Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πώς ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ οι άνθρωποι; Written by Charley Reese of Project Freedom, 7/26/2002

Charley Reese (born January 29, 1937) is a syndicated columnist known for his plainspoken manner and conservative views. He was associated with the Orlando Sentinel from 1971–2001, both as a writer and in various editorial capacities. King Features Syndicate distributed his column, which was published three times a week.

Σε ελεύθερη μετάφραση από Faceof
Αρχικό κείμενο από την ιστοσελίδα http://www.raven1.net/mcf/howarepeople-controlled.htm
Σχόλιο από Faceof : Μόλις το τελείωσα και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από τον Ηγεμόνα του Μακιαβέλι......(εάν ήταν και οικονομικός αναλυτής ο Μακιαβέλι και ζούσε την σήμερον ημέρα) .....αν και ο Charley Reese το κάνει ιδιότυπα μεταφορικά σαν το κείμενο /επιστολή Ηγεμόνας .......τα συμπεράσματα δικά σας!!!  


Ο Charley Reese σας λέει ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

Η διαφορά μεταξύ της αληθινής εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης έχει καταντήσει έξυπνα θολή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν τους άλλους ανθρώπους. Εάν οποιαδήποτε (συμβουλή) από αυτό (το άρθρο) ηχήσει σαν καμπάνα - Καλά, τότε ξυπνήστε!

Η πρώτη αρχή του ελέγχου των ανθρώπων,  δεν πρέπει να τους αφήσουμε να γνωρίζουν ότι τους ελέγχουν. Αν οι άνθρωποι ήξεραν, αυτή η γνώση θα αναπαραγάγει τη δυσαρέσκεια τους  και ενδεχομένως την εξέγερση, η οποία θα απαιτούσε στη συνέχεια την ωμή βία και τον τρόμο, και είναι σήμερον ντεμοντέ, ακριβά και δεν είναι 100% επιτυχής μέθοδος  ελέγχου.

Είναι πιο εύκολο απ 'όσο νομίζετε να ελέγχει κανείς τους ανθρώπους έμμεσα, να τους χειρίζονται να πιστέψουν ότι εσείς θέλετε να πιστέψουν  και να κάνουν ό, τι εσείς θέλετε να κάνουν.

Μια βασική τεχνική είναι να κρατηθούν ανίδεοι.

Μορφωμένοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εύκολο να χειραγωγηθούν. Η κατάργηση της δημόσιας εκπαίδευσης ή ο περιορισμός της πρόσβασης στην εκπαίδευση θα ήταν η άμεση προσέγγιση. Αυτό θα ανέτρεπε τα φασόλια (αμερικάνικη μεταφορά /λαϊκή ρήση). Η έμμεση προσέγγιση είναι να ελέγχει την εκπαίδευση που λαμβάνουν.

Είναι δυνατόν να είναι ένας Ph.D., γιατρός, δικηγόρος, επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, ή λογιστής, για να αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα, και ταυτόχρονα να είναι και ένα αμόρφωτο πρόσωπο. Η διαφορά μεταξύ της αληθινής εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης έχει καταντήσει έξυπνα θολή στην εποχή μας έτσι ώστε να έχουμε ανθρώπους που ασκούν επιτυχώς τις  κλίσεις τους, ενώ την ίδια στιγμή να είναι τελείως ανίδεος από τα μεγαλύτερα ζητήματα του κόσμου στον οποίο ζουν.

Το πιο προφανές σύμπτωμα είναι η απουσία τους από την πηγή της αρχικής σκέψης. Ρωτήστε τους μια ερώτηση και θα καταλήξουν να απαγγέλλουν το τι σκέφτεται κάποιος άλλος (π.χ αποφθέγματα μεγάλων ανδρών )  , ή σκεπτικός σαν απάντηση θα ήταν. Τι σκέφτονται .......Λοιπόν, ποτέ δεν το σκέφτηκα. Η εκπαίδευσή τους αποτελείται από την εκμάθηση πώς να χρησιμοποιούν τη βιβλιοθήκη και τις παραπεμπόμενες σε αυτήν πηγές.

Αυτό απλοποιεί πολύ τα πράγματα για τον ελεγκτή γιατί με πολλά χρήματα, χρηματοδοτήσεις των πανεπιστημίων, ιδρυμάτων, επιχορηγήσεις, και την ιδιοκτησία των μέσων ενημέρωσης, είναι σχετικά εύκολο να τους ελέγχετε και ποιους ή ποιες ως αρχές θα σκέφτονται και ποιους θα αναφέρουν, αντί να κάνουν τη δική τους σκέψη.

Μια άλλη τεχνική είναι να τους κρατάς απασχολημένους. Οι Ρωμαίοι  αυτοκράτορες είχαν στάδια θεαμάτων (τσίρκα)  και  διαγωνισμούς μονομάχων (αρένα), διότι δεν είχαν τηλεόραση. Έχουμε τηλεόραση, επειδή δεν έχουμε τσίρκα και εκδηλώσεις μονομάχων. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο σκοπός είναι να κρατήσει τα μυαλά των ανθρώπων επικεντρωμένα στην ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, και περιφερειακά πολιτικά ζητήματα. Αυτός είναι ο τρόπος και εσείς δεν θα έχετε να ανησυχείτε, ότι θα καταλάβουν ποτέ τα πραγματικά ζητήματα και αυτό σας επιτρέπει να τους ελέγχετε.

Ακριβώς όπως ένα αληθινά μορφωμένο άτομο είναι δύσκολο να ελεγχθεί, το ίδιο είναι και ένα οικονομικά ανεξάρτητο άτομο. Επομένως, θέλετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα παράγουν ανθρώπους που εργάζονται για μισθούς, αφού οι μισθωτοί έχουν ελάχιστο έλεγχο της δεδομένης οικονομικής τους μοίρας. Θα θέλατε επίσης να ελέγχετε την νομισματικής, πιστωτικής και τα τραπεζικά συστήματα. Αυτό θα σας επιτρέψει στο να διογκώσει το νόμισμα και να καταστεί σχεδόν αδύνατο για τους μισθωτούς να συσσωρεύσει κεφάλαια.  Μπορείτε επίσης να αναγκάσετε τον περιοδικό αντιπληθωρισμό για να καταρρεύσετε τις οικογενειακές επιχειρήσεις, τα οικογενειακά αγροκτήματα, και τους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων των ανεξάρτητων κοινοτικών τραπεζών.

Για να κρατήσετε τα συνδικάτα υπό έλεγχο, προωθείτε ακριβώς ένα σχέδιο που επιτρέπει σε σας για να μετατοπίσετε τις εργασίες παραγωγής εκτός της χώρας και στην συνέχεια να επαναφέρει τα προϊόντα ως εισαγωγές (καλείται ελευθεροποίηση των συναλλαγών, ελεύθερο εμπόριο). Με αυτό τον τρόπο θα καταλήξετε με όχι ενώσεις ή με υπάκουα συνδικάτα.

Μια άλλη τεχνική είναι να αγοράζεις και τα δύο πολιτικά κόμματα, έτσι ώστε μετά από ένα διάστημα οι άνθρωποι θα αισθάνονται ότι δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσει για τις υποψήφιες Α ή Υποψήφιος Β, αφού στο τέλος θα πάρουν τις ίδιες πολιτικές. Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη απάθεια και μια πεποίθηση ότι η πολιτική διαδικασία είναι άχρηστο για τη διενέργεια της πραγματικής αλλαγής.

Αρκετά σύντομα θα έχετε έναν πληθυσμό που αισθάνεται εντελώς αβοήθητος, και σκέφτεται τα άσχημα πράγματα που τους συμβαίνουν και ότι δεν είναι κανείς άμεσα υπεύθυνος, ειδικότερα, ακριβώς λόγω της δεδομένης παγκόσμιας κατάστασης ή εξέλιξης (επανάστασης) του ιδίου συστήματος ή κάποια άλλη εξωπραγματική αφηρημένη έννοια. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να προσφέρετε αποδιοπομπαίους τράγους.

Στη συνέχεια μπορείτε να τους κάνετε να αιμορραγούν μέχρι να στεγνώσουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε υπερβολικά πολύ ότι ένας από αυτούς θα γλιστρήσει μέσα στο σπίτι σου μια νύχτα και κόψει το λαιμό σας. Αν το κάνεις σωστά, δεν θα ξέρουν καν ποίων λαιμό κόβουν.

Charley Reese

Καταργείται το αεροπορικό στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη


Από το Ιστολόγιο http://www.strategyreport.gr/?p=11671#more-11671
Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζουν ανώτατοι αξιωματούχοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας την κατάργηση του Αεροπορικού Στρατηγείου στη Σμύρνη (CC Air Izmir) και τη μετάλλαξή του σε Στρατηγείο Χερσαίων Δυνάμεων, όπως προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Vecdi Gönül με δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Αnadolu. Μ Τουρκία είχε αξιοποιήσει στο έπακρο την παρουσία συμμαχικών δομών στο έδαφός της με σκοπό να προωθήσει τις πάγιες διεκδικήσεις της στο Αιγαίο, όπως απαγόρευση πτήσεων ελληνικών μαχητικών εγγύτερα των 6 ν.μ. νήσων του ανατολικού Αιγαίου και ματαίωση ασκήσεων (Noble Archer). Αποτυχία για την Άγκυρα θεωρείται και το γεγονός ότι στο πλαίσιο της νέας Δομής Διοίκησης του ΝΑΤΟ δεν συζητήθηκε καν η τουρκική πρόταση να μεταφερθεί στη Σμύρνη το Ναυτικό Στρατηγείο, κάτι που διακαώς επιθυμούσε για να επιβεβαιώσει την αναβαθμισμένη ναυτική ισχύ της κυρίως στην Ανατολική Μεσόγειο.
Αναφερόμενοι οι ίδιοι κύκλοι στο θέμα της εγκατάστασης του Στρατηγείου Χερσαίων Δυνάμεων στην Τουρκία, έλεγαν ότι για την Ελλάδα είναι εντελώς αδιάφορο, καθώς τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε με τους γείτονες είναι στον αεροπορικό και ναυτικό τομέα. Η τελική απόφαση αναμένεται να εγκριθεί στη Σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ την Τετάρτη και την Πέμπτη (8 – 9 Ιουνίου) στις Βρυξέλλες, όπου θα οριστικοποιεί η νέα Δομή της Συμμαχίας.

Ελληνο-αμερικανική συνεκπαίδευση στη διεξαγωγή επιχειρήσεων σε κατοικημένες περιοχές


Από το Ιστολόγιο http://www.strategyreport.gr/?p=11645
Μία άκρως ενδιαφέρουσαν συνεκπαίδευση μεταξύ Ελληνικού Αμερικανικού στρατιωτικού προσωπικού θα διεξαχθεί στο Ειδικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως Αγώνα Κατοικημένων Τόπων και Ειρηνευτικών Αποστολών (ΕΚΕΑΚΤΕΑ)στο Δροσάτο Κιλκίς, από 7 έως 9 Ιουνίου 2011. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η εξοικείωση των τμημάτων με απαιτήσεις που συνδέονται με στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα με τη συμμετοχή στις επιχειρήσεις υποστήριξης ειρήνης και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως η KFOR και η ISAF. Στην ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατου σημειώνει ότι “η παραπάνω εκπαιδευτική δραστηριότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αστυνομικού χαρακτήρα δραστηριότητες στο εσωτερικό της χώρας, καθώς αυτές βρίσκονται εκτός της συνταγματικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων”, όπως έσπευσαν να σχολιάσουν διάφοροι άσχετοι δημοσιογραφούντες.

Προς μια ευρωπαϊκή δουλοπαροικία;


Γράφει ο Μαν. Αστρεινίδης 
Διεθνολόγος - Ερευνητής

Αμέσως μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 έγινε αισθητό πλέον ότι τα οικονομικά της κυβέρνησης παραπατούσαν.

Το σύστημα είσπραξης φόρων λειτουργούσε σαν αποροφητήρας καθώς εισέπραττε δημόσια έσοδα προκειμένου να πληρώνει γερμανικές και γαλλικές τράπεζες που είχαν στη διάθεσή τους ελληνικά ομόλογα.

ILLUMINATI-ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''ΔΑΙΜΩΝΑΣ'': ILLUMINATI-ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ) http://projectdaimonas.blogspot.com/2011/06/illuminati.html#ixzz1Oc2fbZ1u
«Ήθος ανθρώπου δαίμων» 




ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΕΑ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΑ

Σκόπια: Βαλκανική Διάσκεψη αρχηγών ΓΕΣ στην Οχρίδα



Ιούνιος 7, 2011.
 Έφθασαν σήμερα, στην Οχρίδα, οι συμμετέχοντες στην Διάσκεψη των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των στρατών των χωρών των Βαλκανίων.

Ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού της  πΓΔΜ, Μιροσλάβ Στογιανόφσκι, ως οικοδεσπότης,  θα είναι και ο πρόεδρος της  συνάντησης στην οποία συμμετέχουν:

Η Ελλάδα στη σκακιέρα του φυσικού αερίου

Από το Ιστολόγιο http://radar-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_1546.html




Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΙΛΗ

Στις 25 Μαΐου η Μόσχα παρουσίασε στις Βρυξέλλες το μεγαλεπήβολο σχέδιό της για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, η νότια διακλάδωση του οποίου συμπεριλαμβάνει και τη χώρα μας τη στιγμή που ενεργοποιούνται projects για παράκαμψη της Ρωσίας στον νότιο ενεργειακό διάδρομο της Ευρώπης.

Τρία σχέδια αναμένουν την απόφαση της κοινοπραξίας του πεδίου Shah Deniz ΙΙ, καθώς και της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για το πού θα διατεθούν 12 δισ. κ.μ. φυσικού αερίου το 2017.

Ποιοί ζορίζονται μὲ τὸν Βασίλη;

Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου
ὁ ἣρως βρωμόστομοςΠρὸ μερικῶν ἡμερῶν διάβασα σὲ κάποιο ἱστολόγιο μία περίεργη καταγγελία. Κάποιοι δὲν ἄφησαν τὸν Βασίλη Παπακωνσταντίνου νὰ κατεβῇ στὸ Σύνταγμα καὶ νὰ τραγουδήσῃ γιὰ τοὺς ἐξ-Ὀργισμένους. 
Ὁμολογῶ πὼς ξαφνιάστηκα, διότι ὁ Παπακωνσταντίνου εἶναι ἕνα πρόσωπο ποὺ ἔχει ἀμέτρητες φορὲς καταθέσει τὸ τραγούδι του γιὰ νὰ ὑποστηρίξῃ κινήσεις ποὺ ξεκινοῦν ἀπὸ τὴν βάσι ἢ ἀπὸ τὸν λαό. Νομίζω πὼς αὐτὸ εἶναι γνωστότατο τοῖς πάσι. 
Γιατί λοιπόν δὲν τοὺς ἔκανε ὁ Βασίλης; Ποιούς ἐνοχλοῦσε καὶ γιατί; Μήπως μαζί μὲ τὸν Βασίλη θὰ ἦταν καὶ κάποιος ἀκόμη; Μήπως μαζί μὲ τὸν Βασίλη θὰ ἐμφανιζόταν κι ὁ Νίκος Καλογερόπουλος; Μήπως ὁ δημιουργὸς τοῦ παρακάτω τοὺς ἐνόχλησε;

ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ !

Από το Ιστολόγιο http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/06/blog-post_7704.html
Το Μπέρκλεϋ , ευτυχώς , έχει ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ !
Όχι μόνο ...."κοσμήτορες"

Τον Ιανουάριο του 2009 , σε ανύποπτο χρόνο για τα περί χρεοκοπίας και με κυβέρνηση ΝΔ (Μπακογιάννη ΥΠ.ΕΞ και Σαμαράς ΥΠ.ΠΟ) , ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ, με μνημειώδη επιστολή του, προς το επίσημο Περιοδικό του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου «Archaeology Magazine», ξεσκεπάζει τους σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας και με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, καταρρίπτει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, περί του δήθεν δικαιώματός τους να αποκαλούνται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

Ειδικότερα, ο διάσημος Καθηγητής, με αφορμή προκλητικό άρθρο του Δημοσιογράφου Matthew Brunwasser για τα Σκόπια, υπό τον τίτλο «Letter From Macedonia: Owning Alexander», που δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο τεύχος Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του καταξιωμένου αμερικανικού περιοδικού «Archaeology», ανατρέπει με γραπτή επιστολή του το «θεμελιώδες ιδεολόγημα» των Σκοπίων, τεκμηριώνοντας πως η περιοχή εκείνη ήταν η Παιονία και πως δεν έχουν δικαίωμα άρα οι σημερινοί Σκοπιανοί κάτοικοί της, να αποκαλούν το κράτος τους «Μακεδονία», αλλά ούτε και τους εαυτούς τους «Μακεδόνες», όπως δεν μπορούν να το κάνουν λόγου χάρη και «οι Αιγύπτιοι»!

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Από το Ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/2011/06/18-19062011-john-mcaleese-ex-sas.html
- ΔΙΑΡΚΕΙΑ: ΑΠΟ 18-19/06/2011

- ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: John McAleese ex SAS (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ).

- ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ: Glock,9mm Pistol,MP5,AK47,G3 KAI M4.

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ:
ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΠΛΩΝ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤιΣΗΣ, ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΣΗ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΧΗΣ, ΧΡΗΣΗ ΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΤΗΡΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΛΑΒΕΣ ΟΠΛΩΝ, ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ, ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΧΩΝ, ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ, ΠΥΡ ΑΠΟ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ, ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΡΟΠΟΙ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ courses@nnkgroup.com

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑΣ: ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΣΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ...

Από το Ιστολόγιο http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_7791.html#more
Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο το οποίο μας εστάλη από ξένο αναγνώστη του διεθνούς ιστολογίου, τα επίπεδα ραδιενέργειας στις βορειοδυτικές περιοχές των Η.Π.Α. και του Καναδά είναι παρόμοια με αυτά που μετρώνται καθημερινά στην περιοχή της Φουκουσίμα Ιαπωνίας! 
Επίσης σύμφωνα με την ερευνήτρια Leuren Moret, επιστήμονες ανακοίνωσαν πως, το βόρειο 1/3 της Ιαπωνίας είναι πλέον μη κατοικίσιμο και κατά συνέπεια θα πρέπει να εκκενωθεί άμεσα! 
Αλλά, όπως λένε στα ΜΜΕ: If it ain't in the news, it ain't news... Δηλαδή, αν η είδηση δεν παιχτεί στα ΜΜΕ, δεν είναι είδηση. Και δεν γίνονται τυχαία αυτά. Τα ραδιενεργά σωματίδια μπορούν να ταξιδέψουν σε μεγάλες αποστάσεις, είναι άοσμα, αόρατα από τον ανθρώπινο οφθαλμό, άγευστα, είναι ένας "σιωπηρός δολοφόνος" με μεγάλη διάρκεια ζωής ο οποίος εξυπηρετεί με τον καλλίτερο τρόπο τα σχέδια μείωσης των πληθυσμών ανά τον πλανήτη.
Το βίντεο είναι στα αγγλικά προς το παρόν και διαρκεί μιάμιση ώρα. Δε συμφωνούμε απολύτως με τις απόψεις και των δύο ομιλητών, το βίντεο αναδημοσιεύεται και στο παρόν ιστολόγιο για λόγους ενημέρωσης περί της μολύνσεως από την κατάρρευση των αντιδραστήρων στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα και πως εξαπλώνεται η μόλυνση μέσω σωματιδίων τα οποία ταξιδεύουν μέσω του Ειρηνικού Ωκεανού στη Βόρειο Αμερική και στον Καναδά.
ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ:  http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_06.html

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο Arnie Gunderson προειδοποιεί: Οι κάτοικοι του Σιάτλ εισπνέουν έως 10 "καυτά"(υψηλής τοξικότητας ραδιενέργεια) σωματίδια ημερησίως...
http://www.rense.com/general94/gund.htm

100.000 τόνοι υπερ-μολυσμένου ύδατος πιθανώς να διαρρεύσουν στη θάλασσα μέχρι τις 15 Ιουνίου
http://ex-skf.blogspot.com/2011/06/fukushima-i-nuke-plant-100000-tonnes-of.html

Michio Kaku στο CNN: Φτάσαμε πολύ κοντά στο να "χάσουμε" τη Βόρειο Ιαπωνία!
http://edition.cnn.com/video/#/video/bestoftv/2011/05/31/exp.arena.japan.nuclear.melt.cnn?iref%3Dallsearch
Understanding Millisieverts And Radiation Effects On Humans
http://www.rense.com/general94/undertnd.htm

Ειρηνικός Ωκεανός: Μία ραδιενεργός χωματερή
http://aircrap.org/pacific-ocean-radioactive-garbage-dump/331431/

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

 Από το Ιστολόγιο http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/blog-post_1667.html?spref=fb

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑ'Ι'Τ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Δήμητρα και Περσεφόνη αποκαλύπτονται στην Απολλωνία, ελληνική αποικία στη Βουλγαρία


Ναός αφιερωμένος στη Δήμητρα και την Περσεφόνη ανακαλύφθηκε από Βούλγαρους αρχαιολόγους κοντά στην Σωζόπολη της Μαύρης Θάλασσας

Ομάδα Βούλγαρων αρχαιολόγων βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ανακάλυψε ναό αφιερωμένο στη λατρεία της θεάς Δήμητρας και της κόρης της Περσεφόνης κάτω από τα ερείπια μιας εκκλησίας και ενός φρουρίου που είχαν έρθει για να μελετήσουν, τα οποία κάποτε αποτελούσαν μέρος του βυζαντινού μοναστηριού γνωστού ως Άγιοι Απόστολοι και 20.000 Μάρτυρες.
Η τοποθεσία βρίσκεται στο ακρωτήριο Skamniy κοντά στην Σωζόπολη της Βουλγαρίας, η οποία κατά τους αρχαίους χρόνους ήταν ελληνική αποικία γνωστή ως Απολλωνία.

Η Απολλωνία κατακτήθηκε από την Πρώτη Βουλγαρική Αυτοκρατορία, υπό του Khan Krum, το 812 μ.Χ., αλλά αργότερα κατακτήθηκε εκ νέου από το Βυζάντιο. Κατά το Μεσαίωνα η πόλη αποτελούσε βυζαντινό φρούριο.

Βόμβα στα θεμέλια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας


Tης Νατάσας Ράγιου-Μεντζελοπούλου

Άλλη μια βόμβα στα θεμέλια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, με αιχμή αυτή τη φορά τη διδασκαλία ξένων γλωσσών .
 Σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού , από το σχολικό έτος 2011-2012 η δεύτερη  ξένη γλώσσα,  που θα  διδάσκεται  στις Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις των  εξαθέσιων και άνω δημοτικών σχολείων, καθώς και των σχολείων με ΕΑΕΠ(ενιαίο αναμορφωμένο πρόγραμμα), θα είναι μόνο μία σε κάθε σχολική μονάδα, Γαλλική ή Γερμανική, κάτι που έρχεται και  σε πλήρη αντίθεση με τις εξαγγελίες της κυρίας Διαμαντοπούλου περί της φιλόδοξης δήλωσης  «πρώτα ο μαθητής» ..
Στην ουσία «επιβάλλει» την διδασκαλία μιας γλώσσας που τα παιδιά ΔΕΝ έχουν επιλέξει και τα αναγκάζει να την ακολουθήσουν, ακόμα κι αν μέχρι την προηγούμενη χρονιά είχαν παρακολουθήσει άλλη γλώσσα .

Εκδήλωση του Patrasevents.gr 1st Anniversary Party with Alexandra Stan

εικόνα flyer







Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στο παραλιακό κατάστημα στην περιοχή της Παναγοπούλας με την επωνυμία Poco Poco Beach Bar σε συνεργασία με την ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο event του φετινού καλοκαιριού.
Η Alexandra Stan γνωστή και με τις εώς τώρα επιτυχίες της ‘’Mr Saxobeat, Lollipop, Get Back ASAP’’ θα εμφανιστεί Live με την ομάδα συνεργατών της που αυτή την περίοδο πραγματοποιούν περιοδεία σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.
Στην Ελλάδα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ενώ μετά το live στην περιοχή μας δύο μέρες αργότερα θα την δούμε και στα Mad Video Music Awards 2011.
Τα τραγούδια της το τελευταίο διάστημα σκαρφαλώνουν όλο και πιο ψηλά στα charts ολόκληρης της Ευρώπης και στην χώρα μας είναι στο top 10 για αρκετά μεγάλο διάστημα.
Την διοργάνωση έχει επιμεληθεί το PATRAS EVENTS booking agency καθώς αυτή η ημερομηνία σηματοδότησε και την έναρξη του γνωστού portal www.patrasevents.gr , όπου και θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ .....O Chuck Norris kai o Akis Ts. τι σχέση έχουν??


1.O Chuck Norris δεν γεννήθηκε....  o Akis Ts. , ήξερε όμως ήξερε πότε θα γεννηθεί ο Chuck Norris...  
2.O Chuck Norris έχει μετρήσει το άπειρο...2 ΦΟΡΕΣ....o Akis Ts. το έκανε τουλάχιστον 2 φορές πριν γεννηθεί ο Chuck Norris.....
3.O Chuck Norris μπορεί να διαιρέσει με το 0 (μηδέν)...o Akis Ts. μπορεί να το κάνει με τις
υποδιαιρέσεις του 0 (ΜΗΔΕΝ!!)...
4.Τι περνάει από το μυαλό των θυμάτων του  Chuck Norris πριν πεθάνουν...TO ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ...ο Akis Ts. είναι καλύτερος ....ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!!!!
5.Εν Αρχή το τίποτα ....ύστερα ο Chuck Norris κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά και του είπε άει χάσου και γεννήθηκε το ΣΥΜΠΑΝ......o Akis Ts. ΑΚΌΜΑ ΓΕΛΆΕΙ , ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ Chuck Norris.....
6.O Chuck Norris χρειάζεται 10 λεπτά για να δει το "60 Minutes"...ο Akis Ts. δεν χρειάζεται..... απλά κοιτάει τον Chuck Norris...!!!
7. O Chuck Norris πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16 ....δευτερολέπτων .... ο Akis Ts. υπέγραψε.......
8.O Chuck Norris δεν "vlepei nekrous"...Φτιάχνει νεκρούς...ο Akis Ts. του έδωσε την άδεια....
9.O Chuck Norris έχει ΉΔΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ......ο Akis Ts. ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!
10.O Θεός συγχωρεί...O Chuck Norris ΠΟΤΕ...ο Akis Ts. ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!

Εν αρχή ο Akis Ts. ......ο Akis Ts. ΓΈΝΝΗΣΕ ΤΟΝ Chuck Norris.......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ BIG GAP!!!!!

Έρρωσθε



Σκόπια: Το κλειδί της επόμενης κυβέρνησης το κρατά ο Αλί Αχμέτι


Ιούνιος 6, 2011.

Σκόπια.

ΤΟ VMRO-DPMNE και το αλβανικό κόμμα DUI είναι οι νικητές των πρόωρων εκλογών, γράφει η σκοπιανή εφημερίδα "Nova Makedonija", τονίζοντας ότι το κόμμα του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι θα έχει λιγότερες έδρες από το 2008 και τώρα γίνεται περισσότερο σαφές ότι το αλβανικό κόμμα ‘Δημοκρατική Ένωση για την Ενσωμάτωση’- DUI,  ο νικητής του αλβανικού πολιτικού μπλοκ, θα αποτελέσει καθοριστικός παράγοντας στη διαμόρφωση της νέας κυβέρνησης.

Γαλλία: Θα απαγορευτούν οι αμερικανικές λέξεις Twitter και Facebook


Ιούνιος 6, 2011.

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει νόμο που θα απαγορεύει τις ξένες λέξεις ‘Twitter’  και ‘Facebook’ στο γαλλικό λεξιλόγιο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.


Οι Γάλλοι υπουργοί συμφώνησαν να τροποποιήσουν το διάταγμα του 1992, που ορίζει ότι τα ονόματα των εμπορικών επιχειρήσεων δεν θα πρέπει να αναφέρονται  στις ειδήσεις.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ.

Παρακολουθούμε εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, έναν αγώνα που γίνεται στη πλατεία συντάγματος με πολλούς πρωταγωνιστές, πολλές απόψεις, πολλούς τρόπους αγανάκτησης, εκφραστές διάφορων ιδεών, με αποτέλεσμα άγνωστο μέχρι στιγμής. Λίγο πολύ όλοι ζητάμε να πάνε στα τσακίδια οι πολιτικοί, να μπουν φυλακή και να φέρουν τα κλεμμένα πίσω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Και μετά?
Σε αυτό το σημείο υποθέτουμε πως κάποιοι κανονίζουν ή έχουν κανονίσει ήδη το τρόπο και τη συνέχεια διεξαγωγής της αγανακτισμένης επανάστασης για να είναι πιο εύκολος ο μονόδρομος της επιλογής μετά τη λήξη της αγανάκτησης.
Όλα τα λεγόμενα μικρά κόμματα συμπεριλαμβανόμενου ....

Γ.Παπανδρέου: Δημοψήφισμα για το αν θα πάει ή όχι σε εκλογές!

Eκλογές μέσω δημοψηφίσματος. Αυτό τον δρόμο δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Γ.παπανδρεου, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο. Επισήμως "παγώνει" τα σεναρια για πρόωρες εκλογές ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, αλλά είπε ότι "επιθυμεί να αξιοποιηθεί ο θεσμός του δημοψηφίσματος για τις μεγάλες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση και ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών να φέρει άμεσα τις ρυθμίσεις".
Αν χάσει θα παραιτηθεί και θα πρoκηρύξει εκλογές. Το δημοψήφισμα φυσικά θα είναι του τύπου "Ευρώ ή δραχμή" "πτώχευση ή Μνημόνο" κλπ 
Ο κ. Παπανδρέου επιμένει στη λογική των συναινέσεων ωστόσο όπως είπε δεν θα φέρει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στη Βουλή με πλειοψηφία 180 ψήφων για μην δώσει την εντύπωση ότι θέτει εκβιαστικά διλήμματα.

Αντιθέτως κάλεσε όλα τα κόμματα της Βουλής αν επιθυμούν να σχηματίσουν ομάδες εργασίας και να κλείσουν τη διαπραγμάτευση μαζί με την κυβέρνηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

"Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. για όλους!


«Αστεράκια» είδαν οι Γερμανοί πιλότοι των Eurofighter Typhoon και οι Τούρκοι των F-4E 2020 Terminator, από τις απανωτές «σφαλιάρες» που έφαγαν από την 343 Μοίρα «Αστέρι» της 115 Π.Μ. του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας από τις 2 μέχρι τις 27 Μαΐου 2011.
Έχασαν όλες τις αερομαχίες από τα τέσσερα ελληνικά F-16 Block 52+, και οι δύο Έλληνες πιλότοι αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι πιλότοι της άσκησης. Κάτι που κάνει πιο εντυπωσιακό το επίτευγμα: Η 343 είναι Μοίρα με ειδίκευση στις αποστολές SEAD, δηλαδή καταστολής αεράμυνας. Οι γερμανικές, ισπανικές και γαλλικές μοίρες που κατανίκησε είναι ειδικευμένες Μοίρες σε αποστολές αέρος-αέρος!