Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Οταν ο Αριστοτέλης μας δίδασκε πώς να κατασκευάσουμε ένα...Αστρόπλοιο! Μια απίστευτη ιστορία συνωμοσίας!

Ο Μέγας Δάσκαλος των Ελλήνων, ο Φιλόσοφος και πολυεπιστήμονας Αριστοτέλης, είχε κρύψει στο αριστουργηματικό του έργο, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ, ένα "μυστικό" που παρα λίγο να τινάξει στον αέρα ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ως ...Ελληνική Ιστορία!


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος
Από το pirinoslogios

Αυτό το άρθρο, το χρωστούσα τόσο στον εαυτό μου χρόνια ολόκληρα, πάνω απο 23 τω αριθμώ, όσο και στον αγαπημένο μου Αριστοτέλη. Είναι μια κατάθεση ψυχής, για μια ιστορία που κάποτε με συγκλόνισε βαθύτατα. Το γιατί το έγραψα σήμερα και όχι πρίν, αυτό ειλικρινά δε μπορώ να το αιτιολογήσω.

Επιστολή τριών προσφύγων αδερφών στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Επιστολή προς τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Ντόμινικ Ράαμπ με την οποία εκθέτουν τις εκβιαστικές ενέργειες της Τουρκίας αναφορικά με την Αμμόχωστο και ζητούν τη βρετανική συμβολή στην εφαρμογή των σχετικών ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών έχουν απευθύνει τρεις Αμμοχωστιανοί αδερφοί, πρόσφυγες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Νίκος, Γιώργος και Αντώνης Σαββίδης παραθέτουν τα προσωπικά τους βιώματα και αφού επισημαίνουν τα ψηφίσματα 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών περί επιστροφής της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου στους νομίμους κατοίκους της σημειώνουν: «Ωστόσο, αντί για την εφαρμογή αυτών των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών για να

Αναθεώρηση Τελωνειακής Ένωσης ΕΕ- Τουρκίας: Το μόνο δυνατό και αποτελεσματικό όπλο σε βάρος της Άγκυρας

Της Κύρας Αδάμ
Από το militaire

 

Η Αναθεώρηση της Τελωνειακής Ένωσης και των σκανδαλωδών υπέρ της Τουρκίας διατάξεων της είναι το μόνο «χτύπημα» που  θέλει να αποφύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι η Άγκυρα. Και αυτό το χτύπημα , με ειρηνικό αλλά αποτελεσματικό τρόπο μπορεί να το δώσει μόνον και μόνη της η Ελλάδα απαιτώντας από την Άγκυρα να «τα μαζεύει και να φεύγει» από την περιοχή της έντασης που αυτή δημιούργησε , αν δεν θέλει την επιβολή οικονομικών κυρώσεων εναντίον του πακτωλού ευρωπαϊκών χρημάτων που απρόσκοπτα παίρνει κάθε έτος από το 1995 χάρη στην Τελωνειακή Ένωση ΕΕ- Τουρκίας.

Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη σε Ερντογάν: Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις - Ο Δένδιας καταθέτει επιστολή μου στον ΟΗΕ(Βίντεο - Φωτο)

Παρέμβαση Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, λίγες ώρες μετά το μήνυμα του ΓΓ του ΝΑΤΟ περί δήθεν συμφωνίας για διάλογο Ελλάδας-Τουρκία. Επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού στον ΟΗΕ παραδίδει ο Νίκος Δένδιας. 
Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω της συνεχιζόμενης τουρκικής προκλητικότητας και λίγες ώρες μετά το tweet του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτνμπεργκ περί δήθεν συμφωνίας για διάλογο Ελλάδας-Τουρκίας, που έβαλε «φωτιά» στα ελληνοτουρκικά. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα παραδώσει στον ΓΓ του ΟΗΕ επιστολή εκ μέρους του για τις έκνομες ενέργειες της Άγκυρας.

Να γιατί έπεσε μαύρο στο TELE1 στην Τουρκία! Υποναύαρχος ε.α.προέβλεψε την εκτέλεση του Ερντογάν

Είναι ξεκάθαρο, ότι το καθεστώς Ερντογάν θέλει να φημώσει όλες τις φωνές της αλήθειας.

Επιμέλεια: ΧΑΚ


Την Πέμπτη το infognomonpolitics.gr αποκάλυψε την πενθήμερη αναστολή μετάδοσης του αντικαθεστωτικού τηλεοπτικού σταθμού TELE1 στην Τουρκία.

Όπως σας πληροφορήσαμε, με απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου της Τουρκίας ( RTÜK) έπεσε… μαύρο μέχρι τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η «παγίδα» του ΝΑΤΟ: Πως την ΑΠΕΦΥΓΕ η Ελλάδα, τι μας ζητούν τώρα (Βίντεο)

Θα αυξηθούν οι πιέσεις - Το ΝΑΤΟ παίζει πολύ «βρώμικο» ρόλο
Μετά την διάψευση από την Αθήνας της δήλωσης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, για δήθεν έναρξη τεχνικών συνομιλιών Ελλάδας-Τουρκίας, έρχονται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ σχέδιο όχι μόνο του ΝΑΤΟ αλλά της διεθνιστικής Δύσης, συμπεριλαμβανομένη των Βρυξελλών.
Το ΝΑΤΟ πράγματι προσπάθησε να βρει σημείο επαφής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στην συνάντηση συμμετείχαν τρεις Έλληνες αξιωματούχοι, τρεις Τούρκοι και τρεις εκπρόσωποι του Γενικού Γραμματέα, Γενς Στόλτενμπερκ.

Γερμανικό think tank: Η Ελλάδα ο αξιόπιστος εταίρος – Ο κατευνασμός Ερντογάν δεν λειτουργεί

«Η πολιτική του κατευνασμού απέναντι στον Τούρκο πρόεδρο δεν λειτουργεί» αναφέρει σε άρθρο του πρόεδρος γερμανικού think tank.

Η έγκριτη δεξαμενή σκέψης «Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik» (DGAP) δημοσιεύει με στην ιστοσελίδα της άρθρο του Προέδρου της Dr. Thomas Enders με τίτλο «Η ΕΕ χρειάζεται μια θαρραλέα γερμανική εξωτερική πολιτική» και υπότιτλο «Λόγω υπερεξοπλισμένων επιτιθέμενων σαν την Τουρκία βοηθάει μόνο αξιόπιστος εκφοβισμός».

Οι ελιγμοί της Γερμανίας στη διένεξη στο Αιγαίο οφείλονται σε ιστορικούς λόγους.

Άσκηση Eunomia: «Εκστασιασμένοι δηλώνουν οι Γάλλοι από τους Έλληνες πιλότους»

Οι Έλληνες πιλότοι, γνήσιοι απόγονοι του Ίκαρου,  είναι οι καλύτεροι χειριστές στον κόσμο και το αποδεικνύουν συνεχώς, σκεπάζοντας με τα φτερά τους κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ετοιμοπόλεμοι κάθε στιγμή, είναι ικανοί να αποτρέψουν τον οποιονδήποτε που επιβουλεύεται την πατρίδα μας.
Το απέδειξαν πρόσφατα και στους φίλους και εταίρους Γάλλους ιπτάμενους, με τους οποίους ασκήθηκαν από  κοινού στα πλαίσια της άσκησης Eunomia που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο. Μάλιστα η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας  διαβίβασε τον θαυμασμό των Γάλλων πιλότων για τους Έλληνες πιλότους, στον  ΥΠΑΜ Ν. Παναγιωτόπουλο κατά τη διάρκεια  επικοινωνίας τους.