Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Πέθανε ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας που λήστεψε ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης πριν μερικές ημέρες

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_6006.html

Σήμερα πέθανε ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας που λήστεψε ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης πριν μερικές ημέρες στο σπίτι του στο κέντρο των Αθηνών.
Από σχόλιο αναγνώστη

Το περιστατικό,που μας το είχε περιγράψει τότε το zougla ως καυγά μεταξύ του ζευγαριού και όχι σαν ληστεία.Μετά βέβαια το απέσυρε γιατί γέλαγαν ακόμα και οι κλέφτες.
Ενας 32χρονος αιγύπτιος συνελήφθη για την επίθεση και τον σοβαρό τραυµατισµό ηλικιωµένου ζευγαριού στο σπίτι τους, µε σκοπό να τους ληστέψει. Η επίθεση εναντίον του ηλικιωµένου ζευγαριού έγινε στις αρχές του µήνα. ο δράστης, σύµφωνα µε την Αστυνοµία, εισέβαλε στις 10 το πρωί στο διαµέρισµά τους σε πολυκατοικία στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου, τους επιτέθηκε και τους χτύπησε. Αιµόφυρτη η 69χρονη πρόλαβε να κατέβει στην είσοδο καλώντας σε βοήθεια. ο δράστης διέφυγε χωρίς να κλέψει τίποτα από το σπίτι, ενώ σοβαρά τραυµατισµένος ο 71χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η σύζυγός του µεταφέρθηκαν µε ασθενοφόρο στο νοσοκοµείο. Η 69χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνοµία αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήµονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου