Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η παρτιτούρα της συμφωνίας

Του Ν.Λυγερού

Όποιος δεν ξέρει να διαβάσει μια παρτιτούρα, δεν μπορεί να ακούσει τη συμφωνία που εμπεριέχει και πιστεύει ότι δεν ακούγεται τίποτα δίχως να αντιληφθεί ότι ο συνθέτης και ο μουσικός έχουν ήδη τη μουσική στο μυαλό τους. Έτσι γίνεται και με αυτούς που δεν βλέπουν τι γίνεται με το απέραντο γαλάζιο της ελληνικής ΑΟΖ κι αναρωτιούνται αν γίνεται όντως κάτι, ενώ όλα τα στοιχεία είναι μπροστά τους. Απλώς δεν έχουν την ικανότητα να συνδέσουν τις νότες που βλέπουν πάνω στην παρτιτούρα κι έχουν την εντύπωση ότι όλα είναι ίδια και τίποτα δεν αλλάζει. Ενώ τα πράγματα έχουν ήδη αλλάξει με την ύπαρξη της παρτιτούρας, αφού είναι γεγονός και μάλιστα αυτό το γεγονός είναι μη αναστρέψιμο. Γι’ αυτό το λόγο προκαλεί μια αλλαγή φάσης, που φέρνει μια νέα πραγματικότητα, την επόμενη. Οι μαχητές της ΑΟΖ αντιλαμβάνονται ήδη ότι έχει αρχίσει να παίζει η μουσική, απλώς δεν μπορούν να τη μεταφέρουν στους άλλους που μόνο περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

Νέες εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ

Του Ν. Λυγερού


Ενώ πολλοί πίστευαν ότι με τα οικονομικά δεδομένα της Κύπρου δεν πρόκειται να έχουμε καμία εξέλιξη με την κυπριακή ΑΟΖ, είναι το ίδιο το φυσικό αέριο με την πρόταση της αμερικανικής εταιρείας Νoble που διαχειρίζεται το οικόπεδο 12, που έρχεται να τους απορρίψει με τον πιο δυναμικό τρόπο. Έτσι ενώ οι περισσότεροι έλεγαν ότι δεν θα έχουμε φυσικό αέριο στην Κύπρο πριν το 2018, στην καλύτερη περίπτωση, η πετρελαϊκή εταιρεία τους διαψεύδει με τον προγραμματισμό της. Και καθώς αυτή μιλά επί του πρακτέου, κανείς δεν τολμά να την αντικρούσει με τα παραδοσιακά επιχειρήματα της ρητορικής.

Τι σημαίνει διαπραγμάτευση με την ΕΕ και την Τρόϊκα;


 Του Γιώργου Ανεστόπουλου

Διαπραγμάτευση σημαίνει «κάτι δίνω, κάτι παίρνω».

Με τα μνημόνια ξέρουμε όλοι καλά τι παίρνουμε.
Χρήμα το οποίο δεν μπαίνει καν στις τσέπες μας.
Παρά πάει κατευθείαν στους διάφορους έξωθεν πιστωτές παλαιότερων δανείων. Πάλι δηλαδή σ’ αυτούς που μας δίνουν τις δόσεις.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ

Του Νίκου Τοπούζη
Ιστορικού Συγγραφέα


Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος. Όσο πιο μεγάλες οι επευφημίες στην αρχή, τόσο πιο έντονη η σιωπή στο τέλος.

Δεν μιλάω για τίποτε άλλο από την περιβόητη «αραβική άνοιξη» και τη μεγαλοστομία ορισμένων.

Πολλοί όμως, με τις νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, και το διαφαινόμενο τέλος της «άνοιξης» βιάζονται να βγάλουν πάλι συμπεράσματα, όπως και στην αρχή.

Η Μαρίνα Πυθαγορείου ανήκει πλέον στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!

Από το i-samos.gr

Μετά από μια εμπεριστατωμένη έρευνα της
ηλεκτρονικής εφημερίδας ''Σαμιακή Γνώμη" www.i-samos.gr και του δημοσιογράφου και πολιτευτή των ΑΝEΡΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νομό Σάμου,
Γιώργου Γαρυφάλλου και μετά τα περίεργα παιχνίδια της Ελληνικής Κυβέρνησης, που έπαιζαν κρυφτό με τον Βουλευτή Επικρατείας τωνΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουΐκ σε σχετική ερώτηση που είχε κάνει στις πληροφορίες ότι η Μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου πουλήθηκε σε τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα, οι ίδιοι αρνούνταν το γεγονός αυτό και με διάφορες άλλες υπεκφυγές, δεν έδιναν καμία άλλη πληροφορία!

Δεν προσκυνούν οι Έλληνες

Στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, η περηφάνια ήταν ένα συναίσθημα ανεπτυγμένο σε τέτοιον βαθμό, ώστε το προσκύνημα σε άλλον άνθρωπο (οποιοσδήποτε κι αν ήταν αυτός), θεωρούνταν πράξη κατάπτυστη, που μόνο βάρβαροι θα μπορούσαν να την τελέσουν.
 
Ακόμη κι όταν ήθελαν να προσευχηθούν στους θεούς τους, ούτε έσκυβαν κι ούτε γονάτιζαν, αλλά έτειναν τα χέρια προς τον ουρανό.

Στα αρχαία ελληνικά κείμενα, υπάρχει πλήθος επικριτικών και καταδικαστικών αναφορών για το προσκύνημα. Αναφέρονται ενδεικτικά:

Σιωπηλός Πόλεμος Αθόρυβα Οπλα 2(Βίντεο)


ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ vasoula2908

Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων από τη Hublot (Κατασκευαστής ωρολογιών)

Υπάρχει κάποιος που θα 'θελε αυτό το «ρολόι» στον καρπό του; Απλώς λέει την ώρα, δεν έχει φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα, δεν μπορεί να συνδεθεί στο Facebook ή να στείλει μήνυμα στο Twitter. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι είναι και τι κάνει. Πρόκειται για μια απίστευτη κατασκευή, ένα αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, κατασκευασμένο από την Ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Hublot. Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής, κατασκευασμένος από τους Αρχαίους Έλληνες, πριν από 2.100 περίπου χρόνια ανάμεσα στο 100 και 150 π.Χ. Ενσωμάτωνε καινοτόμες τεχνολογίες για την εποχή, όπως μη γραμμικά γρανάζια, και υψηλού επιπέδου αστρονομικές και μαθηματικές γνώσεις που έδιναν τη δυνατότητα για πολυσύνθετους αστρονομικούς υπολογισμούς.

Μπεν Ζελόν.. ή κατα το γνωστοτερο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..!!!

Από το ellada2011

Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων.

Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό.
Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα.

11 εβραίοι καθορίζουν τι θα διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία ! Χειμαρρώδης ο κ. Σώρρας . Διαβάστε με προσοχή τι λέει ...(Βίντεο)


 Από το elladapoyantisteketai

 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

Ερ: Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σώρρας:
Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτος μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Αυτή η καινούργια διαφημιστική αφίσα για την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετά περίεργη.

Συνδυάζει τα σύμβολα πόλων των θρησκειών μέσα σε ένα αστέρι με το ρητό: "Μπορούμε να μοιραστούμε όλοι το ίδιο αστέρι". 

Αυτό είναι μάλλον ένας τρόπος για να μας δείξουν ότι όλες οι θρησκείες του κόσμου συγχωνεύονται για την NWO και την νέα πανθρησκεια της ελίτ. 



Επιπλέον, γιατί υπάρχει σφυρί και δρεπάνι του κομμουνιστικού ΕΣΣΔ;  
Δεν είναι θρησκεία. Αυτή είναι μάλλον περίεργη τοποθέτηση, όταν γνωρίζουμε ότι η NWO έχει ως στόχο να γίνει ένα μεγάλο ολοκληρωτικό παγκόσμιο σύστημα.

ΠΗΓΗ hellasxg ΚΑΙ awakengr

Βίντεο με απίστευτες εικόνες που περιέχουν UFO

Σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο ορισμένα από τα άγνωστα αντικείμενα που συλλαμβάνονται μπορεί ενδεχομένως να είναι διαστημικά σκουπίδια, αλλά όχι όλα.

 Ορισμένα από αυτά θα μπορούσε να είναι ψεύτικα, αλλά θα μπορούσαν να είναι και πραγματικά.


 Όμως σε κάθε περίπτωση εσείς θα κρίνετε για αυτό.

Βιοσυντονισμός - Η μυστική Ιατρική

Το άρθρο γράφτηκε το 2007 απο τους Ιωάννη Πηλιούνη αναλυτή πληροφορικής και Νίκο Παπανδρέου ιατρό ολιστικής ιατρικής.
Από το eleftheri-epistimi


  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΔΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ(ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΙΑΤΡΙΚΗΣ!

- Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

- Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ Η ΝΟΣΟΓΟΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Οσο και να φαίνεται απίστευτο, μπορεί να υπάρχει σχέση μεταξύ μερικών Nobel ιατρικής, του πολέμου του Κόλπου και της «Καταιγίδα της Ερήμου», μιας εταιρείας που προμηθεύει ιατρικά μηχανήματα στον Αμερικανικό Στρατό, της ομοιοπαθητικής, των βιορευμάτων, των μεσημβρινών του ανθρωπίνου σώματος, των ειδικών ακροάσεων στο Αμερικάνικο Κογκρέσο με αφορμή τις αιτίες του πολέμου στο Ιράκ, μιας επίσημης έκθεσης του Βρετανικού Κοινοβουλίου στην οποία καταδικάζεται η κυβερνητική απόφαση για εμπλοκή στον πόλεμο του Ιράκ και χιλιάδων αποθεραπευμένων συνανθρώπων μας απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα από ασθένειες για τις οποίες η παραδοσιακή ιατρική δηλώνει αδυναμία ή άγνοια!

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΒΡΑΣΙΜΟ; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ !!!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Αφύπνιση Συνείδησης

Εμπάργκο της Ρωσίας στη Monsanto

Η Ρωσία και επίσημα απαγόρευσε τις εισαγωγές προϊόντων και πιο ειδικά μεταλλαγμένου καλαμποκιού που παράγει η εταιρεία Monsanto ύστερα από τη δημοσιοποίηση ερευνών Γάλλων ερευνητών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση όγκων όταν δοκιμάστηκε σε ινδικά χοιρίδια. 

Η οργάνωση προστασίας καταναλωτών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις εισαγωγές της συγκεκριμένης εταιρείας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως το ινστιτούτο διατροφής θα προχωρήσει σε άμεση εκτίμηση των αποτελεσμάτων της έρευνας των Γάλλων επιστημόνων.

Περίεργο κτίσμα στην Αττική οδό η συνέχεια με φωτογραφίες

Από το tro-ma-ktiko

Όπως είχα πει λίγες μέρες πριν υπάρχει ένα περίεργο κτίσμα στην Αττική οδό. Με ένα φίλο αποφάσισα να περάσουμε από έξω...


να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες.

Ο χώρος εσωτερικά είναι αρκετά ανατρηχιαστικός αφού έχει κρεμασμένους σταυρούς από το ταβάνι.

Ο χώρος φαίνεται παρατημένος που προφανώς κάποιοι είχαν σπάσει ένα τζάμι από μπροστά για να δουν τι είχε μέσα.

Επιτράπηκε η είσοδος των μυστικών υπηρεσιών στο Skype

Η εταιρεία Microsoft, ιδιοκτήτης της υπηρεσίας Skype, επέτρεψε στις μυστικές υπηρεσίες να ακούν τις συνομιλίες και να διαβάζουν την αλληλογραφία των χρηστών.΄

Έτσι, σύμφωνα με την πολιτική εμπιστευτικότητας του Skype, η υπηρεσία και οι εταίροι της μπορούν να παρουσιάσουν προσωπικά δεδομένα, περιεχόμενο συνομιλιών και / είτε τη μεταφορά στοιχείων των χρηστών έπειτα από αίτημα των οργάνων της δικαστικής εξουσίας, είτε του συστήματος των υπηρεσιών δημόσιας τάξης. 

ΜΠΑΖΩΣΑΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΗΓΑΔΙ Γκρεμίζει τα τείχη της Βασιλεύουσας ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να φτιάξει mall!!!

Η τουρκική κυβέρνηση έδωσε εντολή και ήδη ξεκίνησε η κατεδάφιση βυζαντινών αρχαιοτήτων στην Πόλη, μεταξύ των οποίων και μέρους των τειχών, προκειμένου να κτιστούν δύο μεγάλα εμπορικά πάρκα.
Η αρχή εγινε σήμερα με ένα συγκρότημα λουτρών στο οποίο δέσποζε ένα βυζαντινό πηγάδι, στην περιοχή γύρω από τα τείχη Γεντίκουλε της Πόλης. Επίσης θα κατεδαφιστεί και ένα μέρος των τειχών της Βασιλεύουσας.

ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ; Όταν η εφορία "πολιορκεί" το σπίτι του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά

Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς: "Δεν υπήκουσα παρά εις μίαν ιδέαν, να φανώ χρήσιμος εις το πλησίον και τον τόπον μου".
 
Υπό καθεστώς πολιορκίας βρίσκεται πλέον ένα ιστορικό μνημείο, το σπίτι των στιγμών της οικογενειακής ευτυχίας που πρόλαβε να ζήσει ο μακεδονομάχος Παύλος Μελάς στην Κηφισιά. Στη φθορά και την εγκατάλειψη, ήρθε να προστεθεί και η εφορία, που βάλθηκε να οδηγήσει σε απόγνωση την κληρονόμο και θεματοφύλακα της ιστορίας του.
 
Όπως δηλώνει στον «Τύπο της Κυριακής» η εγγονή του Παύλου Μελά, Ναταλία Ιωαννίδη, συνταξιούχος του ΙΚΑ, που ζει σήμερα δίπλα στο ερειπωμένο σπίτι, κλήθηκε να πληρώσει για το έτος 2010, 5.700 ευρώ στην εφορία.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΥΡΙΑΣ Βίντεο-σοκ: Ένοπλοι ισλαμιστές πετάνε ανθρώπους από τις ταράτσες στη Αίγυπτο

Σκληρές συγκρούσεις εκτυλίσσονται σε αρκετές πόλεις της Αιγύπτου μεταξύ του Στρατού και ισλαμιστών, αλλά και ισλαμιστών απέναντι στους Αιγύπτιους που επιμένουν η χώρα τους να μην κυλήσει στο ισλαμικό σκοτάδι.
Έναι σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο που μαγνητοσκοπήθηκε στην Αλεξάνδρεια δείχνει την ωμή βία που επικρατεί αυτή την στιγμή στην μεγαλύτερη αραβική χώρα
Στο βίντεο εμφανίζεται ομάδα ενόπλων ισλαμιστών που φέρονται να ανήκουν σε παρακλάδι της Αλ Κάιντα να επιτίθενται σε νεαρούς διαδηλωτές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν το μένος των ισλαμιστών έχουν ανέβει σε μια οροφή κτιρίου.

Μόνιμος φόρος σε όλα τα ακίνητα

Φόρο-«νοίκι» για την περιουσία τους θα πληρώνουν από το 2014 και εφ’ όρου ζωής 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων βάσει μιας νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές, οι οποίοι διαφοροποιούνται ανάλογα με την τιμή ζώνης της περιοχής όπου βρίσκεται η κατοικία, το γραφείο ή το κατάστημα. Πρόκειται για ένα διευρυμένο χαράτσι και μαζί με τη φορολογία των αγροτεμαχίων ο εισπρακτικός στόχος διαμορφώνεται στα 2,7 δισ. ευρώ.

Τα σημεία της συμφωνίας για τη διαθεσιμότητα/κινητικότητα στο Δημόσιο

Τι θα γίνει με δημοτικούς αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες

"Έκλεισε" η τελική συμφωνία με την Τρόικα και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ό,τι αφορά τα θέματα των απολύσεων, της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας στο Δημόσιο.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, τη Δευτέρα.

Ψάχνουν τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους στο Σαν Φρανσίσκο(Φωτό και Βίντεο)

Δύο επισήμως οι νεκροί και 181 οι τραυματίες - 124 επιβαίνοντες έχουν διασωθεί - Η μοιραία πτήση 214 της Asiana Airlines είχε απογειωθεί από τη Σεούλ, με 291 επιβάτες και 16μελές πλήρωμα - Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα σε μηχανή ή κινητήρες

Ένα Boeing 777 των νοτιοκορεατικών αερογραμμών Asiana Airlines προερχόμενο από τη Σεούλ, συνετρίβη κατά την προσγείωσή του και πήρε φωτιά στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο το Σάββατο. Δύο νεκροί και 181 τραυματίες μεταξύ των 307 επιβαινόντων, εκ των οποίων 16 μέλη του πληρώματος, είναι ο τελευταίος απολογισμός των αρχών.

Πάει για αύριο, πριν το Eurogroup, η συμφωνία με την Τρόικα

Στουρνάρας: Αισιοδοξώ ότι αύριο το βράδυ θα έχουμε συμφωνία - Τόμσεν: «Πολύ σημαντική πρόοδος, ελπίζω να έχουμε συμφωνία αύριο, πριν το Eurogroup» - Δεν θα πειραχτούν οι συντάξεις των ενστόλων, «στοπ» στο φόρο των επιχειρήσεων - Ανακοινώσεις από την Τρόικα αύριο το πρωί, πριν ανοίξουν οι αγορές

«Ραντεβού στον αέρα» για τα μέτρα και τη δόση, αφού Γιάννης Στουρνάρας και ελεγκτές φεύγουν από την Αθήνα, χωρίς συμφωνία στις βαλίτσες τους για το Eurogroup.

Αλβανοί δραπέτες: Σφίγγει ο κλοιός – Στα ίχνη τους η ΕΛ.ΑΣ.

Αλβανοί δραπέτες: Σφίγγει ο κλοιός – Στα ίχνη τους η ΕΛ.ΑΣ.
Στη γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας συμμετέχουν πάνοπλοι της άνδρες της ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατική, ασφάλεια, λιμενικό για έρευνες από θάλασσα και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.
Εγκλωβισμένοι στην κοιλάδα της Παραμυθιάς φαίνεται πως είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, ενώ, στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως ο εντοπισμός και η σύλληψή τους είναι θέμα ωρών.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα, πιθανόν και ένας τρίτος δραπέτης, είναι εξαντλημένοι, κινούνται πεζοί και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ.

Σαμαράς: Αυστηρός με αντιπολίτευση, αινιγματικός στα εσωκομματικά

Σαμαράς: Αυστηρός με αντιπολίτευση, αινιγματικός στα εσωκομματικά
Μετά τη «Νέα Ελλάδα» ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για τη «μάχη των ιδεών», πήρε αποστάσεις ασφαλείας από τις δηλώσεις Βορίδη, εξέφρασε πλήρη στήριξη στον Ανδρέα Παπαμιμίκο και έθεσε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου
Από το newsbomb

Αποστάσεις από τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα και επαναλαμβάνει σε σημερινή συνέντευξή του πήρε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου γραμματέα στο κόμμα.