Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Προπηλακισμός και γιαούρτι κατά Καστανίδη.Δείτε το βίντεο

Από το megatv
Θύμα επίθεσης από φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έπεσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, μέσα σε κεντρικό κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας στην πλατεία Αριστοτέλους και μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο κ. Καστανίδης βρίσκεται στον κινηματογράφο Ολύμπιον, εισέβαλαν στην αίθουσα και με υβριστικά συνθήματα απαίτησαν την αποχώρηση του υπουργού.


Η ομάδα των αριστεριστών φοιτητών ξεδίπλωσε ένα πανό, φώναζε συνθήματα κατά του κ. Καστανίδη, ενώ κάποιος νεαρός εκτόξευσε και γιαούρτι εναντίον του υπουργού. "Κατέστρεψες τη ζωή μας! Στην ανεργία μας έχεις οδηγήσει! Δεν ντρέπεσαι;" έλεγαν μεταξύ άλλων οι φοιτητές.

Ο κ. Καστανίδης κάποια στιγμή σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα γι' αυτή τη βίαιη επίθεση εις βάρος του, με αποτέλεσμα να εισπράξει τις ύβρεις και την οργή των φοιτητών, οι οποίοι μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν κι έκαναν πορεία έξω από τον Κινηματογράφο, φωνάζοντας αντικυβερνητικά συνθήματα.


Τον προπηλακισμό σε βάρος του Χάρη Καστανίδη αποδοκίμασαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. "Δίνουμε μια μάχη με αυταπάρνηση... Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να αντισταθούν στον αγώνα αυτό, που είναι αγώνας για τη σωτηρία της χώρας, των πιο αδύναμων στρωμάτων" δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης.

"Αυτό που πρέπει να πρυτανεύσει είναι ο διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός. Πράξεις βίας απ' όπου και προς όποιον κι αν κατευθύνονται είναι σίγουρα καταδικαστέες" επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Καράογλου.

"Κάθετα αντίθετος" σε τέτοιες πράξεις που "κάνουν ζημιά και δεν κάνουν καλό" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι στρέφονται "σε στελέχη που τα ψήφισε ο ελληνικός λαός και δεν είναι διορισμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου