Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος που έσωσε πάνω από το 15% των Ελλήνων της Μικρασίας το 1922

Άσα Τζένινγκς. Λίγοι στην Ελλάδα και την Τουρκία γνωρίζουν το όνομά του. 
Είναι ο άνθρωπος που έσωσε πάνω από το 15% του πληθυσμού της Ελλάδας.

Σεπτέμβρης του 1922. Τελειώνει ο πόλεμος της Ελλάδας με την Τουρκία. Στις 8 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός στρατός εγκαταλείπει την πόλη και οι Τούρκοι μπαίνουν στη Σμύρνη. Αρχίζουν πογκρόμ, ληστείες και δολοφονίες, στις οποίες παίρνουν ενεργό μέρος και οι ντόπιοι Μουσουλμάνοι. Στις 13 Σεπτεμβρίου ξεκινά πυρκαγιά, την φωτιά κατευθύνουν προς τις χριστιανικές συνοικίες, φτιάχνοντας διάδρομο με εύφλεκτα υγρά. Στην προσπάθεια να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, οι περισσότεροι Χριστιανοί στοιβάζονται στην προκυμαία. Οι Τούρκοι στρατιώτες περικυκλώνουν την παραλία, αφήνοντας τον κόσμο χωρίς νερό και τροφή. Πολλοί από αυτούς πέθαναν από την πείνα και την δίψα, άλλοι αυτοκτόνησαν, πέφτοντας στη θάλασσα.

Γλυπτική στην άμμο Μοναδικά αριστουργήματα(ΦΩΤΟ)


Υπήρξαν ποτέ τα πράσινα αριανά ανθρωπάκια;- Το Σύμπαν που αγάπησα (Βίντεο)

Εδώ και αρκετά χρόνια ζωντάνεψαν και πάλι οι λαϊκές συζητήσεις και η διατύπωση ερωτημάτων για το πόσο είναι δυνατόν ο πλανήτης Άρης,

κάποια αρχέγονη περίοδο, να υπήρξε το λίκνο ενός πολύ ανεπτυγμένου πολιτισμού, ο οποίος ίσως επισκέφθηκε και δημιούργησε τον πολιτισμό του πλανήτη μας.

Ποιά είναι τα υπαρκτά και επιστημονικά στοιχεία για την ύπαρξη, σήμερα ή στο παρελθόν, ζωής στον πλανήτη Άρη;

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;;; (Βίντεο)

Αρχαία στήλη με ιερογλυφικά φωτογραφήθηκε από την NASA στον πλανήτη ΑΡΗ!!!

Αρκετά παράξενο και εκπληκτικό το συμβάν της Αρχαίας στήλης [πετρογλυφικό] με ιερογλυφικά που φωτογραφήθηκε σε βράχο στον πλανήτη ΑΡΗ από την NASA....

Δείτε το βίντεο....

ΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ τις ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ από τον ΑΡΗ; (Βίντεο)


Του Σπύρου Μακρή

Ο Άρης μας έχει προσφέρει πολλά μυστήρια που δεν είναι πάντα εύκολα να ερμηνεύσουμε. Σίγουρα όλα έχουν κάποια λογική εξήγηση. Τι γίνεται, όμως, όταν διαπιστώνεις ότι οι κορυφές κάποιων βουνών έχουν αφαιρεθεί αφήνοντας πίσω... ένα πλάτωμα;...

Κάποια από τα μυστήρια του Άρη αποδίδονται σε φυσικά φαινόμενα που δύσκολα μπορούμε να συλλάβουμε με βάση τις συνθήκες που ζούμε στην Γη. Κάποια άλλα είναι ολοφάνερα παιχνίδια του φωτός και τις σκιάς ή παρειδωλίες. Τι γίνεται, όμως, όταν βλέπεις καθαρά κτίρια και πυραμίδες; Όλα αυτά η NASA τα εξηγεί ως παρερμηνείες που κάνει το μυαλό μας στην προσπάθειά του να εξηγήσει ό,τι βλέπει το μάτι. Πολλοί τα θεωρούν δικαιολογίες και συγκαλύψεις.

Νεκρά Θάλασσα: Τι συμβαίνει στη γη όταν το νερό εξαφανίζεται (Εικόνες)

Η Νεκρά Θάλασσα πεθαίνει λόγω των ανθρώπινων παρεμβάσεων, με τη στάθμη του νερού να υποχωρεί κατά περισσότερο από ένα μέτρο το χρόνο.
Μια από τις συνέπειες είναι οι εκατοντάδες καταβόθρες που εμφανίζονται κατά μήκος των ξερών ακτών -κάποιες σε μέγεθος γηπέδου, άλλες αρκετά βαθιές για να καταπιούν ολόκληρα σπίτια.
H Νεκρά Θάλασσα, στην πραγματικότητα μια λίμνη κορεσμένη με αλάτι, βρέχει την Ιορδανία, το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.

Ανακαλύφθηκε νέος «συγγενής» του ανθρώπου Το αρχαίο είδος του Homo Naledi έθαβε κι αυτό τους νεκρούς του

Ένα νέο είδους ανθρώπου, του Homo Naledi, ανακαλύφθηκε σε σπήλια στη Νότια Αφρική, καταφέρνοντας ένα νέο «πλήγμα» στην αντίληψη της ανθρωπότητας περί της μοναδικότητάς της.

 Τη σπουδαία ανακάλυψη ανακοίνωσαν σήμερα επιστήμονες στη Νότια Αφρική.

Το νέο αρχαίο είδος, συγγενικού του ανθρώπου, φαίνεται μάλιστα πως έθαβε κι αυτό τους νεκρούς του!

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!!! "Ανάσα θανάτου"! Το νέο ναρκωτικό που μετατρέπει τους χρήστες σε "ζόμπι" έφθασε στην Ευρώπη

Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό. Δείχνει τις συνέπειες που έχει ένα νέο ναρκωτικό που έχει εμφανιστεί στην Αγγλία, στους χρήστες του.

Τους μετατρέπει σε “ζόμπι”!

Το ναρκωτικό έχει το όνομα “ανάσα του διαβόλου” και έφθασε στην Ευρώπη από τη νότια Αμερική.... Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο οι συνέπειες είναι τρομακτικές.