Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ.

Παρακολουθούμε εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, έναν αγώνα που γίνεται στη πλατεία συντάγματος με πολλούς πρωταγωνιστές, πολλές απόψεις, πολλούς τρόπους αγανάκτησης, εκφραστές διάφορων ιδεών, με αποτέλεσμα άγνωστο μέχρι στιγμής. Λίγο πολύ όλοι ζητάμε να πάνε στα τσακίδια οι πολιτικοί, να μπουν φυλακή και να φέρουν τα κλεμμένα πίσω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Και μετά?
Σε αυτό το σημείο υποθέτουμε πως κάποιοι κανονίζουν ή έχουν κανονίσει ήδη το τρόπο και τη συνέχεια διεξαγωγής της αγανακτισμένης επανάστασης για να είναι πιο εύκολος ο μονόδρομος της επιλογής μετά τη λήξη της αγανάκτησης.
Όλα τα λεγόμενα μικρά κόμματα συμπεριλαμβανόμενου ....

και του ΚΚΕ, μαζί με τα εξωκοινοβουλευτικά πιο πολύ, που όλοι ξέρουμε που υπάγονται και ποιανού εντολές εκτελούν, έχουν ξεκινήσει ένα πόλεμο διασποράς ψεμάτων, τρομοκρατίας, παρακίνησης των πολιτών να μη κατεβαίνουν στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία του συντάγματος, τρομάζοντας τους απειλώντας τους και αλλά τέτοια δημοκρατικά, λέγοντας τους πως αν δεν είναι οργανωμένη η λαϊκή οργή από πολιτικό φορέα δεν υπάρχει κανένα νόημα!!!Αριστερες φυλλαδες δεν γραφουν ουτε αναφερουν καν τιποτα για την συγκεντρωση. Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που δε χρειάζονται να τους απειλήσεις, τα πιστεύουν αυτά. Για τέτοια πλύση εγκεφάλου μιλάμε. Γιατί δε μας λένε την αλήθεια? Τι φοβούνται? Μη χάσουν τους πολυπόθητους ψήφους από το κίνημα των αγανακτισμένων και αποδυναμωθούν κι άλλο? Επειδή αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο από τα ψέματα της προπαγάνδας τους και τις ιδεολογίας τους, που κατά καιρούς εξυπηρετούσε πολιτικά κόμματα και φορείς? Φοβούνται το πατριωτικό φρόνιμα των Ελλήνων? Επειδή σας έχει απαξιώσει ο λαός μετά απ όλα αυτά τα χρόνια κοροϊδίας και εξευτελισμού? Επειδή δε διεκδικήσατε ποτέ κάτι πραγματικά για το κοινό καλό του λαού κοιτάζοντας μοναχά τις δικες σας τσέπες και συμφέροντα? Είχατε τις ευκαιρίες σας όλα αυτά τα χρόνια να οργανωθείτε και να δράσετε ελεύθερα στο όνομα τις δημοκρατίας και των δικαιωμάτων και δε καταφέρατε τίποτα. Είναι γνωστό πως αν θέλατε πραγματικά θα μπορούσατε να είχατε πάρει και την εξουσία της χώρας, τις ευκαιρίες σας τις χαραμίσατε, γι αυτό και ο λαός σας φτύνει στα μούτρα και σεις παρακαλάτε.Μαζί τα φάγατε. Μια ζωή κομματόσκυλα θα είστε. Πολεμάτε το κεφάλαιο έχοντας γόνους καπιταλιστές και του κεφαλαίου. Πόσο υποκριτικό!
Είδαμε επίσης αριστερούς μέχρι το κόκαλο, ξαφνικά επειδή όλα φαίνονται χαμένα πλέον και κόσμος τους κατάλαβε, το γύρισαν στον πατριωτισμό, παραδείγματα τέτοιων πολλά όμως του Μίκη ήταν η καλύτερη κωλοτουμπα της χρονιάς. Πόση υποκρισία πια?

Όλοι εσείς έχετε τώρα φαγωθεί, χάνοντας το λόγο σας απ τη βλακεία που σας δέρνει στον εγκέφαλο, να καπελώσετε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκεί που πρέπει να γίνει πραγματικά, μπροστά από το κοινοβούλιο, χωρίς πορείες-παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας και μετά καφεδάκι χωρίς ουσιαστικό όφελος. Σας ενοχλεί που δε γίνονται επεισόδια από τους φίλους σας τους αναρχικούς. Σας ενοχλούν οι ελληνικές σημαίες, σας ενοχλούν που οι κακοί φασίστες δεν έχουν δείρει κανέναν μετανάστη εκεί, ή δεν έχουν μαχαιρώσει κάποιον αριστερό φοιτητή. Είναι απορίας άξιο πως μπορούν να συνυπάρχουν όλοι οι Έλληνες κάπου μαζεμένοι χωρίς να γίνεται το παραμικρό και γι αυτό το λόγο να κατηγορούνται από κάποιους προοδευτικούς ότι είναι φασίστες. Να κατηγορούνται από πολιτικούς ότι υποκινούνται από ακροδεξιές ομάδες επειδή μπροστάρηδες της συγκέντρωσης είναι με ελληνικές σημαίες! Από πότε έγινε φασιστικό και ρατσιστικό να είσαι Έλληνας, να μιλάς Ελληνικά, να διαδηλώνεις ακομμάτιστα και ειρηνικά, κρατώντας Ελληνική σημαία?
Τα περίεργα δε τελειώνουν εκεί όμως, η στάση της αστυνομίας είναι πολύ περίεργη σαν να αφήνει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Πολύ χαλαρή, σαν να σου λέει κάνε ότι νομίζεις! Μήπως θέλουν να συγκρουστούμε μεταξύ μας για να χουν πάτημα οι πολιτικοί για τις σκληρές αποφάσεις που παίρνουν εναντίων μας? Να γίνει ένας εμφύλιος, μια πορτοκαλί επανάσταση? Αφήνουν σχεδόν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις πολιτών εναντίων πολιτικών σε συναντήσεις σχεδόν σώμα με σώμα, ρίχνοντας το βάρος στον ΣΥΡΙΖΑ? Αν αυτό δεν είναι πολιτικό καπέλωμα του ΣΥΡΙΖΑ τι είναι? Χορτάσαμε ψέματα, δεν είμαστε όλοι του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι.
Δεν γουστάρουν που Έλληνες βγήκαν στο δρόμο ακομμάτιστα και διάφοροι ψευτοκουλτουριάρηδες επαναστάτες για να μη φανεί εθνική επανάσταση, έβγαλαν σημαίες της Κούβας, της αργεντινής, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και άλλων κρατών. Να πως εφαρμόζετε η πολυπολιτισμικοτητα. Δηλαδή εμείς σαν έθνος λύσαμε όλα τα προβλήματα μας και τώρα θα βοηθήσουμε και τους άλλους? Οι άλλοι έβγαλαν πανό έξω οι φασίστες απ τις γειτονιές! Εκτός τόπου και χρόνου όπως πάντα. Το θέμα είναι ότι δε θέλουν να φανεί ούτε να γίνει εθνική επανάσταση, γι αυτό βλέπουν φαντάσματα και φαντασιώνονται διάφορα σενάρια υπέρ τους. Ότι να ναι! Ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές ψάχνουν και στρατολογούν ανθρώπους μέσα από τη μάζα των ανθρώπων στο σύνταγμα για να εξυπηρετήσουν τα σχεδία τους. Αλλά κανονίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Έχει πολύ πλάκα να τους βλέπεις να τους γιουχάρουν και να τους φτύνουν με τις βλακείες που λένε, τέτοια απαξίωση δεν έχουν ξαναζήσει και σίγουρα θα έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα απ αυτά που τους λέει ο κόσμος στο υπόλοιπο της μίζερης κομματικής ζωής τους.
Για τους λεγόμενους αναρχικούς τι να πούμε? Και αυτοί μια ζωή τα ίδια. Απειλούν και τραμπουκιζουν κόσμο που έχει ελληνικές σημαίες και μιλαει υπέρ της Ελλάδας. Έχουν αράξει εκεί στη γωνίτσα τους στο σύνταγμα συζητάνε μόνοι τους, πίνουν μπύρες και μπαφους, κάνουν συνελεύσεις για τους μετανάστες και τα δικαιώματα των ναρκωτικών, μαζεύουν πολεμοφόδια για επεισόδια με τους αγανακτισμένους αυτή τη φορά και όχι με τους μπάτσους και το σύστημα, τσακώνονται μεταξύ τους γιατί δε μπορούν να ξεχωρίσουν ποιοι είναι φασίστες και ποιοι όχι και δεν πρέπει να φοβούνται μη τους πατήσουν καμιά μέρα από πάνω όλος ο κόσμος της συγκέντρωσης με τις αερολογίες που λένε και πονέσουν. Γενικά και αυτοί ψάχνουν τρόπο να καπηλευτούν τη κατάσταση κάτω αλλά τσάμπα την πίνουν τόσο καιρό εκεί γύρω.
Το σύστημα έχει τρομάξει για τα καλα, γιατί έχει στείλει αρκετές φορές εγκάθετους να προκαλέσουν με τη στάση τους αλλά δε τα κατάφεραν. Σίγουρα τις προσπάθειες τους δεν θα τις σταματήσουν. Δεν θα είναι εύκολο όμως γιατί ο κόσμος προσέχει. Όσο κάποιοι ψάχνουν για φασαρίες καπελώματα και ρατσιστές φασίστες τόσο ποιο πολύ θα σας φτύνουμε και θα σας απαξιώνουμε κομματόσκυλα.
Η επανάσταση είναι λέξη ελληνική και το χρώμα της θα είναι γαλάζιο, όχι πορτοκαλί! Το νου σας αλήτες. Οι Έλληνες θα σας πνίξουν νυφίτσες.
Δε παίζουμε κανένα πολιτικό παιχνίδι. Όσοι τολμήσουν θα μας βρουν μπροστά τους. Τα ψέματα τελείωσαν προβοκάτορες …ξέρετε εσείς!
http://antistasihellas.blogspot.com/2011/06/blog-post.html


ΠΗΓΗ peripatris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου