Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΦΟΙ – Συλλεκτήρας και Διαβιβαστής Αιθέρος…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Από το diadrastika
 
Μήπως η μορφολογία της περιοχής των Δελφών και του γύρω περιβάλλοντός του, κρύβει ένα ασύλληπτο για τα δικά μας δεδομένα, έναν γεωφυσικό πομπό και δέκτη κάποιου είδους ενέργειας;…
Ας δούμε για λίγο το πρώτο ιερό-μαντείο, όλων των εποχών, το υπεύθυνο για τον καθορισμό των θέσεων των ναών, αλλά και των πόλεων, με βάση την γεωγραφία και την τοπογραφία. Οι συντεταγμένες του πάνω στην γεωγραφία της χώρας μας, αλλά και όλου του πλανήτη είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Οι σπάνιες ανακαλύψεις από τον τάφο της Εποχής του Χαλκού ζητούν νέα θεώρηση της Ελληνικής Ιστορίας

Η ανασκαφή απέδωσε την ανακάλυψη του δεύτερου μεγαλύτερου χρυσού σφραγιστικού δαχτυλιδιού γνωστή ιδιότητα στο στον κόσμο του  Αιγαίου το οποίο παρουσιάζει πέντε γυναικείες μορφές περίτεχνα ντυμένες συγκεντρωμένες σε ένα παραθαλάσσιο ιερό  και τελούν σπονδές ή ιερό χορό.
 
Αυτό που βρήκαμε δεν είναι μόνο λάφυρα,(σσ ή δώρα)  Μπορεί να προέρχονται από λεηλασία, αλλά είναι συγκεκριμένα αντικείμενα, που έστω και να επιλέχθηκαν από το κάποιο υποτιθέμενο πλιάτσικο , είναι στοιχεία που μεταδίδουν μηνύματα που είναι κατανοητά σ 'αυτούς …! Δεν πρόκειται ακριβώς σαν να ληστεύει κάποιος ένα κοσμηματοπωλείο, επανέλαβε η Stocker, αλλά σκέφτηκαν,γι 'αυτό και επιλέξανε συγκεκριμένα στοιχεία για να συμπεριληφθούν στην ταφή….!

The lack of representativity of the Polisario(Βίντεο)

The lack of representativity of the Polisario. 
Declaration at the United Nations, 
New York, 05/10/2016

N. Lygeros - Sur l'absence de représentativité du Polisario - Déclaration aux Nations Unies(Βίντεο)


N. Lygeros - Sur l'absence de représentativité du Polisario 
- Déclaration aux Nations Unies, 
New York, 05/10/2016

Τυφώνας Μάθιου: 478 νεκροί στην Αϊτή και τα «χειρότερα έρχονται» - ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ

Αυξάνεται ο δραματικός απολογισμός από το πέρασμα του τυφώνα Μάθιου στην Αϊτή, με τον αριθμό των θυμάτων να αγγίζει πλέον τους 478 σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία.

Οι δρόμοι και τα σπίτια έχουν μετατραπεί σε λίμνες με καφέ νερό, εκατοντάδες –μπορεί και χιλιάδες- ζώα πνίγηκαν και περιουσίες καταστράφηκαν.
Ο Μάθιου ήταν πιο καταστροφικός κυκλώνας των τελευταίων 50 ετών στην Αϊτή και η χειρότερη φυσική καταστροφή από τον σεισμό του 2010.

Ο Τόμσεν ζητά την πλήρη αποχώρηση του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα - Χωρισμένο σε δύο «στρατόπεδα» το Ταμείο

Γραπτή έκθεση στην Λαγκάρντ από τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του IMF  - Εκτιμά πως η πολιτική κατάσταση δεν επιτρέπει την επιστροφή σε βιώσιμη ανάπτυξη Την πλήρη αποχώρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης φέρεται να έχει εισηγηθεί ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος, Πολ Τόμσεν, με γραπτή έκθεση την οποία εμφανίζεται να έχει παραδώσει στη διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ.

Πρόεδρος Παραολυμπιονικών κατά Τσίπρα: Μας έχετε ισοπεδώσει - Δριμύ κατηγορώ από τον Γιώργο Φουντουλάκη(Βίντεο)

Δείτε τη συγκλονιστική ομιλία του κ. Φουντουλάκη: «Στα άτομα με αναπηρία κάθε περικοπή είναι πιο βαριά απ' ότι στα άλλα άτομα»
Δριμύ κατηγορώ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα των ατόμων με αναπηρία εξαπέλυσε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο Γιώργος Φουντουλάκης, πρόεδρος της ελληνικής παραολυμπιακής επιτροπής.