Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ:ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ...


Ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, με αφορμή την νέα ληστεία  που έγινε στην Εθνική Τράπεζα στην Κάτω Αχαΐα και την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην Αχαΐα έκανε στην ακόλουθη δήλωση
 «Ο Υπουργός   Προστασίας του Πολίτη, με τις αποφάσεις του και με την τακτική που εφαρμόζει   για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Δυτική Αχαΐα αποδεικνύεται σε Υπουργός εγκατάλειψης του Πολίτη.
Οι αοριστολογίες και τα ευχολόγια με τα οποία αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα, τα οποία  δεν έχουν καμία πρακτική εφαρμογή, δίνουν το περιθωρίου στους εγκληματίες και στους υποκοσμιακούς τύπους να δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή μας.
Ο εντολοδόχος Υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου  αρμόδιος για την προστασία του πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής είτε  είναι αδιάφορος, είτε  αισθάνεται αδύναμος και ανίκανος να δώσει της αναγκαίες λύσεις.
 Στη περίπτωση αυτή δύο τινά πρέπει να συμβούν.  Άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με προσωπικό και σχεδιασμός καταπολέμησης της αυξανόμενης εγκληματικότητας ώστε να εμπεδωθεί  επιτέλους το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες,  ή  η άμεση παραίτηση του κ. Παπουτσή ώστε να μπορέσει να προχωρήσει επιτέλους με κάποιο τρόπο το ζήτημα της προστασία ς του πολίτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου