Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησε η νέα συνάντηση Βενιζέλου - τρόικας

Από το ιστολόγιο http://www.24h.gr/

Αύριο η απόφαση τηα τρόικας για την 6η δόση
Νέα συνάντηση έχει αυτή την ώρα, στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τους επικεφαλής της τρόικας.



Αντικείμενο των σημερινών διαβουλεύσεων είναι οι προϋπολογισμοί 2013- 2014 και οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται, οι οποίες, σύμφωνα με την τρόικα, θα πρέπει να αποδώσουν τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ, ώστε το έλλειμμα να υποχωρήσει κάτω από το 3% του ΑΕΠ.  Κατά τη χθεσινή πολύωρη συνάντηση των δύο πλευρών, ολοκληρώθηκε η συζήτηση των εκκρεμών θεμάτων από το μνημόνιο και την οικονομική και χρηματοοικονομική πολιτική 2011- 2012.
Αύριο η απόφαση της τρόικας
Μέχρι αύριο θα έχει βγει η απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, σύμφωνα με πηγή κείμενη στο κλιμάκιο των ελεγκτών. “Εργαζόμαστε στην εξαγωγή τελικού συμπεράσματος και οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν σήμερα” δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο Reuters.
Ο μαραθώνιος των διαπραγματεύσεων του Υπουργείου Οικονομικών με το κλιμάκιο των ελεγκτών συνεχίζεται σήμερα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει νέα συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου