Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κοκορομαχίες πάνω στα ερείπια

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πλέον έχουμε πειστεί για το επίπεδο νοητικής επάρκειας των πολιτικών/βο(υ)λευτών μας και δεν πιστεύουμε ότι μπορούν κάνουν κάτι παραπάνω από ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Από το ιστολόγιο http://www.elzoni.gr/html/ent/608/ent.10608.asp


Με κροκοδείλια δάκρυα για την… χαμένη συναίνεση αναμεμιγμένα με προσωπικές επιθέσεις από το παρελθόν, απώτερο και πρόσφατο, αλλά και με υπεκφυγές, όπως αυτή του Δημοψηφίσματος, προσπάθησε χθες το πολιτικό σύστημα να αποφύγει τις ευθύνες του.

Αυτοαπαλλασσόμενο, ουσιαστικά αυτοκαταργήθηκε, τραβώντας και την ταφόπλακα πάνω από το κεφάλι του.

Όσοι παρακολούθησαν χθες την εναρκτήρια «συζήτηση» στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, στη διάρκεια της οποίας καταργήθηκε ο Κανονισμός και εκφωνήθηκαν δευτερολογίες, δεν έχουν πια καμιά αμφιβολία:

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση εθνικής συνεννόησης και η δήθεν απόπειρα της προηγούμενης Τετάρτης έγινε για να εκτονωθεί η κατάσταση και για τα μάτια του κόσμου.

Οι δευτερολογίες, που δεν προβλέπονται ακριβώς για να αποφεύγονται οι εν θερμώ απαντήσεις, οδήγησαν σε απίστευτες (για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα) συγκρούσεις και απέδειξαν πως τα ελληνικά κόμματα δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Μεγάλο μέρος μιας συνεδρίασης που υποτίθεται ότι έγινε για να συζητηθούν τα σοβαρά θέματα και να αναζητηθεί ένας κοινός τόπος – αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι διεξάγεται για να συσπειρωθεί το μέχρι πριν από λίγες ημέρες σπαρασσόμενο ΠΑΣΟΚ – αναλώθηκε σε μια κουτσομπολικού τύπου συζήτηση για το τι διημείφθη στα περίφημα τηλεφωνήματα Παπανδρέου – Σαμαρά την προηγούμενη Τετάρτη.

"Χρωστούσαμε 90 δις ευρώ το 1994, στην πορεία πληρώσαμε 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ"


Από το ιστολόγιο http://www.adalis.gr/article.asp?id=5538&type=8
 
 
 
 
Κάποτε πριν πολλά χρόνια σε όλα τα Ελληνάκια , μας μάθαιναν μια παροιμία στο σχολείο "του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει".

Φυσικά και στο DNA του Ελληνα είναι αποτυπωμένη αυτή η πληροφορία.

Μόνο που «ζυγός» στη συνείδηση του Έλληνα ισοδυναμεί με στρατιωτική κυριαρχία. Με μπαρούτι, κανόνια και καριοφίλια. Εμείς οι Έλληνες λοιπόν δεν είχαμε γνώση ότι στη σύγχρονη «κοινωνία της πληροφορίας», ο πόλεμος, δεν είναι κατ ανάγκη στρατιωτικός. Οι σύγχρονοι πόλεμοι δεν διεξάγονται με κανόνια και καριοφίλια. Οι σύγχρονοι πόλεμοι διεξάγονται με καλώδια, δορυφορικές συνδέσεις και διαρκή πατήματα πλήκτρων σε ένα υπολογιστή. Αυτή την παράμετρο ο Έλληνας δεν την είχε δουλέψει ούτε ούτε στο συνειδητό ούτε στο υποσυνείδητο του.

Στο τέλος αυτού του άρθρου, σας παραβάλω τέσσερις πίνακες με στοιχεία που λάβαμε από το «Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας». Στοιχεία σχετικά με το χρέος της ώρας μας μετά το 1980 και μέχρι σήμερα.

Στοιχεία που επιμελώς έκρυβαν από τους Έλληνες μην τυχόν και ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που τους είχε ρίξει η Κεντρική Πολιτική σκηνή. Και θα σας εξηγήσουμε με πολύ απλά λόγια, πόσο οργανωμένο ήταν το έγκλημα ! Οργανωμένο από το εξωτερικό αλλά για την επιτυχή έκβασή του χρειαζόταν πολλούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ στο εσωτερικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα κομματικοποιήσω την ανάλυση. Σίγουρα όμως θα πολιτικολογήσω διότι πέραν των οικονομικών στοιχείων, υπάρχει η ένοχη σιωπή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος της χώρας με σκοπό να επιτευχθούν τα παρακάτω.

Στους πίνακες που υπάρχουν στοιχεία από το 1991 θα δείτε ότι η χώρα μας κατέβαλε για τοκοχρεολύσια στην περίοδο 1994-2001 περίπου 20δις το χρόνο. Ένα ποσό που γίνεται περίπου 30 δις κάθε χρόνο για την περίοδο 2002-2006. Ξαφνικά, το 2007 το ποσό αυτό έφτασε στα ύψη αρχικά στα 60 δις το χρόνο και το 2009 κόντεψε τα 80 δις!!!

Από το 1991 μέχρι το 2010, εμείς οι Έλληνες έχουμε πληρώσει στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους (κρατηθείτε!) 665δις Ευρώ . Να σας το γράφω κιόλας να δείτε τον αριθμό :

665.000.000.000 ευρώ.

NEWSWEEK: Η Οθωμανική Αυτοκρατορία προ των πυλών – Το επόμενο δίλημμα της Μέσης Ανατολής.

Σχόλιο ιστολογίου μας : Τόσο καιρό στην Ελλάδα κάποιοι τα φωνάζαμε και γυρνούσαν και μας έλεγαν ότι δεν ξέρουμε τι λέμε , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ!!!
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


Αν συμφωνούν σε κάτι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είναι στη μείωση της στρατιωτικής παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Στο ερώτημα ποια χώρα θα αντικαταστήσει τις ΗΠΑ στη περίπτωση που αποχωρήσουν εντελώς από τη Μέση Ανατολή, οι απαντήσεις είναι τρεις.
Η πρώτη είναι το καλό σενάριο. Μια άλλη Δυτική χώρα. Η δεύτερη είναι το εφιαλτικό σενάριο. Εμφύλιοι πόλεμοι ή Ισλαμική επανάσταση. Η Τρίτη είναι ένα νέο πιθανό σενάριο που σιγά-σιγά εξελίσσεται. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Η Τουρκία μέχρι το 2003 είχε το βλέμμα της στραμμένο αταλάντευτα προς τη Δύση βασισμένη στο Κεμαλικό δόγμα. Από τότε που ο Ερντογάν καθιερώθηκε στην εξουσία πολλά άλλαξαν. Ο Ερντογάν δεν το κρύβει.

Σκοπός του είναι η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και όποιος δεν θέλει ας κατέβει απλά από το άρμα που οδηγεί ο ίδιος προς τα εκεί.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Βάση του Ποινικού Κώδικα πρέπει να συλληφθεί το Εurogroup(ή οι εκπρόσωποι τους που αποτελούν τη Τρόικα).....ή εκείνοι που εκτελούν τις εντολές του...



Άρθρο 157(ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ)
Βία κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης
1. Όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε.... μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξη που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Η ίδια ποινή επιβάλλεται αν η πράξη στρέφεται κατά αρχηγού αναγνωρισμένου κατά τον κανονισμό της Βουλής πολιτικού κόμματος.
Σαφώς η βία είναι ο εκβιασμός τύπου "Μεσοπρόθεσμο ή Χρεοκοπία"...
Σαφώς η βία είναι ο εκβιασμός της συναίνεσης....
Σαφώς η βία στρέφεται εναντίον του Ελληνικού Λαού...

Χάνεται η ευκαιρία για τα Mirage 2000-9 των ΗΑΕ

Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=13062

«Σφήνα» στο καταρχήν ενδιαφέρον που είχε εκφράσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την προμήθεια των μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000-9 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) για την Πολεμική Αεροπορία, όπως είχε αποκαλύψει η «ΣΙ&Γ» στο τεύχος Οκτωβρίου του 2010, μπήκε η Βραζιλία.
Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ.

Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα, επιτροπή της Αεροπορίας της νοτιοαμερικανικής χώρας (FAB: Força Aérea Brasileira) επισκέφθηκε τα ΗΑΕ όπου και επιθεώρησε τα συγκεκριμένα αεροσκάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες η προμήθεια των Mirage 2000-9 προωθείται από τη βραζιλιάνικη αεροπορία ως ενδιάμεση λύση λόγω της περαιτέρω καθυστέρησης της λήψης απόφασης για την υλοποίηση του προγράμματος F-X2. Το κύριο αίτιο καθυστέρησης είναι οι περικοπές του αμυντικού προϋπολογισμού της χώρας λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

Στα χνάρια του Δ. Δρούτσα ο νέος υπουργός Εξωτερικών

Σχόλιο ιστολογίου μας : Οι δοσίλογοι /προδότες πριν την κοπανήσουν θα προσπαθήσουν να διαλύσουν τα πάντα σε αυτή την χώρα!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.strategyreport.gr/

Στη Λευκωσία βρέθηκε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος υπουργός Εξωτερικών για να συναντηθεί με τον Κύπριο ομόλογό του Μάρκο Κυπριανού και το πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης, καθησυχάζοντας τους συνομιλητές του και εκνευρίζοντας όσους αγωνιούν για τον κατήφορο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι δεν αλλάζει η πολιτική (του συμβιβασμού) στο Κυπριακό, αλλά παραμένει κορυφαία προτεραιότητα η επίλυση του. Ο καλός φίλος του ολίγιστου Γ. Παπανδρέου τείνοντας μία ακόμα χείρα φιλίας προς την αδιάλλακτη Τουρκία υποστήριξε ότι θα προωθήσει, σε περίπτωση που επιτευχθεί λύση, “τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας” καθώς και “τα συμφέροντα της περιοχής”! Καλό θα ήταν ο άρτι ορκισθείς υπουργός να περιορίσει τη ρητορική που αρμόζει περισσότερο σε γ.γ. διεθνούς οργανισμού και να επικεντρωθεί στη διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος, διορθώνοντας αρχικά τα κακώς κείμενα του προκατόχου του. Ούτως ή άλλως, ο βραχύβιος βίος της σημερινής κυβέρνησης εγγυάται ότι δε θα δει την επίλυση του Κυπριακό από αυτό το θεσμικό αξίωμα.

Αλβανοτσάμηδες: «Το ζήτημα των τσάμηδων είναι ένα διεθνές θέμα»…

Σχόλιο ιστολογίου μας : ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!!
Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/

                 Ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων Shpëtim Idrizi στην εκδήλωση των Αλβανοτσάμηδων

Ιούνιος 20, 2011.

«Το ζήτημα των τσάμηδων είναι ένα σύνθετο ζήτημα αλλά πάνω από όλα,  είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο από το αλβανικό έθνος. Είναι ένα διεθνές θέμα, διότι αφορά τις σχέσεις μεταξύ της Αλβανίας και των γειτονικών χωρών, ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιλυθεί  απλά», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης Ένταξης και Ενότητας,  Σπετίμ Ίντριζι, στη διάρκεια της τελετής έναρξης της εβδομάδας των Αλβανοτσάμηδων.


»Ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανών Τσάμηδων τόνισε ότι το πρόβλημα σήμερα είναι  αρκετά μεγάλο και το PDIU ζήτησε από τους διεθνείς οργανισμούς και τα ανώτερα στελέχη των Αλβανών Τσάμηδων να δώσουν λύση στο ζήτημα.

»Μεγάλο πρόβλημα, σύμφωνα με τον Ίντριζι είναι  η διάβαση των συνόρων της αλβανο-ελληνικής μεθορίου από τους πολίτες της Αλβανίας οι οποίοι δηλώνουν ως χώρα καταγωγής τη Τσαμουριά ( σ.σ. επιμένουν να ονομάζουν έτσι, την ελληνική περιοχή της Θεσπρωτίας).
 « Για αυτό δημιουργούμε μια βάση δεδομένων με τα ονόματα εκείνων των οποίων τους οποίους έχουν αρνηθεί να διασχίσουν τα σύνορα και σύντομα θα δημιουργήσουμε έναν  ολόκληρο φάκελο», είπε ο αρχηγός του κόμματος των  αλβανοτσάμηδων της Αλβανίας σε ομιλία του  σε ειδική τελετή  για τα θύματα της τραγωδίας των τσάμηδων.

»Σύμφωνα με τον ίδιο η λύση είναι πολιτική  και το ζήτημα θα επιλυθεί πολιτικά και ως πρώτο βήμα είναι η δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος που θα ασχολείται με το θέμα αυτό αποκλειστικά.

»Το κόμμα των τσάμηδων, PDIU,  θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του στην «εβδομάδα των Τσάμηδων». Μάλιστα,  στην λεωφόρο των «Μαρτύρων του Έθνους» θα ανοίξει φωτογραφική έκθεση,  μπροστά από το αλβανικό Κοινοβούλιο. Η έκθεση παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό των τσάμηδων από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, εξέχουσες προσωπικότητες τσάμηδων καθώς και τα βάσανά των σημερινών τσάμηδων στην «συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή».

»Την Τετάρτη οι Ένωση των Τσάμηδων και το PDIU θα παραστούν στην τελετή μνήμης των τσάμηδων  σε νεκροταφείο των Αγίων Σαράντα, τιμώντας εκείνους που πέθαναν κατά τον διωγμό από την πατρίδα τους.

Την Πέμπτη, ενώσεις των Τσάμηδων ,θα πραγματοποιήσουν ειρηνική συγκέντρωση, έξω από το κοινοβούλιο για να διαμαρτυρηθούν για τα δικαιώματα των τσάμηδων.

»Το Σάββατο θα γίνει τελετή μνήμης για τους πεσόντες τσάμηδες  κατά την εθνοκάθαρση και γενοκτονία τους στο νεκροταφείο των Αγίων Σαράντα.

»Την ίδια ημέρα θα γίνει  γιορτή  με τσάμικη  μουσική και χορό για να τονίσουν την διατήρηση των παραδόσεων τους».
--
Πηγή: abcnews- Shiqeria

Σῆμα ἐκτάκτου ἀνάγκης

Ἀπὸ τὸν/τὴν Φίλοι

Ἀναδημοσιεύω ἀπό τό ἰστολόγιο ὀλυμπία τό παρακάτω ἄρθρο, διότι, πρέπει μέν νά διώξουμε τήν κυβέρνησι τῆς συμφορᾶς ἀλλά παράλληλα συμβαίνουν στήν χώρα μας τραγικά πράγματα λόγω τῶν λαθροεισβολέων ἐποίκων πού δέν γίνεται νά περιμένουν ἄλλο! 
Επειδή βλέπω ότι η ενημέρωση μέσω ιστολογίων δεν αρκεί και επειδή κανένας δεν αντιλαμβάνεται αυτό που έρχεται, στέλνω σήμα σε όσους Έλληνες κωφεύουν σχιζοφρενικά μπροστά στο δράμα της αλώσεως του τόπου από τους εκατομμύρια εισαχθέντες αλλοεθνείς. Δεν θα ξαναανεχτώ να ακούσω για σίγηση από τα ΜΜΕ εγκλήματος από λαθροέποικο εναντίον Έλληνος. Προχθές ήταν ο Άγιος Παντελεήμονας, χθές ήταν η Πάτρα, σήμερα στην ίδια κατάντια οδεύει η Θεσσαλονίκη. Ρε σεις αυτοκτονημένοι Νεοέλληνες – νεογενίτσαροι ακόμα δεν το πιάσατε το νόημα; Θα είμαι ξεκάθαρος: το κοινοβούλιο με πρόδωσε διότι όταν γίνεται κάτι στραβό, αδικηματικό και εγκληματικό εναντίον του γηγενούς Έλληνα δεν χωρεί άλλη λέξη εκτός από την προδοσία. Επειδή σέβομαι το Σύνταγμα του οποίου η τήρηση επαφίεται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων, δηλώνω πλέον την εναντίωσή μου στο Βαλκανικό προτεκτοράτο των δανειοδοτών Richardo (του οίκου των Rothchild)που θέλει να λέγεται Ελληνικό κράτος.Κι ερωτώ. Γιατί απουσιάζει η αστυνομία; Γιατί δεν αντιδράει ο στρατός; Τόσο πολύ έχει διαβρώσει η μασωνία τις ηγεσίες των σωμάτων ασφαλείας; Ως πότε θα ανεχόμαστε “”αθώους”” λαθρομετανάστες – εποίκους να κάνουν επίδειξιν δυνάμεως στο κέντρο της Αθήνας; Τόσο μαλθακοί έχουμε γίνει; Κλείνουν τα ελληνικά καταστήματα και ανοίγουν ξένα, και μάλιστα, υπό την προδοτική προστασία των εκάστοτε κυβερνήσεων. Ο εποικισμός της χώρας μου είναι ο πιο μεγάλος στα νεότερα χρόνια. Για ποιά μεταναστευτική πολιτική μιλάνε ακόμα οι πολιτικάντηδες μασώνοι ανθέλληνες; Κι αν δεν είναι μασώνοι, ας μου κάνουν μια μήνυση. Σας κλέβουν τα ψιλικατζίδικα κι ο νόμος δε σας προστατεύει. Σας ληστεύουν στο δρόμο μέρα μεσημέρι κι ο νόμος δε σας προστατεύει. Φτάσατε να σας βιάζουν στα σοκάκια κι ο νόμος πάλι δε σας προστατεύει. Για τους δημοσιογράφους δε θα πω πολλά γιατί είναι ένα και το αυτό με τους διεθνιστές ανθέλληνες πολιτικούς. Θα ανεχτείτε την Κυπροποίηση της Θράκης μέσω του Δούριου Ίππου του Καλλικράτη; Τι θα κάνετε ρε πατατοκεφτέδες νεογενίτσαροι του φραπέ όταν θα αρχίζουν να ξεσηκώνονται οι ξένες λαθρομεταναστευτικές ορδές εναντίον σας; Θα τους αντιμετωπίσετε με το καλαμάκι; Ή θα κάνετε ειρηνική καθιστική διαμαρτυρία χτυπώντας τηγάνια; Πιστεύετε ρε σεις αυτοκτονημένοι νεοχίππιδες ότι θα σας σεβαστούν; Ή μήπως νομίζετε πως θα σας λυπηθούν αν κρατάτε την ηλίθια λευκή σημαία της ήττας; Σας το λέω. Οι πρώτοι που θα σφαχτούν απ’ τους λαθρομετανάστες θα είστε εσείς οι διεθνιστές του Indymedia που τους υποθάλπετε. Ξυπνήστε! Τρέφετε φίδια στον κόρφο σας. Σας ενημερώνω μέσω του φιλόξενου αυτού ιστοχώρου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εισβολέων δεν είναι γυναικόπαιδα αλλά άρρενες 19-35 ετών, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν από ξένα κέντρα ως πέμπτη φάλαγγα και θα σας γονατίσουν διότι αποτελούν στην ουσία εν δυνάμει στρατό κατοχής. Αν έρθει εκείνη η στιγμή εσείς ρε Νεοέλληνες – νεογενίτσαροι σχιζοφρενείς αυτοκτόνοι, θα τους αντιμετωπίστε με σφεντόνες;
Τέλος σήματος, Χρήστος Τζάρτζος. Με σεβασμό στον μοναδικό ανεξάρτητο Έλληνα κυβερνήτη, τον Ιωάννη Καποδίστρια.
αἰέν ἀριστεύειν
ὀλυμπία   
εἰκόνα

Αφγανός επιδειξίας έχει αναστατώσει την κοινωνία της Πάτρας-Εμφανίζεται προς την περιοχή που βρίσκεται παιδική χαρά,

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/

Ένας επιδειξίας Αφγανικής καταγωγής έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος για γυναίκες ακόμα και μικρά παιδιά στο θεατράκι της Μαρίνας, στην Πάτρα, ενώ το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου τον...
πήραν στο κυνήγι άνδρες περαστικοί προσπαθώντας να τον λιντσάρουν!

Πρόκειται για έναν από τους εκατοντάδες μετανάστες που μένουν στην Πάτρα (Αφγανός όπως λένε οι μαρτυρίες) ο οποίος αποφάσισε πως βρίσκεται σε πόλη που μπορεί να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε ανυποψίαστες περαστικές γυναίκες.

Είναι ψηλός και σύμφωνα με το dete.gr εμφανίζεται προς την περιοχή που βρίσκεται η παιδική χαρά, κοντά στο θεατράκι.

Πέθανε ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας που λήστεψε ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης πριν μερικές ημέρες

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_6006.html

Σήμερα πέθανε ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας που λήστεψε ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης πριν μερικές ημέρες στο σπίτι του στο κέντρο των Αθηνών.
Από σχόλιο αναγνώστη

Το περιστατικό,που μας το είχε περιγράψει τότε το zougla ως καυγά μεταξύ του ζευγαριού και όχι σαν ληστεία.Μετά βέβαια το απέσυρε γιατί γέλαγαν ακόμα και οι κλέφτες.
Ενας 32χρονος αιγύπτιος συνελήφθη για την επίθεση και τον σοβαρό τραυµατισµό ηλικιωµένου ζευγαριού στο σπίτι τους, µε σκοπό να τους ληστέψει. Η επίθεση εναντίον του ηλικιωµένου ζευγαριού έγινε στις αρχές του µήνα. ο δράστης, σύµφωνα µε την Αστυνοµία, εισέβαλε στις 10 το πρωί στο διαµέρισµά τους σε πολυκατοικία στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου, τους επιτέθηκε και τους χτύπησε. Αιµόφυρτη η 69χρονη πρόλαβε να κατέβει στην είσοδο καλώντας σε βοήθεια. ο δράστης διέφυγε χωρίς να κλέψει τίποτα από το σπίτι, ενώ σοβαρά τραυµατισµένος ο 71χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η σύζυγός του µεταφέρθηκαν µε ασθενοφόρο στο νοσοκοµείο. Η 69χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνοµία αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήµονα.

6η Φάλαγγα NWO (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ..ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!!) ....σαν να λέμε ανδρόγυνος άνθρωπος!!! 2ο Μέρος

Από  Faceof


Ξεκινώντας και συνεχίζοντας από εκεί που σταματήσαμε θα ήθελα να πω δύο πράγματα για την όλη επιχείρηση και τους κινδύνους που διατρέξαμε....

Το δυσκολότερο όλων ήταν να βρούμε το άτομο που θα αναλάμβανε να μπει εκεί μέσα , έπρεπε καταρχήν να μην κινεί υποψίες και βασικά να μην δείχνει επικίνδυνος στους φύλακες /παρατηρητές /φυσιογνωμιστές που είχαν στημένους σε κάθε γωνιά της πλατείας!!


Το 2ο ήταν να έχει γνώσεις φωτογραφίας , ηλεκτρονικών υπολογιστών και να μπορεί να ελίσσεται σε χώρους με πολύ κόσμο ......


Και 3ον να μπορεί να συνομιλεί μαζί τους χωρίς πρόβλημα , ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ / ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ!!!
ΕΥΓΕ!!

Παραλίγο να εκτεθούμε σε κάποια φάση , αλλά ας πούμε πρώτα για ένα περίεργο συμβάν , σε  μια ανύποπτη φάση και ενώ είχε κάμποση ώρα αρχίσει η λαϊκή συνέλευση τους (ο άνθρωπός μας έψαχνε να βρει κατάλληλο σημείο για στηθεί....)  , γίνεται μια φασαρία στην εξέδρα ,έφτασε κάποια στιγμή μπροστά εκεί που τον βόλευε ,  ρώτησε τους τριγύρω του παρευρισκόμενους τι συνέβη και του απάντησαν (έδειξαν) , ένα συνεργείο και καλά από την Σουηδία που τους τραβούσε με την κάμερα!!!


Η άποψη του ανθρώπου μας είναι μάλλον αρνητική στο εάν ήταν πραγματικά Σουηδοί αυτοί που αποτελούσαν το συνεργείο και επίσης (άριστος γνώστης του αντικειμένου του) κατάλαβε ότι η κάμερα μετέδιδε σε πραγματικό χρόνο κάπου και μας ενημέρωσε , ευθύς αμέσως αρχίσαμε να ψάχνουμε και στα ελληνικά και σε ξένα (ευρωπαικά και μη ) ιντερνετικά live κανάλια όπου και όπως πραγματικά υπολόγισε , μάλλον ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙ!!!

Η μετάδοση ήταν απευθείας στο δίκτυο του  STOPCARTEL , όπου και συνδεθήκαμε όλοι μας!!!

Αμέσως νιώσαμε ότι ίσως να μην είχαμε άλλη ευκαιρία ώστε να βρεθούμε τόσο κοντά τους και πιέσαμε ώστε να αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες αλλά επιλεκτικά και προσεχτικά.....
Τραβώντας, κάποιοι από την εξέδρα ενοχλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν να σταματήσουν όλοι τις φωτογραφίες , αλλά ευτυχώς πέσαμε στην ημέρα που υπήρχαν αρκετοί αιρετικοί /διαλλακτικοί ομιλητές και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα......

Εμείς πάντως αυτό που θέλαμε το πετύχαμε και με το μέγιστο δυνατόν όφελος!!!

Αυτό που καταγράψαμε και καταλάβαμε πολύ καλά ήταν ότι υπάρχει μια ανοργανωσιά και αποσχιστικές ιδεολογικές τάσεις από μια μεγάλη μερίδα ρομαντικών χίπηδων να τους πω (κάτι σε οικολόγους , ένα μείγμα άστα να πάνε , ούτε και αυτοί σίγουρα ξέρουν τι είναι!!), με τους σκληροπυρηνικούς αναρχικούς που δεν τα βρίσκουν με τους αριστεριστές συντρόφους τους!!!
Το όλο θέμα που συνεχώς γύρω από εκεί επικεντρωνόταν η διαβούλευση , ήταν το εάν συνέχιζαν με καθιστικές η ήπιας μορφής διαμαρτυρίες η εάν έπρεπε να προβούν σε βίαιες εκδηλώσεις (.....και φτάνουμε σε σημεία που ήθελαν να ετοιμάσουν ομάδες "ακτιβιστών" όπως τις έλεγαν για να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους, που περιελάμβαναν από την ΓΣΕΕ  , ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , όλες τις συνδικαλιστικές πορείες , αλλά και να δημιουργήσουν με τους λαθρομετανάστες πορείες, συγκεντρώσεων κατά της ξενοφοβίας , παζάρι με μόνο αλλοδαπούς και τους πάγκους τους ως  και καταλήψεις όπως και απαλλοτριώσεις οικημάτων η οχημάτων η απορριμματοφόρων οχημάτων?(να απαλλοτριώσουν απορριμματοφόρα και να τα βάλουνε μπροστά στην Βουλή)!!!!)

Δεν πιστεύουμε ότι έβγαλαν άκρη ακόμα και αυτό είναι ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!!

Συγχρόνως με τα ανωτέρω , είδαμε ότι η μια μερίδα  , αυτή των ρομαντικών χίπηδων φάνηκε δυσαρεστημένοι με την όλη εξέλιξη και πολλοί από αυτούς αποχώρησαν βιαστικά θα λέγαμε......όταν και δεν άφησαν κάποιον δικό τους ομιλητή να πει την γνώμη τους.....

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι αυτό που παρατηρήσαμε ακούσαμε και καταλάβαμε, ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήταν εργαζόμενοι άνθρωποι , ήταν οικονομικώς καλοβολεμένοι  θολοκουλτουριάρηδες  αναρχοαριστεριστές της κακιάς ώρας (που όπως είπε και μια μεγαλοκοπέλα συγγραφέας όπως συστήθηκε που αυτό ήταν που της έδωσε ζωή και δεν έχει τίποτα άλλο!!!!) , που θεωρούμε σίγουρα να ήταν από τους αιρετικούς και πολέμιους της βίαιης διαδήλωσης !!!

ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Αυτά με λίγα λόγια είναι τα καλά , τα κακά είναι ότι τα ΗΝΙΑ τα κρατούν σκληροπυρηνικοί αναρχοαριστεροί άπλυτοι που από τα λεγόμενά τους συμπεράναμε ότι έχουν διασυνδέσεις με τα επιτελεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και ειδικά με αυτά που κάνουν η προτίθενται να κάνουν πορείες /διαδηλώσεις / απεργίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα!!!

Οι όποιες εκδηλώσεις τους αρχίζουν από σήμερα ΑΛΛΑ κορυφώνονται την Κυριακή 26 και έως 29 του μηνός , αυτό δεν έχουμε καταλάβει για πιο λόγο , πιστεύουμε ότι θα το βρούμε σύντομα!!!

Ακόμα ένα κακό νέο είναι ότι σίγουρα μετά από αυτήν την ανάρτηση , θα προφυλαχθούν!!!!! 

Εν ολίγοις , αυτά είναι τα στοιχεία μας ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΎΣΟΥΜΕ, τα υπόλοιπα επιτρέψτε μας για την ώρα να τα επεξεργαστούμε και να τα χρησιμοποιήσουμε ΌΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Ο αντίπαλος αν και μπερδεμένος αν και φαινομενικά ακίνδυνος , ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!

Έρρωσθε

Συνδέστε επίσης : 
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8238.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7080.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/6-nwo.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8929.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_2039.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7247.html

Guardian: "Μόνη δίκαιη τιμωρία για την Ελλάδα η πτώχευση"

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δεν μας τρομάζουν τα κούφια σας κύριε Μπόρις Τζόνσον , κανονικά εσείς φοβάστε , που εάν το αποφασίσουν οι Έλληνες ότι η Ε.Ε το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΎΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !!!!
Άντε πήγαινε να φυσήξεις την μύτη σου μπας και καταφέρεις να αφαιρέσεις την καπότα από τον κώλο σου!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.cosmo.gr/Finance/Hellas/328967.html

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών πρέπει να αφήσουν την Ελλάδα να πτωχεύσει και κατά συνέπεια να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το ευρώ, ως τιμωρία για την “απρόσεκτη” συμπεριφορά της, σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Λονδίνου, έναν εκ των συντηρητικών πολιτικών, που τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian (20/06), ο Μπόρις Τζόνσον προειδοποιεί την Ελλάδα, να μην περιμένει εκ νέου βοήθεια εκ μέρους της Βρετανίας για την αντιμετώπιση της κρίσης, ενώ επισημαίνει, ότι η υποχρεωτική έξοδός της από την Ευρωζώνη, είναι “η μόνη δίκαιη τιμωρία για την προκλητική διαχείριση των οικονομικών της”.

Για πολλά χρόνια, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θεωρούσαν την έξοδο μίας χώρας από την Ευρωζώνη, αδιανόητη. Αν το ξανασκεφτούμε όμως, σε μερικές περιπτώσεις είναι αναπόφευκτη και όσο συντομότερα συμβεί, τόσο καλύτερα θα είναι”, έγραψε ο ίδιος στην Daily Telegraph.

Ο Τζόνσον υπογράμμισε ακόμη, ότι η “ακόλαστη” πρακτική της Ελλάδας, να φορτώνεται με χρέη που δεν μπορεί να αποπληρώσει, ενισχύθηκε και από τους Ευρωπαίους εταίρους της, κράτη – μέλη της Ευρωζώνης.

Το ευρώ επιδείνωσε την οικονομική κρίση, ενθαρρύνοντας μερικές χώρες να συμπεριφέρονται με τόση αμέλεια, όση αυτή που επιδεικνύουν και οι Τράπεζες αυτές καθ' εαυτές”, κατέληξε.

Η αγανάκτηση των στρατιωτικών βγαίνει στο δρόμο.Χρειάζεται μέτρο και προσοχή.

Σχόλιο ιστολογίου μας : Συμφωνούμε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή η συγκεκριμένη κίνηση των στρατιωτικών , έχουμε στα χέρια μας πολλές πληροφορίες τις οποίες και ελέγχουμε διεξοδικώς , όλες μιλάνε για προβοκάτσια και ειδικά οι περισσότερες αναφέρονται στους συνδικαλιστές αστυνομικούς (αντίποινα , νομίζω πως καταλαβαίνετε ποιοι είναι!!!), γιαυτό παρακαλούμε και συνιστούμε για μέγιστη ψυχραιμία και περιφρούρηση !!!! 
Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ένα “έστολο” κύμα αγανακτισμένων έρχεται να προσθέσει τη δύναμή του στο κονωνικό “τσουνάμι” αγανάκτησης που κοντά ένα μήνα, “ξεσπάει” έξω από τη Βουλή αλλά και σε πολλά άλλα σημεία σ΄ όλη την Ελλάδα.

Η επιστολή-κεραυνός της ΑΝΕΑΕΔ,με την οποία ειπώθηκαν σκληρές αλήθειες για το πολιτικό μας σύστημα αλλά και η χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ για “ένστολη” πορεία που θα περάσει μέσα από τη λαοθάλασσα των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος,δείχνουν ότι το καζάνι που βράζει στις ΕΔ έχει …ανεβάσει θερμοκρασία.

Όλα αυτά ακολουθούν την οριστική απόφαση του Αρείου Πάγου ,η οποία ανοίγει το δρόμο για να εισέλθει ο συνδικαλισμός στις ΕΔ. Στο χθεσινό μας άρθρο που γράφτηκε με αφορμή την ανακοίνωση της ΑΝΕΑΕΔ και πριν μάθουμε για τη πορεία του ΣΥΣΜΕΔ είπαμε την άποψή μας: η διαχρονική σιωπή της στρατιωτικής ηγεσίας ,η κακώς εννοούμενη υπακοή στις προσταγές του εκάστοτε ΥΕΘΑ,ακόμη και για θέματα αμιγώς στρατιωτικά,έχει δημιουργήσει την δικαιολογημένη αίσθηση στα στελέχη των ΕΔ,ότι γι΄ αυτούς δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει.Όχι να εξεγερθεί,να παραιτηθεί ,να φωνάξει. Απλά να πει δημόσια ότι όσα λέγονται εναντίον των ΕΔ δεν ευσταθούν.

Και δεν αισθάνονται μόνο απέραντη μοναξιά,τα στελέχη των ΕΔ. Το αίσθημα της αδικίας είναι το κυρίαρχο στο χώρο της Άμυνας,σ΄ ότι αφορά στο προσωπικό.

Δεν είναι μόνο οι οικονομικές περικοπές που έχουν φέρει οικογένειες σε απόγνωση. Είναι και όσα βλέπουν να γίνονται ξεδιάντροπα δίπλα τους σε μια εποχή που πρακτικές του παρελθόντος θα έπρεπε να έχουν αρχίσει να σβήνουν. Κι όμως συνεχίζονται.

Αξιωματικοί με μηδέν εμπειρία,μηδέν επιχειρησιακή δραστηριότητα,μηδέν γνώσεις,μηδέν ικανότητες,με μοναδικό “προσόν” τη κομματική ταυτότητα , ανέρχονται σε υψηλές και κρίσιμες θέσεις διοίκησης Επιτελείων. Κάποιοι απ΄ αυτούς καλούνται από το …σπίτι τους να ξαναφορέσουν τη στολή για να σώσουν…τη πατρίδα!

Πως να λειτουργήσουν και να δουλέψουν οι αξιωματικοί της νέας γενιάς βλέποντας αυτό το τσίρκο; Τι να περιμένει και να ελπίζει ένας 40άρης αξιωματικός με μεταπτυχιακές σπουδές .γνώση ξένων γλωσσών, υπηρεσία σε μάχιμες θέσεις αλλά χωρίς καμιά κομματική διασύνδεση; Γιατί παρά τα όσα θέλουν να περάσουν τα “γιαπάκια” σύμβουλοι του κυβερνητικού μηχανισμού περί …καραβανάδων,το προφίλ του αξιωματικού που μόλις περιγράψαμε είναι υπαρκτό σε μεγάλους αριθμούς πλέον στις ΕΔ,αλλά κανείς δεν το εκμεταλλεύεται ,εκτός από τον ιδιωτικό τομέα αμέσως μόλις τους …αποστρατεύσουμε!

Παρόλα αυτά πρέπει να επισημάνουμε ότι η μέχρι τώρα αντιδράσεις των στρατιωτικών στην επιχείρηση “σοκ και δέος” που εξαπολύθηκε εναντίον όχι μόνο της τσέπης τους αλλά κυρίως της αξιοπρέπειάς τους,ήταν μετρημένες και σοβαρές. Ο ρόλος του ΣΥΣΜΕΔ σ΄ αυτό πρέπει να αναγνωριστεί, όπως κι αυτός της ΑΝΕΑΕΔ για τους απόστρατους. Έτσι πρέπει να συνεχίσουν. Χρειάζεται μέτρο και σοβαρότητα. Κακά τα ψέμματα. Ούτε οι ΕΔ, ούτε η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμες να δεχτούν συνδικαλισμό με τη μορφή που τον γνωρίζουμε στην Ελλάδα. Και αν για το παρόν η σοβαρότητα και το μέτρο είναι διασφαλισμένα, θα πρέπει να διαμορφωθούν οι συνθήκες ώστε η πειθαρχία και η ενμπόδιστη εκτέλεση της αποστολής των ΕΔ να μην διαταραχθεί ούτε και στο μέλλον από κάποιους που θα ξεπεράσουν όρια που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπεραστούν. 

“Κακοποιούς” και “τραμπούκους” αποκαλεί ο Οικονόμου όσους του κάνουν κριτική από το Διαδίκτυο

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .....ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.antinews.gr/2011/06/20/107691/


“Απάντηση” με προσβλητικές και προκλητικές εκφράσεις σε όσους τον επικρίνουν δημοσίως μέσω του διαδικτύου για την στάση που κρατούσε για το Μνημόνιο πριν και αφού μπήκε στην κυβέρνηση έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πολιτικές του θέσεις από «τραμπούκους», «κακοποιούς» και «εγκληματίες», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους (!!!)
Παράλληλα επισήμανε ότι τέτοιου είδους προκλήσεις δεν πρέπει να υποθάλπονται από βουλευτές και πρόσθεσε ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (!!!)
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών  κάλεσε επίσης όσους υποστηρίζουν ότι έχει αλλάξει άποψη να διαβάσουν με προσοχή το άρθρο του στην ιστοσελίδα του, τονίζοντας ότι «όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο, δεν εννοώ αναδιάρθρωση, ούτε στάση πληρωμών και πτώχευση».
Είχε προηγηθεί έντονη προσωπική κριτική στον κ. Οικονόμου από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος υπενθύμισε τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει τόσο για το Μνημόνιο όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
«Να προσέχετε μήπως με τις ανακρίβειες που υιοθετείτε, υποθάλπετε χωρίς πρόθεση αυτό που γίνεται με ορισμένους, οι οποίοι διαισθάνονται να απειλούνται τα συμφέροντα τους. Είναι τραμπούκοι σαν αυτούς που κυνήγησαν τον κ. Χατζηδάκη, τον κ. Πεταλωτή. Προσέχετε, μην δίνετε πάτημα σε εγκληματίες και κακοποιούς» είπε μεταξύ άλλων  ο κ. Οικονόμου.

Δείτε το επίμαχο θέμα εδώ: http://www.antinews.gr/2011/06/17/107227/

Συνεχίζεται η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Υπουργός επικρατείας κ. Ηλίας Μόσιαλος, στην πρώτη του ομιλία στο Κοινοβούλιο ως Υπουργός, αναφερόμενος στο κλίμα και τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα τόνισε ότι «το ίδιο το πολιτικό το σύστημα θα πρέπει να βρει το θάρρος να επιλύσει τα προβλήματα κόβοντας τους εναγκαλισμούς και τους γόρδιους δεσμούς».

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να υλοποιηθούν οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ κατηγόρησε την ΝΔ ότι στο θέμα της συναίνεσης λειτούργησε μικροκομματικά.

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος άφησε αιχμές τόσο για τον πρόεδρο της ΝΔ, όσο και για την ΔΑΚΕ. Αναφερόμενος στην αποτυχία συνεννόησης των δύο μεγάλων κομμάτων για την δημιουργία κυβερνήσεως συνεργασίας, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Οι πολιτικοί αρχηγοί παίζουν μποξ χωρίς γάντια και δεν ξέρω, αν αυτό βοηθά την χώρα».

Σε ό, τι αφορά την ΔΑΚΕ, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ενόχληση του για αφίσα που κυκλοφόρησε και έγραφε: «Δεν πουλάμε, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Το ΚΚΕ δια του κ. Θανάση Παφίλη επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές προκειμένου -όπως είπε- να καταγραφεί η λαϊκή θέληση, να τσακιστεί ο δικομματισμός και να ανοίξει ο δρόμος για ριζοσπαστικές αλλαγές.

Από τον ΛΑ.Ο.Σ. ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης αμφισβήτησε την επιτυχία της νέας κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι έχει απωλέσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και την κατηγόρησε ότι πήρε την εξουσία υποσχόμενη ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πράττει.

Ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης από το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση μπορεί να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική της ομάδα, όμως, έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ενώ επέκρινε τη χθεσινή έντονη αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων και αναρωτήθηκε αν «αυτοί που ξεκατινιάζονταν χθες ήταν έτοιμοι να κάνουν κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης;».

Σχετικά με τη θέση και το ρόλο της Τουρκίας!

Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ/ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
* Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ G-20. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ” H BΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, Η ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ…”

*EKTIMATAI OTI MEΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΙΒΥΗΣ-ΣΥΡΙΑΣ-ΣΟΥΔΑΝ , ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
*ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.
*ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
*ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
*ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ./ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
*ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ/ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ. ΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ…ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ…
*ΔΙΔΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ, ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ. ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΚΑΝΤΑΦΙΚΗ ΛΙΒΥΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ.
*ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.
ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΩ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ….Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΧΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
http://www.drougos.gr/?p=15032

Θέλουμε 100 δισ. το χρόνο (…και δεν ντρεπόμαστε)

Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/100.html


Ίσως το πιο τραγικό στο σύγχρονο ελληνικό δράμα που βιώνουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, να είναι ότι αυτοί που μας κυβερνούν, παριστάνουν ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει. Τουλάχιστον δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το ότι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα πράγματα με συνθήκες πολιτικής διαχείρισης της δεκαετίας του ’90.
Τότε, οι πολιτικοί αναλυτές –παπαγαλάκια- έχυναν τόνους μελάνης, όπως ήταν τότε το cliché, για να εξηγήσουν σ’ εμάς τους υπόλοιπους (και προφανώς αδαείς), τα δεδομένα μιας αλλαγής κυβέρνησης: ποιος ήταν ο ορίζοντας της κυβέρνησης και ποια τα στοιχήματα. Διάβασα με αρκετή διάθεση χιούμορ, το σκεπτικό για την «νέα» κυβέρνηση του ΓΑΠ, αλλά δυστυχώς, το θέμα με ξεπέρασε.
Το πρώτο στοίχημα ήταν αν θα περάσει την ψήφο εμπιστοσύνης. Τελικώς, κι αφού ούτε χιούμορ έχουμε, πείτε πως την «πέρασε». Το δεύτερο ήταν ότι μπήκαν νέα πρόσωπα για να κατευναστεί το κίνημα των αγανακτισμένων. Μα το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν στοχοποιημένοι υπουργοί, αλλά μια στοχοποιημένη κατάσταση με κύρια προβλήματα την ανικανότητα, τη διαπλοκή και την ατιμωρησία. Οπότε όποιος και να μπει το θέμα παραμένει το ίδιο. Αν όμως «βάλεις» δέκα μέρες να μιλάνε γι αυτό στα δελτία, ίσως κερδίσεις πολιτικό χρόνο 2 μηνών. Ας όψονται και τα «μπάνια του λαού»… Φαιδρό, θα πείτε. Κι όμως, με αυτά τα μοντέλα γίνεται η πολιτική διαχείριση. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεκάδες άνθρωποι πληρώνονται για να συμβουλεύσουν τα κυβερνητικά στελέχη να τα πουν… Και πληρώνονται από τα δις. του δανείου που ΕΣΕΙΣ αγαπητοί πληρώνετε.
Το τρίτο θέμα, ήταν πως θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των ξένων. Διάβασα λοιπόν στις αναλύσεις ότι ο ΓΑΠ έδιωξε τους υπουργούς που είχαν αντιταχθεί στο μνημόνιο. Οπότε τώρα, έβαλε τους «πρόθυμους» και θα χαρούν οι ξένοι: «Εδώ το καλό ξεπούλημα», θα λένε από αύριο… Έτσι, όμως δεν θα ξαναγεμίσει και η πλατεία με αγανακτισμένους;
Γι αυτό σας λέω, οι αναλύσεις δεν στέκουν στην κριτική ούτε δεκάχρονου παιδιού.
Κι αν δεν με πιστεύετε, γιατί δεν πιάνουμε και το τέταρτο (και βασικό) θέμα του νέου τσάρου της οικονομίας. Η παραδοχή, είναι, ότι ο «Μπένι» δεν χαμπαριάζει ιδιαίτερα από οικονομία. Λένε λοιπόν οι (πράσινοι) αναλυτές ότι αυτό που χρειάζεται δεν είναι τόσο η γνώση, όσο η δυνατότητα επιβολής στις διαπραγματεύσεις με τους ξένους. Που προφανώς για τους ίδιους θα πρέπει να είναι θέμα… κιλών. Οι πιο βαθυστόχαστοι αναλυτές έσπευσαν μάλιστα να πουν ότι ο υπουργός έπεσε στην παγίδα πολιτικής φθοράς που επιδέξια του έστησε ο ΓΑΠ. Τι λες τώρα…
Δηλαδή ο Μπένι είναι τεσσάρων ετών και δεν το κατάλαβε.
Όπως και ο ίδιος που είπε ότι αποδέχθηκε την «ηλεκτρική καρέκλα» του υπουργού Οικονομικών, από πατριωτικό καθήκον! Ξέχασε βέβαια να πει ότι οι φιλοδοξίες του έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που εύκολα θα έκανε ένα ποντάρισμα τύπου ALL-IN στο πόκερ για τον υπουργικό του θώκο, αν αυτό του επιτρέψει μια δεύτερη ευκαιρία για την ηγεσία…
Αυτές οι βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις λοιπόν, δίνουν χρονική πίστωση στην κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα κριθεί η αποτελεσματικότητά της. Και τότε, καθώς δεν θα έχει επιτύχει μια θεαματική αλλαγή, θα πάμε σε εκλογές.Μα καλά βρε παιδιά, αφού εσείς το ξέρετε από τώρα, αυτοί πώς δεν το καταλαβαίνουν;
Μα, γιατί; Έχουν καταλάβει ότι φτάσαμε κάθε χρόνο να θέλουμε 100 δις. για να μείνει η χώρα μας στη ζωή; Και εδώ να πούμε ότι το ποσό αυτό δεν καλύπτει όλη τη χώρα, αλλά μόνο τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. Και βεβαίως τις δόσεις των δανείων που πήραμε για να πληρώνουμε τα τελευταία είκοσι χρόνια το δημόσιο.
Ήτοι: Η χώρα υποθηκεύεται για την επόμενη 20ετία για να πληρώνει αυτούς που την «υπηρέτησαν» τα προηγούμενα 20 χρόνια.
Άντε μετά να μην έχεις νέο εμφύλιο, μεταξύ προνομιούχων και μη…
Ευτυχώς, αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ, αλλά κι ένας «γραμματιζούμενος» όπως έλεγαν στο χωριό μου, ο επικεφαλής της Pimco, Mohammed El-Erian, που μίλησε στην Corriere della Sera: «Μετά από έναν χρόνο, και παρά την απίστευτη ποσότητα χρηματοοικονομικής βοήθειας, κάθε δείκτης δυστυχώς έχει επιδεινωθεί», είπε, σημειώνοντας ότι η Ευρώπη κινδυνεύει να σπαταλήσει περισσότερα λεφτά για το τίποτα, εάν συνεχίσει να χορηγεί δισεκατομμύρια στην προβληματική ελληνική οικονομία. Για να καταλήξει ότι: «μελλοντικά, αν συνεχιστεί αυτή η προσέγγιση, θα σπαταληθούν περισσότερα λεφτά για να σωθούν οι ιδιώτες πιστωτές και το ρίσκο μιας άτακτης αναδιάρθρωσης του χρέους θα είναι ακόμα μεγαλύτερο».
Ο El Erian που δεν είναι εμπαθής, όπως το Spiegel που κυκλοφορεί σήμερα με εξώφυλλο ένα φέρετρο σκεπασμένο με την γαλανόλευκη, λέιε τα πράγματα απλά όπως είναι.
Το ερώτημα είναι: γιατί κανείς σε αυτή τη χώρα με υπεύθυνη θέση (κάνει ότι) δεν το βλέπει; 

Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή της Συμμαχίας για την Ελλάδα. (17/6/11).

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δεν αργήσαμε να το αναρτήσουμε , απλά αναμέναμε τα αποτελέσματα της επιχείρησής μας να ξεσκεπάσουμε τους αναρχοαριστερούς άπλυτους της κάτω πλατείας (Συντάγματος) και τα λαυράκια που θα πιάναμε !!!
Είναι γεγονός ότι ακριβώς εκείνο το σαββατοκύριακο έχουν οργανώσει η θέλουν να οργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις  και μια ειδικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι να φωνάξουν όλους τους λαθρομετανάστες μικροπωλητές στο Σύνταγμα και να το καλύψουν σε όλες τις μεριές και να κάνουν ομιλίες για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.pamet.gr/deltia%20typou.php

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα, βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση στη Βουλή.
Σε δημοψήφισμα με κάλπες στην πλατεία Συντάγματος, με έναρξη την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί, καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, τόσο του Λεκανοπεδίου Αττικής, όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ανοιχτή σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα αλλά και σε όλον τον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διεύρυνση της αντιμνημονιακής, αντινεοταξίτικης συμπαράταξης όλων των Ελλήνων πολιτών, προχωρά στην πρόταση αυτή, με στόχο την κλιμάκωση της δράσης των εξεγερμένων Ελλήνων, που κατακλύζουν καθημερινά την πλατεία Συντάγματος, αλλά και τις πλατείες των ελληνικών πόλεων.
Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Δεδομένου ότι, η κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:
  • Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.
  • Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.
  • Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος.
  • Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.
  • Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων,
 κρίνεται ως εντελώς αναγκαία, η προσφυγή του ελληνικού Λαού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος υποχρεούται βάσει του θεσμικού του ρόλου, να ζητήσει την διάλυση της σημερινής Βουλής. Με παράλληλη διενέργεια Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης όλου του ελληνικού Λαού στη Βουλή, όπου ο Λαός θα συναποφασίσει για την αλλαγή του Συντάγματος και το μέλλον της Δημοκρατίας μας.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες πολίτες:
  • Να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το δημοψήφισμα της Κυριακής, 26ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.
  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επεμβαίνουν άμεσα σε περιπτώσεις όπου διαπιστώνουν προσπάθεια καταστροφής ή κλοπής ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας, χρήση βίας προς κάθε κατεύθυνση και φυσικά σε περιπτώσεις ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα.
  • Να μην προβάλλονται οργανώσεις ή σύμβολα που εκφράζουν τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές μας ιδιαιτερότητες ή διαφορές, παρά μόνον όσα προβάλουν την ανάγκη ενότητας του Πατριωτικού-Δημοκρατικού χώρου, της συντριπτικής δηλαδή πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.
  • Οφείλουμε να δίνουμε έμφαση στα συνθήματα κατά του Μνημονίου, της Νέας Τάξης, της Παγκοσμιοποίησης και της κυοφορούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η ελληνική σημαία, κοινό σύμβολο όλων των Ελλήνων, σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, είναι το διαχρονικό εκείνο σύμβολο, που συνενώνει όλους τους Έλληνες και συμπυκνώνει το αληθινό πνεύμα των κινητοποιήσεων.
  • Να ενισχύσουν σε κάθε περίπτωση την κεντρική λογική που υπάρχει από την αρχή των κινητοποιήσεων, πως η περιφρούρηση της Πλατείας Συντάγματος και των πλατειών των ελληνικών Πόλεων, είναι υπόθεση όλων μας.
  • Να προωθήσουν σε όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, Τύπο και Διαδίκτυο μπορούν, την διενέργεια του δημοψηφίσματος.
  • Να ενισχύσουν την Περιφρούρηση με εθελοντική παρουσία.
  • Να δηλώσουν ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών του Δημοψηφίσματος.
  • Να έλθουν σε επικοινωνία με την Επιτροπή Περιφρούρησης της Πλατείας Συντάγματος την Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στη Νίκης 33.

Παράλληλα, καλούνται όλες οι Πατριωτικές Οργανώσεις, τα Κινήματα και οι Επιτροπές Περιφρούρησης  των αντιμνημονιακών αντινεοταξίτικων κινητοποιήσεων των ελληνικών Πόλεων, να έλθουν σε επαφή με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, symmaxiaellada@gmail.com έτσι ώστε να συγκροτηθεί Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Κινητοποιήσεων, πάντα φυσικά ανοιχτό σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Η Τουρκία σνομπάρει την Ευρωπαϊκή Ένωση…

Σχόλιο από Faceof : Να ευχαριστείτε καθημερινώς τον Αλλάχ ΣΑΣ που η Ελλάδα δεν έχει τους Ηγέτες που της αξίζει , διαφορετικά θα είχατε ξαναπάει στις στέπες της Μογγολίας να δείτε από ξεκίνησαν τα προγόνια σας!!!!!
Ούστ από μπροστά μας  υπάνθρωποι !!!!

Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=13056
Ο Τούρκος πρεσβευτής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Σελίμ Κουνεράλπ, δήλωσε συνέντευξη που έδωσε προς τον διαδικτυακό κόμβο «EU Observer», ότι η χώρα του δεν θα λάβει υπόψη τις συστάσεις της ΄Ένωσης στη διαδικασία κατάρτισης του νέου Συντάγματος.
Το νέο Σύνταγμα αποτελεί βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει δεσμευθεί να προκύψει μέσα από εθνικό διάλογο και την καταβολή κάθε προσπάθεια για την επίτευξη συναίνεσης. Η πλειοψηφία που διαθέτει στη Βουλή ο Ερντογάν δεν του επιτρέπει να κινηθεί αυτόνομα ψηφίζοντας το Σύνταγμα όπως αυτός θεωρεί (προφανώς με έντονες συντηρητικές – ισλαμικές επιρροές).
Η επί της ουσίας κατάρρευση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, παρατίθεται ως η βασική αιτία για την αδιαφορία που… δεσμεύεται να δείξει η Τουρκία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Βέβαιο είναι όμως, ότι και στο επίπεδο της τουρκικής κοινωνίας η εικόνα της Ένωσης έχει ξεθωριάσει, παράλληλα με την καταφανή πλέον κατάσταση παρακμής στην οποία έχει εισέλθει, κυρίως λόγω της έλλειψης ηγεσιών με όραμα για ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον. Αντί της παρουσίας τέτοιων ηγεσιών, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δείχνουν εγκλωβισμένοι σε αιτήματα και πεποιθήσεις της εκλογικής τους πελατείας, κάτι που αναδεικνύει περαιτέρω τη χρεοκοπία της Ε.Ε. αφού στο παρελθόν οι ηγεσίες χαρακτηρίζονταν πρωτίστως από την ικανότητα να εμπνεύσουν τις κοινωνίες τους και να εξηγήσουν ικανοποιητικά ότι υπάρχει δρόμος κοινού ευρωπαϊκού συμφέροντος, ο οποίος και έπρεπε να ακολουθηθεί.
Κατά τα άλλα, ο Τούρκος πρεσβευτής στη συνέντευξή του… ανακαλύπτει ότι η Ελλάδα ξοδεύει 4,1% του ΑΕΠ στην άμυνα (!) για να υποστηρίξει το φοβερό επιχείρημα ότι αν η Τουρκία γινόταν δεκτή στην Ε.Ε. τότε δεν θα αποτελούσε πλέον απειλή για την Ελλάδα…

Άλλη μια κλοπή της ελληνικής ιστορίας από τη FYROM

Από το ιστολόγιο http://taxalia.blogspot.com/2011/06/fyrom_20.html
Ο συντάκτης του taxalia Στάθης, πήγε και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μοναστήρι /Bitola της FYROM και κατέγραψε άλλη μιά κλοπή της ελληνικής ιστορίας, από τους Σλάβους γείτονές μας:

Η «πάνω» και η «κάτω» πλατεία Συντάγματος

Σχόλιο ιστολογίου μας : Όσες περισσότερες αποδείξεις υπάρχουν τόσο νιώθουμε δικαιωμένοι , τουλάχιστον δεν θα θεωρηθούμε εμπαθής η ότι προβοκάρουμε την Ελληνική επανάσταση !!!!
Επανάσταση στη Ελλάδα θα γίνει όταν βγουν στους δρόμους όλοι οι Έλληνες και ΟΧΙ ΤΑ 100 η 200 ανδρείκελα της NWO και της Παγκοσμιοποίησης!!! 
Από το ιστολόγιο http://molwn-lave.blogspot.com/

Σύνταγμα: κάτω πλατεία
Με αφορμή την κατάσταση στην πλατεία Συντάγματος να διατυπώσω μερικές παρατηρήσεις γενικότερης σημασίας. Υπάρχει η «πάνω πλατεία», δηλαδή ο χώρος απέναντι από το κτίριο του Κοινοβουλίου και η «κάτω πλατεία», δηλαδή η κατ’ εξοχήν πλατεία, η οποία από τρεις πλευρές είναι χαμηλότερη απ’ το επίπεδο του δρόμου.
Η πάνω πλατεία είναι γεμάτη κόσμο που καθυβρίζει κυβέρνηση και βουλευτές με μικρές ομοβροντίες ομαδικών κραυγών. Ακούγονται επίσης τουμπελέκια και ανεμίζουν αρκετές ελληνικές σημαίες. Ο κόσμος περνάει, κοντοστέκεται, κάνει πηγαδάκια, συνομιλεί, δεν υπάρχει κεντρική φωνή πουθενά ούτε οργάνωση, μόνο μια διάχυτη ελληνικότητα, ένας πατριωτισμός των απλών ανθρώπων.
Η κάτω πλατεία πάλι δίνει μια εντύπωση τελείως διαφορετική. Το κέντρο της τελεί τεχνικώς «υπό κατάληψιν» από έναν αριθμό ατόμων νέας ηλικίας καθισμένων κάτω ώστε να μην μπορούν άλλοι να διεισδύσουν. Υπάρχει λίστα ομιλητών και συνεχείς ομιλίες από εξέδρας. Υπάρχει οργανωτική επιτροπή η οποία αποφασίζει για όλα, αποκλείοντας «αλλότριες» παρεμβάσεις ομιλητών ή ακόμα και καλλιτεχνών (π.χ. «έκοψαν» τον μουσικό Παπακωνσταντίνου και την συναυλία του από την κάτω πλατεία). Υπάρχουν μεγάλα αντίσκηνα για να ξενυχτάει μεγάλος αριθμός ατόμων στην πλατεία και κέτερινγκ που μοιράζει πίτσες. Υπάρχει μουσική και όμορφες, πολλά υποσχόμενες χορεύτριες (υπάρχουν δηλαδή χρηματοδότηση και οργάνωση). Υπάρχουν και τάγματα εφόδου ικανά να εκστρατεύουν στην πάνω πλατεία (όταν τα ανοργάνωτα πλήθη της έχουν πάει για ύπνο εν όψει της πρωινής εργασίας) για να εκφοβίσουν (προς το παρόν μόνο ως εκεί) κάποιους εθνικόφρονες θύλακες που, παρά το προκεχωρημένον της ώρας, «επιμένουν ελληνικά» στην πάνω πλατεία (ένα τέτοιο επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα, ευθύς μόλις ακούστηκε αντιμεταναστευτική κριτική στην πάνω πλατεία!).
Όπως θα ανέμενε κανείς, ελληνικές σημαίες δεν έχει το κέντρο της κάτω πλατείας, απαγορεύονται διά ροπάλου. Με ποια δικαιολογία; Μα με το ότι στο τέλος-τέλος η μόνιμη συνέλευση είναι «άτομα», που το καθένα για «δικούς του λόγους» διαμαρτύρεται, χωρίς να «καπελώνεται» από «σχήματα» (από τη διακήρυξη της συνέλευσης του Σαββάτου 29 Μαΐου).
Έτσι η ελληνική σημαία και η ελληνικότητα γίνονται μερικότητες που τοποθετούνται ως «σχήματα» στο ίδιο επίπεδο με τα πολιτικά κόμματα, τις ενώσεις καταναλωτών ή τους συλλόγους ποδηλατών για να εξοβελιστούν (συλλήβδην) από την πλατεία στο όνομα της άμεσης δημοκρατίας που απαγορεύει τα «καπελώματα».
Η ιδέα είναι έξυπνη: υποκρινόμενη αρχικά ευαισθησία προς την δικαιολογημένη απέχθεια του Έλληνα για καπελώματα πολιτικής φύσεως, καταλήγει να τον καπελώσει ανεπαισθήτως με το ψεύδος ότι είναι «άτομο» που δεν ανήκει σ’ έναν λαό και σε μια πατρίδα. Η αυταρέσκεια της δήθεν αυτόνομης ατομικότητας και της ελευθερίας της λειτουργεί ως λωτός, προοριζόμενος να κάνει τον Έλληνα που τον καταναλώνει επιλήσμονα της καταγωγής του και της εθνικής του ταυτότητας.
Αυτό επιτυγχάνεται εδώ χωρίς κατευθείαν επίθεση στην ελληνικότητα του γνωστού τύπου: «φασίστες-εθνικιστές». Η Πλατεία Συντάγματος είναι ένα ανοιχτό πεδίο, γεμάτο Έλληνες οικογενειάρχες που θα αποδοκίμαζαν τέτοιες ακρότητες. Ακόμη και κάτω, όπου κυριαρχούν οι πράκτορες -για την περίσταση κουρεμένοι και ευπρεπισμένοι- αντιεξουσιαστές και καταληψίες της Αθήνας, υπάρχουν άβγαλτοι, ανυποψίαστοι φοιτητές που διψούν για κάτι ωραίο και υψηλό. Σ’ αυτούς απευθύνεται η «άμεση» δημοκρατία, που δεν είναι βεβαίως ελληνική, εθνική δημοκρατία, αλλά «οικουμενική», παγκόσμια δημοκρατία. Στην Ελλάδα η παγκόσμια δημοκρατία θα πραγματωθεί όταν οι μετανάστες θα έχουν την εξουσία. Εξ ου και ένα πανό που διακοσμεί την «αμεσοδημοκρατική» κάτω Πλατεία Συντάγματος: «Είμαστε όλοι μετανάστες!» Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα, μαζί με το δικαίωμα να διατηρούν και να επιβάλουν την εθνική, πολιτιστική, θρησκευτική τους ταυτότητα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα τόσο του κράτους όσο του παρακράτους της Ελλάδας. Γι’ αυτό το πρώτο νομοθέτημα της παρούσης κυβέρνησης τον Μάρτιο του 2010 ήταν η αλλαγή του Κώδικα Ιθαγένειας έτσι ώστε να αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε ευρύ φάσμα λαθρομεταναστών, να εγκαθιδρυθεί «πολυπολιτισμικό» κρατικό μόρφωμα στο ελληνικό έδαφος και να επιτευχθεί γενοκτονία εις βάρος των Ελλήνων.
Η κάτω πλατεία στο Σύνταγμα, που τόσο εκθειάζεται στα ξεπουλημένα ΜΜΕ ως ομοαίματη των πλατειών της Ισπανίας και του Καΐρου, κρύβει μέσα της το αυγό της έχιδνας που θα καταστρέψει το ελληνικό έθνος. Ήδη έχει επιβάλει την τρομοκρατία της στην πάνω πλατεία, η οποία φοβάται να πει «ζήτω η Ελλάς» και να θέσει καθοριστικά το μεταναστευτικό μαζί με τα άλλα μεγάλα εθνικά προβλήματα. Για άλλη μια φορά ο λαός πορεύεται στα τυφλά, χωρίς τη συνείδηση της δύναμης, της αυτονομίας και αξιοπρέπειάς του που απορρέει αποκλειστικά από το συνανήκειν στο ελληνικό έθνος.
Εμποδίζεται ο λαός να συνειδητοποιήσει ότι το θράσος της κλεπτοκρατίας που τον κυβερνά είναι ευθέως ανάλογο με την αποδυνάμωση του έθνους απέναντι στο οποίον αυτή κατ’ ανάγκην θα λογοδοτούσε. Το αυτό ισχύει για όλους τους εσωτερικούς εχθρούς των Ελλήνων χωρίς εξαίρεση, ενώ για τους εξωτερικούς εχθρούς ισχύει ότι αποθρασύνονται στον βαθμό που διαισθάνονται την ενδοτικότητα μιας ασθενούς εθνικής συνειδήσεως.
Για τους φίλους και συμμάχους ισχύει ότι χάνουν τον σεβασμό τους για εμάς στον βαθμό που εμείς χάνουμε την αυτοεκτίμησή μας όταν λησμονούμε ποιοι είμαστε. Ιδιαίτερα βαραίνει ο θυμός των εθνών, ο πολιτισμός των οποίων έχει ελληνικές βάσεις, κατά των συγχρόνων Ελλήνων εφόσον αυτοί προδίδοντας τον εαυτό τους προδίδουν ολάκερη την ελληνογενή ανθρωπότητα. Είτε το θέλουν είτε όχι, οι Έλληνες είναι μάρτυρες του Ελληνισμού και φυσικά φύλακες μιας παρακαταθήκης, η εγκατάλειψη της οποίας θα επιφέρει όνειδος, ατίμωση, υποδούλωση και θάνατο στο γένος των Ελλήνων.
Ενδείξεις για τα ανωτέρω υπάρχουν ήδη αρκετές. Ας μην περιμένουμε τις αποδείξεις, γιατί θα είναι τόσο βασανιστικές όσο δεν βάζει ο νους του ανθρώπου.
του Κωνσταντίνου Π.Ρωμανού
Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 12ης Ιουνίου 2011 της εφημερίδας Το Παρόν

 www.thermopilai.org

Μαζί τα φάγαμε και μαζί πήγαμε στρατό... Βεβαίως, βεβαίως!!!!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Να τα βλέπετε αυτά Έλληνίδες και Έλληνες και να καταλάβετε τι είναι πραγματικά αυτοί που τρώνε με χρυσά κουτάλια το μεδούλι μας!!!!! 
Από το ιστολόγιο http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_909.html

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ.

Θητεία Ελλήνων Πολιτικών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις....
οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε– διαχειριστής / εφοδιαστής .
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΕΘΑ. Το 1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.
ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρώην ΥΕΘΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ. Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος, το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης, ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ. Το 1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ´ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα του διαχειριστή, φύλαγε ένα φάρο στον "ακριτικό" Πειραιά.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Πρόεδρος ΛΑΟΣ, ΣΜΗΝΙΤΗΣ. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία στο λεκανοπέδιο Αττικής και ένα μέρος της θητείας του βρισκόταν στο γραφείο δημοσίων σχέσεων της Αεροπορίας στην… οδό Πανεπιστημίου!
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού, ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με "μέσο" στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε "μέσο" για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην "ακριτική" Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα.
Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού.
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)... Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Και μια μικρή "λεπτομέρεια": σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».
Έκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί...
(Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Δρ. ΔΡΟΥΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ )

eugenia

Στη «Σπίθα» το πρόβλημά τους είναι οι… «Ελληναράδες»!


Σχόλιο ιστολογίου μας : Αν και δεν ασχοληθήκαμε αρκετά με το φαινόμενο Σπίθα , ίσως γιατί υπήρχε η μορφή του Μίκη και ναι του είχαμε λίγο εμπιστοσύνη (ότι δεν θα γίνει ένα άλλο συνονθύλευμα αναρχοαριστεριστών κομμουνιστών... ), είτε επειδή ΔΕΝ θέλαμε να τα ισοπεδώσουμε όλα (έπρεπε να υπάρχει κάποια ελπίδα σε αυτή την άμοιρη χώρα και τους πολίτες της ), ασχέτως των πληροφοριών μας που έλεγαν τα χειρότερα ....είχαμε και τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ και είχαμε αποφασίσει να τους ξεσκεπάσουμε με κάθε μέσο και οποιοδήποτε κόστος, που τελικά από ότι συμπεραίνουμε είναι το ίδιο στρατόπεδο ..... γάγγραινα που προχωράει σε σηψαιμία και καταστρέφει τον οργανισμό , θα χρειαστούν άμεσες και χειρουργικές λύσεις!!!!  
Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
----Σε κακόγουστη φάρσα έχει εξελιχθεί η προσπάθεια των αριστεριστών, πρώην και νυν, που στελεχώνουν τη «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη και τις τοπικές τις επιτροπές, οι οποίες εξαπλώνονται αλά ΚΚΕ, σε διάφορες γειτονιές, να πείσουν ότι έχουν «πατριωτική» λογική. Συγκέντρωση των επιτροπών της Σπίθας στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στην οδό Πειραιώς το περασμένο Σάββατο, εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία, με ομιλητές να εκφέρουν διεθνιστικά φληναφήματα και τύπους από κάτω, όπως ο γνωστός Γιώργος Καραμπελιάς, να ακούνε ατάραχοι το εθνομηδενιστικό δηλητήριο να ρέει.
Σε αιτίαση του κοινού να εστιάσουν οι ομιλητές της εκδήλωσης στην ελληνική κρίση, έλαβαν απάντηση περί αλληλεγγύης των λαών και όταν επέμειναν, αποκλήθηκαν από μικροφώνου... «Ελληναράδες»! Όσοι λοιπόν ανησυχούν για τα εν Ελλάδι τεκταινόμενα και δεν ψάχνουν για «λύσεις» στα «διεθνιστικά» μονοπάτια, είναι «Ελληναράδες»...
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΚ», στο περιβάλλον του μουσικοσυνθέτη υπάρχουν ανησυχίες ότι το μόρφωμά τους έχει... διαβρωθεί εντελώς από το ΚΚΕ, καθώς είναι φανερή, όπως λένε, η διείσδυση στελεχών του προαναφερόμενου κόμματος στις κατά τόπους «Σπίθες». Με λίγα λόγια, το ΚΚΕ, προσπαθεί δια της «Σπίθας», να εξαπατήσει πατριώτες. Τι άλλο θα δούμε... Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται, με την παρουσίαση σήμερα το απόγευμα βιβλίου του Γιώργου Καραμπελιά, σε θέατρο της οδού Βουκουρεστίου...

"Δίκαιη λιτότητα": Απλήρωτοι θα μείνουν για ένα μήνα οι στρατιωτικοί;

Σχόλιο ιστολογίου μας : Οι προδότες /δοσίλογοι κάνουν οτιδήποτε δυνατόν για να σπάσουν το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων και Ελληνικού λαού γενικότερα ......όλα γράφονται ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

ImageΟι άνθρωποι είναι πραγματικά επικίνδυνοι: Για να γλιτώσει ένα μισθό το δημόσιο προς τους εργαζόμενους σε αυτό (μεταξύ των οποίων και τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ) θα τους αφήσει για 15 ημέρες ή ένα μήνα απλήρωτους προκειμένου να "εναρμονιστούν οι πληρωμές τους με αυτές των ιδιωτικών υπαλλήλων"! Το τι θα συβεί με το ντόμινο απλήρωτων δανείων, πιστωτικών καρτών, ενοικίων και λοιπών υποχρεώσεων δεν φαίνεται να τους απασχολεί σε μία αγορά που είναι ήδη "κλινικά νεκρή".
Και όμως οι επιτελείς του  Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να καταργηθεί η προκαταβολή μισθού ή μέσα στο καλοκαιρι, ή μέσα στο Φθινόπωρο.
Μέχρι σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται 2 φορές το μήνα, οι περισσότεροι στις 13 και 27 του μηνός.
Επιπλέον προπληρώνονται από τον προηγούμενο μήνα κάθε μισθό όπως ισχύει και για τις συντάξεις. 'Ομως στο οικονοικό επιτελείο εκτιμούν οτι ενδεχομένως η 5η δόση του δανείου να καθυστερήσει για μια εβδομάδα και αντι για τις 8 Ιουλίου να εισπραχθεί στις 15.
Και μιλάμε για 1,5 δισ. ευρώ μόλις!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το πρόγραμμα διακοπών της ΔΕΗ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα τα βρουν μπροστά τους , οι απλοί πολίτες που πληρώνουν και το μάρμαρο σε ότι συμβαίνει σε αυτή την χώρα , θα τους γυρίσουν την πλάτη!!!
Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Από τις 12 έως και τις 3 το μεσημέρι, περιοχές στην Αττική, αλλά και η Κρήτη και η Ρόδος θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα, λόγω απεργίας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ. Εκκληση για περιορισμένη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος απευθύνει η ΔΕΗ

Κυλιόμενες διακοπές ρεύματος διάρκειας μιας ώρας ανά περιοχή, στο διάστημα από 12 έως 3 το μεσημέρι ανακοίνωσε η ΔΕΗ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ από σήμερα 20 Ιουνίου.
Επιπλέον, διακοπές θα γίνουν στην Κρήτη από 12:00 έως και 13:30 και από 20:30 έως τις 22:00, ενώ διακοπές ρεύμα στη Ρόδο από 19:30 έως και 22:00.
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, καταβλήθηκε προσπάθεια να αποφευχθούν περικοπές σε περιοχές με έντονη πληθυσμιακή πυκνότητα, πολύ μεγάλη τουριστική ή εμπορική δραστηριότητα κλπ.
Παράλληλα γίνεται συνεννόηση με τους μεγάλους βιομηχανικούς πελάτες, προκειμένου να περιορίσουν την ζήτηση ενέργειας, ώστε να διευκολύνουν την κάλυψη των λοιπών αναγκών.
Τα προγράμματα περικοπών στην ηλεκτροδότηση είναι ενδεικτικά, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Το πρόγραμμα περικοπών για το διάστημα 12 με 3 το μεσημέρι έχει ως εξής:
*12 με 1 το μεσημέρι: Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακας, Πεντέλη, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσος, Λαγονήσι.
*1-2 μ.μ.: Αιγάλεω, Άγια Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό.
* 2-3 μ.μ.: Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά.
Έκκληση στους καταναλωτές να περιορίσουν την κατανάλωση ρεύματος στα απολύτως αναγκαία επίπεδα, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 12 έως 3 το μεσημέρι και από 8 έως 10.30 το βράδυ απευθύνει η ΔΕΗ.
Ενημερώνει επίσης ότι οι περικοπές ρεύματος (που δεν φαίνεται ότι θα αποφευχθούν) θα γίνονται κατά τις ημέρες της απεργίας με πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται εκ των προτέρων.
Λόγω της απεργίας έχουν τεθεί μέχρι στιγμής εκτός λειτουργίας 9 μεγάλες και μικρές θερμοηλεκτρικές Μονάδες, συνολικής ισχύος περίπου 2.500 μεγαβάτ ενώ άλλες 7, ισχύος 1000 μεγαβάτ, ήταν εκτός με βάση τον προγραμματισμό της αγοράς κατά την έναρξη της απεργίας και παραμένουν εκτός λειτουργίας εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων.

6η Φάλαγγα NWO (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ..ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!!) ....σαν να λέμε ανδρόγυνος άνθρωπος!!!

Από Faceof

Σήμερα το βράδυ κάναμε την υπέρβαση που υποσχεθήκαμε πρώτα στους εαυτούς μας και έπειτα σε εσάς , τις Ελληνίδες και τους Έλληνες Πατριώτες.......

Κάναμε την υπέρβαση και πήγαμε στην φωλιά του .. (όχι του κούκου πάντως!!) , λύκου και είδαμε , ζήσαμε πράματα και θάματα!!!

Πρώτα από όλα , εάν έχεις συναίσθηση του ποιος είσαι , την καταγωγή σου και τι θέλεις από την ζωή σου , όταν πρωτομπαίνεις εκεί μέσα τρέμεις......ειλικρινά σε πιάνει σύγκρυο , φοβάσαι και  ιδρώνεις , κοιτάς δεξιά αριστερά , υπάρχουν ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.........απίστευτο.....

Το όλο σκηνικό θυμίζει χολιγουντιανή υπερπαραγωγή μεσοπολέμου (κάτι από ΚΚΕ και ανταρτών της Κούβας ....ολίγη από Σύνδρομο της Στοκχόλμης και Σύμπλεγμα Μπάαντερ Μάινχοφ και χίπικη γιορτή), καλύτερα,  κάτι σαν τουρλού με σκατά!!!!


Στο μεταξύ αυτοί που κινούνται συνεχώς μοιάζουν σαν να βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη , διατάζουν και κινούνται σαν ηγέτες σε πεδίο μάχης.......

Ευτυχώς καταφέραμε και περάσαμε τις συμπληγάδες έως ότου αρχίσει η λαϊκή συνέλευση που κατ' όνομα είναι λαϊκή εκτός και εάν θεωρήσουμε ότι αυτοί που κάθονται σταυροπόδι κάτω και κοιτούν αποσβολωμένοι (νεαρά κοριτσόπαιδα  και κάτι μουσάτοι αποτυχημένοι καλλιτέχνες και κάτι ώριμες αξύριστες κυρίες) , σύνολο ούτε 100 άτομα  και κάμποσοι από πίσω , άντε βαριά 200 άτομα .....ΚΑΙ αυτοί που κινούν τα νήματα στην εξέδρα τους κοιτάς και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε συγκέντρωση του πάλαι ποτέ κρατερού ΚΚΕ!!!! ευλογία μας!!!

Και αρχίζουν να κάνουν κλήρωση με τους αριθμούς αυτών που θέλουν να μιλήσουν , τέλος πάντων και αρχίζουμε να ακούμε τους ομιλητές.....


Σύντροφοι και Συντρόφισσες , Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες () Φοιτητές και Φοιτήτριες , Εργάτες και Εργάτριες ντόπιοι και μετανάστες?.......ούτε Έλληνες ούτε Ελλάδα , μάλλον στην Ρωσία ήμασταν .... σκέφτηκα από μέσα μου!!!

Βέβαια αυτά που λέχθηκαν είναι απίστευτα πράγματα , οι άνθρωποι το έχουν χαμένο εντελώς , ΔΕΝ τους ενδιαφέρει εννοείτε η ΕΛΛΑΔΑ αλλά πως να σώσουν παγκόσμια τους εργάτες , η αγάπη και η ειρήνη .....οι χίπιδες είναι ζωντανοί !!!!
Βγήκαν κάνα δυο παιδιά που είπαν σωστά πράγματα και τους γιουχάρανε , δεν ήθελαν να ακούν τίποτα σωστό τίποτα ρεαλιστικό τίποτα για την Ελλάδα.....απαγορευμένη λέξη /εις κάθε τις Ελληνικό!!!

Όταν ήθελαν να αναφερθούν σε Ελλάδα , έλεγαν οι φασίστες και οι φασίστες......και φτάνουμε σε σημεία που ήθελαν να ετοιμάσουν ομάδες "ακτιβιστών" όπως τις έλεγαν για να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους, που περιελάμβαναν από την ΓΣΕΕ  , ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , όλες τις συνδικαλιστικές πορείες , αλλά και να δημιουργήσουν με τους λαθρομετανάστες πορείες, συγκεντρώσεων κατά της ξενοφοβίας , παζάρι με μόνο αλλοδαπούς και τους πάγκους τους ως  και καταλήψεις όπως και απαλλοτριώσεις οικημάτων η οχημάτων η απορριμματοφόρων οχημάτων?(να απαλλοτριώσουν απορριμματοφόρα και να τα βάλουνε μπροστά στην Βουλή)!!!!

Είδατε , μαχητές τα καλόπαιδα οι χίπηδες τα παιδιά των λουλουδιών και της ειρήνης ......αλλά έλα ντε που υπάρχει ένα πρόβλημα , είναι άκρως ελεγχόμενοι , είδαμε , διακρίναμε και φωτογραφήσαμε  πολλές γνωστές φυσιογνωμίες του αριστερού και αναρχικού χώρου που έδιναν οδηγίες και έλεγχαν τα τεκταινόμενα......

Επειδή είμαι λιγάκι κουρασμένος , θα συνεχίσουμε αργότερα , κάποια στιγμή της ημέρας......έχουμε πολλά ακόμα να πούμε ακόμα για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΟΥΔΕΤΕΡΟ...σαν να λέμε ανδρόγυνος άνθρωπος!!! )!!!


Έρρωσθε

"Αν πτωχεύσει η Ελλάδα κινδυνεύουν και άλλες χώρες"

Σχόλιο από Faceof : Άκου μεγάλε , τόσα χρόνια κερδοσκοπούσατε εσείς και τα τσιράκια σας εναντίον της ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ'ΡΘΑΤΕ!!!
Από το ιστολόγιο http://www.cosmo.gr/Finance/328896.html

Κατά της πτώχευσης της Ελλάδας τάχθηκε ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς υποστηρίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα επηρεαστούν και άλλες ευρωπαϊκές υπερχρεωμένες χώρες.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την κατάρρευση της αμερικανικής τράπεζας Lehman Brothers, ο κ. Ρέιντερς μιλώντας στη La Tribune τόνισε πως δεν πρέπει να "επαναληφθεί μια αποτυχία αυτού του τύπου, δεδομένου μάλιστα ότι θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ".

"Εάν η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που θα πτωχεύσει, τότε τα βλέμματα θα στραφούν στη συνέχεια και σε άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, ίσως το Βέλγιο αλλά επίσης και η Γαλλία, όταν βλέπουμε το επίπεδο του ελλείμματος και του χρέους της", συνέχισε.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει τις επιφυλάξεις ορισμένων χωρών να βοηθήσουν την Ελλάδα, γιατί "όταν επρόκειτο για την υποστήριξη των τραπεζών μας, δεν διστάσαμε. Μιλήσαμε για εγγυήσεις "τρισεκατομμυρίων" ευρώ, μια λέξη που δεν ήταν ακόμη γνωστή την εποχή εκείνη".

"Πρέπει να υπενθυμίσουμε σε ορισμένους πολιτικούς στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης ότι το ευρώ είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα προπάντων για τις χώρες εξαγωγείς, όπως η Γερμανία, το Μπενελούξ και η Σκανδιναβία. Όταν πηγαίνετε στην Αθήνα, βλέπετε στους δρόμους Mercedes και Audi", προσέθεσε.

Ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε πως θα πρέπει η Ελλάδα να κάνει μεγάλη προσπάθεια ωστόσο αν της προκαλούν "ασφυξία" τότε δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. Μάλιστα, θα πρέπει να δοθεί να δοθεί ένα χρονικό περιθώριο 4-7 χρόνια για να εφαρμόσει το  μεταρρυθμιστικό της σχέδιο.

"Δεν θέλω να ζητήσω από τον ελληνικό λαό να πληρώσει πολλά στο βελγικό λαό για τη βοήθειά του, διότι αυτό δεν είναι πλέον αλληλεγγύη", είπε χαρακτηριστικά.