Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

H Telegraph αποθεώνει την Ελλάδα: Η πρώτη χώρα να επισκεφθεί κανείς μετά το lockdown- Ασυζητητί - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ

Φωτογραφία: Shutterstock

 Ένα διθυραμβικό άρθρο για την Ελλάδα και τις ομορφιές της, κάνει η βρετανική Telegraph, εξηγώντας γιατί είναι η πρώτη χώρα που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων σε όλο τον κόσμο και το άνοιγμα του τουρισμού.

Ο συντάκτης ταξιδιωτικών θεμάτων της Telegraph, Όλιβερ Σμιθ γράφει: «Βρισκόμαστε στο lockdown μόλις εδώ και 10 ημέρες, αλλά ήδη μοιάζει με 100. Ίσως αυτό το συναίσθημα οφείλεται σε έναν αριθμό παραγόντων: την έλλειψη ηλιοφάνειας, το κρύο, το γεγονός ότι το έχουν περάσει ήδη δύο φορές και είμαστε πάλι στα ίδια.

Κύπρος προς την “Πενταμερή”: Οι πέντε κρίσιμες διαστάσεις μνήμης για να επιβιώσει ο Ελληνισμός…

Η Πενταμερής διάσκεψη για το Κυπριακό με τη συμμετοχή Ελλάδος, Τουρκίας, Βρετανίας, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων (και του ΟΗΕ) προκαλεί ανησυχίες. Έχει ονομασθεί άτυπη, αλλά όταν καθίσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Τουρκία πρέπει να θυμάσαι ότι η παραμικρή υποχώρηση θα είναι η αφετηρία από την οποία θα ξεκινήσει ο επόμενος γύρος συζητήσεων. Καταθέτω πέντε προϋποθέσεις για να μην βγει χαμένος ο Ελληνισμός από τις εξελίξεις.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας
ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

1)  Να μην λησμονούμε ότι το Κυπριακό είναι πρωτίστως ζήτημα εισβολής και κατοχής. Πριν αρχίσει η

"Φορτώνεται" με φονικούς Exocet ο "ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ" - "Ασπίδα" στο Αιγαίο - "Κρύος ιδρώτας" στην Άγκυρα(ΦΩΤΟ)

Όπως φαίνεται το Πολεμικό Ναυτικό δουλεύει με “φουλ τις μηχανές” για την ενίσχυσή του σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

Η ναυτοσύνη και η εμπειρία των Ελλήνων δε χρειάζεται να τονιστεί, αλλά σε συγκερασμό με αυτές τις χάρες, ο εκσυγχρονισμός των σκαφών και η προσθήκη καινούργιων, κάνει φανερά την Τουρκία να… ιδρώνει.

Η ελληνοτουρκική κρίση του καλοκαιριού, έδωσε τη δυνατότητα, όλους αυτούς τους μήνες τα πληρώματα των Ελληνικών πυραυλακάτων να εκπαιδευτούν όσο ποτέ άλλοτε σε πραγματικές συνθήκες και να εφαρμόσουν όλα τα σχέδια που προβλέπονται σε τέτοιες καταστάσεις.

‘Βόμβα’ από τον απερχόμενο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο: «Ο κορωνοϊός προήλθε από εργαστήριο της Γουχάν – Τον μελετούσαν από το 2016!»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο αποκάλυψε νέες μυστικές πληροφορίες από την Κοινότητα Πληροφορίων των ΗΠΑ, οι οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως ο κορωνοϊός προήλθε από το εργαστήριο ιολογίας της Γουχάν, το οποίο μελετούσε πανομοιότυπο ιό από το 2016!

Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν με αφορμή την επίσκεψη ομάδας του ΠΟΥ στη Γουχάν για να ερευνήσουν την προέλευση του ιού.

«Το Πεκίνο συνεχίζει σήμερα να αποκλείει ζωτικής σημασίας πληροφορίες που οι επιστήμονες χρειάζονται για να προστατεύσουν τον κόσμο από αυτόν τον θανατηφόρο ιό και τον επόμενο», δήλωσε ο Πομπέο, καθώς αποκάλυψε προηγουμένως απόρρητες πληροφορίες που εμπλέκουν το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν με την προέλευση της πανδημίας.