Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τι υπάρχει μέσα στη σελήνη; Τι μας κρύβει η Nasa;

Ποιοι κρύβονται μέσα στη Σελήνη;

Υπάρχουν ενδείξεις πως από άποψη σεισμικής και ηφαιστειογενή η Σελήνη αντιπροσωπεύει πραγματικά ένα νεκρό κόσμο.

Όταν το διαστημόπλοιο Απόλλων 14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη Σεληνιακή επιφάνεια, η Σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγάλη καμπάνα.
Καταγράφτηκαν παλμικές δονήσεις διάρκειας τριών περίπου ωρών που έφτασαν σε βάθος 28-32 χιλιόμετρων.

Όταν κατά την αναχώρηση του ίδιου διαστημόπλοιου από το Σεληνιακό έδαφος απερρίφθη η σεληνάκατος, προκλήθηκαν νέες δονήσεις που κράτησαν ενενήντα περίπου λεπτά.

Δύο τριμερείς, μια στρατηγική

Του Ν.Λυγερού

Με τις δυο τριμερείς: Αίγυπτος – Ελλάδα – Κύπρος και Ελλάδα – Ισραήλ – Κύπρος, ακολουθούμε μια στρατηγική. Είναι αυτή της ΑΟΖ. Μπορούμε να κάνουμε τρεις οριοθετήσεις για να ενισχύσουμε το κοινό μας πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο υλοποιούμε τις ενεργειακές μας συμμαχίες και τη διασύνδεση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού και το ηλεκτρικό καλώδιο και ο αγωγός ανήκουν πια στα Projects of Common Interest της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αυτές τις τριμερείς πρέπει να προετοιμάσουμε καλά για να λειτουργήσουν ενεργά από τον Σεπτέμβριο δίχως άλλη καθυστέρηση.

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού που διέρρευσαν στο διαδίκτυο…

Μια σειρά από φωτογραφίες του Αμερικανικού Ναυτικού που... αποδεικνύουν την ύπαρξη ΑΤΙΑ, …δημοσιεύτηκαν σε Γαλλικό περιοδικό που ασχολείται με ανεξήγητα φαινόμενα και στη συνέχεια διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες εκτιμάται πως τραβήχτηκαν από το αμερικανικό υποβρύχιο USS Trepang SSN 674 στην «άκρη» του Αρκτικού Ωκεανού, το Μάρτιο του 1971.

Σε αυτές φαίνονται διάφορα ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας, με πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για εξωγήινα σκάφη που αναζητούν πετρέλαιο και άλλους να ισχυρίζονται πως πρόκειται για μυστικές δοκιμές της αμερικανικής αεροπορίας με στοχο-σκοπευτικά αερόστατα της εποχής εκείνης.

ARD MONITOR: Το γερμανικό κρατικό κανάλι μιλά για το έγκλημα του "μεγάλου ξεπουλήματος" των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας στην γερμανική Fraport – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΙΑ “PLAN B” ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδού ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο! Η Γερμανία έχει παράλληλο νόμισμα από το 2003!

Μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο μπορεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο για το αν είναι αληθής ή όχι.

Η Γερμανία, που θέλει να παρουσιάσει ως την υπέρτατη καταστροφή την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος στην Ελλάδα –κάποιοι μάλιστα είπαν ότι δεν είναι δυνατή η ύπαρξη παράλληλου νομίσματος στην Ευρωζώνη–, κουνώντας αυστηρά το δάχτυλο στους κυβερνώντες και τρομοκρατώντας , με τους «γνωστούς-άγνωστους» τρόπους τους Έλληνες πολίτες, επιτρέπει εδώ και χρόνια την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος σε αρκετές περιοχές της επικράτειάς της και μάλιστα με την ίδια αξία που έχει το ευρώ!
OXI ευρω αλλά…

Εξοργισμένος ποδηλάτης σήκωσε αυτοκίνητο γιατί εμπόδιζε τη βόλτα του - Ο Βραζιλιάνος Hulk (Βίντεο)

Το βίντεο με τον άντρα που βλέπετε να πρωταγωνιστεί σε αυτό, έγινε viral, δηλαδή ανάρπαστο. Όπως φαίνεται, ο εν λόγω χειροδύναμος άντρας καταφέρνει και σηκώνει ένα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο μέσα στην ειδική λωρίδα για τους ποδηλάτες.

Ο εν λόγω ποδηλάτης, φαίνεται να πιάνει στα χέρια του ένα Fiat Uno σε πόλη της Βραζιλίας, και να το μετακινεί, αλλά υπάρχουν χρήστες που αμφισβητούν την αυθεντικότητα του βίντεο λέγοντας ότι δεν είναι πραγματικό.

Τι λέει ο Βαρουφάκης στον Κρούγκμαν για τα περί εσχάτης προδοσίας «Δεν το έχεις ακούσει Paul;»

Μέσω Twitter σχολιάζει ο Γιάννης Βαρουφάκης τις αντιδράσεις και τις μηνύσεις που προκάλεσαν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το σχέδιο που επεξεργαζόταν ο τέως υπουργός Οικονομικών.
Αφορμή, στάθηκε ένα άρθρο γνώμης του Paul Krugman στους New York Times όπου ο γνωστός οικονομολόγος εκφράζει την έκπληξή του που ο κόσμος σοκάρεται με την είδηση ότι η Ελλάδα είχε πράγματι σχέδια εισαγωγής παράλληλου νομίσματος σε περίπτωση που αυτό κρινόταν αναγκαίο.