Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Σαν σήμερα: Ο αξέχαστος Τάσος Παπαδόπουλος λέει με δάκρυα στα μάτια ΟΧΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ -Δείτε το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ Βίντεο…

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004… Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας,…Τάσος Παπαδόπουλος (1934 – 2008), σε διάγγελμά του καλεί τον κυπριακό λαό να ψηφίσει «Όχι» στο δημοψήφισμα για το σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού του γ.γ. του ΟΗΕ Κόφι Ανάν («Σχέδιο Ανάν»).

Υπέρ του «Ναι» τάσσεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2004 μ.Χ., ο μεγάλης ηγέτης του σύγχρονου Ελληνισμού, ο Τάσσος Παπαδόπουλος Πρόεδρος της Κύπρου, απευθύνει το ιστορικό Διάγγελμα του «ΟΧΙ», ζητώντας από τους Έλληνες της Μεγαλονήσου να ψηφίσουν «ΟΧΙ» στο Δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 για το άθλιο Σχέδιο Αννάν, που θα υποδούλωνε και την αυτήν ακόμη την ελεύθερη περιοχή της Κύπρου μας στην Τουρκία! Παρά τις πιέσεις, παρά τους πακτωλούς χρημάτων σε ΜΚΟ, παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές, ο ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ! ΕΙΠΕ «ΟΧΙ»:

Στόχοι φυσικού αερίου στο κυπριακό θαλάσσιο οικόπεδο 11 της TOTAL

Των Η. Κονοφάγου, Ν. Λυγερού, Α. Φώσκολου

Είναι γνωστό ότι στο τέλος του 2016 η εταιρεία Total, η οποία είναι o διαχειριστής (operator) του κυπριακού θαλάσσιου οικοπέδου 11, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της ερευνητική γεώτρηση. Πιστεύουμε ότι θα είναι μία καθοριστική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία, δεδομένου του μεγέθους των αναμενόμενων αποθεμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή και της απουσίας οποιασδήποτε γεωγραφικής τουρκικής διεκδίκησης επί των οικοπέδων και αποθεμάτων αυτών. Με βάση τις σεισμικές καταγραφές τριών διαστάσεων (3D) της Νορβηγικής PGS και την ύπαρξη της γειτονικής στο οικόπεδο 11 ανακάλυψης του υπεργιγαντιαίου κοιτάσματος Ζορ, υπολογίσαμε ότι η πιθανότητα να συναντήσει η πρώτη γεώτρηση της Total φυσικό αέριο είναι της τάξης του 66%.

ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ!

1CJJcDq0WUAAyANtΤου Νίκου Χειλαδάκη
Από το nikosxeiladakis

Είναι εύκολο να κάνεις κριτική, να καταδικάζεις και να απορρίπτεις αλλά δύσκολο είναι να μπορείς να γράφεις λύσεις και να προτείνεις. Σήμερα σε αυτή την χώρα έχουμε γεμίσει κριτικούς αλλά μας λείπουν οι άνθρωποι που θα προτείνουν διέξοδο στα αδιέξοδα, με συνέπεια να συνεχίζεται ο «χορός του τρόμου» και της εξόντωσης της ελληνικής κοινωνίας. Οι στιγμές είναι ως συνήθως κρίσιμες όπως ήταν και είναι τα τελευταία χρόνια, αλλά κάπου το πηγάδι έχει πια στερέψει και μετά από τον πάτο δεν υπάρχει τίποτα.
Στην κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα η χώρα και οι ατέλειωτες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές της που έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι και δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να τα παραδώσουν, τρεις είναι οι λύσεις που μπορούμε να επιλέξουμε.

Αυτοί έβαλαν τη φωτιά στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ. Σε εξέλιξη πρωτοβουλίες της Ρωσίας

7-4-16 Μόσχα. Πάνος Ιγνατίου.
Από το geopolitics


« Η δημόσια απέχθεια του Αζερμπαϊτζάν να αποκηρύξει τις απαιτήσεις του Ναγκόρνο- Καραμπάχ για αναγνώριση και η απροθυμία της Αρμενίας να εγκαταλείψει τα εδάφη που ελέγχει στην περιοχή συνεχίζει να περιπλέκει τις εξελίξεις και αποκλείει κάθε δυνατότητα ειρηνικής λύσης». Αυτά δήλωσε ο Διευθυντής της αμερικάνικης Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζειμς Κλάπερ τον περασμένο μήνα. Ωστόσο. οι περισσότεροι αναλυτές πιστεύουν ότι «είναι η Τουρκία που κρατά στα χέρια της το ντεπόζιτο και ρίχνει βενζίνη στη φωτιά της κρίσης στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου».

Στάση εργασίας την Παρασκευή ανακοίνωσαν οι ταχυδρόμοι Αθήνας και Αττικής Ζητούν την άμεση πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των κενών στην διανομή

Προειδοποιητική 3ωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 πραγματοποιούν μεθαύριο Παρασκευή οι ταχυδρόμοι της Αθήνας και του νομού Αττικής, ζητώντας την άμεση πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των κενών στην διανομή.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση του Σωματείου Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας & Νομού Αττικής, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στη διανομή, τα οποία οι πολίτες τα βιώνουν στην ταχυδρομική εξυπηρέτησή τους με μεγάλες καθυστερήσεις.

Προκλητικό photoshop της Bild σε άγαλμα του Σωκράτη

Τη «δόξα» του περιοδικού Focus, με το εξώφυλλο που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου αλλοιωμένη φωτογραφικά να προτάσσει προκλητικά το μεσαίο δάχτυλο της, φαίνεται πως ζήλεψε η Bild.
Υπό τον τίτλο «Εσείς οι Έλληνες δεν εξαφανίζεστε ποτέ» η γερμανική εφημερίδα επιτίθεται κατά της ελληνικής κυβέρνησης και κατά του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μέσω το σχολίου που συνοδεύει τη φωτογραφία, επισημαίνοντας ότι «τελικά η κυβέρνηση Τσίπρα εναποθέτει τις ελπίδες στις (αναγκαίες) μεταρρυθμίσεις».
AdTech Ad
«Υπήρξε μια παραπλανητική ηρεμία. Για μερικούς μήνες τα πάντα σχετικά με την ελληνική κρίση χρέους είχαν ατονήσει . Όμως το πρόβλημα δεν εξαφανίστηκε ποτέ!», σχολιάζει ο αρθρογράφος.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Τελικά κάποιοι κατάφεραν και ποινικοποίησαν την Ελληνική Σημαία.
Αυτή, για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους.
Επισήμως είμαστε κράτος υπό κατοχή και απαγορεύτηκαν τα σύμβολά μας.