Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…(Βίντεο-Φωτο)


Aπό το gazzetta.gr

Ήταν σαν σήμερα, 4 Ιουλίου του 2004, όταν η Εθνική μας ομάδα σήκωσε μετά τον τελικό με την Πορτογαλία στον ουρανό της Λισαβόνας το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Μια ομάδα αποτελούμενη από 23 παίκτες που κατάφεραν για περίπου ένα μήνα να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της Γηραιάς Ηπείρου αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, ολοκληρώνοντας το «θαύμα της Πορτογαλίας» έτσι ακριβώς όπως το άρχισαν, με νίκη επί της οικοδέσποινας.

Καμία αυταπάτη για την Τουρκία, δεν πολέμησαν Σκοπιανοί στα Γαυγάμηλα…

«Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα σχετικά ήρεμο καλοκαίρι στο Αιγαίο, δίχως νέες προκλήσεις» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, διαμηνύοντας παράλληλα πως η Ελλάδα δεν τρέφει αυταπάτες σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με την Τουρκία. Σε συνέντευξή του στη Real News, ο Νίκος Δένδιας επισημαίνει πως τόσο η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο όσο και οι επαφές του με τον Τούρκο ομόλογό του, επέτρεψαν “να σπάσει ο πάγος”, αλλά δεν επήλθε καμία σημαντική πρόοδος στις σχέσεις μας.

«Οι θέσεις μας παραμένουν εκ διαμέτρου αντίθετες. Η διαφορά μας υπήρχε και εξακολουθεί να

Αυτό είναι το γαλήνιο καλοκαίρι! Δείτε μέχρι που έχουν φθάσει οι Τούρκοι ψαράδες!

Η φράση “θα ΄χουμε γαλήνιο καλοκαίρι” στα ελληνοτουρκικά, είναι η “καραμέλα” των τελευταίων εβδομάδων. Όλοι στην Αθήνα με πρώτο τον ίδιο τον πρωθυπουργό δηλώνουν σίγουροι ότι η ηρεμία έχει εξασφαλιστεί!

Μόνο που η γαλήνη δεν ήρθε από την υποχώρηση της Τουρκίας αλλά από την ανεξήγητη ελληνική ανεκτικότητα. 

Στον χάρτη από το marinetraffic τα στίγματα των τουρκικών αλιευτικών σήμερα! 

Χρειάζεται κάποιο σχόλιο;

Η Ελλάδα ξυπνάει – Στην Τρίπολη της Λιβύης ο επικεφαλής ελληνικής διπλωματικής αποστολής

Στην Τρίπολη της Λιβύης ο Κ. Φραγκογιάννης, ως επικεφαλής διπλωματικής αποστολής

Από την Τρίπολη ξεκινάει σήμερα τη διήμερη επίσκεψή του στη Λιβύη, όπου θα έχει επαφές με αξιωματούχους της λιβυκής κυβέρνησης και επιχειρηματικούς φορείς, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, ως επικεφαλής διπλωματικής αποστολής, με σκοπό την ενδυνάμωση των ελληνολιβυκών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων.

Ειδικότερα, στη λιβυκή πρωτεύουσα θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Λίβυο υφυπουργό Εξωτερικών,

Ο Ερντογάν έκανε «έξαλλα» ακόμη και γερμανικά ΜΜΕ για τα fake news με τον εμβολιασμό

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το «κατάφερε» κι αυτό: Έστρεψε εναντίον του γερμανικά μέσα ενημέρωσης όχι για κάποια από τις πολεμικές τους επιχειρήσεις ή την προκλητικότητά του, αλλά για τα fake news που συνεχίζει να διασπείρει σχετικά με τον κορονοϊό και τα εμβόλια εναντίον του.

Συγκεκριμένα, γερμανικά μέσα ενημέρωσης «καταχεριάζουν» τον Πρόεδρο Ερντογάν για πρόσφατα σχόλιά του ότι οι πολίτες της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης πληρώνουν για τα εμβόλια κατά της COVID-19.

Οι γερμανικές εφημερίδες Frankfurter Rundschau και Der Westen κατηγόρησαν τον Τούρκο ηγέτη για διάδοση παραπλανητικών στοιχείων, διατρανώνοντας την δωρεάν διανομή εμβολίων στην Ευρώπη, ανέφερε η εφημερίδα Birgün.

Πωλούνται νησιά μας σε κάθε ενδιαφερόμενο….

Από το tourkikanea

Ευχαριστούμε τον φίλο μας που μας έστειλε αυτή την είδηση.

Φανταζόμαστε είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο οι Τούρκοι…

Άλλωστε δεν υπάρχουν Τούρκοι που να είναι πολίτες σε χώρες μέλη της ΕΕ….

Τι να κάνουμε όμως ;

Αφού έτσι αποφάσισε το διευθυντήριο στις Βρυξέλλες…