Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ...!ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω. «Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι). Μπήκε μέσα σ' ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.»Περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα (τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν) περιγράφει σύγχρονες διόπτρες (έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά) περιγράφει πολεμιστές με διαστημική στολή που είχε δύο κέρατα "κεραίες".

Ποιo είναι το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου αυτήν την εποχή;

Γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό «Πλέγμα», που μοιάζει με έναν τεράστιο κρύσταλλο το οποίος πάλλεται με 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται

και ο ανθρώπινος εγκέφαλος .Το πλέγμα αυτό έχει κατασκευαστεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από άγνωστους υπερκόσμιους μηχανικούς. Αυτό το πλέγμα επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη σκέψη των ανθρώπων! Αν κατορθώσουν να το ελέγξουν τότε κατόρθωσαν να ελέγξουν όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτό, με κατευθυνόμενες εκπομπές, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις, και να σταματήσει πολέμους, να προκαλέσει ή να εξουδετερώσει παγκόσμιες επιδημίες και να κατευθύνει γενικά την συμπεριφορά των ανθρώπων όπως θέλει.

Είστε επεξεργασμένοι άνθρωποι;(Βίντεο)

Το ντοκιμαντέρ Επεξεργασμένα άνθρωποι (Processed People) των Jeff καιSabrina Nelson είναι καθοριστικά αφυπνιστικό γι αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της τροφής και της υγείας με στοιχεία που σπάνια ακούγονται και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από εννέα διαπρεπείς ειδικούς οι οποίοι συζητούν το πώς και γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι, και τι μπορούμε να κάνουμε για να σπάσει ο κύκλος των «Επεξεργασμένων ανθρώπων».
Όπως λέει ο σκηνοθέτης Jeff Nelson: «Όταν δεν είναι απασχολημένοι με το να μας παίρνουν το εισόδημα από τις τσέπες μας, ή να μας λένε ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τις ελευθερίες μας για να έχουμε ελευθερία, μας πουλάνε σκουπίδια που αποκαλούν φαγητό. Η βιομηχανία τροφίμων είναι μεγαλύτερη από την πετρελαϊκή. Με τόσα χρήματα αγοράζει ασύλληπτα μεγάλες ποσότητες προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και διεφθαρμένης επιστήμης».

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ HAARP ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.

Χαλκός: Ένα μέταλλο που αφανίζει όλα τα μικρόβια!

Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού. Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις. Άραγε πόσο χρήσιμο είναι σήμερα για την υγεία το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού; Τα βακτήρια τον τρέμουν!

Το κορίτσι που έκανε παρέα με τα άγρια ζώα της Αφρικής(Φωτό και Βίντεο)


Η Tippi Degre είχε μια ασυνήθιστη παιδική ηλικία. Οι γονείς της είναι Γάλλοι φωτογράφοι της άγριας φύσης. Γεννήθηκε στην Αφρική και μεγάλωσε στην αφρικανική έρημο. Εκεί δημιούργησε ένα ασυνήθιστο δεσμό με πολλά άγρια ​​ζώα, συμπεριλαμβανομένων ενός αφρικανικού ελέφαντα, μιας λεοπάρδαλης, λιονταριών, κροκόδειλων, τσίτα, ακόμη και ενός φιδιού.


Η Tippi μετακόμισε αργότερα με τους γονείς της στη Μαδαγασκάρη και στη συνέχεια στη πατρίδα της τη Γαλλία. Παρακολούθησε μαθήματα σε τοπικό σχολείο στο Παρίσι για δύο χρόνια, ωστόσο η ζωή στην Αφρική την έκανε να έχει πλέον ελάχιστα κοινά και πολλές διαφορές με τους συμμαθητές της. Το γεγονός αυτό οδήγησε τους γονείς της στο να προσλάβουν δασκάλους για να της κάνουν μαθήματα κατ” οίκον. 

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ .ΣΥΣΚΕΥΗ ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι είχατε ακούσει για την συσκευή "Ψυχρής Σύντηξης" που κατασκεύασαν Έλληνες στην Ξάνθη...

και η οποία έχει την δυνατότητα παραγωγής αστείρευτης ενέργειας (!!!). Αν σας ενδιαφέρει η εξέλιξη του θέματος, η "Δευκαλίων" τα μάζεψε και έφυγε για τον Καναδά, λόγω αδιαφορίας του κράτους !!!

Η εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη

Σκύλος σώζει νεογέννητο μωρό που πέταξαν άγνωστοι στα σκουπίδια

Ενας σκύλος έσωσε από σίγουρο θάνατο ένα νεογέννητο μωράκι, το οποίο άγνωστοι είχαν τυλίξει σε πλαστική σακούλα και το είχαν αφήσει να πεθάνει, πετώντας το στα σκουπίδια. Ο σκύλος – που ονομάζεται Πιούι – ανακάλυψε το παιδί και στη συνέχεια δάγκωσε προσεκτικά τη σακούλα και τη μετέφερε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του, γαβγίζοντας δυνατά προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. Η 12χρονη ανιψιά τού ιδιοκτήτη του, άνοιξε την πλαστική σακούλα, είδε το μωρό και έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Οι γιατροί που εξέτασαν το μωρό, είπαν πως γεννήθηκε πρόωρα και πως ζύγιζε λίγα κιλά, όμως κατά τα άλλα ήταν καλά στην υγεία του.

Οι Έλληνες δεν ήταν ειδωλολάτρες αλλά ιδεολάτρες!!!

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, στο «Μετά τα Φυσικά, 1049a.26, 1029a.20, 1036a.23», η αρχική κοσμική ύλη είναι αγέννητος, άφθαρτος, αόριστος, άγνωστος καθ’ αυτήν, νεκρά, άμορφος και έξωθεν κινούμενη. Τα τέσσερα αρχικά κοσμικά στοιχεία των φιλοσόφων της κοσμολογικής περιόδου, και δη του Εμπεδοκλέους, είναι οι εκδηλώσεις της αρχικής κοσμικής ουσίας.

ΣΟΚ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αυτοκτόνησε μπροστά στην κοπέλα του.... γιατί εκείνη δεν τον ήθελε!!!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων από την αυτοκτονία26χρονου εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός από το Πλανητέρο πήγε στις 16:30 χθες, στο σπίτι της κοπέλας με την οποία ήταν ερωτευμένος.
Προσπάθησε να την πείσει να τον ακολουθήσει εξηγώντας της ότι θέλει να είναι μαζί της.

Εκείνη όμως, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες τους 26χρονου, αρνήθηκε να ενδώσει με αποτέλεσμα ο νεαρός να βγει στην βεράντα του σπιτιού της και να στρέψει μια καραμπίνα εναντίον του.

Βηρυτός: Συμπλοκές μπροστά στην Ιρακινή Πρεσβεία. Ένας νεκρός

Ένας νεκρός από συμπλοκή υποστηρικτών και αντιπάλων της Χεζμπολάχ μπροστά στην Ιρανική Πρεσβεία στη Βηρυτό.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων της Χεζμπολάχ που έλαβε χώρα μπροστά στην Ιρανική Πρεσβεία στη Βηρυτό, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του λιβανικού στρατού.
Ένας νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του μετά από αυτό το βίαιο επεισόδιο μπροστά στην ιρανική πρεσβεία όπου υποστηρικτές του σιιτικού κινήματος επιτέθηκαν σε ανθρώπους που διαδήλωναν κατά της συμμετοχής της Χεζμπολάχ στις συγκρούσεις στη Συρία, σημείωσε η ίδια πηγή.

"YΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ" Νο 2! "Μαύρη" επιχείρηση της ΜΙΤ στην Αθήνα - Συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση σε απαγωγή

Τελικά η υπόθεση του καταζητούμενου στην Τουρκία υπεύθυνου για τη νεολαία του κόμματος DHKP-C, Μπουλούτ Γιαϊλά εξελίσσεται σε νέα υπόθεση Οτσαλάν, καθώς όλες οι τουρκικές εφημερίδες επιβεβαιώνουν την εκδοχή που είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα το defencenet.gr ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ οργάνωσε επιχείρηση απαγωγής του στην Αθήνα!
Ο συγκεκριμένος καταζητείτο για την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία βομβιστή αυτοκτονίας.
Απλώς προσθέτουν ότι στην επιχείρηση συνεργάστηκε και η ελληνική κυβέρνηση! Αυτό το τελευταίο δεν εμποδίζει τον τουρκικό Τύπο να καταγγέλλει την Ελλάδα ότι υπόθλαψη τρομοκρατίας!

ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! Τα αρπακτικά του ΥΠΟΙΚ "βάζουν χέρι" και στα μισά χρήματα των Ελλήνων μεταναστών!

To... αθάνατο ελληνικό κράτος αποφάσισε μέσα στον εισπρακτικό ορυμαγδό να αρπάξει και τα χρήματα των Ελλήνων μεταναστών, δηλαδή αυτά που έβγαζαν με τον κόπο τους στο εξωτερικό και τα έφερναν πίσω στην πατρίδα και τα οποία έχουν ήδη φορολογηθεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το υπουργείο Οικονομικών ζητά να πληρώσουν ως φόρο το 45% επί των χρημάτων που έφεραν, διαφορετικά να καταφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια που θα κρίνουν επί της ουσίας τις υποθέσεις τους!

ΣΕΒ & ΤΡΟΪΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Σχεδιάζουν παρασκηνιακά μισθούς πολλών ταχυτήτων όπως... Ανατ. Γερμανία!

Επιχειρηματίες του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων ετοιμάζουν παρασκηνιακά περαιτέρω μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, με τις... ευλογίες της Τρόικας φυσικά!
Όπως διαβάζουμε σχετικά στο Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, την περασμένη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Χάρης Κυριαζής σε συνάντηση μεταξύ της τρόικας, των εργοδοτών και των εκπροσώπων της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ, έθεσε ζήτημα όχι μόνο μη εφαρμογής των υφιστάμενων ψηφισμένων νόμων για την απασχόληση, αλλά αναφέρθηκε και στην ανάγκη να ξαναδεί η κυβέρνηση το ζήτημα του κατώτατου μισθού.

ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ...ΝΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΣ Πολύνεκρες συγκρούσεις στην Βεγγάζη - Η Λιβύη υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται για άλλη μια φορά η πολύπαθη Λιβύη, με συγκρούσεις των πολιτοφυλακών που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα, και Λίβυων πολιτών που διαδηλώνουν ενάντια στην ύπαρξη αυτών των παραστρατιωτικών ομάδων, με 28 άτομα να έχουν χάσει την ζωή τους. 
 
Τουλάχιστον 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 60 τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις στη Βεγγάζη, ανάμεσα σε μια ταξιαρχία πολιτοφυλάκων, πρώην ανταρτών, και σε διαδηλωτές, όπως ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ιατρική πηγή.
 

Αγνοούν την έκκληση του Ερντογάν οι διαδηλωτές

Αψηφώντας την έκκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σταματήσουν τις διαδηλώσεις, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε και χθες στους δρόμους της Τουρκίας, ενώ από πολλούς η συγκέντρωση στην πλατεία Ταξίμ χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη των τελευταίων δέκα ημερών. Στο κενό και η προσπάθεια της κυβέρνησης για να κατευναστούν τα πνεύματα. Προγραμματίζονται συγκεντρώσεις υποστηρικτών του Τούρκου πρωθυπουργού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο Μαξίμου η απόρρητη έκθεση για τις απολύσεις

Την απόλυση 1.500 υπαλλήλων από την αναδιάρθρωση της ΕΡΤ και το κλείσιμο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων περιλαμβάνει μυστική έκθεση που έχει παραδοθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία συντάχθηκε στο πλαίσιο της αξιολόγησης μεγάλων ΔΕΚΟ προκειμένου να επιτευχθεί ο μνημονιακός στόχος των 2.000 απολύσεων μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

«Οποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, σχολίασε με δήλωση του, τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Όποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με πρόσχημα τις επενδύσεις. Όποιος αγαπάει τον τόπο του δεν τον ξεπουλά με άλλοθι την ανεργία.
Είναι ντροπή και αμετροέπεια αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα επαίτη του κόσμου να μιλούν και να κατηγορούν όσους διαφωνούν με την εγκληματική πολιτική που ακολουθούν, ότι μισούν την Χώρα», αναφέρει αρχικά στη δήλωση του ο κ. Γλέζος και συνεχίζει:

Από τη σφαγή της Σμύρνης μέχρι τη σφαγή από Μέρκελ - Λαγκάρντ Με τους αρνητές της γενοκτονίας των Ελλήνων τι θα κάνουμε;


Του Θέμου Ανατασιάδη 
Από το protothema
 
Αποτροπιασμό προκαλεί σε κάθε λογικό άνθρωπο η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους Γερμανούς, μια που, πρώτον, είναι αδιαμφισβήτητα αποδεδειγμένο και, δεύτερον, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη σφαγή ή γενοκτονία. Ηταν η μεθοδικότητα, η απόλυτη τεχνοκρατική κτηνωδία, ο ολικός σχεδιασμός για την τελική λύση, οι θάλαμοι των αερίων και οι φούρνοι, που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ -ΜΑ ΠΟΤΕ- στην ανθρωπότητα.

Κάλπες το φθινόπωρο «βλέπει» η Κουμουνδούρου


Σε «πορτοκαλί» συναγερμό έχει τεθεί το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ηγεσία του κόμματος εκτιμά ως εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο. 

Η Κουμουνδούρου θεωρεί ότι τα περιθώρια ελιγμών της κυβέρνησης στενεύουν επικίνδυνα, όπερ σημαίνει ότι η διέξοδος των εκλογών μπορεί να αποτελέσει γι’ αυτήν μία αναγκαία και επιβεβλημένη διέξοδο. Είτε για να παραδώσει την εξουσία, ώστε να μην επωμιστεί το βάρος και άλλων σκληρών μέτρων, όπως έκανε για παράδειγμα εκείνη του κ. Κώστα Καραμανλή πριν από τέσσερα χρόνια, είτε για να αποσπάσει από τον ελληνικό λαό μια τελευταία ευκαιρία.

Σοκ από τις δηλώσεις του επικεφαλής των συνδικαλιστών της αστυνομίας Έξι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν στην Τουρκική εξέγερση!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων και των βίαιων συγκρούσεων της αστυνομίας με τους αγανακτισμένους διαδηλωτές στην Τουρκία, έξι αστυνομικοί αυτοκτόνησαν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, η οποία επικαλείται τον επικεφαλής των συνδικαλιστών της αστυνομίας, Φαρούκ Σεζέρ, η αιτία των αυτοκτονιών εντοπίζεται στην αυστηρή κριτική που ασκήθηκε στα όργανα της τάξης, ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τις διαδηλώσεις, αλλά και στις εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, υπό τις οποίες υποχρεώθηκαν να εργαστούν.

Πληρώσαμε 9 δισεκατομμύρια εξαιτίας λάθους του ΔΝΤ

ΔΝΤ, ΛΑΘΟΣ
Το ΔΝΤ ομολόγησε ευθαρσώς την παταγώδη αποτυχία του προγράμματός του στη χώρα μας...
Η παταγώδης αποτυχία του πρώτου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής, την οποία ομολόγησε με τον πλέον επίσημο τρόπο το ΔΝΤ την περασμένη εβδομάδα, όχι μόνο βύθισε την ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση, αλλά υπέσκαψε και τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας, όπως αποδεικνύει πρόσφατη επιστημονική έρευνα που παρουσιάζει σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.
Με απλά λόγια η διάψευση των προβλέψεων των δανειστών μας στοίχισε περίπου 3 δις. ευρώ στην παγωμένη ελληνική οικονομία σε ετήσια βάση, ενώ σε βάθος τριετίας το κόστος της αποτυχίας άγγιξε τα 9 δισ. ευρώ.

H ανεργία oδηγεί στην απόγνωση τους πολίτες

ΑΝΕΡΓΙΑ
Βυθισμένοι στην απελπισία εκατομμύρια Έλληνες από την ύφεση
Απογοητευτικά ήταν για ακόμα μία φορά τα νούμερα για την ανεργία που έσωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ και αποτυπώνουν την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία.
Τα νούμερα πλέον προκαλούν δέος, μιας και πίσω από αυτά κρύβεται το δράμα χιλιάδων ελληνικών οικογενειών που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Η εξοργιστική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια, φαντάζει πλέον όαση μπροστά στην κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πολίτες, καθώς με την αγορά βυθισμένη στην ύφεση και την παραγωγή να συρρικνώνεται συνεχώς, οι απολύσεις είναι καθημερινό φαινόμενο.

ΑΠΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Τα τεχνολογικά επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το ανώτερο επίπεδο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Από αυτόν πήραν όλοι οι λαοί του κόσμου.
Σήμερα όμως ούτε αυτοί σέβονται την Ελλάδα-μητέρα του Φωτός, ούτε και εμείς οι Έλληνες φαινόμαστε αντάξιοι των μεγάλων Προγόνων μας... Αυτή είναι μία απαράδεκτη κατάσταση, που πρέπει να ανατραπεί πρώτα εδώ, στο εσωτερικό της Ελλάδας, αποβάλλοντας την μίζερη και ανθελληνική ουσιαστικώς εξουσία και πραγματοποιώντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Και είναι βέβαιον ότι και τότε, για μια ακόμη φορά, θα καταπλήξουμε τον σύμπαντα κόσμο και θα ξαναγράψουμε Ιστορία!