Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Δείτε εδώ ξανά την μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού από το thebest.gr

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ thebest.gr

Πάτρα ΤΩΡΑ: Καρναβάλι ήταν και πάει... - Στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος-Μέρκελ!!! SHOW ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ

Από το thebest.gr

21:55 Στην σκηνή που έχει στηθεί στο μόλο της Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά το σόου με τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα, ανέβηκαν τα "Κόκκινα Χαλιά", το γλέντι συνεχίζεται...
21:45 Η νύχτα έγινε μέρα. Εκατοντάδες πυροτεχνήματα γέμισαν με φως και χρώματα τον ουρανό της Πάτρας...
21:39 Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία του Πατρινού Καρναβαλιού 2014. Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς έδωσε το σύνθημα να ριχθεί στην πυρά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος – Μέρκελ.

Πάτρα: Η ΙΔΑΝΙΚΗ κορύφωση της Καρναβαλικής Πρωτεύουσας - 30.000... "τρελοί" πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης - ΦΩΤΟ

Από το thebest.gr

Χτύπησε κόκκινο το θερμόμετρο των χιλιάδων καρναβαλιστών που πραγματικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας αναστατώνοντας όλη την πόλη σε ένα μεθυστικό πανηγύρι χαράς που συνεπήρε σε ασταμάτητο χορό και τους πλέον ανυποψίαστους.
Ακόμα και ο καιρός που λίγο πριν την παρέλαση της Κυριακής φαινόταν θυμωμένος, δεν κατάφερε να τα βάλει με τη χαρά της ζωής που όλα αυτά τα παιδιά-μικροί και μεγάλοι-είχαν μέσα τους και ετοιμάζονταν να την εξωτερικεύσουν με τον πιο ηχηρό και ευφάνταστο τρόπο.

Δείτε τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ(ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ thodwris giovas

ΠΑΤΡΑ: Στο δρόμο 30.000 καρναβαλιστές! Αμείωτο το κέφι - όλα έτοιμα για τη μεγάλη παρέλαση

Με ελάχιστες ώρες ξεκούρασης από τη χθεσινή νυχτερινή ποδαράτη, το ραντεβού ανανεώνεται για σήμερα το μεσημέρι,  όπου το καρναβαλικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη. Είναι η ώρα της αποκορύφωσης, της απόλυτης κλιμάκωσης της νεανικής ορμής, της φαντασίας, του αυθορμητισμού και της εορταστικής διάθεσης. Η ώρα της Μεγάλης Παρέλασης της Κυριακής όπου όλοι συντονίζονται σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς, η ώρα που οι δρόμοι της πόλης πλημμυρίζουν με πλατιά χαμόγελα, σατιρικά τερτίπια, πολύχρωμα ποτάμια καρναβαλιστών και απροσδόκητες σκηνές ζωής.
Το καρναβαλικό δαιμόνιο των πληρωμάτων χτύπησε και φέτος κόκκινο και άντλησε θέματα από την οικονομική κρίση και τα δεινά της, προσεγγίζοντας με  αφοπλιστικό, σατιρικό, σκωπτικό, χιουμοριστικό και συχνά καυστικό και ανατρεπτικό τρόπο ποικίλες και διαφορετικές εκδοχές των όσων ζούμε. ενώ μια ευρύτατη θεματολογία κινητοποίησε πλήθος άλλων ευρηματικών ιδεών με αμίμητες φανερώσεις.

Πάτρα: 120.000 σοκολάτες θα πετάξουν οι σοκολατορίχτες

Είναι το ιδιαίτερο έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού. Ο "πόλεμος" της σοκολάτας. Στο τέλος της σημερινής παρέλασης οι σύλλογοι των σοκολατοριχτών θα πετάξουν περίπου 120.000 σοκολάτες.
Οπως ανέφερε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του συλλόγου Σοκολατομαχίες Περικλής Δημητρόπουλος, στις παρελάσεις θα μοιραστούν κοντά στα 120.000 κομμάτια, κυρίως twix,snickers, bounty, milky way, maltesers και M&ms που θα γλυκάνουν τον κόσμο.

Πάτρα: "Έβρεξε" κέφι, χρώμα και δημιουργία! Δεν πτοήθηκαν από τη βροχή οι καρναβαλιστές - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη νυχτερινή ποδαράτη



Σχόλιο από ALEXANDER


Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη με τέτοια βροχή η οποία σε κάποια σημεία ήταν καταρρακτώδης η παρέλαση θα είχε ματαιωθεί...ΟΧΙ όμως στην Πάτρα…συνεχίζουμε…

Από το thebest.gr
 
Είτε με ήλιο είτε με βροχή, είτε μέρα είτε νύχτα, η Πάτρα κάνει καρναβάλι!Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον ο κορυφαίος θεσμός του Πατρινού Καρναβαλιού.
Σήμερα το μεσημέρι στις 2 ξεκινά η μεγάλη παρέλαση ενώ χθες το κέφι και η αισιοδοξία πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης παρά τον άσχημο καιρό. Τα άρματα του Δήμου και περίπου 30.000 καρναβαλιστές χθες στη νυχτερινή ποδαράτη δημιούργησαν έναν πολύχρωμο καμβά.
Το thebest.gr μετέφερε τον παλμό της παρέλασης μέσα από τη ζωντανή μετάδοση της νυχτερινής ποδαράτηςτου Πατρινού Καρναβαλιού που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου, το thebest.gr. , με παρουσιαστές τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη Λίλα Μπακλέση.
ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ