Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Μπλε Πανσέληνος: Εντυπωσιακά 'καρέ' αυστηρά για ρομαντικούς(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την "Μπλε Πανσέληνο", τη δεύτερη μέσα στον Ιούλιο.

Η επιστημονική της εξήγηση για το 13ο ολόγιομο φεγγάρι του έτους
Έστω και για μία μόνο στιγμή, τα μάτια όλων σε όλη τη χώρα, το βράδυ της 31ης Ιουλίου, γύρισαν προς τον ουρανό για να απολαύσουν το μοναδικό φαινόμενο της "Μπλε Πανσελήνου".
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με επιστημονικές αναφορές, μπλε φεγγάρι αποκαλείται όταν μια πανσέληνος, που συμβαίνει σε ασυνήθιστη χρονική στιγμή, ή μια επιπλέον πανσέληνος εντός του έτους. Τα περισσότερα έτη έχουν δώδεκα πανσελήνους, τις περισσότερες φορές μια κάθε μήνα.

Απόψε η καθιερωμένη αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου

Αμμόχωστος: Πραγματοποιείται απόψε στις 21:00 η καθιερωμένη μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου. Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, θα είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Την ομιλία θα αναγνώσει ο υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης, λόγω έκτακτης απουσίας του προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό.

Καιρός: Ο καύσωνας φεύγει… τα μπουρίνια έρχονται!

Καιρός: Ο καύσωνας φεύγει… τα μπουρίνια έρχονται!
Το Σαββατοκύριακο δεν αναμένεται και τόσο «καυτό», καθώς τα 40αρια των τελευταίων ημερών θα αποτελέσουν μια «ζεστή» ανάμνηση!
Αλλάζει από σήμερα, Σάββατο, 1 Αυγούστου το σκηνικό του καιρού, με τα μπουρίνια να διαδέχονται τον καύσωνα. Η πρώτη ημέρα του Αυγούστου θα είναι αισθητά πιο... δροσερή, καθώς ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι στους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι τοπικές καταιγίδες θα δροσίσουν την ατμόσφαιρα.

Λύθηκε το μυστήριο της πτήσης MH370; Όλα τα σενάρια

Στην Τουλούζη σε ειδικό εργαστήριο το αντικείμενο που ξεβράστηκε στο Ρεϊνιόν - Γιατί οι έρευνες δεν επικεντρώθηκαν εξαρχής στην περιοχή, αφού είναι γνωστή η ύπαρξη των θαλάσσιων ρευμάτων στον Ινδικό - Πώς ντόπιοι καθαριστές βρήκαν αυτό που έψαχνε μια διεθνής επιχείρηση αξίας 180 εκατ. δολαρίων
Ως διά μαγείας εξαφανίστηκε από τα ραντάρ η πτήση ΜΗ370 των Μalaysia Airlines στις 8 Μαρτίου του 2014, μία πτήση που μπέρδεψε, φόβισε, σκόρπισε τον τρόμο αλλά και απέδειξε πως ένα πελώριο αεροσκάφος μπορεί να χαθεί από το χάρτη παίρνοντας μαζί του 239 ψυχές.

Μ. Βρετανία: Το τζετ που συνετρίβη ανήκε στην οικογένεια Μπιν Λάντεν(Βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες από την 11η Σεπτεμβρίου - Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητά τους 
Στην οικογένεια του πρώην επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν ανήκε το ιδιωτικό τζετ που συνετρίβη την Παρασκευή σε έκθεση αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία, δίπλα στο αεροδρόμιο Blackbushe, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το BBC.