Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Εργαζόμενοι Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: «Η κυβέρνηση ξεπουλάει»


Εργαζόμενοι Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: «Η κυβέρνηση ξεπουλάει»
Ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ξεπουλά ό,τι με κόπο και θυσίες δημιούργησε ο ελληνικός λαός» εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομενων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που προχώρησε την Τρίτη σε κατάληψη των γραφείων της διοίκησης της τράπεζας. 

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι, «αυτοί που κερδοσκόπησαν τα προηγούμενα χρόνια σε βάρος των ελληνικών νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση».
Σύμφωνα με το σύλλογο, «το ΤΤ, η ασπίδα του μικροαποταμιευτή, παραδίνεται στους ιδιώτες ντόπιους και ξένους τραπεζίτες». 

ΠΑΤΡΑ: Αύριο γίνεται Μαδρίτη!!!

Συγκέντρωση αλλά...Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στην Πάτρα με προσκλήσεις μέσω facebook. Μέχρι στιγμής πάνω από 1800 έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση.
Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα από 07.00μ.μ έως 11.30μ.μ στην Πλατεία Γεωργίου και οι νεαροί διοργανωτές την ονομάζουν "Patras Greek Revolution".
Όπως αναφέρουν οι νεαροί διοργανωτές:
«Ας αρχίσουμε την ειρηνικη επανάσταση στην πόλη μας. Έξω από κόμματα, χωρίς φασαρίες, χωρίς κουκούλες, χωρίς βία, στα χνάρια των Ισπανών αδελφών μας!
Το ERGASIANEWS και σύσσωμη η διαχειριστική ομάδα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια και καλούμε όλους τους Πατρινούς και τις Πατρινές, όλους τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Κάπως έτσι ανάβει η σπίθα, κάπως έτσι ξεκινούν οι ειρηνικές και αναίμακτες επαναστάσεις.