Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912 (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ταύτην την στιγμήν αγγέλλεται ότι η Θεσσαλονίκη παραδοθείσα κατελέφθη υπό του ελληνικού στρατού» (τηλεγράφημα του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων).
Το πρωτόκολλο παράδοσης της Θεσσαλονίκης στον ελληνικό στρατό υπογράφτηκε στο Διοικητήριο (κτίριο του πρώην υπουργείου Μακεδονίας Θράκης), μετά την τηλεγραφική εντολή του πρωθυπουργού Ελευθερίου Βενιζέλου προς τον αρχιστράτηγο του στρατού διάδοχο του θρόνου Κωνσταντίνο «να αποδεχθήτε την προσφερομένην υμίν παράδοσιν της Θεσσαλονίκης και να εισέλθητε εις ταύτην ανευ χρονοτριβής».
Το ιστορικό πρωτόκολλο υπέγραψαν, τελικά, ο αρχηγός του τουρκικού στρατού Χασάν Ταχσίν πασάς και από πλευράς των Ελλήνων οι πληρεξούσιοι αξιωματικοί του αρχιστρατήγου Κωνσταντίνου Β. Δούσμανης και Ι. Μεταξάς. Ήταν το τέλος ενός αγωνιώδους σύρε - έλα των διαπραγματευτών, ανάμεσα στο τουρκικό, τότε, Διοικητήριο και το ελληνικό επιτελείο του Κωνσταντίνου που είχε εγκατασταθεί στην ιστορική βίλα Μοδιάνο, στη Γέφυρα (το παλιό Τόψιν), που στεγάζει σήμερα το Μουσείο των Βαλκανικών Πολέμων.

Θωρηκτό Αβέρωφ: Κι όμως αγοράστηκε... χωρίς καμία μίζα(Βίντεο)

Ακόμη και σήμερα δεμένος στο Τροκαντερό ο ΑΒΕΡΩΦ, είναι επιβλητικός.
Το Θωρηκτό που έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο στην πορεία της Ελλάδας έχει τη δική του πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Στο Onalert θα διαβάσετε και θα δείτε τα κατορθώματα του έναντι των Τούρκων.
Όμως έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πως αγοράστηκε το Θωρηκτό και κυρίως ότι η αγορά έγινε…χωρίς μίζα!Κι όταν κάποιοι πλησίασαν τον επικεφαλής αξιωματικό του ΠΝ της διαπραγματευτικής ομάδας για να του δώσουν την νόμιμη προμήθειά του,εκείνος ζήτησε και επέβαλε το ποσό να αφαιρεθεί από το κόστος πληρωμής του πλοίου! Η αγορά του ΑΒΕΡΩΦ "έκλεισε" σαν σήμερα 1909.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ένα ΟΧΙ που αναζητείται και σήμερα...


Το ΟΧΙ του κατά τεκμήριο μεγαλύτερου Έλληνα ηγέτη του 20ου αιώνα μαζί με τον Ε.Βενιζέλο, του πρωθυπουργού Ι.Μεταξά, το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 1940 αν και εκφράζει όλο το νόημα και τη διάθεση του Ιωάννη Μεταξά, είναι περιγραφικό αυτού που πραγματικά ειπώθηκε:

«Alors, c'est la guerre» είπε ο Ιωάννης Μεταξάς στα γαλλικά, δηλαδή «αυτό σημαίνει πόλεμος!».
Στην συνάντηση αυτή, κατά την θυγατέρα του Μεταξά, ακολούθησε και η εξής στιχομυθία που ο Γκράτσι δεν την αναφέρει:

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΒΙΒΛΙΑ... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απομακρύνεται η Τουρκία από την Δύση;

Των Dorian Jones και Jamie Dettmer (Επιμέλεια: Δημήτρης Μανής)
Από το gr.voanews

Την έντονη αποστροφή τους για την ΕΕ εκφράζουν δημοσίως τις τελευταίες ημέρες ανώτεροι αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης με ορισμένους, μάλιστα, να υποστηρίζουν ότι η Τουρκία θα πρέπει να εγκαταλείψει την προοπτική ένταξης στο ευρωπαϊκό μπλοκ.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε πρόσφατα ο Γιγίτ Μπουλούτ, πρώην δημοσιογράφος και σήμερα ανώτατος σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ερντογάν, οποίος σε άρθρο που δημοσίευσε, την περασμένη εβδομάδα, υποστηρίζει ότι «η Τουρκία θα πρέπει να εγκαταλείψει άμεσα τα σενάρια ένταξης της στην ΕΕ και θα πρέπει να επιδιώξει την ηγετική της παρουσία στην Μέση Ανατολή, την κεντρική Ασία και την Αφρική».

Λαύριο: Επιδρομή… εξωγήινων, η ΕΛΑΣ σε επιφυλακή

Όσοι είμαστε… περήφανοι για τα σώματα ασφαλείας της πατρίδας μας, νιώσαμε αναπόφευκτα μεγάλη συγκίνηση όταν διαπιστώσαμε ότι είμαστε τόσο προχωρημένοι, ώστε έχουμε τη λύση και για τα πιο φουτουριστικά προβλήματα που θα κληθούν κάποτε ενδεχομένως να διαχειριστούν οι… γήινες κοινωνίες.

Το αν η φωτογραφία από το Λαύριο αποδεικνύει την ικανότητά μας να προβλέπουμε εγκαίρως και να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, ή το όμορφο λιμανάκι της Αττικής δέχθηκε… εισβολή την οποία διαχειρίστηκε το κράτος με επιτυχία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του και κατάφερε ο δημόσιος τομέας να φτιάξει κάτι σαν τα ΚΕΠ αλλά για «άλλο τύπο» συμπολιτών μας, το αφήνουμε στη φαντασία του καθενός.

Wall Street Journal:«Ολυμπιακών διαστάσεων κρίση για την Ελλάδα η λαθρομετανάστευση

Για το ολοένα και αυξανόμενο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα γράφει η Wall Street Journal, η οποία επισημαίνει πως λόγω της οικονομικής κρίσης η κατάσταση στη χώρα βαδίζει προς το χειρότερο.
Σε δημοσίευμα της, η WSJ τονίζει πως εκτός από την τραγική κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας η οποία απειλεί την βιωσιμότητα του ευρώ, «οι κυβερνητικοί ηγέτες από τις Βρυξέλλες μέχρι το Οσλο, αναλώνονται σε ένα άλλο ζήτημα, το οποίο απειλεί την ακεραιότητα της ελεύθερης πρόσβασης στην ήπειρο: Τα γεμάτα πόρους ελληνικά σύνορα».

Στὶς ΗΠΑ ἀπηγορεύθῃ στὰ παιδιὰ νὰ παίρνουν φαγητὸ ἀπὸ τὰ σπίτια τους!!

Φυσικὸν ἐπόμενον κι αὐτό, ὅπως καὶ τόσα ἄλλα, ὅμοια, ἀνάλογα και παρόμοια.
Στόχος τους εἶναι νὰ ἐλέγξουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τὸ τὶ θὰ φᾶμε, τὸ τὶ θὰ πιοῦμε, τὸ τὶ θὰ ἀκούσουμε, τὸ τὶ θὰ δοῦμε, τὸ μὲ ποιὸν θὰ μιλήσουμε, τὸ πῶς θὰ κοιμηθοῦμε…
Ὄχι, δὲν τὸ κάνουν γιὰ νὰ μᾶς προστατεύσουν… Τὸ κάνουν γιὰ νὰ προστατεύσουν τοὺς ἑαυτούς τους.
Εἶναι ὥρα τώρα νά ῤισκάρουν ἀντίστασι ἀπό 7,5 δισεκατομμύρια;  Δὲν εἶναι… Αὐτοὶ οὔτε μία πορδὴ δὲν εἶναι, ἐμπρὸς σὲ τέτοιο πλῆθος.
Μαστίγιο λοιπόν, μαστίγιο, μαστίγιο καὶ πολλὰ …θεάματα…
Κι ἄν τὲ νὰ ξεφύγῃ κάποιος μετά…

Προς: Πάντα ενδιαφερόμενο Κυβερνητικό & Στρατιωτικό παράγοντα:

Αξιότιμοι Κύριοι υπεύθυνοι & αρμόδιοι,

Γνωρίζετε ότι με τους αεροψεκασμούς ψεκάζετε τα παιδιά σας, και τα
εγγονάκια σας με καρκίνο και...Αποβλάκωση;;;

Επειδή είμαι βέβαιος ότι από αφέλεια και επιπολαιότητα, ενεργείτε, και δεν καταλαβαίνετε το κακό που κάνετε στα εγγονάκια σας, γιαυτό σας στέλνω αυτό το μήνυμα-σήμα κινδύνου, για την οικογένειά σας.

Οι Σιωνιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων κάνουν τη δουλειά τους, και εσείς εκτελώντας τις εντολές τους,

H ΑΠΑΤΗ & ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Τα παραχωρούν αντί 261 εκατ. και θα πληρώσουμε 600 εκατ. για τα νοικιάσουμε

Σε απίστευτη απάτη, σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, εξελίσσεται..
η υπόθεση της «αξιοποίησης» των 28 ακινήτων του Δημοσίου. Το ΤΑΙΠΕΔ παραχώρησε την εκμετάλλευση τους στις εταιρείες real estate των τραπεζών Εθνικής και Eurobank για 20 χρόνια αντί του ποσού των 261,3 εκατ. ευρώ και αυτές θα τα νοικιάσουν στο Δημόσιο αντί 30 εκατ. ευρώ το χρόνο. Δηλαδή θα εισπράξουν 600 εκατ. ευρώ.

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ FT Εξαφάνισαν έκθεση της ΕΕ που έγραφε ότι: "Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα"!

Οι σύγχρονοι φονιάδες του Ελληνισμού, οι Γερμανοί, εκτός από "ψυχροί εκτελεστές" του ελληνικού Έθνους αποδεικνύονται και εξαιρετικά χαμηλής πολιτικής ηθικής άτομα (σε αυτό διαφέρουν από τους πατεράδες τους τους ναζί, οι οποίοι στον Β'ΠΠ ήταν "απλά" ... φονιάδες και όχι ΚΑΙ λαμόγια όπως ετούτοι εδώ!).
Αποκαλυπτική έκθεση της καταστροφής και των τρομακτικών ιστορικών ευθυνών που φέρουν για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και τους 4.000 ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν τη Δευτέρα, "κατέβηκε" έπειτα από 24 ώρες, με εντολή του Βερολίνου!

Άννα Δαβίτη - Όλα είναι στημένα! (Βίντεο)

Απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος από την ομιλία της Άννας Δαβίτη στη συγκέντρωση της END στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο Λάρισας. (24/10/13)


Πρέπει να ενημερωθείτε όλοι σας γι'αυτό που συμβαίνει γύρω σας...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!

Είναι όλα ένα παιχνίδι, βρώμικο και απάνθρωπο κατά των Ελλήνων, όλου του κόσμου... αλλά ιδιαίτερα ασχολούνται με εμάς... Εμείς είμαστε το πρόβλημα.

''Σοκάροντας τους ανθρώπους ως την υποταγή''(Βίντεο)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ omentoras

Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild

23/10/2013
«Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild και η οικογένειά μου κατέχει την κεντρική τράπεζα της Αμερικής, έχει τροφοδοτήσει την καταστολή της Αμερικανικής επανάστασης, την κομουνιστική επανάσταση στην Ρωσία, καταστρέψαμε την Παλαιστίνη για να φτιάξουμε το κράτος του Ισραήλ, είμαστε πίσω από την 9/11 και τους πολέμους που ακολούθησαν, κατέχουμε το Associated Press και το Reuters, ελέγχουμε τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϋ, είμαστε οι τραπεζίτες της Βασιλικής οικογένειας και του Βατικανού, είμαστε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και σκοπεύουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο σκοτώνοντας το 90% νόμιμα κάνοντάς το μέσα από τον ΟΗΕ»

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι ΙΔΙΩΤΕΣ Τραπεζίτες ROTHSCHILD & ROCKEFELLER έχουν τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ κυβερνήσεις μας «μέσα σ’ ένα βαρέλι»!
Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ τραπεζών στις ΗΠΑ που η ΔΗΜΌΣΙΑ κυβέρνηση ROTHSCHILD και οι πρόγονοι του έχουν καταστήσει [τους ηγέτες / τους βασιλιάδες] αδύνατους με τις ΚΑΚΈΣ τραπεζικές πρακτικές τους, όταν πέσουν, οι έμποροι θα πενθήσουν.
Είναι πίσω από τους χριστιανικούς και μουσουλμανικούς ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Αυτός δανείζει με χρήματα και ΤΙΣ ΔΥΟ πλευρές. 
Όπως το ΙΡΑΝ ενάντιο ΙΡΑΚ. 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ! ΕΛΕΓΧΕΙ τα ΕΘΝΗ. 
Χωρίς αμφιβολία το ισχυρότερο και χειρότερο ζωντανό άτομο σήμερα. 6ης γενεάς τραπεζίτης παραγωγής του Λονδίνου... Rothschild. 
Αρχίζει τους ΠΟΛΕΜΟΥΣ κατόπιν χρηματοδοτεί κάθε πλευρά τους. 
Δείτε την ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ FIAT. 53% του παγκόσμιου ΧΡΥΣΟΥ. 
Τραπεζίτης για το Βατικανό. 
Κρατά τις πράξεις σε 80% του εδάφους του ΙΣΡΑΗΛ από τον καιρό του Arthur Balfour Declaration.
Εκβιάζοντας τον Πρόεδρο Wilson με μια γυναίκα μας οδηγεί στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. 
Αυτός και ο εξ αίματος φίλος του έχουν τον έλεγχο τις Παγκόσμιες Τράπεζες. 
Πήρε τα χρήματά από τους ελευθερομασώνους με ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!
Ο Rockefeller παρείχε το απαραίτητο πετρέλαιο στον HITLER κατά τη διάρκεια δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Παρείχε τα μόνα καύσιμα που θα οδηγούσαν ένα αεροπλάνο τότε. Έκαναν επιχειρήσεις με τους Γερμανούς τους Ρώσους τους Γιαπωνέζους [Τους ορκισμένους «ΕΧΘΡΟΥΣ»] μας.
Οι Σιωνιστές ROTHSCHILD & ROCKEFELLER σε συνεργασία «γάντι - χέρι» με τον «μαύρο πάπα» (αρχηγό των Ιησουϊτών) σκότωσαν μαζί 6 αμερικανικούς Προέδρους. 
Διαβάστε "Fiat Empire", το βιβλίο "Vatican Assassins" και το "The Learned Elders of Zion". Εκπαίδευσαν Hitler, Lenin, Castro, Al Gore, Mao Tse Tung και πολλούς άλλους τυράννους.
Έμεινε στο κρεβάτι του αμερικανικού Προέδρου στο λευκό οίκο στη γαμήλια νύχτα του. 
Ο ειδικός επί των βομβών της Mossad (Ισραηλιτική μυστική υπηρεσία) έμεινε σε μισθωμένο ΕΛΕΥΘΕΡΑ για πολλούς μήνες στο 91ο πάτωμα του βόρειου πύργου στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου.
Οι πράκτορες Mossad ΤΟΥ που εργάζονται στη CIA, που φέρνει φορτία με φάρμακα αεροπορικώς κάθε ημέρα στην Αμερική βλέπε "Tatum Chronicles", Mena, Arkansas & Clinton Secrets! Συνελήφθη στο Νιου Τζέρσεϋ, σιωνιστής ραβίνος που αγόρασε 13 - Φρέσκα ανθρώπινα μέρη [τα νεφρά από τους ζωντανούς ανθρώπους που στέλνουν στο Ισραήλ και στην Ευρώπη].
Γιατρός από το ΠΕΡΟΥ βεβαίωσε ότι παιδικά όργανα που στάλθηκαν στην Ευρώπη όταν ελέγχθηκαν στο αρχείο κανένα δεν μπόρεσε να βρεθεί πού πήγαν. Θεωρείται ότι τα παιδιά κατακρεουργήθηκαν και μέρη σώματος τους χρησιμοποιήθηκαν από πλούσιους ανθρώπους.
Σιωνιστές βεβαιώνουν ότι «οι πολυθεϊστές» είναι μόνο ένα επίπεδο επάνω από ένα σκυλί. 
Στο Ισραήλ, οι σιωνιστές Εβραίοι βεβαιώνουν ότι οι Παλαιστίνιοι «προήλθαν κάτω από τα δέντρα μια γενεά πίσω», ο χρηματοδοτούμενος από τον Rothschild, Hitler. 
Ο Rothschild ζει τώρα στη Νέα Υόρκη έτσι μπορεί να ελέγξει τις ψηφοφορίες των 192 εθνών στα Ηνωμένα Έθνη. 
Ο Mike Rupert επισήμανε ότι $100.000.00 από τη CIA προς την Παλαιστινιακή αντικατασκοπία, εστάλησαν στον τρομοκράτη Mohammad ATTA, ο οποίος ζούσε στο Hollywood, πριν από το 9/11 .
Ο Rothschild καταγράφει ΟΛΑ τα τηλεφωνήματα με 25 σημαντικές τηλεφωνικές επιχειρήσεις που κατέχει στις ΗΠΑ. Στο Ισραήλ = Amdox, κατασκεύασε τα προγράμματα για τη FBI, CIA, NSA. Αποκαλούμενο Comverse C.A.L.E.A. 
Ο Obama έχει 7 σιωνιστικά μέλη στο γραφείο του - Υπουργείο Οικονομικών, ομοσπονδιακή ασφάλεια κ.λπ. [Προδοσία; σύγκρουσης συμφερόντων;]
Πίσω από την προσθήκη του οξέος hexa-Fluorosilicate στο νερό, την Coca Cola κ.λπ. Ψευδώς επονομαζόμενο φθορίδιο, φθορίδιο νατρίου και νάτριο, που καταστρέφουν κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα.
Δανειστήκαμε 3.8 δισεκατομμύρια για να χτίσει η FEMA τις φυλακές για να κλειδώσει τους αμερικανικούς πολίτες κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κρίσης. 
Η FEMA ερεύνησε την 9/11 τους Rothschild & Rockefeller να είναι επικεφαλείς των Fed Reserve, Bilderberg Group, CFR, NATO, Trilateral Commission και περισσότερα.
Πετάξτε την Νευροτοξύνη από τα κεφάλια σας ή ξυπνήστε σε μια FEMA φυλακή. 
Εκατομμύρια έχουν ζήσει και πεθάνει στην Αμερική κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 60 ετών δίχως να έχουν ούτε ΈΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Οι ταινίες που γίνονται στο Hollywood για Zombies είναι η διασκέδαση Αμερικανών! 
Ο Hitler χρησιμοποίησε τις υψηλές δόσεις του φθοριδίου στο νερὀ, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για να κρατήσει τους ανθρώπους σε ένα κράτος Zombie.
Ο επικεφαλής του FBI, J Edgar Hoover, είπε ότι αυτή η συνωμοσία είναι τόσο ΜΕΓΆΛΗ που κανένας δεν θα το πιστέψει! 
Σκότωσαν τον Kennedy επειδή υπέγραψε την εκτελεστική εντολή # 11110 για το Υπουργείο Οικονομικών για να τυπώσει η Αμερική δικά της χρήματα,
Η Private Federal Reserve ανήκει στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, και όλοι μας τους πληρώνουμε για το ΤΙΠΟΤΑ!
«Γεια σας είμαι ο Evelyn De Rothschild και η οικογένειά μου κατέχει την κεντρική τράπεζα της Αμερικής, έχει τροφοδοτήσει την καταστολή της Αμερικανικής επανάστασης, την κομουνιστική επανάσταση στην Ρωσία, καταστρέψαμε την Παλαιστίνη για να φτιάξουμε το κράτος του Ισραήλ, είμαστε πίσω από την 9/11 και τους πολέμους που ακολούθησαν, κατέχουμε το Associated Press και το Reuters, ελέγχουμε τον Ομπάμα και τον Ρόμνεϋ, είμαστε οι τραπεζίτες της Βασιλικής οικογένειας και του Βατικανού, είμαστε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και σκοπεύουμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο σκοτώνοντας το 90% νόμιμα κάνοντάς το μέσα από τον ΟΗΕ»

Oi μέλισσες έχουν ήδη εξαφανιστεί μια φορά, όταν... χάθηκαν και οι δεινόσαυροι!

Σε πολλές περιοχές του πλανήτη έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια μεγάλη μείωση στους αριθμούς των μελισσών και, όπως είχε πει ο Αϊνστάϊν, «όταν εξαφανιστούν οι μέλισσες η ανθρωπότητα θα έχει ακόμα 4 χρόνια ζωής»...
Σε αυτά τα «ανησυχητικά» δεδομένα έρχεται να προστεθεί η έρευνα του πανεπιστημίου Flinders της Αυστραλίας ότι οι μέλισσες έχουν ήδη εξαφανιστεί μια φορά, όταν... χάθηκαν και οι δεινόσαυροι!

Επιστολή-κόλαφος πρώην πρέσβεων στον πρωθυπουργό…

«Φωτιά» είναι η επιστολή που έστειλαν 23 πρώην πρεσβευτές της χώρας μας προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μια επιστολή που αναφέρεται στα μεγάλα θέματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
Στην επιστολή λέγονται μεγάλες αλήθειες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υπενθυμίζουν κάποια αυτονόητα, που όμως δείχνουν να έχουν λησμονηθεί από τους κρατούντες. Σε μια προσπάθεια πιο συστηματικής υπενθύμισής τους, οι πρέσβεις που αποτελούν πλέον ομάδα με την επωνυμία «ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ», διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ», στο εντευκτήριο του πανεπιστημίου, στο κτίριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» (γωνία Σίνα και Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας), την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00, την οποία προφανώς αξίζει να παρακολουθήσουν όσοι μπορέσουν.

ΑΡΝIEΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης .


Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα ...

....σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Προνόμια χωρίς τέλος! Αφορολόγητο έως και 75% για τους βουλευτές!

«Έχασε τη μιλιά του» ο Γιώργος Μαυραγάνης όταν η συνάδελφος του από τη ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη, του ζήτησε να αποκαλύψει κι άλλες κατηγορίες πολιτών, εκτός των βουλευτών, που απολαμβάνουν προκλητικά μεγάλο αφορολόγητο.

Μάλιστα η κ. Γιαννακάκη έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία – που βεβαίως προκαλούν το κοινό, περί δικαίου αίσθημα – αλλά ο υφυπουργός Οικονομικών περιορίστηκε να απαντήσει πως… δεν ήρθε προετοιμασμένος για να απαντήσει επ’ αυτού.

Μας ψεκάζουν οι Αμερικάνοι - Άρθρο της εφημερίδας 'Ελεύθερη Ώρα'

Από την πληθώρα παρατηρήσεων και καταγγελιών πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί υπερεντατικών αεροψεκασμών τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές από αυτές συνεχίζουν να φτάνουν με τη μορφή τηλεφώνων και e-mail στο επιτελείο Αεροπορίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ομάδας Αττικής κατά των Αεροψεκασμών, υπάρχουν πολίτες που
επισυνάπτουν «ζωντανό» φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις περιοχές τους μαζί με τα ηλεκτρονικά μηνύματα τους προς το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) με την ελπίδα να πειστούν για τις καταγγελίες τους οι αρμόδιοι, οι οποίοι αρνούνται την ύπαρξη του φαινομένου. Αλλά και να αξιώσουν μια επίσημη, υπεύθυνη απάντηση ως πολίτες που έχουν έννομο συμφέρον να ανησυχουν για την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα και τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από το φαινόμενο των μαζικών αεροψεκασμών αλλά και τα δημόσια κονδύλια που πιθανά διατίθενται.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!!

Χτες το πρωί όπως και σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος γινόταν η γιορτή για το θρυλικό όχι στο ΕΠΑΛ της Πρέβεζας.Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου είχε γράψει έναν λόγο (θα τον διαβάσετε παρακάτω) για την 28 Οκτωβρίου τον οποίο ήθελε να απαγγείλει στους συμμαθητές και δασκάλους του.Οι καθηγητές και ο τωρινός αντικαταστάτης του διευθυντή του ΕΠΑΛ δεν τον αφήσανε να το απαγγείλει διότι όπως ισχυρίστηκαν έπρεπε να τους το είχε πάει λίγες μέρες νωρίτερα για να κόψουν μερικά πράγματα που θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να ειπωθούν. (!!!) Το περιστατικό πήρε άσχημη τροπή και ο μαθητής μαζί με την χορωδία δεν πήραν μέρος στην γιορτή και απειλούνται με διαγραφή από το σχολείο ή αν δεν γίνει αυτό να τους αφήσουν από απουσίες στην ίδια τάξη ως παραδειγματισμό. 

Οι Γερμανοί ήθελαν να αρπάξουν τα κειμήλια του Αγίου Όρους!ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί πέραν της καταστροφής που έφεραν στη χώρα μας στην Κατοχή, "βούτηξαν" και χιλιάδες αρχαιότητες που τις μετέφεραν στην Γερμανία, όπου ακόμα εκεί βρίσκονται. Στο στόχαστρό τους ήταν και το Άγιο Όρος
 
Το Άγιον Όρος, το τελευταίο καταφύγιο του μοναχισμού στον σύγχρονο κόσμο δεν έμεινε έξω από τη δίνη των κατοχικών χρόνων.
Και όπως με τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς θησαυρούς, έτσι και τα ανεκτίμητα εκκλησιαστικά κειμήλια μπήκαν στο στόχαστρο των Γερμανών κατακτητών.
Μόνο που με το Άγιον Όρος δεν έγινε ό,τι και στην υπόλοιπη χώρα και οι ναζί δεν κατάφεραν χάρη στην ευέλικτη πολιτική των μοναχών να λεηλατήσουν και την Αθωνική Πολιτεία.

Επεισόδιο στα Ίμια: Τουρκικά περιπολικά επιτέθηκαν στην ελληνική Ακτοφυλακή...ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΩΝ

Σοβαρό επεισόδιο, στο όριο του θερμού, συνέβει χθες μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής στην θαλάσσια περιοχή των Ίμίων.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν από τα ελληνικά ναυτικά παρατηρητήρια τουρκικά πολιτικά σκάφη να κατευθύνονται προς την περιοχή των βραχονησίδων Ιμίων.
 
Αμέσως έσπευσαν δύο πλωτά της ελληνικής Ακτοφυλακής ( με αριθμούς 512 και 613) που εδρεύουν στην Κάλυμνο προκειμένου να αναχαιτίσουν τα τουρκικά σκάφη. Είχαν προηγηθεί πληροφορίες ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν με πολιτικά σκάφη επεισόδιο στην περιοχή.
 

Βρέθηκε η βιολογική μητέρα του βρέφους στη Μυτιλήνη

Πρόκειται για τσιγγάνα από τα Άνω Λιόσια που παρουσιάστηκε χθες στην Ασφάλεια Αττικής και έδωσε δείγμα DNA - «Μας χάρισαν το μωρό», λένε οι τρεις Ρομά που κρατούσαν το μωρό - Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου.Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. η βιολογική μητέρα του 2,5 μηνών βρέφους που βρέθηκε στις 23 Οκτωβρίου σε καταυλισμό ρομά στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για 43χρονη ημεδαπή Ρομά που διαμένει στα Ανω Λιόσια Αττικής, η οποία παρουσιάστηκε την Παρασκευή στην Ασφάλεια Αττικής και μετά τη λήψη δείγματος DNA αποχώρησε.

Επιστρέφει στη Βουλγαρία η μικρή Μαρία

Το δρόμο για την πατρίδα της, τη Βουλγαρία αναμένεται να πάρει η μικρή Μαρία, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Μετά από αναζητήσεις δυο εβδομάδων, την Παρασκευή το τεστ DNA αποκάλυψε ότι βιολογική μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, είναι η Σάσα Ρούσεβα από τη Βουλγαρία.

Οι βουλγαρικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες ελληνικές και εξετάζουν το ενδεχόμενο η μικρή να επιστρέψει στη Βουλγαρία και εκεί να φιλοξενηθεί σε κάποιο κρατικό ίδρυμα, μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον μικρό Μπέν




Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση της μικρής Μαρίας που βρέθηκε τυχαία σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο βάζουν την υπόθεση της μικρής Μαρίας τα διεθνή μέσα με καθημερινές αναφορές και ρεπορτάζ, συνδέοντας μάλιστα το περιστατικό με την περίπτωση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ.

Συγκεκριμένα, η «Sunday Mirror» δημοσιεύει συνέντευξη της μητέρας του Μπεν Νίνταμ, της Κέρι.

Ένταση και λιποθυμίες έξω από τον Άγιο Δημήτριο

Χωρίς να παραχωρήσει δηλώσεις στους δημοσιογράφους αποχώρησε από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά το πέρας της δοξολογίας.
Δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τόνισε: "Στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας. Οι Έλληνες έχουν ανάγκη το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Οι Έλληνες μπορούμε".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στη διάρκεια του γεύματος που παραθέτει ο διοικητής του Γ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής, το μεσημέρι στη Λέσχη Αξιωματικών.

Τρίτη διαδοχική εβδομάδα κερδών για Dow και S&P

 Dow15.570,2861,07 0,39%  



  Nasdaq3.943,3614,40 0,37%  

H Wall Street χθες
Κέρδη κατέγραψαν την Παρασκευή οι βασικοί δείκτες της Wall Street, παρά την πτώση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης σε χαμηλό 10 μηνών, με τους Dow και S&P 500 να σημειώνουν άνοδο για τρίτη διαδοχική εβδομάδα.
Βασικός λόγος της ανόδου ήταν και πάλι τα εταιρικά αποτελέσματα με τις μετοχές της Microsoft και Amazon να σημειώνουν άνοδο 5,96% και 9,39% αντίστοιχα.
Από το χώρο της οικονομίας ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης του University of Michigan και της Thomson Reuters υποχώρησε τον Οκτώβριο στο χαμηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς σημείωσε πτώση στις 73,2 μονάδες από 77,5 μονάδες τον Σεπτέμβριο, ενώ οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών τον τοποθετούσαν στις 75 μονάδες.
Επίσης, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών σημείωσαν το Σεπτέμβριο αύξηση 3,7%, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών και συμπληρώνοντας δύο διαδοχικούς μήνες ανόδου. Η αύξηση ήταν η μεγαλύτερη από τον περασμένο Ιούνιο, όπως έδειξαν τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορίου. Σημειώνεται ότι οι αναλυτές περίμεναν οι παραγγελίες να εμφανίσουν άνοδο 2,5% το Σεπτέμβριο.
Παράλληλα, τον Αύγουστο τα αποθέματα χονδρικής σημείωσαν αύξηση 0,5% ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για άνοδο 0,4% σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires.