Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Λονδίνο 2017: Πρωταθλήτρια κόσμου η ανίκητη Κατερίνα Στεφανίδη(Βίντεο - Φωτο)

ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι και... επίσημα διάδοχος της Γέλενα Ισινμπάγεβα, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Λονδίνου με άλμα στα 4,91μ.!AdTech Ad
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι η απόλυτη "βασίλισσα των αιθέρων", αφού μετά από το χρυσό στο Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Λονδίνο!

Ακιντζί: Δεν υπάρχει απόφαση για άνοιγμα των Βαρωσίων

Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει απόφαση για άνοιγμα των Βαρωσίων, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, προσθέτοντας ότι για να γίνει κάτι τέτοιο είναι σημαντικό να γίνει στο πλαίσιο της προσαρμογής με τις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, ο Τ/κ ηγέτης ισχυρίστηκε ότι η ε/κ πλευρά δεν προσαρμόστηκε στις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών, λέγοντας ότι σε κάθε διαδικασία για λύση συμπεριφέρεται «σαν νύφη που δεν θέλει να χορέψει».

Η καταστροφή των Κυθήρων -Η φωτιά έκανε στάχτη 20.000 στρέμματα - ΚΑΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ (Εικόνες)

Σε στάχτη μετέτρεψε περισσότερα από 20.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης η φωτιά που έκαιγε στα Κύθηρα επί τρία συνεχόμενα ημερόνυχτα.
Οι εικόνες στο φως της ημέρας από τα σημεία που πέρασαν οι φλόγες είναι ενδεικτικές της καταστροφής που προκάλεσαν σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του νησιού. Την ίδια στιγμή η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για ερωτηματικά και ευθύνες για την φωτιά.

Εντυπωσιακό φαινόμενο: Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης μαζί! - Ορατό και στην Ελλάδα

Η έκλειψη, που θα διαρκέσει δύο ώρες, θα φτάσει στο αποκορύφωμά της λίγο πριν τις 21:22-Ανοιχτό το Αστεροσκοπείο - Εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, που θα μείνουν ανοιχτά για το κοινό έως αργά τη νύχτα Συνολικά 115 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία θα είναι ανοιχτά απόψε το βράδυ, ώστε το κοινό να απολαύσει σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Συνολικά σε 93 από τους χώρους αυτούς θα πραγματοποιήσουν δρώμενα (μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρησητου έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις, θέατρο σκιών) ενώ άλλοι 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Προκηρύσσονται δύο διαγωνισμοί για έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη - Οι σχετικές αποφάσεις έχουν υπογραφεί από τον Γιώργο Σταθάκη

Αιτήσεις από την κοινοπραξία Total-ExxonMobil-ΕΛ.ΠΕ., που ενδιαφέρεται για τις θαλάσσιες περιοχές Νοτιοδυτικά και Δυτικά της Κρήτης, και την Energean Oil & Gas, για θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο)
Στην προκήρυξη δύο Διεθνών Διαγωνισμών για την παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και την Κρήτη, προχωρά το υπουργείο Ενέργειας.

Οι νέες προκηρύξεις για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων προωθούνται ύστερα από τις αιτήσεις που υπέβαλαν, η κοινοπραξία Total-ExxonMobil-ΕΛ.ΠΕ., που ενδιαφέρεται για τις θαλάσσιες περιοχές Νοτιοδυτικά και Δυτικά της Κρήτης, και της Energean Oil & Gas, για θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα (Ιόνιο).