Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Eντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας

Με μεγάλη επιτυχία  και εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στον ΑΣΤΕΡΑ η εκδήλωση της Γραμματείας  Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα τα εργασιακά δικαιώματα των Γυναικών ,την οργάνωση και  το συντονισμό της οποίας είχε η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ Νατάσα Ράγιου .
    Η κεντρική ομιλήτρια Κατερίνα Παπακώστα-Γραμματέας Γυναικών ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που έχει βάλει στο περιθώριο τις γυναίκες και παρουσίασε  τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά  με επίκεντρο  το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στην οικογένεια και  στις γυναίκες που, όπως τόνισε,  είναι τα πρώτα θύματα του Μνημονίου .

Γ.ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ : Το ΖΑΠΠΕΙΟ II αποτελεί συμβόλαιο αξιοπρέπειας με την ελληνική κοινωνία


Όλοι ακούσαμε τις εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά για την λέξη κλειδί την επανεκκίνηση της οικονομίας στο Ζάππειο. Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε χωρίς τον ξύλινο λόγο του θεατρινισμού που έχουν οι σύγχρονοί πολιτικοί και γέμισε με ελπίδες και αισιοδοξία τον ελληνικό λαό.
            Είναι ξεκάθαρο ότι ο απώτερος σκοπός της Κυβέρνησης από την αρχή ήταν η ένταξή μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σε αντίθεση όμως η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς με αίσθηση ευθύνης και δικαίου, με ειλικρίνεια, με προτάσεις που υλοποιούνται έρχεται με το ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ να κάνει φανερό ότι θέλει να βγάλει την χώρα από την κρίση.