Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΧΑΚΚΑΡΙ, ΑΔΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΝΤΙΝ

Στο Χακκάρι όπου τα στόρια του μαγαζιών παρέμειναν κλειστά συγκεντρώθηκαν ομάδες των 50 ατόμων που στήνοντας οδοφράγματα, ανάβοντας φωτιές και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΠΚΚ και του Οτζαλάν διαμαρτυρήθηκαν για την φυλάκιση 4 ατόμων και για την σύλληψη άλλων 16.




Η αστυνομία επενέβη με δακρυγόνα και αντλίες νερού, ενώ οι διαδηλωτές ανταπέδωσαν πετώντας πέτρες στην αστυνομία. Ομάδα οπαδών του ΠΚΚ στα Άδανα έκαναν πειρατική διαδήλωση ισχυριζόμενοι πως δεν επιτρέπεται στον καταδικασμένο σε ισόβια Οτζαλάν να συναντηθεί με τους δικηγόρους του. Οι διαδηλωτές έριξαν κάτω τους κάδους σκουπιδιών κλείνοντας την κυκλοφορία ενώ εκτόξευσαν στους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ, πέτρες και πυροτεχνήματα. Οι αστυνομικοί επενέβησαν με δακρυγόνα. Στην πόλη Μάρντιν οι επαγγελματίες κράτησαν τα μαγαζιά τους κλειστά διαμαρτυρόμενοι για τα γεγονότα που έγιναν μετά την έξοδο του Οτζαλάν από την Τουρκία.
Εφ. Χουριέτ 10-10-2011
Σχόλιο : Δείτε το βίντεο και συγκρίνετε τις σκηνές με τις εικόνες που προβάλλουν τα σίριαλ για την Τουρκία. Ή ακόμη θυμηθείτε –αν μπορείτε, γιατί εγώ αδυνατώ – να θυμηθείτε πότε έδειξαν για τελευταία φορά τέτοιες εικόνες από την Τουρκία τα τηλεοπτικά μας κανάλια. Το βίντεο είναι στην διεύθυνση
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/22891/0/1/hakkari-adana-ve-mardin-de-olaylar-cikti.aspx
(τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι διαφήμιση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου