Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Βυζαντινή εκκλησία με εντυπωσιακά ψηφιδωτά ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ

Οι αρχαιολόγοι στο Ισραήλ ανακάλυψαν ένα περίτεχνο ψηφιδωτό στο δάπεδο μιας βυζαντινής εκκλησίας, 1500 ετών, που μεταξύ άλλων απεικονίζει το Χριστόγραμμα να περιβάλλεται από πτηνά.

Τα ερείπια ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια σωστικών ανασκαφών πριν την κατασκευή ενός έργου στην Aluma, ένα χωριό περίπου 50 χιλιόμετρα νότια του Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε η Ισραηλινή Αρχή Αρχαιοτήτων (ΙΑΑ) την περασμένη Τετάρτη. Ο αρχαιολόγος Davida Eisenberg Degen δήλωσε ότι η ομάδα χρησιμοποίησε έναν βιομηχανικό εκσκαφέα για να εξετάσει το ανάχωμα στην περιοχή, και μέσα από μια τρύπα βάθους 3 μέτρων, μπόρεσαν να δουν τα λευκά τμήματα του αρχαίου ψηφιδωτού.

Ναυάγιο βυζαντινού πλοίου, γεμάτο αμφορείς, εντοπίστηκε στη Μαύρη Θάλασσα

Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν επίσης ότι ίσως να πρόκειται για το μεγαλύτερο βυζαντινό πλοίο που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Το ναυάγιο ενός μεγάλου βυζαντινού πλοίου, που ανάγεται στον 10 αιώνα και είναι γεμάτο με αμφορείς, εντοπίστηκε από δύτες στα ανοιχτά της Σεβαστούπολης, στην Κριμαία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της ρωσικής υποβρύχιας αποστολής.

«Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια μοναδική ανακάλυψη» ανέφερε ο αρχαιολόγος Βίκτορ Λεμπεντίσκι, επικεφαλής της αποστολής που οδήγησε στην ανακάλυψη του ναυαγίου, σε βάθος 82 μέτρων, στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας.

Όταν η KGB ανακάλυψε στην Αίγυπτο το μουμιοποιημένο σώμα ενός εξωγήινου (Φωτό, Βίντεο)

Υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με την γνησιότητα και αξιοπιστία του βίντεο και της ιστορίας αυτής.
Υπήρξε μόνο ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε αποκλειστικά από την τηλεόραση των ΗΠΑ από την λεγόμενη εκπομπή (Sci-Fi i) το 1998, είχε τίτλο:
«Το μυστικό της KGB φάκελοι απαγωγών από εξωγήινους»

Tρόμος από εμφάνιση τεράστιας γαρίδας στο Λονδίνο - Βγαίνει στην στεριά και τρώει ποντίκια αρουραίους και μικρά ζώα

Την επίθεση ειδικών και μη δέχτηκε η Βρετανίδα Myleene Klass για την απόφασή της να ελευθερώσει μία τεράστια γαρίδα στο Hampstead Heath του Λονδίνου, όταν της βρήκε στην βαλίτσα της, μετά από ταξίδι στο νησί Mogmog του Ατλαντικού.

Η Myleene Klass σόκαρε τους ειδικούς άγριας ζωής, όταν, έστω και σαν αστείο είπε ότι θα ελευθέρωνε την τεράστια γαρίδα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, βρήκε την προηγούμενη εβδομάδα μία τεράστια τροπική γαρίδα της ξηράς, που τρώει καρύδες με την αρχική της διάθεση να ήταν να την αφήσει ελεύθερη.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ιάπωνας ψαράς έπιασε τεράστιο μεταλλαγμένο ψάρι έξω από τη Φουκουσίμα!!

Ένα ψάρι έξω από την ανθρώπινη φαντασία έπιασε… ο Ιάπωνας ψαράς Χιρακάσα Χιρόσι, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Φουκουσίμα.
Το ψάρι, εκτός από τεράστιο (το μήκος του φθάνει τα δύο μέτρα), έχει και τρομακτική όψη και μοιάζει με λυκόψαρο, τα οποία συνήθως ζουν στα βάθη του Ατλαντικού και του Ειρηνικού.

Η όψη τους μάλιστα τα έχει κάνει «πρωταγωνιστές» και στο Animal Planet, ενώ το μήκος τους, σε «κανονικές» συνθήκες δεν ξεπερνάει τα 1,2 μέτρα.

ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ

fire-home-1
 Με την αμέριστη βοήθεια των προθύμων ΜΜΕ πέρασε στα ψιλά, η είδηση ότι με προεδρικό διάταγμα που έκρινε νόμιμο το Ε΄Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας προβλέπεται η διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ). Ξεκινάνε δηλαδή οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Επιλογή που αποσκοπεί πρώτα στην ταχύτερη διευθέτηση της διαδικασίας και μαζί στοχεύει την αποτροπή της έκφρασης αλληλεγγύης με το σταμάτημα των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία. Θα ειδοποιούνται οι κατεστραμμένοι δανειολήπτες, από την τοκογλυφία των τραπεζών κι από τα μνημόνια που ρήμαξαν τις ζωές τους, ότι ξαφνικά μένουν εντελώς στους δρόμους.