Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Πως ήταν στην πραγματικότητα το εσωτερικό του Παρθενώνα μέσα από μια τρισδιάστατη απεικόνιση που εντυπωσιάζει(Βίντεο - Φωτο)

Εσωτερικό Παρθενώνα: Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά και πολυβραβευμένα αξιοθέατα του κόσμου. Πώς θα ήταν στις μέρες μας, αν δεν είχε υποστεί μεγάλο αριθμό φθορών; 

Ένα πρότζεκτ προχώρησε στην αναδημιουργία μερικών συναρπαστικών αρχαίων κτισμάτων.

Ανάμεσα σε αυτά, συγκαταλέγεται και ο Παρθενώνας.

Ποια “Μήδεια”; ΣΣΕ και ΣΜΥ εκπαιδεύονται όπως θα πολεμήσουν! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις, λέει το παλαιό όσο και ο πόλεμος αξίωμα. Και οι Ευέλπιδες, όπως και οι μαθητές της ΣΜΥ, βάλθηκαν να το αποδείξουν αγνοώντας ακόμα και την “Μήδεια”, πολεμώντας το κρύο, το χιόνι, μαζί με τον “αντίπαλο”, μέσα στην απόλυτη βαρυχειμωνιά. Το βίντεο και οι φωτογραφίες που αποδέσμευσε το ΓΕΣ το αποδεικνύουν περίτρανα.

“Το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2021, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) και η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στο πλαίσιο της χειμερινής τους εκπαίδευσης και εκμεταλλευόμενες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διεξήγαγαν την εκπαίδευσή τους σε χιονοσκεπή εδάφη και υπό συνθήκες δριμέος ψύχους.Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών περιέλαβε, αντικείμενα επιχειρησιακής και ειδικής εκπαίδευσης, ατομικής τακτικής, καθώς και αντικείμενα εξοικείωσης με τη διαβίωση σε δυσμενείς χειμερινές συνθήκες στην ύπαιθρο”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Λαθρομετανάστες, ΜΚΟ, κυκλώματα, ΕΣΟΘΕ και Ραντάρ OTH στην Κρήτη

Από Σάββας Δ. Βλάσσης
Από το doureios

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητος το τελευταίο διάστημα για τον ξεδιάντροπο ρόλο ΜΚΟ που ενισχύουν την διακίνηση λαθρομεταναστών από την Τουρκία καθώς και οι συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή σε οργανωμένα κυκλώματα που διενεργούν τις παράνομες δραστηριότητες στην ελληνική επικράτεια, αποκαλύπτουν τους δρώντες σε χαμηλό “επιχειρησιακό” επίπεδο, σε αυτήν την υβριδικού τύπου επίθεση που υφίσταται η χώρα από το κράτος συμμορία. Αυτό που δεν ομολογείται

“Ποτέ δεν υπήρξε αίμα στα χέρια των Τούρκων”!!! Τι είπε τώρα ο Ερντογάν!

Σε δηλώσεις που έκανε ο Ερντογάν μεταξύ άλλων είπε τα εξής: “Στα χέρια μας δεν υπάρχει το αίμα ούτε ενός αθώου. Ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει. Σε εμάς δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει, η ντροπή της εκμετάλλευσης μιας περιοχής η μιας κοινωνίας. Οι πρόγονοι μας δεν μας άφησαν τέτοια κληρονομιά. Εμείς ποτέ δεν υπήρξαμε τύραννοι. Ποτέ δεν υποστηρίξαμε τυράννους. “Αυτό κάναμε σε Συρία, Λιβύη, Κύπρο, Καραμπάχ και Ιράκ. Σήμερα η Τουρκία βαδίζει προς τον στόχο της να καταστεί ηγέτιδα δύναμη”, είπε.

Σχετικά με τους Κούρδους ανέφερε: “Σας λέω πως το έθνος μας θα ζητήσει λογοδοσία από εσάς για τους