Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Απόψε η καθιερωμένη αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου

Αμμόχωστος: Πραγματοποιείται απόψε στις 21:00 η καθιερωμένη μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου. Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, θα είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Την ομιλία θα αναγνώσει ο υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης, λόγω έκτακτης απουσίας του προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, οι δήμαρχοι Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός και Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης και ο μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αντικατοχική συναυλία με τους Μιχάλη Βιολάρη, Κούλλη Θεοδώρου και Πέτρο Κουλουμή, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δήμου Αμμοχώστου, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Νίκου Βήχα.

Θα προηγηθεί, στις 20:30, πορεία πρός το οδόφραγμα της Δερύνειας, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα σε αξιωματικό της UNFICYP, από τον δήμαρχο της κατεχόμενης πόλης Αλέξη Γαλανό.

Πηγή: ΡΙΚ

ΠΗΓΗ philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου