Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Οι Top-6 Σοσια-ληστές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (το κόμμα του λαού)

Οι Top-6 Σοσια-ληστές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (το κόμμα του λαού)
Aπό το newsbomb

Το σοσιαληστές είναι ορθογραφικό λάθος! 

1. Τσοχατζόπουλος (Υποβρύχια)
2. Μαντέλης (Μαύρα χρήματα απο την Siemens)
3. Τσουκάτος (βαλίτσες με μαύρα χρήματα απο την Siemens)
4. Παπακωνσταντίνου (ΔΝΤ & λίστα Λαγκάρντ)
5. Παπαντωνίου (εξοπλιστικά)
6. Παπανδρέου (ΔΝΤ και γενικότερη Εθνική Προδοσία).
Σεισμός - Σεισμός - Σοσιαλισμός!

ΚΟΥΡΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ Συμφωνία «μαμούθ» Ρωσίας – Κίνας: Το Πεκίνο αγοράζει τη γραμμή παραγωγής των Tu-22M3!

Με μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερες αναταράξεις στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού η Κίνα πρόκειται αποφάσισε την αγορά της γραμμής παραγωγής του υπερηχητικού στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-22Μ3 Backfire C από τη Ρωσία έναντι 1,5 δισ.$.
Αυτό αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ  λέγοντας ότι τα Tu-22M3 της κινεζικής Αεροπορίας με την ένταξή τους σε υπηρεσία πρόκειται να ονομάζονται “H-10”.
Τα αεροσκάφη πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για ναυτικές περιπολίες αλλά και για αποστολές προσβολής μεγάλων στόχων επιφανείας όπως τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα, ενώ φυσικά διατηρούν την ικανότητα νε φέρουν βλήματα cruise με πυρηνικές κεφαλές.

Προς κολοσσιαία Oικονομική Ένωση HΠΑ & ΕΕ - Αντίβαρο σε BRICS & Ευρασιατικής Ένωσης

H ΕΕ και οι ΗΠΑ διεξάγουν μυστικές συνομιλίες για το σχηματισμό κοινής εμπορικής-οικονομικής ένωσης σε έναν αντι-BRICS σχήμα, αλλά και σε αντιστάθμισμα της Ευρασιατικής Ένωσης Με την Ρωσία να αποκτά μια τεράστια εσωτερική αγορά, κάτι που παίρνει "σάρκα και οστά" την 1η Μαΐου 2013.
Πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την Ουάσιγκτον περιγράφουν μια κολοσσιαία ενιαία διατλαντική αγορά εμπνεύσεως Α.Μέρκελ, όπου το μόνο εμπόδιο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι ο απομονωτισμός ορισμένων ισχυρών οικονομικών κύκλων των ΗΠΑ.
Το σχέδιο της Α.  Μέρκελ δεν αρχικά απορρίφθηκε από την Ουάσιγκτον, αλλά εσχάτως έχει αποκτήσει μεγάλη κινητικότητα.

Πρόταση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ..."Να μοιράσουμε με την Τουρκία τον ορυκτό πλούτο"

Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς...

... Ευρώπη και Αμερική.

Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.

Πηγάδι χωρίς πάτο οι 4 ” συστημικές ” Τράπεζες.

Του Νίκου Καραβαζάκη από το vimasaronikou

Πάνω από 40 δις ευρώ θα απορροφήσουν συνολικά οι ελληνικές Τράπεζες για να επιβιώσουν το 2013 ( μόνον, άγνωστο για το 2014… και μετά ). Δηλ. η περιβόητη πρόσφατη δόση των 31 δις γίνεται καπνός ήδη στα λογιστικά χαρτιά. Και το 1/4 του ελληνικού ΑΕΠ θα πάει για να διασωθούν αυτοί που κερδοσκοπούσαν με το ευρώ και τα χαμηλά επιτόκια του εδώ και δέκα χρόνια, δηλ. οι τραπεζίτες και οι μεγαλομέτοχοί τους.

Η σορός της φοιτήτριας αποτεφρώθηκε, όπως ορίζει η ινδουιστική παράδοση, παρουσία των γονιών της και στο νοτιοδυτικό Νέο Δελχί

Η σορός της φοιτήτριας αποτεφρώθηκε, όπως ορίζει η ινδουιστική παράδοση, παρουσία των γονιών της και στο νοτιοδυτικό Νέο Δελχί.
Η τελετή αποτέφρωσης της σορού της 23χρονης Ινδής που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού στις 16 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα και να πεθάνει λίγες ημέρες αργότερα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νέο Δελχί.
Η σορός της φοιτήτριας αποτεφρώθηκε, όπως ορίζει η ινδουιστική παράδοση, παρουσία των γονιών της και αξιωματούχων στην περιοχή Ντουάρκα, στο νοτιοδυτικό Νέο Δελχί.

"Φυγή" ΚΕΛΠΝΟ από το κέντρο μεταναστών στην Ξάνθη

Αποχώρησε το κλιμάκιο του ΚΕΛΠΝΟ που πραγματοποιούσε ελέγχους στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Ξάνθη.
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης για τις ελλείψεις που παρουσιάζει η φύλαξη των λαθρομεταναστών όσο και τις συνθήκες κράτησής τους κατά τον τέταρτο μήνα λειτουργίας του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Ξάνθη.
Ήδη το κλιμάκιο του ΚΕΛΠΝΟ που πραγματοποιούσε ελέγχους για την εμφάνιση ασθενειών, μεταδοτικών και ξένων προς την περιοχή, έχει αποχωρήσει, διογκώνοντας τις φωνές που χαρακτηρίζουν υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί την πρώην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης.

Βενιζέλος - Παπακωνσταντίνου στο στόχαστρο Ραγκούση

Διμέτωπη επίθεση από το Γιώργο Ραγκούση σε Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει προκλητική και αδικαιολόγητη την αλλοίωση της "λίστας Λαγκάρντ".
Ως απόλυτα προκλητικό, αδικαιολόγητο αλλά και ασυγχώρητο χαρακτηρίζεται το γεγονός της αλλοίωσης της "λίστας Λαγκάρντ" από το Γιώργο Ραγκιούση, ο οποίος δεν "χτυπά" μόνο το Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Ε. Βενιζέλο.
Ειδικά για τον δεύτερο, ο κ. Ραγκούσης τονίζει πως αποφάσισε να σταματήσει τον έλεγχο για την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

Πέρασαν τον Ολυμπιονίκη Μο Φάρα για τρομοκράτη

Ως άλλο τρομοκράτη αντιμετώπισαν οι αρχές στο αεροδρόμιο του Όρεγκον τον Ολυμπιονίκη Μο Φάρα ανέκριναν όταν είδαν ότι κατάγεται από τη Σομαλία.

Μετά το διπλό μετάλλιο στα 5.000 και 10.000 μέτρα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Μο Φάρα βρέθηκε αντιμέτωπος με τις αρχές των ΗΠΑ που τον αντιμετώπισαν σαν τρομοκράτη λόγω της καταγωγής του.
Ο 29χρονος Βρετανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων ταλαιπωρήθηκε πολύ και ανακρίθηκε όταν οι αρχές στο αεροδρόμιο του Όρεγκον, όπου μετέβη για να είναι κοντά στην οικογένειά του για τις γιορτές, είδαν πως κατάγεται από τη Σομαλία.
Αναγκάστηκα μάλιστα, όπως αναφέρει η Dailymail, να δείξει τα ολυμπιακά του μετάλλια σε μια προσπάθεια να αποδείξει ποιος είναι.

Λάρνακα: Πρέσβειρα έδειρε με τσαμπουκά αστυνομικό

Τσαμπουκάς αποδείχθηκε ότι είναι η Πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο αφού έστειλε στο νοσοκομείο γυναίκα αστυνομικό όταν δεν της επέτρεψε την είσοδο στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η Πρέσβειρα της Αιγύπτου ήθελε να προχωρήσει στην αίθουσα αναμονής για να συνοδεύσει συγγενείς της, ενέργεια που απαγορεύεται όπως της εξήγησε γυναίκα αστυνομικός. Τότε, η Πρέσβειρα χαστούκισε την αστυνομικό με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο.

Κύπρος:Μνημόνιο σε κινούμενη άμμο Μάχη στην ΕΕ για να προλάβει το τρένο της διάσωσης της οικονομίας

Λευκωσία: Η Λευκωσία κινείται με στόχο την επίτευξη καταρχήν απόφασης για συνομολόγηση του Μνημονίου, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αλλά και παγίδες. Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται καθοριστικές και θα διαφανεί κατά πόσο η χώρα μας θα προλάβει το τρένο της διάσωσης της οικονομίας.

Κόντρα στο θολό σκηνικό που συντηρεί η Γερμανία και μεγάλη ομάδα κρατών της Ευρωζώνης που την ακολουθούν, αφήνοντας να αιωρείται όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα αλλά και το ίδιο το κυπριακό Μνημόνιο, το οποίο «εμβολιάζουν» με «δόσεις αβεβαιότητας», τρεις κοινοτικοί αξιωματούχοι στηρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία.

Παπακωνσταντίνου: Απειλεί να «δώσει» τον Βενιζέλο!

Παπακωνσταντίνου: Απειλεί να «δώσει» τον Βενιζέλο!
Του Μάρκου Μουζάκη από το newsbomb

Μαίνονται οι εμφύλιοι στο πράσινο στρατόπεδο...
Είναι γεγονός, ότι αμέσως μόλις προκύψει κάποια πολιτική κρίση σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, βγαίνουν απ' τα θηκάρια τα σπαθιά και μαίνονται οι εμφύλιοι, αφού όλοι βλέπουν μια ευκαιρία για να επιλύσουν λογαριασμούς. Λογαριασμούς που είναι και πολλοί και ενδιαφέροντες...
Πόσο μάλλον με την υπόθεση της εμπλοκής του πρώην «τσάρου» Γ. Παπακωνσταντίνου με αλλοιώσεις της αρχικής λίστας Λαγκάρντ, αφού πρόκειται για μια μείζονα κρίση με... καταπράσινο χρώμα, ε;

Δ. Αβραμόπουλος: Δεν πουλάμε κ. Ερντογάν

Δ. Αβραμόπουλος: Δεν πουλάμε κ. Ερντογάν
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος απαντώντας στις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού ο οποίος επιτέθηκε στους διεθνείς οίκους αξιολόγησης για την πρόσφατη αναβάθμιση της Ελλάδας λέγοντας ότι εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διέρχεται η χώρα έφτασε να πουλάει τα νησιά της.
Συγκεκριμένα ο Ταγίπ Ερντογάν είχε ισχυριστεί σε τηλεοπτική εκπομπή πως αδυνατοί να συμφιλιωθεί με τουςε οίκους που κακώς αναβάθμισαν την Ελλάδα.
«Δεν είναι δυνατό να συμφιλιωθώ με τους οίκους αυτούς. Είναι πλήρως πολιτικοποιημένοι.

Τσίπρας: Το 2013 θα κορυφωθεί η μνημονιακή πολιτική

Τσίπρας: Το 2013 θα κορυφωθεί η μνημονιακή πολιτική
Σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η νέα χρονιά θα είναι η χειρότερη για την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας.
Το 2013 «θα βρεθεί μπροστά σε μια τεράστια διάψευση. Η δόση της σωτηρίας "σωτηρίας" σύντομα θα αποδειχθεί σωτηρία μόνο για τις τράπεζες και η ρευστότητα στην αγορά θα αποδειχθεί όνειρο απατηλό», υποστηρίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Νέες απολύσεις στο Δημόσιο φέρνουν στο «σάκο» τους οι δανειστές

Νέες απολύσεις στο Δημόσιο φέρνουν στο «σάκο» τους οι δανειστές

Έρχονται στις 15 Ιανουαρίου για την προγραμματισμένη αξιολόγηση του προγράμματος
Ποδαρικό με απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζουν οι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, οι οποίοι επιστρέφουν στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου προκειμένου να ελέγξουν το κατά πόσο η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην υλοποίηση των όρων του προγράμματος.
Σύμφωνα με τη Real News, μία από τις δεσμεύσεις που είχαν αναληφθεί έναντι των δανειστών, προκειμένου η χώρα να λάβει κανονικά τις επόμενες δόσεις του Ιανουαρίου, του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, συνολικού ύψους 14,8 δισ ευρώ, ήταν ο καθορισμός του αριθμού των υπαλλήλων που θα αποχωρούν από το Δημόσιο με την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Μπαρόζο: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει

Μήνυμα αισιοδοξίας για την Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ.

Αν και όπως είπε, το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά, ο κ. Μπαρόζο εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει καθώς η απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση βοήθειας θα επιτρέψει τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για την ανάκαμψη της οικονομίας και για μια σταδιακή επιστροφή της εμπιστοσύνης.

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα 67χρονος νεκρός σε κοίτη ποταμού στην Καρδίτσα

Εκτεταμένα προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα, με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Καρδίτσα ένας 67χρονος άντρας έχασε τη ζωή του λόγω στης σφοδρής κακοκαιρίας. Το πτώμα του άτυχου άντρα βρέθηκε στην περιοχή Βαθύλακος, ενώ σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά.

Από τις πέντε το πρωί το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής έχει δεχτεί 135 κλήσεις για πλημμύρες στα βόρεια προάστια και έχουν γίνει 110 αντλήσεις υδάτων, από 60 πυροσβέστες με 20 συνεργεία, τα οποία έχουν διατεθεί στο λεκανοπέδιο.

Κατέγραψε σε Βίντεο τη στιγμή της συντριβής(Βίντεο)

Το γύρο του κόσμου κάνει ερασιτεχνικό video που δείχνει το ρωσικό Τουπόλεφ να συντρίβεται σε αυτοκινητόδρομο της Μόσχας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα από τα 8 μέλη του πληρώματος.

Η καταγραφή του βίντεο, το οποίο ανήρτησε η ρωσική ιστοσελίδα m24.ru, έγινε μέσα από κινούμενο Ι.Χ. Εννέα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του βίντεο στα δεξιά της εικόνας φαίνεται η συντριβή του αεροσκάφους.

Πρωτοχρονιά με το κομπιουτεράκι

Μετά την Πρωτοχρονιά μισθωτοί και συνταξιούχοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μειώσεις στις μηνιαίες απολαβές τους λόγω της αυξημένης παρακράτησης φόρου που θα εφαρμοστεί σε όλους ανεξαιρέτως τους μισθούς και τις συντάξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Με τη νέα φορολογική κλίμακα που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών καταργείται το αφορολόγητο για τα παιδιά, ενώ πλέον καθιερώνεται μια σταθερή έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ για ετήσια ατομικά εισοδήματα ως 21.000 ευρώ και πάνω από το ποσό αυτό η έκπτωση φόρου μειώνεται κατά 100 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ εισοδήματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για ετήσιο ατομικό εισόδημα 22.000 ευρώ η έκπτωση φόρου θα είναι 2.000 ευρώ για εισόδημα 41.000 ευρώ η έκπτωση θα είναι 100 ευρώ. Πάνω από 42.000 ευρώ δεν θα ισχύει καμία έκπτωση.

«Φέρτε πίσω τα λεφτά για να γλιτώσετε»

Τελεσίγραφο σε όλους όσοι έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό να τα φέρουν πίσω και να μην περιμένουν “αμνήστευση” των πράξεών τους απευθύνει με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο υπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι ελέγχονται ήδη όσοι έβγαλαν χρήματα έξω από το 2009 και μετά καθώς και τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο τεχνοκράτης υπουργός θεωρεί ότι ο «κίνδυνος της κατάρρευσης και της επιστροφής στη δραχμή διαλύεται», επιρρίπτει ευθύνες για την πρωτοφανή κρίση στην ατολμία των πολιτικών να προωθήσουν τις αλλαγές που απαιτούσε η είσοδος στο ευρώ και σημειώνει ότι η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία.

Το «φάντασμα» της παραγραφής

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η ερμηνεία του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης υπουργών, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Έγκριτοι συνταγματολόγοι και νομικοί καταθέτουν την άποψη τους για το ζήτημα.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Κώστας Χρυσόγονος τόνισε ότι «υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το δικαστήριο βάσει του άρθρου 86 του Συντάγματος να κρίνει ότι το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου, δηλαδή η παρέμβαση στη λίστα Λαγκάρντ είναι παραγεγραμμένο, διότι έχει παρέλθει ήδη ολόκληρη η επόμενη από την τέλεση του αδικήματος βουλευτική περίοδος, δηλαδή αυτή του Μαΐου 2012».