Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

CNN: 36 λόγοι για να επισκεφτείς την Ελλάδα -Νησιά, χωριά, ούζο και δίπλες - ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ (Εικόνες)

Γαλάζιος ουρανός, σμαραγδένιες θάλασσες και ασβεστωμένα χωριά. Ετσι, περιγράφει το CNN την Ελλάδα.
Το αμερικανικό δίκτυο σε δημοσίευμά του παρουσιάζει 36 λόγους για να επισκεφτεί ένας ταξιδιώτης τη χώρα μας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πανέμορφα μέρη αλλά και να γευτούν νόστιμη κουζίνα.

Προειδοποίηση Ταγιάνι στην Άγκυρα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

«Η Άγκυρα να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο»
Προειδοποίηση προς την Άγκυρα να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο απηύθυνε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, ζητώντας και την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτών. 

Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι πάγιο αίτημά μας και αυτό περιλαμβάνει και τους δύο Έλληνες στρατιώτες, είπε ο Ταγιάνι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής.

Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Τουρκία: Η συνθήκη της Λωζάνης δεν αναθεωρείται και δεν επικαιροποιείται

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία ότι η συνθήκη της Λωζάνης δεν αναθεωρείται και δεν επικαιροποιείται στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος - Μήνυμα και στα Σκόπια: Θέτει ως προϋπόθεση για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση την εξάλειψη του αλυτρωτισμού από την ονομασία.
Σαφές μήνυμα προς την Τουρκία περιελάμβανε το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους απόδημους Έλληνες με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προκόπης Παυλόπουλος η συνθήκη της Λωζάνης δεν αναθεωρείται ούτε επικαιροποιείται.

«Σαχάρα» η Κρήτη: Δέκα φορές πάνω από το κανονικό η αφρικανική σκόνη - Ενώ στη βόρεια Ελλάδα ο υδράργυρος έδειξε 0!(Βίντεο - Φωτο)

Με μαντήλια και μάσκες οι κάτοικοι - «Πολλοί άνθρωποι στα επείγοντα, δεν θυμάμαι να έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», δηλώνει ο διευθυντής της Πνευμονολογικής του ΠΑΓΝΗ  - «Ασφυξία» και σε άλλες περιοχές της χώρας
Πρωτοφανούς έντασης χαρακτηρίζεται το φαινόμενο της μεταφοράς αφρικανικής σκόνης που βρίσκεται σε εξέλιξη, «πνίγοντας» στην κυριολεξία ένα μεγάλο τμήμα της Ελλάδας.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Κρήτη, όπου τις τελευταίες ώρες η ορατόητα είναι από περιορισμένη έως μηδενική, με τους κατοίκους να χρησιμοποιούν από μαντήλια μέχρι και αντιασφυξιογόνες μάσκες για να προστατευτούν από τη σκόνη.

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ - Ακραία πρόκληση της Άγκυρας

Δύο τουρκικά F-16 πέρασαν 2.000 πόδια από το Σινούκ με τον αντιστράτηγο Στεφανή κι άλλους ανώτατους αξιωματικούς - Δύο φορές παρενόχλησαν το ελληνικό ελικόπτερο κατά την πτήση από Ρόδο προς Ρω και Στρογγύλη - Είστε σε τουρκικό εναέριο χώρο, έλεγαν από τον ασύρματο
Το ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ, μαζί με 16 ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, μεταξύ αυτών και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, παρενοχλήθηκε δύο φορές σήμερα από τους Τούρκους.