Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

6η Φάλαγγα NWO (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ..ΟΥΔΕΤΕΡΟ!!!!) ....σαν να λέμε ανδρόγυνος άνθρωπος!!!

Από Faceof

Σήμερα το βράδυ κάναμε την υπέρβαση που υποσχεθήκαμε πρώτα στους εαυτούς μας και έπειτα σε εσάς , τις Ελληνίδες και τους Έλληνες Πατριώτες.......

Κάναμε την υπέρβαση και πήγαμε στην φωλιά του .. (όχι του κούκου πάντως!!) , λύκου και είδαμε , ζήσαμε πράματα και θάματα!!!

Πρώτα από όλα , εάν έχεις συναίσθηση του ποιος είσαι , την καταγωγή σου και τι θέλεις από την ζωή σου , όταν πρωτομπαίνεις εκεί μέσα τρέμεις......ειλικρινά σε πιάνει σύγκρυο , φοβάσαι και  ιδρώνεις , κοιτάς δεξιά αριστερά , υπάρχουν ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.........απίστευτο.....

Το όλο σκηνικό θυμίζει χολιγουντιανή υπερπαραγωγή μεσοπολέμου (κάτι από ΚΚΕ και ανταρτών της Κούβας ....ολίγη από Σύνδρομο της Στοκχόλμης και Σύμπλεγμα Μπάαντερ Μάινχοφ και χίπικη γιορτή), καλύτερα,  κάτι σαν τουρλού με σκατά!!!!


Στο μεταξύ αυτοί που κινούνται συνεχώς μοιάζουν σαν να βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη , διατάζουν και κινούνται σαν ηγέτες σε πεδίο μάχης.......

Ευτυχώς καταφέραμε και περάσαμε τις συμπληγάδες έως ότου αρχίσει η λαϊκή συνέλευση που κατ' όνομα είναι λαϊκή εκτός και εάν θεωρήσουμε ότι αυτοί που κάθονται σταυροπόδι κάτω και κοιτούν αποσβολωμένοι (νεαρά κοριτσόπαιδα  και κάτι μουσάτοι αποτυχημένοι καλλιτέχνες και κάτι ώριμες αξύριστες κυρίες) , σύνολο ούτε 100 άτομα  και κάμποσοι από πίσω , άντε βαριά 200 άτομα .....ΚΑΙ αυτοί που κινούν τα νήματα στην εξέδρα τους κοιτάς και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε συγκέντρωση του πάλαι ποτέ κρατερού ΚΚΕ!!!! ευλογία μας!!!

Και αρχίζουν να κάνουν κλήρωση με τους αριθμούς αυτών που θέλουν να μιλήσουν , τέλος πάντων και αρχίζουμε να ακούμε τους ομιλητές.....


Σύντροφοι και Συντρόφισσες , Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες () Φοιτητές και Φοιτήτριες , Εργάτες και Εργάτριες ντόπιοι και μετανάστες?.......ούτε Έλληνες ούτε Ελλάδα , μάλλον στην Ρωσία ήμασταν .... σκέφτηκα από μέσα μου!!!

Βέβαια αυτά που λέχθηκαν είναι απίστευτα πράγματα , οι άνθρωποι το έχουν χαμένο εντελώς , ΔΕΝ τους ενδιαφέρει εννοείτε η ΕΛΛΑΔΑ αλλά πως να σώσουν παγκόσμια τους εργάτες , η αγάπη και η ειρήνη .....οι χίπιδες είναι ζωντανοί !!!!
Βγήκαν κάνα δυο παιδιά που είπαν σωστά πράγματα και τους γιουχάρανε , δεν ήθελαν να ακούν τίποτα σωστό τίποτα ρεαλιστικό τίποτα για την Ελλάδα.....απαγορευμένη λέξη /εις κάθε τις Ελληνικό!!!

Όταν ήθελαν να αναφερθούν σε Ελλάδα , έλεγαν οι φασίστες και οι φασίστες......και φτάνουμε σε σημεία που ήθελαν να ετοιμάσουν ομάδες "ακτιβιστών" όπως τις έλεγαν για να κάνουν τις επόμενες κινήσεις τους, που περιελάμβαναν από την ΓΣΕΕ  , ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , όλες τις συνδικαλιστικές πορείες , αλλά και να δημιουργήσουν με τους λαθρομετανάστες πορείες, συγκεντρώσεων κατά της ξενοφοβίας , παζάρι με μόνο αλλοδαπούς και τους πάγκους τους ως  και καταλήψεις όπως και απαλλοτριώσεις οικημάτων η οχημάτων η απορριμματοφόρων οχημάτων?(να απαλλοτριώσουν απορριμματοφόρα και να τα βάλουνε μπροστά στην Βουλή)!!!!

Είδατε , μαχητές τα καλόπαιδα οι χίπηδες τα παιδιά των λουλουδιών και της ειρήνης ......αλλά έλα ντε που υπάρχει ένα πρόβλημα , είναι άκρως ελεγχόμενοι , είδαμε , διακρίναμε και φωτογραφήσαμε  πολλές γνωστές φυσιογνωμίες του αριστερού και αναρχικού χώρου που έδιναν οδηγίες και έλεγχαν τα τεκταινόμενα......

Επειδή είμαι λιγάκι κουρασμένος , θα συνεχίσουμε αργότερα , κάποια στιγμή της ημέρας......έχουμε πολλά ακόμα να πούμε ακόμα για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΟΥΔΕΤΕΡΟ...σαν να λέμε ανδρόγυνος άνθρωπος!!! )!!!


Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου