Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μυστηριώδεις δομές στον πλανήτη Άρη (Βίντεο)

Οι ενδείξεις -για πολλούς αποδείξεις- ότι ο πλανήτης Άρης στον παρελθόν είχε έναν ανεπτυγμένο πολιτισμό, σαν και τον δικό μας είναι πολλές.

Δομές και πυραμίδες είναι μόνο μία σταγόνα στον ωκεανό. Τι απέγινε αυτός ο πολιτισμός; Ίσως, χάθηκε ή καταστράφηκε. Ίσως, όμως, κρύφτηκε στο εσωτερικό του πλανήτη τους, εκεί που οδηγούν μεγάλα, τετράγωνα ανοίγματα… Κάθε φορά που μια καταπληκτική ανακάλυψη γίνεται στον πλανήτη Άρη, γίνεται και μία εσκεμμένη προσπάθεια να πείσουν την πλειοψηφία ότι πρόκειται για μία σκιά, για έναν βράχο, για μία παρειδωλία, για μία ψευδαίσθηση. Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα και διασπορά δικαιολογιών που οι περισσότερες δεν συμφωνούν μεταξύ τους, ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Ποιος δίνει ίντερνετ στους τζιχαντιστές; Το Spiegel αποκαλύπτει - Τι απαντούν οι πάροχοι

Βερολίνο: Το ξέρουμε: το ίντερνετ είναι ο αγαπημένος τρόπος του Ισλαμικού Κράτους για να διαδώσει την προπαγάνδα του και για να προσηλυτίσει νέα άτομα στη ρητορική μίσους.

Αλλά πώς κατορθώνει η τρομοκρατική οργάνωση, η οποία βρίσκεται σε πολεμικές ζώνες που δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο από υποδομές τηλεπικοινωνιών, να έχει παροχή διαδικτύου;

Ευρωπαϊκές εταιρείες παρέχουν ίντερνετ

Έφτασαν τα πρώτα σήματα από εξωγήινο πολιτισμό στη γη; (Βίντεο)

Οι αστρονόμοι χαρακτηρίζουν τα σήματα που συνέλεξαν από το ραδιοτηλεσκόπιο στη Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία ως «ριπές» σημάτων ενώ ειδικά ένα «διπλό» σήμα το οποίο ακολουθείται από 4 «μονά» έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αστρονόμων.

Η Emily Petroff από το πανεπιστήμιο Swinburne της Μελβούρνης, μέλος της ομάδας που ανίχνευσε τα σήματα, πιστεύει ότι η πηγή τους μπορεί να είναι πραγματικά κάτι που δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν.

Γκάφα Μπαλτά στη Βουλή για τα Γλυπτά του Παρθενώνα - Υιοθέτησε ουσιαστικά τη θέση της Μεγάλης Βρετανίας

Μετά τα μνημόνια που δεν έσκισε, το κατοχικό δάνειο που δεν ενέγραψε στον προϋπολογισμό, η κυβέρνηση δεν θα διεκδικήσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, για να μη χάσουμε το δικαστήριο!
Σε κορυφαία διπλωματική γκάφα υπέπεσε ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς εκθέτοντας συνολικά την χώρα στην μάχη που δίνει για την επιστροφή των κλεμμένων Γλυπτών του Παρθενώνα.

Μιλώντας σε δημόσια συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής και απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με τις κινήσεις του υπουργείου για την επιστροφή των μαρμάρων είπε πως η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε νομικές διεκδικήσεις γιατί εκτιμά ότι η χώρα μας θα χάσει το δικαστήριο.

Ξαφνική κρίση στο τρίγωνο κυβέρνησης-Σόιμπλε-ΔΝΤ

Γεροβασίλη: Να διαχωρίσει το γερμανικό ΥΠΟΙΚ την στάση του από το ΔΝΤ

Δεν σε συμφέρει να αμφισβητείς το ρόλο του ΔΝΤ, προειδοποιεί τον Τσίπρα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, προσθέτοντας με νόημα: «Η στάμνα δεν πρέπει να πηγαίνει στο πηγάδι τόσο συχνά, μέχρι να σπάσει» - Μίλησε για «ισχνή πλειοψηφία» και ειρωνεύτηκε την άποψη του πρωθυπουργού ότι το πρόγραμμα θα κοστίσει λιγότερο, λέγοντας: «Είναι σχεδόν τζάμπα» - «Η Ελλάδα είναι πάντα εκτός χρόνου στη συμφωνία» είπε ακόμη