Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό SternΗ παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί Ελληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις ?, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις ?. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Το ζήτημα πάντως είναι, ότι τελικά δεν εξαπατάτε μόνο τον εαυτό σας αλλά κι' εμάς. Στην ουσία, ουδέποτε φανήκατε αντάξιοι του ευρώ, μιας και παρά την εισαγωγή του, δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να εκπληρώσετε τα κριτήρια σταθερότητας. Στην ΕΕ είσαστε ο λαός που ξοδεύει τα μεγαλύτερα ποσά σε καταναλωτικά αγαθά. Θα θέλαμε, ο πρωθυπουργός σας Γ. Παπανδρέου να προχωρήσει στο πρόγραμμά του, όμως προφανώς αυτό δεν το θέλετε εσείς, αφού συνεχίζετε απτόητοι, ν' απεργείτε. Μη μας λέτε λοιπόν, ότι μόνο οι πολιτικοί ευθύνονται για την καταστροφή.

Έστειλαν στον Κωνσταντίνο χαρτί για περαίωση!


Δεν είναι γνωστό αν έχει μπλοκάκι, πάντως το χαρτί της περαίωσης το έλαβε και ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος…

από τον οποίο το ελληνικό δημόσιο ζητά 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News ο τέως έλαβε το χαρτί της περαίωσης, για να… τακτοπιοήσει εκκρεμότητες για χρήσεις από το 2000 ως το 2004.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!!Σοκάρουν τα νέα μέτρα στα εργασιακά, αλλά σοκάρει και η φοροαπαλλαγή των… φοροφυγάδων στους οποίους χαρίστηκαν συνολικά 24 δις ευρώ, σύμφωνα με το νέο πολυνομοσχέδιο. Τα νέα δεδομένα στην φορολογία, όπως αποφασίστηκε κατά το υπουργικό: