Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Αθήνα: Εργάτες βρήκαν σκάβοντας στην Αιόλου κεφαλή αγάλματος - Η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων έκανε γνωστή την είδηση

Ένα μοναδικό γεγονός συνέβη στην οδό Αιόλου, επί της Πλατείας Αγίας Ειρήνης.

Κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης υποδομών, οι εργάτες, βρήκαν- τυχαία- 1,5 μέτρο κάτω από τη γη, την κεφαλή αγάλματος.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφέροντας ότι το εύρημα ήδη βρίσκεται στην ευθύνη της Εφορίας Αρχαιοτήτων.

«Βρέθηκε μόλις ενάμιση μέτρο κάτω από τη γη, κατά τις εργασίες αναβάθμισης υποδομών στην οδό Αιόλου, επί της Πλατείας

Απίθανο σποτ της Φίνος Φιλμ για την καραντίνα με τον Θανάση Βέγγο: «Ψυχραιμία κύριοι!»(Βίντεο)

Ένα απίθανο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στο Instagram χαρίζει γέλιο και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Η δεύτερη «σεζόν» της καραντίνας ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου και ανατρέξαμε στις συνήθειες της πρώτης φοράς που «μείναμε σπίτι». Ψάχνουμε επικές ταινίες που δεν είχαμε ποτέ τον χρόνο να δούμε (ή να ξαναδούμε), κλασικά μυθιστορήματα που όλοι πρέπει να έχουν διαβάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους ή online μαθήματα και σεμινάρια για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, βέβαια, περίοπτη θέση παίρνουν και οι κλασικές, παλιές, αγαπημένες ελληνικές ταινίες, με πρωταγωνιστές αστέρες που έχουν μείνει ανεξίτηλοι στη μνήμη όλων και συνεχίζουν να κρατούν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους.

Θύελλα στα τουρκικά ΜΜΕ: Χάρτης σε Ολλανδική Σχολή με την Τουρκία κομμένη στα τρία και ανύπαρκτη!

Ένα από τα βασικά θέματα στα τουρκικά ΜΜΕ αποτελεί χάρτης σε βιβλίο σε ολλανδική σχολή τον οποίο καταγγέλλει ο τουρκικής καταγωγής βουλευτής στις Κάτω Χώρες, Tunahan Kuzu.

Ένας χάρτης σκάνδαλο της Τουρκίας στην Ολλανδία! Στα όνειρά σας!” είναι ο τίτλος της Χουριέτ καθώς ο χάρτης δείχνει την Τουρκία διαμελισμένη και μοιρασμένη σε Ελλάδα, Αρμενία και Κουρδιστάν.

Ο βουλευτής του κόμματος Denk, Tunahan Kuzu μοιράστηκε από τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μια σελίδα από βιβλίο που χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα σπουδών της επαγγελματικής σχολής STC στο Ρότερνταμ.

Μέσου υψομέτρου ψευδο-δορυφόρο προτείνει για την Ελλάδα η εταιρία SKYDWELLER!

Την πρόθεση της να προτείνει το ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αερόχημα της ως πλατφόρμα συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης (ISR: Intelligence, Surveillance & Reconnaissance) για την κάλυψη των ελληνικών επιχειρησιακών απαιτήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, δημοσιοποίησε η αμερικανική-ισπανική νεοφυής (start-up) εταιρία Skydweller Aero Inc.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Dr. Robert Miller, εκ των συνιδρυτών της εταιρίας και Διευθύνοντος Συμβούλου αυτής: «Αναπτύσσουμε τεχνολογία επόμενης γενιάς για να ανταποκριθούμε

Βούλγαρος ΥΕΘΑ: Βέτο στα Σκόπια γιατί είναι ψεύτες και ιστορικοί καταχραστές

Ο Βούλγαρος αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός εθνικής άμυνας της γειτονικής χώρας Καρακατσάνοφ, δήλωσε ότι το βουλγαρικό βέτο στα Σκόπια θα συνεχίσει μέχρι οι σκοπιανοί να εγκαταλείψουν την ιστορική παραχάραξη.

Ο Βούλγαρος αξιωματούχος ξεκαθάρισε στα Σκόπια ότι εάν θέλουν να γίνουν μέλος της ΕΕ, θα πρέπει να συμμορφωθούν απόλυτα με την ιστορική αλήθεια και να αποδείξουμε έμπρακτα την μεταμέλεια του απέναντι στην Βουλγαρία, ειδάλλως η Βουλγαρία δεν πρόκειται να κάνει καμιά παραχώρηση απέναντι στα Σκόπια.

“Ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο από δύναμη”! Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μας καλεί να την αποκτήσουμε(Βίντεο)

Ο κ.Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, πρόεδρος του ΔΣ της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, δεν είναι γνωστός μόνο την πολύχρονη επιχειρηματική του δραστηριότητα. Από την εποχή της νιότης του μέχρι και σήμερα δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα εθνικά θέματα. Όχι με δηλώσεις και λόγια, αλλά με έργα.

Κάποια απ΄ αυτά αναφέρονται στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο Militaire.

Ο κ.Εμφιετζόγλου βαθύς γνώστης της ιστορίας, ανησυχεί για όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά. Αλλά δεν φοβάται. Καλεί όλους μας να πάψουμε να φοβόμαστε.

Ρεαλιστής στην ανάλυση του: “Ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο από δύναμη” λέει. Δείχνει τον δρόμο για να την αποκτήσουμε, έστω και τώρα.