Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Βόμβα Καμμένου - "Μέχρι να πειστούν όλοι, θα αναρτώ κάθε 5' ένα έγγραφο στο διαδίκτυο!..


Σάλος στη Βουλή αλλά και στο διαδίκτυο από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, για τα βρώμικα CDS!
O υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει.
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επικοινώνησε με τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, ο οποίος μας είπε χαρακτηριστικά:
-Mέχρι να πειστούν όλοι θα αναρτώ κάθε 5’ ένα έγγραφο στο διαδίκτυο!..Όσο αφορά το κόμμα μου, έπρεπε να με ρωτήσει αν έχω στοιχεία πριν βγάλει την ανακοίνωση που έβγαλε!..

ΠΗΓΗ peripatris

ΔΑΚΕ/ΕΔΟΠ-ΔΕΗ κατά Σαμαρά!

Την έπληξη και την αγανάκτησή της για τις θέσεις του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά που τάσσεται υπέρ της αποκρατικοποίησης της επιχείρησης, εκφράζει με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΔΑΚΕ/ΕΔΟΠ ΔΕΗ. Συγκεκριμένα η παράταξη που πρόσκειται στο κόμμα της ....
αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:
"Έκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσαν οι δηλώσεις – θέσεις του προέδρου της Ν.Δ. στο Zάππειο ΙΙ, για την ΔΕΗ.
Θέσεις πρωτόγνωρες για ιδιωτικοποίηση παραγωγής, ορυχείων και εμπορίας, θέσεις που παρεκκλίνουν από τις ιδεολογικές αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και δεν συνάδουν με την πατριωτική στάση που έδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. στα ενεργειακά ζητήματα της χώρας. Θέσεις που ποτέ δεν συζητήθηκαν τόσο με τα θεσμοθετημένα όργανα όσο και με τους κοινωνικούς φορείς.

Πάτρα: Ομάδα μεταναστών αποπειράθηκε να βιάσει κοπέλα - Το θύμα υπέστη σοκ και νοσηλεύεται

Το περιστατικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα στην Αγίου Νικολάου, την ώρα που η νεαρή ανέβαινε τις σκάλες. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας τςη Πάτρας «Πρωινή Γνώμη» οι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν, ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.


ΠΗΓΗ thebest

Ο Κ. Μητσοτάκης ζητά από τον Κ. Παπούλια να αναλάβει πρωτοβουλία για να υπάρξει συναίνεση

Έμμεση προτροπή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια να αναλάβει πρωτοβουλία για να υπάρξει συναίνεση, όπως έκανε και πριν λίγες εβδομάδες, ο Πορτογάλος ομόλογός του Καβάκο Σίλβα, απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνταντίνος Μητσοτάκης.

Παραπέμπεται σε δίκη ο Στρος Καν



Ελεύθερος υπό ιδιαίτερα αυστηρούς όρους επιτήρησης δέχθηκε το δικαστήριο της Νέας Υόρκης να αφεθεί ελεύθερος ο Ντομινίκ Στρος Καν, επιβάλλοντάς του την καταβολή εγγύησης 1 εκατ. δολαρίων, έναντι συνολικού ποσού εγγύησης 5 εκατ. δολαρίων καθώς και κατ’ οίκον περιορισμό.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ...


Ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, με αφορμή την νέα ληστεία  που έγινε στην Εθνική Τράπεζα στην Κάτω Αχαΐα και την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην Αχαΐα έκανε στην ακόλουθη δήλωση
 «Ο Υπουργός   Προστασίας του Πολίτη, με τις αποφάσεις του και με την τακτική που εφαρμόζει   για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Δυτική Αχαΐα αποδεικνύεται σε Υπουργός εγκατάλειψης του Πολίτη.