Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η Άλωση της Ρόδου απ’ τους Τούρκους

Η Ρόδος βρισκόταν υπό την κατάληψη των Ιωαννίτων Ιπποτών από το 1309 και ενώ το νησί βρισκόταν σε αναδιοργάνωση με διοικητικές και άλλες δυσκολίες προσαρμογής για τους ιππότες τις πρώτες δεκαετίες, από πολύ νωρίς είχαν να τους απασχολεί ο κίνδυνος και η απειλή των Τούρκων.

Γι' αυτή θυσιάστηκε, αλλά την έβγαλαν

ΧΩΡΙΣ τη γαλανόλευκη το μνημείο του Ήρωα
ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΥΛΛΑΔΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ sigmalive

Εξαφάνισαν την ελληνική σημαία από το μνημείο του Μιχαλάκη Καραολή στην Αγγλική Σχολή
Παντελή άγνοια δηλώνουν η Πρόεδρος του Διαχειριστικού Συμβουλίου του σχολείου, το Υπουργείο Παιδείας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαιδευτικών και Γονέων

Ιερή οργή και εθνική ντροπή είναι μερικά μόνο από τα αισθήματα που προκαλεί το θέαμα στο μνημείο του Ήρωα της ΕΟΚΑ, Μιχαλάκη Καραολή, στην Αγγλική Σχολή. Στο εν λόγω μνημείο, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου, μπορεί να διακρίνει κανείς τέσσερις ιστούς, πάνω στους οποίους, ωστόσο, βρίσκονται τοποθετημένες μονάχα τρεις σημαίες: αυτή της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Βρετανίας, με την ελληνική σημαία να απουσιάζει.

Δύτες ανακάλυψαν γιγάντιο θαλάσσιο τέρας στη θάλασσα των Φιλιππίνων…Μόλις το δείτε ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣ ΣΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι δύτες βουτάνε στη θάλασσα με σκοπό να εξερευνήσουν τον βυθό και πολλές φορές να βρούνε κάτι μοναδικό…

Υπάρχουν μερικοί δύτες όμως που είχαν την τύχη-ατυχία να ανακαλύψουν κάτι εξαιρετικά σπάνιο ψάχνοντας το βυθό…


Όπως θα δείτε στο παρακάτω Video, αυτοί οι δύτες ανακάλυψαν στα νησιά Ticao στις Φιλιππίνες ένα πλάσμα πέρα από τα συνηθισμένα…

Η νεκρανάσταση των μαμούθ;

Εισήγαγαν με επιτυχία DNA των εξαφανισμένων ζώων σε ελέφαντες φέρνοντας πιο κοντά το σενάριο κλωνοποίησής τους

Μασαχουσέτη 
Θα ξαναπερπατήσουν κάποια στιγμή τα μαμούθ στη Γη, μετά από την εξαφάνιση του τελευταίου πριν από περίπου 3.300 χρόνια; Ενα ακόμη βήμα γι’ αυτό που κάποτε θεωρείτο επιστημονική φαντασία, έκαναν επιστήμονες στις ΗΠΑ, οι οποίοι για πρώτη φορά κατάφεραν να εισαγάγουν γονίδια ενός μαμούθ στο DNA ενός σημερινού ελέφαντα και, όπως διαπίστωσαν, το αρχαίο γενετικό υλικό φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.

Ο ουρανός βάφτηκε κόκκινος

Εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψαν οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού

 Ενα ακόμη εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψαν με τις φωτογραφικές κάμερές τους οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Η έντονη δραστηριότητα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Ηλιος είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν αλλεπάλληλες εκλάμψεις. Αυτές οι εκλάμψεις δημιουργούν τις λεγόμενες ηλιακές καταιγίδες οι οποίες εκτοξεύουν στο Διάστημα γιγάντιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων. Οταν αυτά τα σωματίδια φτάνουν στη Γη προκαλούν το φαινόμενο του σέλαος ενώ ταυτόχρονα προκαλούν προβλήματα στους τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους και τα ηλεκτρικά δίκτυα.

Blue Dragon: Το σπανιότερο μαλάκιο στον κόσμο!(Βίντεο)

3
Το παράξενο μπλε πλάσμα στην παραπάνω φωτογραφία μπορεί μπορεί να μοιάζει σαν τέρας που βγήκε από ένα ιαπωνικό RPG..
Αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας πραγματικός ζωντανός οργανισμός, που ανήκει στην κατηγορία των μαλάκιον.. ο Glaucus atlanticus και είναι ένας θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΕΒΑΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ»...!

Έλληνες χάκερ, μπήκαν στην επίσημη σελίδα του Τουρκικού Κοινοβουλίου και ύψωσαν την...

ελληνική σημαία γράφοντας από κάτω την φράση "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ".

Δείτε την εικόνα πιο κάτω...

Ημερομηνίες-σταθμοί στις οποίες η Δύση έκανε κακό στην Ελλάδα

Πότε η Ελλάδα σε όλη την μακραίωνη ιστορία της, είδε κάποιο καλό από την Δύση; Ξεκινούμε από την εισβολή των Γαλατών στην Ελλάδα το 279 π.Χ, την κατάκτηση της από τους Ρωμαίους το 146 π.Χ, τις αλλεπάλληλες εισβολές, λεηλασίες και σφαγές των Ελλήνων από τις διάφορες γοτθικές φυλές, το 250 το 253, το 267, το 269, το 378, το 396 μ.Χ, για να φτάσουμε έπειτα στην Άλωση του 1204 από τους Σταυροφόρους, στις λεηλασίες και στην τυραννική Φραγκοκρατία, στην αδιαφορία και απραξία του 1453 για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Σχέδιο "ασημένια δραχμή": Πώς θα έβγαζαν την Ελλάδα από το ευρώ μετά την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή!

ΣΟΚ ΑΠO ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Δ.ΦΟΥΚΑ
 
Στοιχεία που σοκάρουν και αναδεικνύουν με σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο πώς οι ΗΠΑ ανέτρεψαν την κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά και τον ρόλο στενών συνεργατών του μετέπειτα πρωθυπουργούσε Γιώργου Παπανδρέου ως πρακτόρων των ΗΠΑ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του ανακριτή κατά της διαφθοράς Δημήτρη Φούκα, ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών και του σχεδίου «Πυθία» που αφορούσε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Γαλλία, Τυνησία, Κουβέιτ: Παγκόσμιο σοκ για την «Bloody Friday» των τρομοκρατών

Τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις αιματοκύλισαν σήμερα διαφορετικές περιοχές του πλανήτη... Σύμπτωση, ή μία συντονισμένη επιχείρηση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους;
Τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις αιματοκύλισαν σήμερα διαφορετικές περιοχές του πλανήτη... Σύμπτωση, ή μία συντονισμένη επιχείρηση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους;


Η γερμανική εφημερίδα 'Bild", που απεικονίζει στην ιστοσελίδα της συγκλονιστικές εικόνες από Γαλλία, Τυνησία και Κουβέιτ, που πριν από λίγες ώρες δέχτηκαν επιθέσεις από τρομοκράτες, υπενθυμίζει πως η ισλαμική απειλή είναι αυτή τη στιγμή ο υπ' αριθμόν 1 κίνδυνος έναντι της Δύσης.

Τυνησία: 28 νεκροί από τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές φωτογραφίες - Στους 27 οι νεκροί σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Τυνησίας - Οι τρομοκράτες έφτασαν με βάρκα στην παραλία Σους και κατόπιν επιτέθηκαν σε κοντινό ξενοδοχείο - Αναφορές για επίθεση και σε δεύτερο ξενοδοχείο
Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε παραλία κοντά σε τουριστικό ξενοδοχείο στην πόλη Sousse, στα κεντροανατολικά της Τυνησίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών της Τυνησίας, Μοχάμεντ Αλί Αρούι, ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 27 ενώ μπορεί να αυξηθεί. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Τυνησίας, όπως μεταδίδει το βρετανικό sky news, οι νεκροί είναι 28 και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται Βρετανοί, Γερμανοί και Βέλγοι τουρίστες.

Έκτακτο Κυβερνητικό Συμβούλιο το βράδυ - Απορρίπτεται η πρόταση των δανειστών

Όχι σε εκβιασμούς και τελεσίγραφα, είπε ο Αλ.Τσίπρας και επιστρέφει Αθήνα -  Χειρότερο από μνημόνιο το κείμενο που κατατέθηκε, λένε κυβερνητικές πηγές και λένε: Να μας φέρουν άλλη πρόταση αύριο
Καταιγιστική μορφή λαμβάνουν οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει την απόφαση να συγκαλέσει εκτάκτως απόψε το Κυβερνητικό Συμβούλιο προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόταση των δανειστών και να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά εν όψει του αυριανού Eurogroup.