Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο ΓΟΝ.ΙΣ. συμμετέχει στην Αθλοδιαδρομή 2012



Ο  ΓΟΝ.ΙΣ. συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της Αθλοδιαδρομής 2012 και ειδικά στο διήμερο της τελικής φάσης 9-10 Ιουνίου 2012 στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. στηρίζοντας κάθε δράση που έχει επίκεντρο το παιδί και τη γονεική συμπεριφορά, προκειμένου να ενημερώσει για τις αρχές και τους σκοπούς του ΓΟΝ.ΙΣ για την Ισότητα των γονέων και για την προστασία του παιδιού.

Πρόκειται για ένα νέο ποδοσφαιρικό τουρνουά παιδιών που διοργανώνεται από το Ι.Ε.Α.Π. (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού).

Οι Τούρκοι στέλνουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

Το αληθινό πρόσωπο της Τουρκίας και την μεγαλειώδη αφασία της πλειονότητας του ελληνικού πολιτικού συστήματος αναφορικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αναδεικνύει η έκθεση-κόλαφος για την Άγκυρα της FRONTEX.
Η έκθεση, που παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και
Εσωτερικών Υποθέσεων, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία διευκολύνει  την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα  και την πολιτική χρήση αυτής της εισβολής από την Τουρκία για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των γειτόνων μας.

Ο εχθρός είναι απέναντι και είναι ισχυρός - Ακούει κανείς; (Φωτό)

Μία ημέρα μετά την κοινή άσκηση τουρκικών και αραβικών μαχητικών F-16 Και Mirage 2000-9, εντός του ελληνικού FIR και επάνω από την θαλάσσια περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας όπου η Άγκυρα ενεργώντας 100% πειρατικά έδωσε άδειες ερευνών για υδρογονάνθρακες, η ελληνική εθνική αφασία ασχολείται μόνο με το νερό που έριξε ο Κασιδιάρης στη Δούρου, την επίθεση στο κεφάλι του Κασιδιάρη από την Λ.Κανέλλη και τα χαστούκια του Κασιδιάρη στην Λ.Κανέλλη.
Την ώρα που ο εχθρός βρίσκεται ante portas, την ώρα που κατασκευάζει δεκάδες σύγχρονες γέφυρες διάβασης υδάτινων κωλυμάτων (βλέπε Έβρος), την ώρα που ναυπηγεί υπερσύγχρονα αποβατικά και ένα LPD διαστάσεων μίνι αεροπλανοφόρου, την ώρα που φωνάζει "Ερχόμαστε!" εμείς δεν κοιτάμε έξω αυτό που έρχεται, κοιτάμε μέσα.

Αλβανοί και ... Κασιδιάρης ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό

Κατά ένα τρόπο μη εξηγήσιμο από όσους επιμένουν να σκέπτονται με τρόπο "πολιτικά ορθό", αλλά απόλυτα εξηγήσιμο για όσους έχουν αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Μνημονίου έχει προκαλέσει συστημική μετάλλαξη στο σώμα των ψηφοφόρων, το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον "θερμόαιμο" υπεύθυνο Τύπου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη και τις άκρως εριστικές, κυρίες της Αριστεράς Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ και Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ενισχύει το εθνικιστικό κόμμα, παρά το αποδυναμώνει!

Από τους Cartoneros της Αργεντινής στους ρακοσυλλέκτες της Ελλάδας

Από τους Cartoneros της Αργεντινής στους ρακοσυλλέκτες της Ελλάδας
Σέρνουν τα καροτσάκια τους στους δρόμους της Αθήνας για ένα μεροκάματο από τη «μαύρη» ανακύκλωση
Πριν από μερικά χρόνια η εικόνα με τους Cartoneros στους δρόμους της Αργεντινής, τους ανθρώπους με τα καροτσάκια που μάζευαν τενεκεδάκια και χαρτόκουτα για ανακύκλωση, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των δελτίων ειδήσεων της Λατινικής χώρας.
Στην Αργεντινή του 2001, αποτέλεσαν σύμβολο εξαθλίωσης. Συνέλεγαν ανακυκλώσιμα προϊόντα για να βγάλουν το καθημερινό τους φαγητό.
Μόλις λίγα χρόνια μετά, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, η εικόνα με τους αλλοδαπούς συνήθως ρακοσυλλέκτες, αποτελεί την πιο συνηθισμένη εικόνα στις γειτονιές της Αθήνας.

Νταβούτογλου: Καμία επαφή με ΕΕ επί κυπριακής προεδρίας

Παρουσία της ύπατης εκπροσώπου της Ε.Ε. για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, Κάθριν Αστον, και του Επιτρόπου Διεύρυνσης Στέφαν Φούλε, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, επανέλαβε ότι η Αγκυρα δεν θα έχει καμία επαφή με την Ε.Ε. κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας.

Σε δηλώσεις σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη με την κ. Αστον και τον κ. Φούλε, ο Τούρκος ΥΠΕΞ

«Και νεκρούς ανασταίνουν» στο Γενικό Λογιστήριο!

Δύο υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους «δείχνει» ως ύποπτους η έρευνα που διεξάγει το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την υπηρεσία Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για το πώς πληρώνονταν συντάξεις και αναδρομικά στο όνομα υπαλλήλων του δημοσίου, των οποίων η συνταξιοδότηση είχε διακοπεί επειδή... πέθαναν.

Μετά από εσωτερική έρευνα στην υπηρεσία συντάξεων του ΓΛΚ, στην οδό Κάνιγγος, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι φέρονται να είχαν ανάμειξη στην υπόθεση. Η μία μάλιστα υπάλληλος είχε και η ίδια συνταξιοδοτηθεί στα τέλη του 2011, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει μέχρι τον Απρίλιο στην υπηρεσία, αφού ζήτησε και προσφέρθηκε αμισθί να διεκπεραιώσει η ίδια τις... εκκρεμότητες που παρέμεναν στο γραφείο της.

Η Μεσόγειος φλέγεται!!!

Η κρίση στην ευρωπαϊκή περιφέρεια δείχνει να λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις έπειτα από τη δραματική επιδείνωση της θέσης της Ισπανίας και τη σχεδόν σίγουρη, όπως προβάλλεται, προσφυγή της σε κάποιου είδους ευρωπαϊκή βοήθεια, ίσως και εντός των επομένων ωρών.

Η υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης από τη Fitch θεωρείται από τους περισσότερους αναλυτές ως η χαριστική βολή που καθιστά αναπόφευκτη την καταφυγή της Ισπανίας στη βοήθεια των εταίρων της, που με τη σειρά τους απεργάζονται τρόπους για να στηρίξουν τη χώρα, η οποία πάντως δεν δείχνει διατεθειμένη να μπει σε λογικές Μνημονίου όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία.

Στον ανακριτή ο 24χρονος(Βίντεο)

Ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής» άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 24χρονου φοιτητή που πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα αλλοδαπό διαρρήκτη, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, καταδίωξε διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του και είχαν απειλήσει τη μητέρα του για να κλείσει τον συναγερμό και τράπηκαν σε φυγή όταν επενέβη ο ίδιος και ο αδελφός του, αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κοντινό σπίτι.

Μικρή άνοδο παρουσιάζει το κυπριακό Χρηματιστήριο

Λευκωσία: Θετικό πρόσημο, για δεύτερη στη σειρά ημέρα, παρουσιάζει την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου με τον Γενικό Δείκτη να σημειώνει στις 13.22 μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,50%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευση στις 120,94 μονάδες.

Την ίδια ώρα, ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 45,85 μονάδες, παρουσιάζοντας κέρδη σε ποσοστό 0,37%.

Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών ανερχόταν, την ίδια ώρα, στα επίπεδα των 251.000 ευρώ.

ΧΑ: "Αντιστέκεται" στις πιέσεις ο ΓΔ

Του Δημήτρη Ζάντζα από το capital.gr

Από απώλειες 2,61% επιχειρεί να ανακάμψει την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, παρά την πτώση έως 12,8% του ΟΠΑΠ, που από σήμερα διαπραγματεύεται χωρίς το μέρισμα της χρήσης του 2011, με στήριξη από την άνοδο της ΔΕΗ και τα κέρδη στις τράπεζες.


«Καθώς το μίγμα των νέων επηρεάζεται από υποβαθμίσεις και την επίδραση της μετοχής του ΟΠΑΠ, πιθανότατα θα δημιουργήσει πιθανότατα αρνητικές εντυπώσεις, αναμένουμε ότι ο Γενικός Δείκτης θα κινηθεί σήμερα σε χαμηλότερα επίπεδα, στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης» σχολιάζει στο πρωινό της report η Beta Securities.

«Η διήμερη ανοδική αντίδραση του ΓΔ αποφόρτισε σε κάποιο βαθμό την υπερπωλημένη εικόνα των βασικών blue chips, κάτι που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μερικώς κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στην έναρξη των συναλλαγών» προσθέτει η χρηματιστηριακή. 

Πάτρα – τώρα: Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της στην οδό Καποδιστρίου- Ληστές οι δολοφόνοι, στο πόδι η περιοχή (Δείτε Φωτό και Βίντεο)

Αποτρόπαιο έγκλημα Καποδοστρίου και Ζαλόγγου με θύμα την συνταξιούχο εκπαιδευτικό Ρεγγίνα Παπανδρέου
Νεότερη ενημέρωση 23.17
Η 80χρονη ονομάζεται Ρεγγίνα Παπανδρέου και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες έχουν ψάξει όλο το σπίτι.
H ηλικιωμένη έχει χτυπηθεί με νήσσον όργανο πάνω από 15 φορές, ενώ το έγκλημα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή, φαίνεται να έχει γίνει το πρωί.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΘΟΛΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!

Δεν πάει πολύς καιρός περίπου δυο μήνες που ένας ανώνυμος ερευνητής ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον πλανήτη Άρη ή αλλιώς τον κόκκινο πλανήτη. Οι φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακές αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι στον πλανήτη αυτόν υπήρξε κάποιος εξωγήινος πολιτισμός κάποτε.

 Στις φωτογραφίες αυτές θα δείτε μια δομή από πυλώνες από εναν διάφανο θόλο στο χείλος ενός κρατήρα στην περιοχή.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα.(Βίντεο)

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία.
Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα.

Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.
Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Εκτόνωσε τον αρχικό ενθουσιασμό η ομιλία Bernanke

Dow12.460,9646,17 0,37%  



  Nasdaq2.831,02-13,70 -0,48%  

Η Wall Street σήμερα,(Nasdaq end of day)
Δεν κατάφερε να διατηρήσει τη δυναμική του μέχρι τέλους το αμερικανικό χρηματιστήριο με τον δείκτη Dow Jones να παραδίδει τα "τριψήφια" κέρδη του και τους S&P 500 και Nasdaq να περνούν σε αρνητικό έδαφος στο φίνις.

Η... παράλειψη του επικεφαλής της Fed, Ben Bernanke να αναφερθεί σε νέα πιθανά μέτρα νομισματικής πολιτικής περιόρισε τον ενθουσιασμό που τροφοδοτούσε τις τελευταίες ημέρες η προσδοκία για νέο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης στις ΗΠΑ. Στην αντιστροφή του κλίματος συνέβαλε και η υποβάθμιση της Ισπανίας από τον οίκο Fitch, ο οποίος "βλέπει" πολύ υψηλό χρέος και παρατεταμένη ύφεση στη χώρα.

Το ράλι της αγοράς στηρίχτηκε νωρίτερα στην αιφνιδιαστική κίνηση της κεντρικής τράπεζας της Κίνας να μειώσει τα επιτόκια δανείων και καταθέσεων, ωστόσο ξεφούσκωσε εξαιτίας της επιφυλακτικότητας του Bernanke, ο οποίος δήλωσε πως η Fed θα προβεί πρώτα σε αξιολόγηση των οικονομικών συνθηκών προτού λάβει απόφαση για επιπλέον μέτρα στήριξης.

Δείκτες – Στατιστικά

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κέρδισε 46,10 μονάδες (0,37%) κλείνοντας στις 12.460,90 μονάδες. Στα υψηλά ημέρας κατέγραφε άνοδο 140 μονάδων. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε πτώση 13,70 μονάδων (-0,48%) και έκλεισε στις 2.831,00 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε πτώση 0,10 μονάδων (-0,01%) κλείνοντας στις 1.314,90 μονάδες.