Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τουρκική κορβέτα παραβίασε τα εθνικά χωρικά ύδατα στη ... Μύκονο!

Ένας παλιός μας γνώριμος, η τουρκική κορβέτα TCG BODRUM (F501) A-69 ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, εξερχόμενη από τη Σμύρνη, κινήθηκε βορείως Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα. Κατόπιν, τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε περί της 19: 30 εντός των Eθνικών Xωρικών Yδάτων μεταξύ Τήνου - Μυκόνου. Η κορβέτα συνεχίζει με νότια πορεία και κινείται εντός Κυκλάδων (παρούσα θέση βορειοδυτικά Πάρου με νότια πορεία).

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΑΧΑΪΑΣ


Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας τα μέλη της οποίας επέλεξαν να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα  τους στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα».
Παρουσία παιδιών του Κέντρου, των γονιών τους και του προσωπικού, μέλη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και της ΜΑΚΙ Πάτρας, έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς για το 2011.
Νέοι Τοπικών Οργανώσεων από το Αίγιο, την Δυτική Αχαΐα, τα Καλάβρυτα, ακόμα και από την τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Μεσολογγίου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και εκπρόσωποι από την ΔΑΠ ΑΕΙ και ΔΑΠ ΑΤΕΙ.

Ξεκίνησε η WebTv του Πατρινού Καρναβαλιού

Το “livetv” θα λειτουργεί 24 ώρες & 7 ημέρες την εβδομάδα, με προβολή επιλεγμένου υλικού και με on-demand video που θα προστίθενται μέρα με την μέρα.

Το πρόγραμμα και τα on-demand θα εμπλουτίζονται συνεχώς.

Καλή διασκέδαση!!!!

http://www.carnivalpatras.tv/