν τα σκυλιά".

Παγκράτι: Η μαμά είναι στο μπαούλο!


παγκράτι-η-μαμά-είναι-στο-μπαούλοΦρίκη στο Παγκράτι από την αποκάλυψη ενός μακάβριου θρίλερ χωρίς προηγούμενο, που θυμίζει την ταινία «Ψυχώ» του Αλφρεντ Χίτσκοκ! «Πρωταγωνίστριά» του είναι μια 49χρονη χημικός καλλυντικών, η οποία δεν άντεξε τον αποχωρισμό από τη νεκρή μητέρα της. Ετσι, τη μετέτρεψε σε «μούμια» και την κρατούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια μέσα σε ένα μπαούλο, ενώ «συντηρούσε» τη σορό με αυτοσχέδιες πατέντες, όπως αρώματα και κολόνιες, προκειμένου να καθυστερήσει την αποσύνθεση!

Oι καθαρίστριες και η μάχη στο ΥΠΟΙΚ πρωτοσέλιδο στους New York Times (Εικόνες)

«Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να συρρικνώσει το κράτος;» αναρωτιέται σήμερα στο πρωτοσέλιδο της η ευρωπαϊκή έκδοση των Νew York Times, φιλοξενώντας μια εύγλωττη φωτογραφία από τη μάχη που έδωσαν κυριολεκτικά σώμα με σώμα χθες οι καθαρίστριες στην οδό Νίκης με άντρες των αστυνομικών δυνάμεων. Το άρθρο επικεντρώνει στο κύμα προσφυγής στη δικαιοσύνη ομάδων εργαζομένων στο δημόσιο, προκειμένου να κυρηχθεί παράνομη ή και αντισυνταγματική η απομάκρυνσή τους.

Πώς ξηλώθηκε το καρτέλ ναρκωτικών της Φιλοθέης: Εκατομμύρια ευρώ η αξία της ηρωίνης

Καίριο φαίνεται πως είναι το χτύπημα που επέφεραν στα αδίστακτα καρτέλ ναρκωτικών οι άνδρες του Λιμενικού σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από την εξάρθρωση σπείρας «λευκού θανάτου» και τον εντοπισμό ποσότητας ηρωίνης μεγαλύτερης του ενός τόνου.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Νίκος Λαγκαδιανός, τα 1.113, 420 κιλά που κατασχέθηκαν είναι η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος η αξία της συγκεκριμένης ποσότητας ηρωίνης ανέρχεται περίπου στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με βάση επίσημα στοιχεία από τη Δίωξη η αξία της στην αγορά θα μπορούσε να ανέλθει έως και τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών: Οι αφανείς ήρωες της Ελλάδας

Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών: Οι αφανείς ήρωες της Ελλάδας
Οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος που οργάνωσαν και έφεραν σε πέρας την επιχείρηση εντοπισμού της ποσότητας μαμούθ ηρωίνης στο σπίτι του εφοπλιστή στη Φιλοθέη. 
Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, πίσω από τις ανακοινώσεις και τις φωτογραφίες υπάρχουν πάντα οι αφανείς ήρωες. Οι άνθρωποι που με απαράμιλλο επαγγελματισμό και αφοσίωση κάνουν τη δουλειά τους γρήγορα και αποτελεσματικά.
Πίσω από την απόλυτη επιτυχία με την οποία στέφθηκε η επιχείρηση εντοπισμού του ενός τόνου ηρωίνης και πίσω από τις συλλήψεις των τούρκων και των ελλήνων εμπόρων του λευκού θανάτου βρίσκεται μια από πιο εκπαιδευμένες ομάδες του λιμενικού σώματος.

Δικαιώθηκαν οι ένστολοι όλων των Σωμάτων για τις περικοπές των αποδοχών τους

Δικαιώθηκαν οι ένστολοι όλων των Σωμάτων για τις περικοπές των αποδοχών τους
Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλει πλέον ο νέος υπουργός Οικονομικών  Γκίκας Χαρδούβελης μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας - Τουλάχιστον 500 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να βρεί το υπουργείο μόνο για τα χρήματα που είχαν περικοπεί από τις αποδοχές τους χωρίς να υπολογιστεί το ποσό που θα χρειαστεί από εδώ και στο εξής αφού επιστρέφουν στην προτέρα μισθολογική τους κατάσταση.
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με πέντε αποφάσεις της που δημοσιεύθηκαν σήμερα δικαιώνει τους ένστολους όλων των Σωμάτων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, κ.λπ.) εν ενεργεία και αποστράτους για τις περικοπές των αποδοχών τους που έγιναν από τη 1η Αυγούστου 2012.

Διστακτική ανάκαμψη στη Wall Street

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι μετοχικοί δείκτες της Wall Street την Παρασκευή με την επενδυτική διάθεση να δέχεται τονωτική «ένεση» από τα ενθαρρυντικά νέα στο μέτωπο των επιχειρήσεων και τους επενδυτές να… παραμερίζουν για την ώρα τις ανησυχίες από τη διογκούμενη ένταση στο Ιράκ.

Παρά τη δειλή προσπάθεια ανάκαμψης, η Wall δεν δείχνει να αποφεύγει μια επιπλέον εβδομάδα απωλειών.

Η μετοχή της Intel επιδίδεται σε ράλι με άνοδο 7,2% μετά την αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις β’ τριμήνου, αλλά και έτους. «Άλμα» 2,3% καταγράφει και η Express μετά την ανακοίνωση περί επικείμενης εξαγοράς της από την Sycamore Partners. Την ίδια ώρα, κατά 4,8% ενισχύεται η μετοχή της Opentable μετά τη συμφωνία εξαγοράς της από την Priceline Group έναντι 2,6 δισ. δολαρίων.

Με ημερήσια κέρδη και εβδομαδιαίες απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ

Λευκωσία: Με κέρδη έκλεισε και την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, καταγράφοντας ωστόσο εβδομαδιαίες απώλειες της τάξης του 1,97%.

Την Παρασκευή, το ΧΑΚ έκλεισε στις 113,12 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 2,80%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στις €129.771,43 . Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 54,43 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο σε ποσοστό 0,44%.

Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, με κέρδη έκλεισαν η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 3,43%, η Παράλληλα Αγορά με 0,83% και τα Ξενοδοχεία με 0,50%.

Έσπασε το ανοδικό σερί τριών εβδομάδων ο ΓΔ με απώλειες 2,64%

Της Έφης Γκικοπούλου 
Aπό το capital.gr

Ρευστοποιήσεις στο μεγαλύτερο μέρος της αγοράς με τη συναλλακτική δραστηριότητα να παραμένει "συντηρητική" και τις τράπεζες να κλείνουν πτωτικά για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση ήταν τα χαρακτηριστικά της συνεδρίασης της Παρασκευής.

Σημαντικές πιέσεις δέχτηκε και ο τίτλος του ΟΠΑΠ ύστερα από το χθεσινό νέο υψηλό έτους, κλείνοντας με απώλειες -4,78% στα 12,95 ευρώ ενώ ήταν η δεύτερη πιο εμπορεύσιμη μετοχή στο Χρηματιστήριο της Αθήνας μετά την ΕΤΕ, μέχρι και τις 17.00 που ξεκίνησαν οι δημοπρασίες.