Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ανοδικό ξέσπασμα στη Wall Street, άλμα 3,5% ο Nasdaq

Από το ιστολόγιο  www.capital.gr

 Dow11.433,18330,06 2,97%  
  Nasdaq2.566,0586,70 3,50%  
Η Wall Street σήμερα

Σε ράλι επιδόθηκαν οι δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Δευτέρας, με τον Dow Jones να κερδίζει 330 μονάδες και τον τεχνολογικό Nasdaq να σημειώνει άλμα 3,5% καθώς επιστρέφει η αισιοδοξία ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα κινηθούν συντονισμένα και άμεσα για την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Ο τραπεζικός κλάδος πρωταγωνίστησε στην άνοδο με τις Bank of America και JP Morgan Chase να καταγράφουν τα μεγαλύτερη κέρδη στον βιομηχανικό Dow Jones σημειώνοντας άλμα 6,6% και 5,2% αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy, ανακοίνωσε σήμερα την αναβολή της Συνόδου Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου για μια εβδομάδα αργότερα στις 23 Οκτωβρίου. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η αναβολή θα επιτρέψει στις ευρωπαϊκές αρχές να καταλήξουν σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επίλυση της κρίσης χρέους.

Ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Joerg Asmussen μιλώντας σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε ότι το σχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών θα πρέπει να είναι μέρος ενός ευρύτερου πακέτου για την επίλυση της κρίσης χρέους και της τραπεζικής κρίσης.

Οργανωμένο οικολογικό έγκλημα: Έπιασαν κι άλλους λαθροϋλοτόμους από την Αλβανία στην Καστοριά

Από το ιστολόγιο http://borioipirotika.blogspot.com/



Σε οργανωμένο οικολογικό έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας αναδεικνύεται η δράση παράνομων λαθροϋλοτόμων από την Αλβανία στα ελληνικά δάση κοντά στα σύνορα! Μέσα σε δυο 24ωρα, άλλοι δυο παράνομοι ξυλοκόποι έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., αυτή τη φορά στην Καστοριά!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας εντόπισαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 30 και 17 χρόνων που είχαν μπει παράνομα στο ελληνικό έδαφος για να κόψουν βελανιδιές σε δασική περιοχή του Πολυάνεμου Καστοριάς και να μεταφέρουν τα κομμένα ξύλα στη χώρα τους με δύο άλογα που είχαν φέρει μαζί τους! Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ τα άλογά τους κατασχέθηκαν, όπως και δύο τσεκούρια με τα οποία έκοβαν τα δέντρα.

Νέα από την Σερβία.....

Από το ιστολόγιο http://glassrbije.org/

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΝΤΙΚ ΜΑΡΤΥ
 
10/10/2011
Ειδικός εισηγητής του Συμβουλίου Ευρώπης, κ. Dick Marty δήλωσε ότι στο Κοσσυφοπέδιο δεν γίνεται να δημιουργηθεί μια δημοκρατική κοινωνία, χωρίς να αντιμετωπιστεί η αλήθεια για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν σε βάρος του μη αλβανικού πληθυσμού και χωρίς τη δίωξη των υπευθύνων για αυτά τα εγκλήματα. «Δεν μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη χωρίς την αλήθεια, ούτε δημοκρατία χωρίς τη δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο κ. Μάρτυ. Ο ίδιος ανέφερε στην έκθεσή του ότι το τερατώδες λαθρεμπόριο των οργάνων των απαχθέντων Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου κατέστησε σαφές το γεγονός γενικά γνωστό, αν και οι Αλβανοί ηγέτες στην Πρίστινα προσπάθησαν να επιβάλουν την δική τους όψη της αλήθειας. Σύμφωνα με τα λόγια του κ. Μάρτυ, το να ισχυρίζονται ότι η αλβανική πλευρά στη σύγκρουση στο Κοσσυφοπέδιο δεν έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου θα ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν πολλές εκθέσεις της αστυνομίας, των μυστικών υπηρεσιών και των διεθνών οργανισμών σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν και από τις δύο πλευρές, καθώς και για τη σύνδεση των πολιτικών κύκλων και του οργανωμένου εγκλήματος στο Κοσσυφοπέδιο και την τριγύρω περιοχή- υπέδειξε στο τέλος ο ειδικός Εισηγητής.

KFOR: τα οδοφράγματα πρέπει να απομακρυνθούν μέσω πολιτικής διαδικασίας, όχι βίας

Από το ιστολόγιο http://www.setimes.com/

Τα οδοφράγματα πλήττουν τον τοπικό πληθυσμό περισσότερο παρεμποδίζοντας οποιαδήποτε φυσιολογική οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, αναφέρει ο Διοικητής της KFOR Στρατηγός Έρχαρντ Ντρούς στους SETimes.
Της Λίντα Καραντάκου για τους Southeast European Times στην Πρίστινα -- 


photo"Αποστολή της KFOR είναι να διατηρήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους πολίτες στο Κοσσυφοπέδιο, από όλες τις κοινότητες", ανέφερε ο Διοικητής της KFOR Στρατηγός Έρχαρντ Ντρούς. [Reuters]
Οι συνεχείς διαδηλώσεις Σέρβων στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου έχουν προκαλέσει σοβαρά θέματα ασφάλειας για την KFOR. Σε αποκλειστική συνέντευξη στην ανταποκρίτρια των SETimes Λίντα Καραντάκου, ο Διοικητής της KFOR Στρατηγός Έρχαρντ Ντρούς συζητά την κατάσταση της ασφάλειας και το ενδεχόμενο λύσης.

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ/ΔΕΥΤΕΡΑ. 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-2011/22.30ΜΜ

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
*ΠΡΩΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ JAMES STAVRIDIS USN ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΙ ΜΑΚΑΡΩΦ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ.

Στην Κολομβία ο Αμπάς

Από το ιστολόγιο http://news.pathfinder.gr/


Κολομβία  —  Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, που πραγματοποιεί περιοδεία στη Λατινική Αμερική για να προωθήσει το αίτημα για την ένταξη ενός Παλαιστινιακού Κράτους στον ΟΗΕ, έφθασε το απόγευμα της Κυριακής στην Κολομβία.
Ο Αμπάς αναμένεται να προσπαθήσει να πείσει την κυβέρνηση της χώρας αυτής, που είναι την τρέχουσα περίοδο μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, να ψηφίσει υπέρ του αιτήματος εισδοχής Παλαιστινιακού Κράτους στον Οργανισμό.

Τελειώνει η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......μήπως αυτό περιμένει ο Καντάφι???
Από το ιστολόγιο http://www.kathimerini.gr/

 «Είμαστε κοντά στο τέλος αυτής της επιχείρησης», δήλωσε ο Ράσμουσεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Νατοϊκή επιχείρηση στη Λιβύη είναι «κοντά στο τέλος της», δήλωσε σήμερα στο Βουκουρέστι ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Άντερς Φο Ράσμουσεν, ο οποίος επανέλαβε ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας Μουάμαρ Καντάφι «δεν είναι στόχος».
«Είμαστε κοντά στο τέλος αυτής της επιχείρησης», δήλωσε ο Ράσμουσεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Συμμαχίας.
«Θα συνεχίσουμε αυτή την επιχείρηση, όσο χρειάζεται για να διασφαλιστεί ότι οι πολίτες δεν απειλούνται πλέον, αλλά είμαστε ταυτόχρονα έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την αποστολή μόλις το επιτρέψει η κατάσταση», υπογράμμισε.

Κοντά στον έλεγχο όλης της Λιβύης Σφοδρές μάχες στη Σύρτη, απομονωμένοι και περικυκλωμένοι οι κανταφικοί

Από το ιστολόγιο http://news.in.gr/

Η Σύρτη είναι πεδίο σφοδρών συγκρούσεων για εβδομάδες
Η Σύρτη είναι πεδίο σφοδρών συγκρούσεων για εβδομάδες   (Φωτογραφία:  Reuters )         
Τρίπολη, Λιβύη
Νέες επιτυχίες κατά των κανταφικών στη πολιορκημένη Σύρτη καταγράφουν οι δυνάμεις του Μεταβατικού Συμβουλίου ενώ και στο Μπάνι Ουαλίντ, το άλλο σημείο αντιπαράθεσης, οι μάχες εντάθηκαν.


Τα μονομερή βήματα του ΝΑΤΟ δεν συμβάλλουν στην ασφάλεια στην Ευρώπη

Από το ιστολόγιο http://greek.ruvr.ru/

Photo: RIA Novosti




Το ΝΑΤΟ πίσω από το προκάλυμμα των δηλώσεων για τη δημιουργία ευρωπαϊκής αντιπυραυλικής άμυνας προωθεί ολοταχώς την ανάπτυξή της.
Τη σχετική δήλωση έκανε ο αρχηγός του Γ. Επιτελείου των Εν. Δυνάμεων της Ρωσίας στρατηγός Νικολάι Μακάροφ μετά τις συνομιλίες με τον Ανώτατο Διοικητή των Ενωμένων Ενόπλων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη αμερικανό ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίδη.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας επισκέπτεται την Τουρκία

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι????
Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/


Οκτώβριος 10, 2011.

 Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Μπαμίρ Τόπι μαζί με τη σύζυγό του, Τέουτα, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, κατόπιν πρόσκλησης του Τούρκου προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ.
Στην προεδρική αντιπροσωπεία θα συμμετέχει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σελίμ Μπελορτάγα και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας Νικολίν Γιάκα.

Η Ελλάδα καταργεί την βίζα για μονοήμερες επισκέψεις Τούρκων στην Δυτική Θράκη;

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......ανοίξαμε (τα πόδια) και σας περιμένουμε!!!!!!
Από το ιστολόγιο http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Με πάσα επιφύλαξη-η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει- δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας Milliyet αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταργήσει την έκδοση υποχρεωτικής βίζας για τούς Τούρκους πολίτες που επιθυμούν να κάνουν μονοήμερες επισκέψεις στη Δυτική Θράκη.

Οι πολίτες αναζητούν ελπίδα, διέξοδο και ηγέτη

Από το ιστολόγιο http://www.kathimerini.com.cy/
Η κυπριακή κοινωνία δεν εμπιστεύεται το πολιτικό σύστημα – Ποια τα τρία κύρια συμπεράσματα της έρευνας της «Κ» 
 Του Παναγιώτη Τσαγγάρη
Οι πολίτες σπρώχνουν για ανανέωση συστήματος και πολιτικών. Δεν εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα κατά 83%, εννέα στους 10 νιώθουν απογοητευμένοι και 34% απαντά ΚΑΝΕΝΑΣ για Πρόεδρος
Άκρως σημαντικά ευρήματα για την κυπριακή πολιτική σκηνή προκύπτουν μέσα από την έρευνα της «Κ» με τους πολίτες να σπρώχνουν κυριολεκτικά για ριζική ανανέωση τόσο του πολιτικού συστήματος όσο και των πολιτικών. Τα αποτελέσματα της έρευνας (της εταιρείας Symmetron Market Research) είναι σαρωτικά αρνητικά για το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα ενώ παρουσιάζουν την πλήρη απογοήτευση της κοινωνίας ως προς τους κύπριους πολιτικούς, οι οποίοι όπως προκύπτει από την έρευνα άφησαν τους πολίτες χωρίς ελπίδα, χωρίς προοπτική και χωρίς αίσθημα ασφάλειας.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
Οι ΥΠΕΞ του Ιράκ και της Γερμανίας θα επισκεφτούν αυτή τη εβδομάδα την Τουρκία

  Έντονη είναι η διπλωματική κινητικότητα της Τουρκίας αυτή την εβδομάδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ Χοσιάρ Ζεμπαρί θα επισκεφτεί την Τουρκία στα μέσα της εβδομάδας.

Γεν. Εισαγγελέας: «Αποφάσεις αντικειμενικές χωρίς συναισθηματισμούς»(vid)

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/



Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Πέτρος Κληρίδης, σε δήλωσή του σήμερα, διαβεβαίωσε όλους ότι οι αποφάσεις του σχετικά με την τραγική έκρηξη στο Μαρί, θα ληφθούν αποκλειστικά και μόνο με βάση το σύνολο της μαρτυρίας που συγκεντρώθηκε, τόσο από την Αστυνομία, όσο και από την Ερευνητική Επιτροπή, χωρίς επηρεασμό, είτε από χαρακτηρισμούς, είτε από συναισθηματισμούς, είτε από οποιαδήποτε άλλη επίδραση που δεν σχετίζεται με την υποχρέωση για αντικειμενική εξέταση της υπόθεσης με βάση το μαρτυρικό υλικό και τον νόμο.

Ψήφισμα για την καταστροφή των χημικών όπλων υιοθέτησε το ΝΑΤΟ.Ισχύει και για την Τουρκία;

Από το ιστολόγιο http://infognomonpolitics.blogspot.com/
Ο ΗΠΑ, η Ρωσία και το Ιράκ καλούνται να προβούν σε πλήρη καταστροφή του αποθέματος βιολογικών και χημικών όπλων που διαθέτουν. (Η Τουρκία ;;;;;)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΧΑΚΚΑΡΙ, ΑΔΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΝΤΙΝ

Στο Χακκάρι όπου τα στόρια του μαγαζιών παρέμειναν κλειστά συγκεντρώθηκαν ομάδες των 50 ατόμων που στήνοντας οδοφράγματα, ανάβοντας φωτιές και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΚΚ και του Οτζαλάν διαμαρτυρήθηκαν για την φυλάκιση 4 ατόμων και για την σύλληψη άλλων 16.

Στη Μαρμαρίδα επέστρεψε το Explora

Από το ιστολόγιο http://www.enkripto.com/

Στο λιμάνι της Μαρμαρίδας επέστρεψε χθες το ιταλικό ερευνητικό σκάφος Explora. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο σκάφος δεν κινήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου (όπως αναφερόταν γενικά στα ΜΜΕ), αλλά κατά μήκος της τουρκικής ακτής στην περιοχή του Καστελλορίζου.


Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η πορεία που ακολούθησε το Explora στις έρευνές του.


Η Τουρκία στέλνει Ειδικές Δυνάμεις στη Μεσόγειο και ...το διαδίδει!

Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/

Η κυβέρνηση Ερντογάν συνεχίζει …να κάνει πόλεμο στην Ανατολική Μεσόγειο,χρησιμοποιώντας με μαεστρία είναι αλήθεια την δύναμη των ΜΜΕ.

Μετά από την αποστολή φρεγατών ,κορβετών,πυραυλακάτων και φυσικά του Πίρι Ρέϊς στ΄ ανοιχτά της Κύπρου,τώρα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Μπουγκιούν, γράφει για αποστολή Τούρκων κομάντο στην περιοχή!

Τουρκία: RfI για αμφίβια αποβατικά οχήματα

Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/

Η Τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων κοινοποίησε Αίτηση για Πληροφορίες, για 27 αμφίβια τεθωρακισμένα οχήματα αποβάσεων. Η αίτηση αφορά 21 μονάδες σε διαμόρφωση μεταφοράς προσωπικού, 3 μονάδες σε διαμόρφωση διοίκησης και 3 σε έκδοση περισυλλογής.
Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας συλλέγει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και χρηματοοικονομικά δεδομένα προκειμένου να προχωρήσει στην αξιολόγηση της κατάλληλης υποψηφιότητας. Οι τελικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την 28η Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ & ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Από το ιστολόγιο http://www.elkeda.gr/

του Πάνου Πικραμένου*
Ένα εικοσιτετράωρο μετά την επίσημη ανακοίνωση της εισόδου από το Γιβραλτάρ της ισχυρής μοίρας του Βορείου Στόλου της Ρωσίας, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουσνιέτσωφ», με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία ανακοίνωσε επίσημα τη διακοπή προμήθειας φυσικού αερίου από τη Ρωσία, ακυρώνοντας έτσι στην πράξη τη γιγαντιαία ενεργειακή συμφωνία Πούτιν-Ερντογάν. Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, στην προσπάθειά του να εξηγήσει την απότομη αυτή μεταστροφή της Άγκυρας, έθεσε ζήτημα κόστους του ρωσικού φυσικού αερίου.
Παρ’ όλα αυτά, τα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων καταγράφουν το σοκ το οποίο υπέστη η τουρκική οικονομική ελίτ, ύστερα από αυτή την ανακοίνωση. Έμπειροι διπλωματικοί κύκλοι στην Άγκυρα δεν κρύβουν τον αιφνιδιασμό τους για τις εξελίξεις και επισημαίνουν ότι από τούδε και στο εξής η Τουρκία εξαρτάται ενεργειακά κατά κύριο λόγο από τις εξαγωγές φυσικού αερίου του Ιράν.

Διαταγή από το Βερολίνο και... ακύρωσαν τα 400 Μ1Α1 Abrams (upd)

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

"Παγώνει" την δωρεάν αποδοχή των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 από τις ΗΠΑ η κυβέρνηση, κατόπιν αντίδρασης της Γερμανίας, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες.
Πριν λίγο ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δήλωσε ότι:

Ευρασιατική Ένωση vs Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Γράφει ο Ιωάννης Παρίσης
Στις αρχές Οκτωβρίου 2011, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προωθήσει την ίδρυση μιας «Ευρασιατικής Ένωσης». Ο οργανισμός αυτός θα δημιουργηθεί από τη Ρωσία και άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και θα αποτελέσει, κατά κάποιο τρόπο, ανταγωνιστή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Moody's - Eαν η Ελλάδα πτωχεύσει θα γίνει ντόμινο

Από το ιστολόγιο http://www.greekmoney.gr/

image

Τα δημοσιονομικά και οικονομικά στοιχεία του δεύτερου τριμήνου δείχνουν ότι η Πορτογαλία αποκλίνει από τους στόχους της, καθώς το έλλειμμά έφθασε στο 8,3% τον περασμένο Ιούνιο, σημειώνει η Moody's στο εβδομαδιαίο Credit Outlook που ανακοίνωσε σήμερα. Ως εκ...
τούτου η χώρα της Ιβηρικής είναι η πλέον ευάλωτη να επηρεαστεί δραματικά έπειτα από μια ενδεχόμενη μη ελεγχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, εκτιμά ο διεθνής οίκος αξιολόγησης.

Αγανάκτισαν ως και οι Ελβετοί!

Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Διαδηλώσεις προγραμματίζονται το Σάββατο στη Ζυρίχη, τη Γενεύη και τη Βασιλεία, στην Ελβετία, σε διαμαρτυρία για την υπέρμετρη εξουσία του τραπεζικού τομέα, κατά το πρότυπο του κινήματος που ξεκίνησε πριν από έναν μήνα στις ΗΠΑ κατά της "απληστίας" της Wall Street.

CITI: Οι περισσότεροι διεθνείς επενδυτές βλέπουν ως πιθανότερο ένα ράλι στις αγορές

Από το ιστολόγιο http://xrimanews.gr/

XRIMANEWS.GR
Έχει μερικές ημέρες τώρα που παρουσιάζουμε διάφορα διαγράμματα από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρίες του κόσμου που δείχνουν ότι ένα ράλι στις διεθνείς αγορέ μετοχών είναι πολύ πιθανό και πρέπει να το παραδεχτούμε, είχαμε δίκαιο που τα παρουσιάσαμε καθώς οι αγορές έχουν πάρει φωτιά.

Και σε εφεδρεία και χωρίς αποζημίωση

Από το ιστολόγιο http://tvxs.gr/

Δεν θα λάβουν τελικά αποζημίωση όσοι δημόσιοι υπάλληλοι ενταχθούν στην εργασιακή εφεδρεία, σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης (άρθρο 34), καθώς η καταβολή του 60% του βασικού μισθού τους έως και 24 μήνες συνυπολογίζεται στο ποσό της αποζημίωσης απόλυσης. Η διάταξη δεν θα αφορά τους μόνιμους υπαλλήλους, δεδομένου ότι δεν δικαιούνται αποζημίωση.

Η ΕΚΤ αντιτίθεται στα γερμανικά σχέδια για την κρίση χρέους

Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντιτίθεται στο σχέδιο της Γερμανίας για αναθεώρηση της Συμφωνίας της 21ης Ιουλίου, κι ενώ οι ευρωπαίοι ηγέτες ετοιμάζουν το έδαφος για μια ενδεχόμενη ελληνική χρεοκοπία, δήλωσε ένας αξιωματούχος της ΕΚΤ, σύμφωνα με το Bloomberg.

Έρχεται στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ

Από το ιστολόγιο http://www.newsbomb.gr/

Στην Αθήνα έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν και ενώ η Ουάσιγκτον έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για την τάχιστη εξεύρεση λύσης στην κρίση χρέους.
Το πρόγραμμα του Αμερικανού αντιπρόεδρου περιλαμβάνει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του τόπου ενώ ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα έχει ζητήσει επανειλημμένα από τη Γερμανίδα καγκελάριο κ. Άνγκελα Μέρκελ να παρέμβει δραστικά για την επίλυση της κρίσης.
Εξάλλου ο Βρετανός πρωθυπουργός κ. Ντέιβιντ Κάμερον διεμήνυσε πως αν δεν λυθεί το ελληνικό πρόβλημα, σε δυο εβδομάδες η καταστροφή θα είναι ανυπολόγιστη.

Επικοινωνία Obama με Sarkozy και Cameron για κρίση

Από το ιστολόγιο www.capital.gr
Συνομιλία με τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama είχε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

"Ο πρόεδρος Obama έδωσε την πλήρη στήριξη του στη στρατηγική που καθορίστηκε από τη Γαλλία και τη Γερμανία για μια ολοκληρωμένη λύση η οποία θα αποκαταστήσει τη σταθερότητα στη Ευρωζώνη", αναφέρει σε ανακοίνωση της γαλλική προεδρία όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Σημειώνεται ταυτόχρονα ότι οι δύο ηγέτες θα παραμείνουν σε στενή επαφή ενόψει της συνάντησης της G-20 στις Κάννες.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σήμερα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρωθυπουργός της Βρετανίας και τον πρόεδρο της Γαλλίας.

"Ο πρωθυπουργός Cameron και ο πρόεδρος Sarkozy συμφώνησαν με τον πρόεδρο ότι χρειάζεται αποφασιστική δράση για να επιλυθεί η κρίση χρέους και να διασφαλιστεί η οικονομική ανάκαμψη, τόσο στην Ευρωζώνη όσο και εκτός της ζώνης του ευρώ", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Διαμαρτυρία για τα νέα μέτρα Μία εβδομάδα με τους πάντες στους δρόμους!

Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/
Κλιμακώνονται αυτή την εβδομάδα οι αντιδράσεις των συνδικάτων στις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, στο μέτρο της εφεδρείας και τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν με την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 19 Οκτωβρίου, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί απεργία στις ΔΕΚΟ στις 18 του μηνός.

Άλμα σε Wall και Ευρώπη

Από το ιστολόγιο http://www.reporter.gr/

Mε σημαντικότατα κέρδη ξεκίνησε η εβδομάδα για το σύνολο των διεθνών αγορών, με «καύσιμο» τις προσδοκίες των επενδυτών για τη δέσμευση της Γαλλίας και της Γερμανίας περί στήριξης των τραπεζών, την έμπρακτη «λύση» για την Dexia και την … απουσία οικονομικών δεικτών και στατιστικών από την αμερικανική οικονομία, εκεί όπου ο εορτασμός της «Ημέρας του Κολόμβου» κρατά κλειστές τις αγορές ομολόγων και τη Στατιστική Υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια για την επανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού τομέα στην Ευρώπη, είναι αυτά που … πιστώνονται τη σημερινή άνοδο στις ευρωπαϊκές αγορές , ενώ στη Wall ποντάρουν στην απομάκρυνση των φόβων για μια «διπλή ύφεση».

Επίσης σήμερα ξεκινά και η περίοδος ανακοινώσεων αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου από τις μεγάλες εισηγμένες αμερικανικές επιχειρήσεις, παραδοσιακά με την Alcoa, ενώ έπονται J.P. Morgan Chase και Google. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Τέλος, η μεγάλη άνοδος του τεχνολογικού δείκτη έχει «υπογραφή» κι είναι αυτή της Apple που ανακοίνωσε ένα νέο ρεκόρ στις προ-παραγγελίες του iPhone 4S!

Κράχ στις τράπεζες έως -20% λόγω νέου haircut 50%.... – Αντιδρά το ΧΑ ερήμην των τραπεζών αλλά ο στόχος των 500 μονάδων θα επιτευχθεί – Τα χειρότερα είναι εμπρός, αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος κρατικοποιήσεων - Κάτω τα CDS πάνω το ευρώ

Από το ιστολόγιο www.bankingnews.gr

(upd9)Σκηνικό τραπεζικής – κατάρρευσης στήθηκε στην εγχώρια αγορά. Οι τράπεζες υποχώρησαν  έως 23% πραγματοποιώντας μεγάλους όγκους συναλλαγών και η όποια απόπειρα αντίδρασης στο ΧΑ προσέκρουσε  στις μεγάλες ρευστοποιήσεις στις τράπεζες. Το ΧΑ ωστόσο κατάφερε να κλείσει στο -0,58%  και στις 740 μονάδες με τζίρο 48,9 εκατ και όγκο 39,266 εκατ μετοχές.
H αντίδραση μη τραπεζικών μετοχών του εικσοάρη με επίκεντρο, ΟΠΑΠ, Τιτάνα, ΕΕΕΚ, ΕΛΠΕ, ΜΙΓ επέδρασαν θετικά μεν αλλά δεν μπόρεασαν να  αλλάξουν το πολύ κακό κλίμα στο ΧΑ.
Θετικά, αλλά όχι καταλυτικά, επιδρά και η τελευταία είδηση ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Τρόικας και Βενιζέλου ολοκληρώθηκαν, γεγονός που ίσως σηματοδοτεί και την εκταμίευση της έκτης δόσης των 8 δισ. ευρώ.
 

Αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σαρκοζί: «Συνολική και βιώσιμη λύση» για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη έως το Νοέμβριο

Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/

Η Γαλλία και η Γερμανία συμφώνησαν να καταθέσουν «μια συνολική και βιώσιμη λύση» για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του G20 στις αρχές Νοεμβρίου, ανέφερε ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Παράλληλα, η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 17 και 18 του ίδιου μήνα, αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου. «Η Ε.Ε. πρέπει να μπορέσει να ολοκληρώσει την συνολική στρατηγική της για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη», έγραψε o πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ στον λογαριασμό του στο twitter.

Το email της τρόικας για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα

Από το ιστολόγιο http://www.express.gr/
Το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) η τρόικα στο υπουργείο Εργασίας στις 2 Οκτωβρίου, λίγο πριν από τη συνάντησή της με τον Γ. Κουτρουμάνη, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ,ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

Η γαλλογερμανική διαμάχη για την Ελλάδα αναβάλλει τη Σύνοδο Κορυφής Θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου μετά το Eurogroup και το Ecofin

Από το ιστολόγιο http://www.tovima.gr/

Η γαλλογερμανική διαμάχη για την Ελλάδα αναβάλλει τη Σύνοδο Κορυφής


Βερολίνο, Γερμανία
Η Ευρώπη καίγεται, η Ελλάδα βουλιάζει. Αυτά δεν αποτελούν ωστόσο λόγο βιασύνης για τους Γάλλους και Γερμανούς πολιτικούς. Όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα, η σύνοδος κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επρόκειτο να γίνει στις 16 και 17 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, αναβλήθηκε για τις 23 του μηνός - χωρίς να είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρει νέα αναβολή.

Ποιά τα μηνύματα της συνάντησης Μέρκελ – Σαρκοζί;

Από το ιστολόγιο http://www.dw-world.de/

Λύσεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα υποσχέθηκαν χθες Μέρκελ και Σαρκοζί, χωρίς να αναφερθούν όμως σε λεπτομέρειες. Στο μεταξύ ανακοινώθηκε σήμερα η αναβολή της Συνόδου Κορυφής από τις 17-18 στις 23-24 Οκτωβρίου

Συνάντηση Παπανδρέου – Ρομπέι έφερε η αναβολή της Συνόδου

Από το ιστολόγιο http://www.24h.gr/

Έκτακτο Eurogroup για την κρίση χρέους της Ευρωζώνης θα διεξαχθεί, πριν από την Σύνοδο Κορυφής στις 23 Οκτωβρίου
Οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την ελληνική κρίση, καθώς και η κρίση χρέους της Ευρωζώνης θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι, την ερχόμενη Πέμπτη ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις 23 Οκτωβρίου.

Απόλυση χωρίς αποζημίωση μετά την εφεδρεία

Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Από τον προθάλαμο της απόλυσης στο δρόμο και άνευ αποζημίωσης θα βρεθούν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Διαβάστε στο NEWS 247 τι προβλέπει η ρύθμιση παγίδα. Νέοι υποψήφιοι για εφεδρεία μέσω κατάργησης οργανισμών

Αναφορά στον Κονδύλη

K. Αφεντούλης, Ν. Λυγερός

Ποια είναι η γνώμη σας για την στρατηγική σκέψη του Παναγιώτη Κονδύλη ; Σε ποια σημεία ουσίας συμφωνείτε και σε ποια σημεία διαφωνείτε μαζί του ;
Από τα λίγα κείμενα σας που έχω διαβάσει προς το παρόν, έχω την αίσθηση ότι δεν διαφωνείτε με τις απόψεις του Κονδύλη. Απλά κινείστε σε άλλο, συμπληρωματικό ίσως επίπεδο. Δεν αμφισβητείτε ότι η ισχύς είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος. Δεν δίδετε όμως στην ισχύ την ίδια σημασία που της αποδίδει ο Κονδύλης, μάλλον επειδή λαμβάνετε ως δεδομένο ότι για τον Ελληνισμό, η ισχύς δεν υπάρχει η δεν επαρκεί σε σχέση με την ισχύ του αντιπάλου, κι έτσι επικεντρώνεστε στον τρόπο βελτιστοποίησης όλων των υπόλοιπων μέσων του αδύναμου, ώστε να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα και να προκύψει αποτέλεσμα.
Μία άλλη διαφορά μεταξύ σας που μου έρχεται στον νου έτσι πρόχειρα, καθώς γράφω αυτό το κείμενο, είναι ότι δίδετε μεγαλύτερη σημασία απ΄ότι ο Κονδύλης στην ένταξη Ελλάδας και Κύπρου στην Ευρωπαική Ενωση. Είναι έτσι;

Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή «Θα σε πλακώσω» - «Δεν πας στο διάολο ρε μαλ...»!

Aπό το protothema
Στην... τσίτα είναι τα νεύρα των βουλευτών, ανεξαρτήτως αν αυτοί ανήκουν στη δοκιμαζόμενη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ή σε αυτήν της ΝΔ, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει και οι εκφράσεις εντός της Βουλής να θυμίζουν εξέδρα γηπέδου.

Πιο πρόσφατο περιστατικό, οι βαρείς χαρακτηρισμοί που αντάλλαξαν η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Βάσω Παπανδρέου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Πέντε μήνες για το αυγό

Aπό το goodnet
Ποινή 5 μηνών με τριετή αναστολή για λόγω και έργω εξύβριση, επέβαλε το δικαστήριο στην Μαρίνα Δημητριάδου για την επίθεση με αυγό σε βάρος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα, κρίνοντας επίσης πως η επίθεση δεν ήταν απρόκλητη.
Ο υφυπουργός και μηνυτής δεν ήταν παρών ούτε αυτή τη φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου, επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις και με  έγγραφο του προς τον εισαγγελέα  δήλωσε ότι ανακαλεί την παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητά όμως την δίωξη της 33χρονης.

Έπιασαν τους ληστές–βιαστές με τα καλάσνικοφ!

Στα χέρια της Αστυνομίας, όπως όλα δείχνουν έπεσε η συμμορία των ληστών – βιαστών με τα καλάσνικοφ.
Οι τρεις Αλβανοί που στις 27 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στη Γλυφάδα, κακοποίησαν τη γυναίκα και έφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes ενώ «χρεώνονται» και άλλες περίπου δέκα παρόμοιες επιθέσεις, ανακρίνονται και σύντομα θα ασκηθούν σε βάρος τους διώξεις.

Τέλος στις απειλές εναντίον της Κύπρου θα ζητήσει η Κομισιόν από την Τουρκία

Προειδοποίηση προς την Τουρκία να σταματήσει τις απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας θα περιλαμβάνει η ετήσια έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιοποιείται την Τετάρτη. Στο προσχέδιο της έκθεσης, το οποίο εξασφάλισε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), η Κομισιόν σημειώνει για πολλοστή φορά την απουσία προόδου στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας, εξετάζοντας εναλλακτικούς τρόπους προς ενίσχυση των σχέσεων με την Άγκυρα.
Η προειδοποίηση της Κομισιόν έρχεται με φόντο τις απειλές της Τουρκίας ότι θα «παγώσει» τις σχέσεις με την ΕΕ εάν αναλάβει η Κύπρος την κυλιόμενη προεδρία του Συμβουλίου της Ένωσης τον Ιούλιο του 2012, και εν μέσω της διαμάχης σχετικά με τις έρευνες για υδρογονάνθρακες εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Βίασαν ανήλικη μπροστά στα μάτια του πατέρα της

Σχόλιο ιστολογίου μας : ........αυτό θα περιμένετε ΈΛΛΗΝΕΣ ?????
Και είναι ένα από τα εκατοντάδες σήμερα .....αύριο χιλιάδες .......ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ?????
Οι ίδιοι οι Αστυνομικοί ΔΕΝ ΑΙΣΧΎΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?????
Ο χρόνος μας τελειώνει ........ 
Από το ιστολόγιο http://www.newsbomb.gr/

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, η είδηση του βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας από 4 αλλοδαπούς και μάλιστα μπροστά στα μάτια του πατέρα της.
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί, εισήλθαν στο σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα.
Ο πατέρας που αντιλήφθηκε τους δράστες προσπάθησε να αντισταθεί, ωστόσο οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Στη συνέχεια οι αλλοδαποί δράστες άρπαξαν την κόρη του και τη βίασαν μπροστά του και οι τέσσερις κατ' εξακολούθηση.

"Οι Έλληνες εκπορνεύονται, εγκληματούν και αυτοκτονούν"!

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

Πρώτα μας πτωχεύουν και μετά  μας σκοτώνουν ηθικά και σωματικά: Εικόνα μετα-κομμουνιστικής χώρας της ανατολικής Ευρώπης δίνει σήμερα η Ελλάδα μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησής της από την κυβέρνηση Παπανδρέου με την πορνεία, τα ναρκωτικά, τις ανθρωποκτονίες, το AIDS, τις αυτοκτονίες, αλλά και την κατάρρευση του συστήματος υγείας να αποτελούν καθημερινότητα στην χώρα. 

Οι μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για τις πρόσφατες αποκαλύψεις!

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......η όποια κατάντια των Ελληνικών μυστικών Υπηρεσιών .....δηλαδή αυτά που τα ξέραμε ήδη όλοι οι ερευνητές /συνωμοσιολόγοι από τον Μάιο και όποτε η Wikileaks δέχτηκε επίθεση και αναγκάστηκαν να ανοίξουν τα αρχεία σε mirrors παντού στο διαδίκτυο , αυτή είναι η δουλειά σας???
Να σώσετε τους εγκάθετους η την Ελλάδα????
Δυστυχώς η σήψη έχει φτάσει στο μεδούλι........
Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

Οι μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για τις πρόσφατες αποκαλύψεις!
Οι πρόσφατες αποκαλύψεις απο το περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί προκειμένου απομακρύνουν τον κ. Κώστα Καραμανλή απο την εξουσία ανέβασαν τα ντεσιμπέλ ανησυχίας και προβληματισμού στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.