Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτικό χάος στην Ιταλία-Παραιτήθηκαν οι υπουργοί του κόμματος του Μπερλουσκόνι

Την απομάκρυνση των βουλευτών του από την κυβέρνηση συνασπισμού αποφάσισε ο επικεφαλής του κεντροδεξιού σχηματισμού στην Ιταλία, Σίλβιο Μπερλουσκόνι το Σάββατο, βυθίζοντας με αυτό τον τρόπο την κυβέρνηση του Ενρίκο Λέττα και την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία, στο χάος.

Η ανακοίνωση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει τους Ιταλούς σε νέες εκλογές ή το σχηματισμό νέας κυβέρνησης συνεργασίας, ήρθε μία μέρα μετά την πρόσκληση Λέττα στην πλευρά Μπερλουσκόνι να τον στηρίξει με την εμπιστοσύνη του σε ψηφοφορία στη Βουλή στο προσεχές διάστημα.

Τοξικό φως – η σκοτεινή πλευρά των λαμπτήρων οικονομίας(Βίντεο)


Θα αποφασίζατε ποτέ να εκθέσετε τον εαυτό σας στον κίνδυνο του υδραργύρου, ενός ιδιαίτερα τοξικού δηλητηρίου; Σίγουρα όχι. Και όμως εδώ και 15 χρόνια κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει για μας, πάντα για το καλό μας, ότι θα πρέπει να καταργήσουμε τους αποδεδειγμένα ασφαλείς λαμπτήρες πυρακτώσεως και να χρησιμοποιούμε τους δήθεν λαμπτήρες «οικονομίας» CFL.

Χωρίς να ρωτηθούμε και χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση για τους κινδύνους, οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες της ΕΕ μας επέβαλαν τον τεράστιο κίνδυνο του υδράργυρου σε κάθε σπίτι και εργασιακό χώρο. Έτσι όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι το 2020 που υποτίθεται ότι θα απαγορευτεί η χρήση υδραργύρου θα υφιστάμεθα μια τοξική πολιορκία με ιδιαίτερα δυσμενείς συνέπειες για την υγεία μας.

Υβριδικό φυτό «Φρανκεστάιν» παράγει τομάτες και πατάτες !!!

Ένα φυτό το οποίο παράγει τόσο τομάτες όσο και πατάτες, αναπτύχθηκε στη Βρετανία και διατίθεται εμπορικά σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το υβριδικό φυτό, που έχει την εύγλωττη ονομασία TomTato -σύντμηση των λέξεων tomato (τομάτα) και potato (πατάτα)- αποτελεί «τέκνο» της φυτοκομικής εταιρείας Thomson and Morgan που εδρεύει στο Ίπσουιτς.

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι το ασυνήθιστο φυτό δεν είναι γενετικά τροποποιημένο, αλλά έχει δημιουργηθεί με την παραδοσιακή τεχνική του μπολιάσματος. Αν και παρόμοια υβριδικά φυτά έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν, είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο προϊόν αναπτύσσεται σε μαζική κλίμακα για προώθηση στις αγορές.

Στην Ελλάδα δεν μπορείς να ζεις αν είσαι συνεπής, μονάχα αν χρωστάς και είσαι ασυνεπής ! ! !

Κάθε μονό μήνα (Ιανουάριος, Μάρτιος κλπ) εμείς οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ (πρωην ΤΕΒΕ) καλούμαστε να καταβάλλουμε τις υπέρογκες εισφορές μας προς το ταμείο μέχρι την τελευταία εργάσιμη του αντίστοιχου μήνα, με την απόδειξη που μας έρχεται ταχυδρομικώς περί τα μέσα του μήνα.

Τον Ιούλιο λοιπόν, η απόδειξη πληρωμής άργησε να έρθει. 29 Ιουλίου απευθύνθηκα στο ταχυδρομικό κατάστημα Σαμοθράκης, μου είπαν πως ακόμη δεν είχε έρθει. Την επομένη κι ενώ είχα ακόμη μια ημέρα περιθώριο, πήρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 756,58€ πήγα και τα κατέθεσα στην Εθνική τράπεζα με την προηγούμενη απόδειξη, μη γνωρίζοντας και μη έχοντας παρατηρήσει ποτέ ότι κάθε φορά ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής είναι διαφορετικός.

ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύντομο βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από πραγματικό τοπικό τηλεοπτικό υλικό, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα δύο τραυματίστηκαν, σε ένα δρόμο που συνδέει δύο πόλεις στην Ισπανία.


Μία πνευματική οντότητα εμφανίζεται με τα πόδια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο δεδομένου ότι γαντζώνεται σε ένα φορτηγό ρυμούλκησης.

Δείτε το βίντεο και όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!

Επιστράτευσαν τον διευθυντή της ΕΜΥ να καθησυχάσει τον κόσμο από τους αεροψεκασμούς. Παρά την προσπάθεια συγκάλυψης είπε πολλές αλήθειες.(Βίντεο)

Όλα τα μέσα επιστράτευσαν προκειμένου να καθησυχάσουν τον κόσμο από τους ανελέητους αεροψεκασμούς που χτες (26-9-2013) κάλυψαν όλη την Ελλάδα. Η προσπάθεια συγκάλυψης έγινε φανερή από το Πρώτο Θέμα όταν άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης των αεροψεκασμών μέσα σε λίγες ώρες. Δείτε σχετικά εδώ. Από την άλλη έβαλαν τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα κο Κολλυδά, διευθυντή της Ε.Μ.Υ., να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα καθότι οι έκταση των αεροψεκασμών χτες ήταν τόσο μεγάλη που και όσοι ήταν δύσπιστοι άρχισαν να προβληματίζονται.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GEMINI ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ... ΤΟ 1966.... (Βίντεο)

Να πρόκειται για κάποιο μυστικό αεροσκάφος; Μάλλον όχι..

Ο σοφός στη δυσκολία φαίνεται

Η ευτυχία δεν είναι τίποτε άλλο παρά η χρήση της Αρετής στην ελπίδα και τη δυστυχία.

Πρέπει, πραγματικά , να θεωρείται ο πιο άτυχος των ανθρώπων εκείνος που δεν έχει μάθει πως να αντέχει τη δυστυχία.

Κανένα ανθρώπινο ατύχημα δεν πρέπει να είναι απρόσμενο από εκείνους που είναι προικισμένοι με διάνοια.Να αντιμετωπίζεις τις ατυχίες σου με δύναμη και πολλή αξιοπρέπεια. Μη βλασφημείς και μην παραπονιέσαι αν η τύχη δεν σε έχει ευνοήσει, ή αν τα πράγματα έχουν πάει στραβά. Αυτά μόνο τείνουν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα και όχι να τα βελτιώσουν. Σταμάτησε τα δάκρυά σου, διαφύλαξε την ηρεμία σου και κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να επανορθώσεις. Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι σοφός εκεί όπου οφείλεις, σε καταστροφικές συνθήκες.

Ο Ελληνισμός πολεμάται γιατί είναι λαός δημιουργός και οχι παραγωγός (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη τύπου της END στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΗΓΗ awakengr

Ενώ ο πλανήτης ψύχεται... αυτοί το βιολί τους! ΟΗΕ: Στον άνθρωπο οφείλεται η υπερθέρμανση της γης.


Ενώ ο πλανήτης ψύχεται, ενώ οι αποκαλύψεις για την απάτη της κλιματικής αλλαγής διαδέχονται η μία την άλλη αυτού συνεχίζουν τα μαγειρέματά τους κατά το επιτυχημένο greek statistics! Βέβαια πριν λίγες μέρες στο ευρωκοινοβούλιο είχε αποδειχτεί ακριβώς το αντίθετο όπως
μπορείτε εδώ , ωστόστο γράφουν άπαντες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Βέβαια τεχνηέντως αναφέρουν πως μειώθηκε ο ρυθμός αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη (αντί του ορθού ο πλανήτης ψύχεται αντί να θερμαίνεται Από την άλλη για το ότι ο πλανήτης εδώ και εκατομμύρια χρόνια κάνει μεταβαίνει από περιόδους ψύχους σε περιόδους ανόδου της θερμοκρασίας ούτε κουβέντα!  

Γιγαντιαία Υποβρύχια Πυραμίδα βρέθηκε κοντά Στα Νησιά Αζόρες Που Συνδέονται Με Την Ατλαντίδα, Το πορτογαλικό Ναυτικό Ανέλαβε Τις Έρευνες!!!(Βίντεο)

Ερευνητές έχουν ανακαλύψει μια υποβρύχια πυραμίδα 60 μέτρα ύψος, με βάση 8000 τετραγωνικά μέτρα κοντά στην όχθη De João de Castro , μεταξύ των νησιών Terceira και São Miguel .
Η δομή προσδιορίστηκε από τον ναυτικό Diocleciano Smith βάσει ανάγνωσης βαθυμετρίας και ο οποίος πιστεύει ότι η πυραμίδα δεν είναι φυσικής προέλευσης .
Η κυβέρνηση λέει ότι το θέμα έχει ήδη ερευνηθεί με την υποστήριξη του πορτογαλικού Ναυτικού .

Επιστήμονες: "Ανακάλυψαν νερό στον Άρη" "ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ"

Βάσει σχετικών εγγράφων που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Science, αποκαλύπτεται ότι σε «κάθε κυβικό πόδι » του εδάφους του Κόκκινου Πλανήτη, «εμπεριέχονται δύο όγδοα του γαλονιού νερό σε υγρή μορφή, αν και τα μόριά του δεν είναι ελεύθερα προσβάσιμα, αλλά βρίσκονται ενσωματωμένα με διάφορα μέταλλα».

Οι επιστήμονες της NASA, αναφέρει ο βρετανικός Guardian, ελπίζουν ότι η εν λόγω ανακάλυψη θα βοηθήσει στην διεξαγωγή μελλοντικών επανδρωμένων αποστολών στον Άρη.

Μικρόφωνο σε μέγεθος αυτιού μύγας

Νέου τύπου μικρόφωνο, δημιούργησε ομάδα ερευνητών, με καλύτερη ακουστική απόδοση ακόμη και από τα πιο σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας, τα οποία κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, σύμφωνα με την εξειδικευμένη σε επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα ιστοσελίδα Science Daily.
Η ομάδα ερευνητών του αμερικανικού πανεπιστημίου Μπίνγκχαμπτον θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της μελέτης της στο 21ο διεθνές συνέδριο Ακουστικής, το οποίο διοργανώνεται από 2 έως 7 Ιουνίου στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Αεροψεκασμοί στην Αθήνα - Μεσόγεια 26-9-2013. Ευχόμαστε αυτό που είδαμε όλοι στον ουρανό να γίνει η αρχή της αφύπνισης μας!


Μετά από αυτόν τον λυσσαλέο και ανελέητο αεροψεκασμό που έλαβε χώρα σε όλη την Ελλάδα ευχόμαστε να αφυπνίστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι. 
 
Αν και κάπου διάβασα στα σχόλια κάποιου ότι είναι από την προπόνηση που κάνουν τα αεροσκάφη για το air show της Τανάγρας!!!
 
 
Θέλω να πιστεύω ότι έκανε χιούμορ βέβαια... αλλιώς δεν αξίζει καν να σχολιάσεις.
Ας γίνει η αρχή να κοιτάτε  όλοι πιο συχνά τον ουρανό και να παρατηρείτε με προσοχή, όσοι δεν το κάνετε ακόμα.
 
Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα διαπιστώσετε!

Aπoρρίφθηκε το σύστημα CCIAS...To xαμηλού κόστους '' Ελληνικό Παθητικό Αμυντικό Σύστημα ''

 Με μια απόφαση-σκάνδαλο, το ΓΕΑ απέρριψε την υλοποίηση ενός εγκεκριμένου ήδη από τη στρατιωτική ηγεσία ελληνικής αναπτύξεως και χαμηλού κόστους αμυντικού συστήματος...CCIAS : Το Ελληνικό «άκρως απόρρητο» υπερόπλο που είναι στα υπόγεια του ...Πενταγώνου ! 
  To σύστημα που δεν πρόλαβε να  υλοποιήσει  ο Στρατηγός  Γράψας !

 Του Μάνου Ηλιάδη
Το CCIAS  θεραπεύει τη μεγαλύτερη, αν όχι και τη μοναδική, απειλή την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα από την Τουρκία, και συγκεκριμένως την απειλή που θα θέτουν σύντομα τα τουρκικά αεροσκάφη Stealth F-35 

Βίντεο ντοκουμέντο!!! ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ???‏

Βίντεο ντοκουμέντο που καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι οι γραμμές που παραμένουν στον ουρανό μετά από πτήση αεροπλάνων, οφείλονται στα καυσαέρια που δημιουργούνται και ότι η μεγάλη χρονική διάρκεια ύπαρξής τους, ορισμένες φορές, οφείλεται στις καιρικές και κλιματολογικές
συνθήκες που επικρατούν.

Στο βίντεο φαίνονται να πετούν την ίδια χρονική στιγμή 2 αεροπλάνα... το ένα αφήνει γραμμές πολλών χιλιομέτρων ενώ το άλλο αφήνει τις μικρές γραμμές που όλοι μας έχουμε δει και γνωρίζουμε...