Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε σήμερα με χίλιες δραχμές;;; (ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ)


Τι αγοράζαμε με ένα χιλιάρικο το 1999, σε μια πρωινή βόλτα;

Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές.

Τυρόπιτα: 100 δραχμές.

Καφές φραπόγαλο: 500 δραχμές.

Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές.

Σήμερα τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:

Το βίντεο που αποκαλύπτει την προπαγάνδα των δυτικών ΜΜ”Ε” για την Ουκρανία.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ RT

Πρώην δημοκρατικός υποψήφιος Dennis Kucinich: "Οι ΗΠΑ έριξαν την εκλεγμένη ουκρανική κυβέρνηση και ανάγκασαν τον Β.Πούτιν να επέμβει"!

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά τις δηλώσεις του Dennis Kucinich πρώην δημοκρατικού προεδρικού υποψήφιου ο οποίος δήλωσε ότι οι Αμερικανοί ευθύνονται για την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία και ότι η περιβόητη ΜΚΟ USAID πληρώνεται απο τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να ρίχνει εκλεγμένες κυβερνήσεις στην Ουκρανία!
 
Είναι μια δήλωση Αμερικανού αξιωματούχου που διεκδίκησε το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ το 2004 και το 2008, και αποτελεί ρήγμα στην αμερικανική επικοινωνιακή πολιτική.

ΕΥΓΕ! Η Αυστραλία επιμένει ΟΧΙ στο “Μακεδονία” για τα Σκόπια! Έτσι κάνουν οι χώρες που γνωρίζουν ιστορία

Σύμφωνα με την Υπ.Εξ. Τζούλι Μπίσοπ η Αυστραλία δεν πρόκεται να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” παρά τις βρώμικες λάσπες προερχόμενες απο Σκοπιανούς,ότι κατά την συνάντηση της Αυστραλιανής Υπ.Εξ με αντιπροσωπεία των Σκοπίων και μετά απο πιέσεις του ψευτοκράτους πορδή,
η Αυστραλία δήθεν άλλαξε στάση για το θέμα.

Η Τζούλι Μπίσοπ χαστούκισε τους Σκοπιανούς λέγοντας οτι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση για την ονομασία και ότι όλα δημιουργήθηκαν απο λάθος ερμηνεία που έδωσε ο μεταφραστής κατά την συνέντευξή της στο Κανάλι 5 των Σκοπίων.

Από πού έρχεται η ώρα που βλέπουμε στα smartphone και τον υπολογιστή μας;(Βίντεο)

 Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς γίνεται το smartphone μας και ο υπολογιστής μας να λέει τη σωστή ώρα κάθε στιγμή.
Δεν είναι από μόνο του «έξυπνο». Έχει προγραμματιστεί να είναι έξυπνο. Και τα στοιχεία για να είναι ακριβές το smartphone μας όταν λέει την ώρα, έρχονται από κάπου. Από πού;
Σε μία τρομερά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Atlantic, ο Dr. Demetrios Matsakis, από την θέση του επικεφαλής του τμήματος παρατήρησης του χρόνου στο Παρατηρητήριο του Ναυτικού στις ΗΠΑ, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζεται επίσημα η ώρα, τα ατομικά ρολόγια που την καταγράφουν με απόλυτη ακρίβεια και την σημασία των στοιχείων αυτών, τόσο για την ακρίβεια της ώρας που βλέπουμε στις συσκευές μας, όσο και για άλλα συστήματα, όπως αυτά του GPS.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! «Πράσινο φως» στα μεταλλαγμένα από την Ελληνική προεδρία!!!

Έπεσε στο προχθεσινό συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ένωσης το τείχος της απαγόρευσης των καλλιεργειών γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (φυτών) στις χώρες - μέλη της Ένωσης.

Ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια συζητήσεων και τέσσερα χρόνια παγώματος της σχετικής απόφασης, οι αρμόδιοι υπουργοί, υπό την προεδρία του Έλληνα ομολόγου τους
Γιάννη Μανιάτη, πήραν, με σχετική εισήγηση της νεοφιλελεύθερης Κομισιόν, την πολιτική απόφαση να επιτρέψουν σε όσες κοινοτικές χώρες το επιθυμούν την καλλιέργεια Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών. Όσες χώρες δεν θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να επικαλεσθούν λόγους δημοσίας υγείας, δημόσιας τάξης, προστασίας του περιβάλλοντος, ακόμη και λόγους χωροταξίας, ώστε να απαγορευτούν οι καλλιέργειες αυτές.

H HRW του Σόρος πίσω από τους φασίστες στην Βενεζουέλα! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

hugo chavezΜε πορτοκαλί ψέμματα οργάνωσαν την “εξέγερση”…
Με χυδαία ψέμματα και συκοφαντίες για την διακυβέρνηση Τσάβεζ, οι αχυράνθρωποι του Σόρος προετοίμασαν την “επανάσταση” στην Βενεζουέλα. Οι αριθμοί μπορεί να τους κατακεραυνώνουν, η αληθεια όμως δεν έχει καμμία σημασία εμπρός στην ληστεία μίας εθνικά κυρίαρχης χώρας, όπως η Βενεζουέλα.
H HRW είναι η προμετωπίδα του πλέον απάνθρωπου και ανήθικου καπιταλισμού που πρεσβεύει ο καταδικασμένος απατεώνας, Σόρος. Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να διαλύσει χώρες, χρησιμοποιώντας ακόμα και τρομοκρατία ή μεθόδους γενοκτονιας για να σπάσει τις αντιστάσεις και να καρπωθεί τον δημόσιο πλούτο.
Το ότι η HRW έχει ταυτοποιηθεί ότι χρηματίζεται από χρηματοδότες της Αλ Κάιντα, δεν έχει ανακόψει την δράση της. Άλλωστε τα λόμπις ισλαμιστών και τούρκων είναι πλέον τόσο ισχυρά στην Ουάσιγκτον, που ο Μακκέιν ή η Κλίντον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφίζονται δίπλα σε ναζί (Ουκρανία) ή ισλαμοφασιστες (Αίγυπτος – Συρία) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χορηγούς τους.

Νόθευση του ελαιόλαδου ζητάει τρόϊκα και ΟΟΣΑ ..με υπογραφή Χατζηδάκη!!!




Διαβάστε τι προβλέπει η μελέτη ανταγωνιστικότητας του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα (OECD Competition Assessment Reviews Greece, 2013)…για το λάδι..

Το ρωσικό σχέδιο για τον έλεγχο της Κριμαίας

kozakoi-630x458Του  
Χρήστου Κουτσογιαννόπουλου

Ταξίαρχου(εα)
ΜΑ .Διεθνείς Σχέσεις
PhD. Επιχειρησιακή Οργάνωση

Από το secretproduction

Εδώ και μέρες η νέα ουκρανική κυβέρνηση και αρκετά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσηςαναπαράγουν την άποψη ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Κριμαία με 16.000 άνδρες των ενόπλων της δυνάμεων .Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική αφού είτε αγνοούν η σκόπιμα παραλείπουν να αναφέρουν ότι ήδη ρωσικά στρατεύματα σταθμεύουν στην Κριμαία εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας το 1997 η οποία δίνει το δικαίωμα στη Μόσχα να αναπτύσσει άνδρες στη χερσόνησο.
Η συμφωνία αυτή επιτρέπει στη Ρωσία να αναπτύσσει σε ουκρανικό έδαφος έως 25.000 άνδρες πυροβολικό διαμετρήματος κάτω των 100mm άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και πολεμικά αεροσκάφη.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!

 Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι! Και δεν τους σταματάει τίποτα, εάν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, είτε αυτό είναι στη γη είτε στο διάστημα! Και με ολόκληρη τη Δύση εναντίον τους, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και όχι μόνο δεν αποσύρουν τους Στρατιώτες τους από την Κριμαία, αλλά αρχίζουν την κατασκευή μεγάλης γέφυρας στη θάλασσα για να ενώσουν
την Κριμαία με την Ρωσία!
  Επείγουσα εντολή για την άμεση κατασκευή της έδωσε σήμερα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Δημήτρης Μεντβέντεφ! 

Βόμβα Καλαντζή στη Βουλή για τα πόθεν έσχες: Μόνο οι μισοί από τους ελεγχόμενους πολιτικούς έχουν στείλει στοιχεία

Σε πυροτέχνημα εξελίσσεται ο αναδρομικός έλεγχος πόθεν έσχες των πολιτικών. Μιλώντας στους κοινοβουλευτικους συντάκτες και αναφερόμενος στον αναδρομικό έλεγχο που γινεται σε πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων απο το 1974 μέχρι σημερα, ο πρόεδρος της αρμόδιας  Επιτροπής της Βουλής Γιώργος Καλαντζής αποκάλυψε ότι στοιχεία έχουν στείλει μέχρι στιγμής μονο οι μισοί απ' όσους  υποχρεούνται, και οι ορκωτοί λογιστές που διεξάγουν τον έλεγχο αναμένουν τα στοιχεία για τους αλλούς μισούς, δηλαδή για δεκάδες πολιτικά πρόσωπα.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι το ολο θέμα του αναδρομικού ελέγχου κινδυνεύει με μετατραπεί σε πυροτέχνημα.

Τη ναυαρχίδα της Gazprom βάζει στο παιχνίδι η Ρωσία κι απειλεί να κλείσει τη στρόφιγγα σε Ουκρανία κι Ευρώπη

Του Στρατή Μαζίδη
Από το freepen

Για σκηνικό επανάληψης του 2009 - τυχαιο; - αρχίζει να κάνει λόγο ο ρωσικός κρατικός ενεργειακός γίγαντας Gazprom δια του επικεφαλής του, Alexei Miller που δήλωσε ότι η Ουκρανία έχει σταματήσει να πληρώνει τις προμήθειες φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με το Miller, η Ουκρανία οφείλει περίπου $ 1.89 δις απλήρωτων λογαριασμών φυσικού αερίου μετά την αποτυχία να πληρώσει τις προμήθειες του Φεβρουαρίου.

Τι έγινε στα Ίμια με την "αποβίβαση" και ποια ήταν η "μαύρη τρύπα" της ελληνικής πλευράς

Περίεργη η ιστορία στα Ίμια και ανησυχητική η έλλειψη συνεννόησης που υπήρξε από την ελληνική πλευρά. Η αποβίβαση ομάδας “μεταναστών” στα Ίμια έχει έχει τεθεί στο μικροσκόπιο ΓΕΕΘΑ και Ακτοφυλακής αλλά ασφαλές συμπέρασμα για το τι συνέβη δεν έχει προκύψει, αφού οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι λίγες και ασαφείς.

Όπως έγραψε και το Onalert πριν λίγα 24ωρα , εντοπίστηκε σκάφος να αποβιβάζει μια ομάδα ανθρώπων στην δυτική βραχονησίδα των Ίμια. Κατά μία εκδοχή η ειδοποίηση για την αποβίβαση έγινε με …τηλεφώνημα αγνώστου στο Λιμενικό!

Τηλεσκουπίδια, ξέκωλα, δημαγωγοί και βίζιτες, το παζλ μιας κοινωνίας σε κρίση – Της δικιάς σου κοινωνίας!

Στέφανος Μυτιληναίος 
Από το tsantiri

Τηλεσκουπίδια, ξέκωλα, βίζιτες, δημαγωγοί και φτηνοί πολιτικοί απατεώνες συνθέτουν το παζλ μιας κοινωνίας -και όχι «απρόσωπα» χώρας- σε βαθιά κρίση. Γιατί η κρίση που μας μαστίζει είναι πρωτίστως πολιτισμική – πολιτική, τα άλλα, τα οικονομικά, είναι απλώς παράγωγα της ολοκληρωτικής παρακμής.

Μιας παρακμής που την ονόμασαν «πρόοδο», «εκσυγχρονισμό», «μεταρρύθμιση».

Δείτε την αντίδραση του Πούτιν όταν ο δημοσιογράφος του μιλάει για το αντιπυραυλικό σύστημα ομπρέλα του ΝΑΤΟ...

Λέει ο δημοσιογράφος στον Πούτιν ότι το ΝΑΤΟ έβαλε σε λειτουργία το αντιπυραυλικό σύστημα για να προστατευτεί απο το Ιράν..


Ο Πούτιν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του... και ξεσπάει μπροστά στον κοκαλωμένο δημοσιογράφο που δεν περίμενε τέτοια αντίδραση

Να είσαι καλά που με έκανες να γελάσω του είπε.

Ἐκλογὲς ἔρχονται… πρέπει νὰ συγκροτηθοῦν καὶ οἱ λίστες τῶν ὑποψηφίων…

Για χιλιοστή φορά θα συναντηθούν με τους βρικόλακες του σιωνισμού…
…οι υπηρέτριες των τοκογλύφων.
Σχεδόν ανά τρεις μήνες… δίνουν αναφορά στους σιωνιστές αυτοπροσώπως.
Οι «αντιρατσιστές» Σαμαράς και Βενιζέλος… δεν έχουν λόγο να συναντήσουν άλλα λόμπι, όπως αυτό των αφροαμερικάνων, των ισπανόφωνων, των Αλβανών, των Πακιστανών, των Νιγηριανών κλπ. Μόνον με τους εκλεκτούς του θεού θέλουν να συναλλάσσονται… για να πάρουν λίγη από τη χάρη του …Κτήνους.

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ 18 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ! ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσική εισβολή στην Πολωνία τρέμουν οι ΗΠΑ από τον Ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ, μια απομονωμένη στρατηγική Ρωσική περιοχή ανάμεσα σε Λιθουανία και Πολωνία στη Βαλτική Θάλασσα, όπου έγιναν και μεγάλες Ρωσικές Ασκήσεις πριν από λίγες ημέρες με συμμετοχή
πλοίων, υποβρυχίων και 450 αρμάτων τα οποία κινήθηκαν σε θέσεις μάχης!

ΕAN ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

Δημοκρατία της Ταυρίδας και όχι Κριμαίας. Η Ελλάδα πάλι απούσα

"Η Ελλάδα απούσα και πάλι από τα στρατηγικά της συμφέροντα"

Η Χερσόνησος στη βόρεια πλευρά της Μαύρης Θάλασσας ανέκαθεν λεγόταν Ταυρίδα (Ταυρίς ή Ταυρική). Ονομάστηκε έτσι από τους Έλληνες πολύ πριν τον έκτο αιώνα π.Χ. όταν δημιουργήθηκαν συστηματικά οι αποικίες τους. Σύμφωνα με τους μύθους της ελληνικής μυθολογίας η Ταυρίδα είναι ο τόπος στον οποίο στάλθηκε η Ιφιγένεια μετά τη διάσωσή της (θεά Αρτέμιδα) από την ανθρωποθυσία για την οποία την προόριζε ο πατέρας της Αγαμέμνων. Η θεά έφερε τη νεαρή πριγκίπισσα στην Ταυρίδα και την έκανε ιέρεια στον εκεί ναό της.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ

Ο Πάβελ δεμένος πισθάγκωνα

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ/ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
Ο Πάβελ δεμένος πισθάγκωνα
ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ:ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr

Χτες το βράδυ έγινε αυτό που οι ίδιοι οι κάτοικοι ονομάζουν απαγωγή του εκλεγμένου κυβερνήτη τους από τους πραξικοπηματίες του Κιέβου. Περίπου 2000 κάτοικοι βγήκαν  στους δρόμους του Ντόνετσκ μετά την είδηση  ότι ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στο διαμέρισμα του εκλεγμένου κυβερνήτη της περιφέρειάς τους,Pavel Gubarev .

Ισλαμικό παραλήρημα σε τραμ της Σουηδίας(Βίντεο)

Νεαρός Αφγανός επιτίθεται λεκτικά σε ηλικιωμένο συνεπιβάτη λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι Σουηδοί είναι «αηδιαστικοί» και ότι αν επιχειρήσουν να τον διώξουν από την χώρα θα σκοτώσει όσους περισσότερους μπορεί.
Το παρακάτω βίντεο είναι από τις 25 Φεβρουαρίου του 2014. Ένας νεαρός Αφγανός που ήρθε από την χώρα του στη Σουηδία για «καλύτερη ζωή», ταξιδεύοντας με το τραμ από το Γκέτεμποργκ, κάνει σφοδρή επίθεση σε έναν ηλικιωμένο συνεπιβάτη του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι Σουηδοί είναι «αηδιαστικοί» και ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και δίμετρους Σουηδούς «σε δευτερόλεπτα».

Ο Παπανδρέου... πριονίζει την «Ελιά»

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στη σημερινή συνδιάσκεψη - Καρφώνει το Βενιζέλο ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής παράταξης ερήμην των πολιτών - Άγριος καβγάς στο ΠΑΣΟΚ μετά τη δημοσκοπική πτώση.Στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιείται σήμερα η συνδιάσκεψη της «Ελιάς», προκειμένου να επισημοποιηθούν τα σύμβολα και τα συνθήματα που θα χρησιμοποιεί ο συνασπισμός των δυνάμεων της κεντροαριστεράς -του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου- στην μάχη των ευρωεκλογών.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το κέντρο διοίκησης αντιαεροπορικών στην Κριμαία

Μονάδες Ρώσων στρατιώτων κινήθηκαν προς την στρατιωτική βάση που φρουρείται από 100 Ουκρανούς στρατιώτες και εμβόλισαν τις πύλες της με ένα φορτηγό - Στα χέρια τους βάση εκτόξευσης πυραύλων .
Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην Κριμαία. Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ένοπλοι άνδρες, που πιστεύεται ότι είναι Ρώσοι επιχειρούν να καταλάβουν το κέντρο διοίκησης αντιαεροπορικών στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο  Άμυνας ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη καταλάβει μέρος της βάσης στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Βαρθολομαίος: Η Αγιά Σοφία δεν θα γίνει τζαμί-Μπορεί να επαναλειτουργήσει μόνο ως εκκλησία, είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Την αντίθεσή του σε μια ενδεχόμενη μετατροπή της σε τέμενος εξέφρασε και πάλι ο Οικουμενικός Πατριάρχης, επισημαίνοντας πως μια τέτοια ενέργεια θα προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις όλων των Χριστιανών του κόσμου.
Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην ενδεχόμενη μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τέμενος, διατύπωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της Σύναξης των προκαθημένων των Ορθόδοξων Εκκλησιών, που είναι σε εξέλιξη στην πόλη και μεταδίδονται σήμερα από όλα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Κανένα ίχνος από το αεροσκάφος της Malaysia Airlines (Φώτο και Βίντεο)


Κανένα ίχνος από το αεροσκάφος της Malaysia Airlines (φώτο και βίντεο)
Οι αρχές διαψεύδουν τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης που αναφέρουν ότι το αεροσκάφος έχει συντριβεί
 Έρευνα διενεργείται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μαλαισίας και Βιετνάμ για τον εντοπισμό αεροσκάφους Boeing B777-200, με 239 επιβαίνοντες, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ ενώ εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο.
 Οι αρχές της Μαλαισίας δεν επιβεβαιώνουν ότι το αεροσκάφος έχει συντριβεί, δεν υπάρχουν ενδείξεις για συντριβή του, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Χισαμουντίντ Χουσέιν, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που μετέδωσαν νωρίτερα μέσα ενημέρωσης του Βιετνάμ ότι το Boeing συνετρίβη στη θάλασσα νότια ενός βιετναμέζικου νησιού.

«Οι κερδοσκόποι που χτύπησαν την Ελλάδα, χτυπούν και την Ουκρανία»

«Οι κερδοσκόποι που χτύπησαν την Ελλάδα, χτυπούν και την Ουκρανία»
Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κήρυξε απο την Καλαμάτα, όπου περιοδεύει, ο προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Σήμερα, από εδώ, από την Καλαμάτα, αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις επόμενες ευρωεκλογές, αλλά και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα την Καλαμάτα και τη Μεσσήνη.
Ο κ. Καμμένος, σε δηλώσεις του, εκτίμησε ότι το κόμμα του θα δώσει τη μάχη «απεξαρτημένο από οργανωμένα συμφέροντα» και σημείωσε πως γνωρίζει «ότι θα έχουμε αποκλεισμό από τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα - διότι πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός, πλέον, έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει ο κόσμος της παγκοσμιοποίησης και της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης, που θέλει την κατάργηση των εθνών - κρατών».

Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη

Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη
Υπόθεση παρόμοια με αυτήν της μικρής «Μαρίας» που συγκλόνισε το πανελλήνιο αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στην Κατερίνη, έπειτα από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό, στην υπόθεση εμπλέκεται ένα ζευγάρι Ρομά, 58 και 59 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν, καθώς παρουσίαζαν ως δικό τους ένα κοριτσάκι, το οποίο όπως αποδείχτηκε από τις εξετάσεις DNA δεν έχει μαζί τους καμία βιολογική σχέση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης ύστερα από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφορικά με τη διερεύνηση περίπτωσης δήλωσης τέκνου, οι δύο Ρομά προσήλθαν για εξέταση έχοντας μαζί τους το μωρό, η ηλικία του οποίου δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.