Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

e-Pontos.gr

Σχόλιο ιστολογίου μας : Μπράβο σας και Καλή συνέχεια παιδιά .......

Μπαίνοντας στον πέμπτο πλέον χρόνο ενημέρωσης και λειτουργίας το e-Pontos.gr έχει καθιερωθεί ως το καθημερινό ηλεκτρονικό μέσο επικοινωνίας με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις από τον Ποντιακό χώρο που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση όλων μας γύρω από θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Μπορείτε να στέλνετε στα email: theophilosk@gmail.com και info@e-pontos.gr τα νέα, τις εκδηλώσεις, τις ανακοινώσεις και ότι άλλο συμβαίνει στους συλλόγους στους οποίους συμμετέχετε για να αναρτώνται καθημερινά στο e-Pontos.gr.

Επίσης μπορείτε συμπληρώνοντας το email σας στη Mailing List του e-Pontos.gr να λαμβάνετε καθημερινά το ενημερωτικό του δελτίο. 

To e-Pontos.gr στην προσπάθεια του επίσης να υποστηρίξει κάθε δραστηριότητα γύρω από την προβολή της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του αντίτυπα από καινούργια βιβλία όπως πρόσφατα με το βιβλίο της Παρυσάτιδος Παπαδοπούλου-Συμεωνίδου με τίτλο: "Τραπεζούς: Η Πόλη στο φως του πολιτισμού της".

Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των συλλόγων για τη νέα χρονιά ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο, πλην όμως, πολύ σημαντικό και ουσιαστικό έργο των Ποντιακών Συλλόγων, στην προσπάθεια όλων μας για τη διατήρηση της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Ποντιακού Ελληνισμού.

Με εκτίμηση

Θεόφιλος Κωτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου