Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν

Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν είναι ποίημα που έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός το 1823, τμήμα του οποίου αποτελεί τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας (από το 1865) και της Κύπρου.
Το ποίημα γράφτηκε από τον Διονύσιο Σολωμό τον Μάιο του 1823 στη Ζάκυνθο και έναν χρόνο αργότερα τυπώθηκε στο Μεσολόγγι. Το ποίημα συνδυάζει στοιχεία από τον ρομαντισμό αλλά και τον κλασικισμό. Οι στροφές που χρησιμοποιούνται είναι τετράστιχες, ενώ στους στίχους παρατηρείται εναλλαγή τροχαϊκών οκτασύλλαβων και επτασύλλαβων. Το 1828 μελοποιήθηκε από τον Κερκυραίο Νικόλαο Μάντζαρο πάνω σε λαϊκά μοτίβα, για τετράφωνη ανδρική χορωδία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 25/3/2014



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ  25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ…
ΑΛΛΑ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ…

Διάλεξη του Ν.Λυγερού:"Στρατηγική Ανάλυση Συνθήκης Βερολίνου "(Βίντεο)



Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα:
"Στρατηγική Ανάλυση Συνθήκης Βερολίνου ".
Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας.
Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, ώρα: 19.00

Διάλεξη του Ν.Λυγερού:"Η απαγόρευση της βαρβαρότητας"(Βίντεο)

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Η απαγόρευση της βαρβαρότητας". 
Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας. 
Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, ώρα: 11.00. 

Επέλαση καταιγίδων τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα... Είχε προηγηθεί επέλαση αεροψεκασμών!!! (Συγκεντρωτική αναφορά αεροψεκασμών)

Καταιγίδες προβλέπονται τις επόμενες ώρες σε πολλά σημεία της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα σε πολλά σημεία της δυτικής, κεντρικής αλλά και βόρειας Ελλάδας.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από κατά διαστήματα βροχή και αστραπόβροντα, ενώ σε
περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής κυρίως Ελλάδας, ίσως σημειωθεί και χαλάζι γι' αυτό δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

Τα πιο έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το greekweather, φαίνεται να σημειώνονται στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο και την Μακεδονία.

Η ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ «THE LAST ELECTION 14» -

Την εμφάνιση στην ιντερνετική σκηνή έχει κάνει τον τελευταίο καιρό μία μυστήρια ιστοσελίδα, με το τίτλο «thelastelection14» (Η τελευταία εκλογή 14), η οποία τράβηξε αμέσως τα βλέμματα όλων των συνομοσιολογικού ενδιαφέροντος ιστότοπων σε όλο τον κόσμο χάρις των προειδοποιητικών κωδικοποιημένων μηνυμάτων της.
Όλα ξεκίνησαν στις 9 Μαρτίου του 2014, όταν η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε ένα δυσοίωνο ρολόι αντίστροφης μέτρησης, που έδειχνε μόνο αριθμούς που κατά τη στιγμή της έναρξης έγραφαν, 6 ημέρες, 13 ώρες, 3 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. Εκτός από το ρολόι, εμφανιζόταν στο φόντο και το Αμερικανικό έμβλημα της NSA ( National Security Agency - Μυστική Υπηρεσία Των ΗΠΑ ) αναποδογυρισμένο, ενώ η εικόνα έγραφε με μεγάλα γράμματα United States of America.

D.Grishin: Τα ρομπότ θα αποτελέσουν το επόμενο boom market του $1 τρισ. υποστηρίζει ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος

D.Grishin: Τα ρομπότ θα αποτελέσουν το επόμενο boom market του $1 τρισ. υποστηρίζει ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος
Ο Dmitry Grishin πιστεύει στη δύναμη της μηχανής και ακόμα περισσότερο των ρομπότ. Είναι ο συνιδρυτής  του mail.ru και ο επικεφαλής του μεγαλύτερου fund στον κόσμο που ασχολείται αποκλειστικά με τα ρομπότ, το Grishin Robotics. Ο τομέας δράσης του, τού επέτρεψε να βγάλει δισεκατομμύρια και ο ίδιος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη αγορά θα αποτελέσει την επόμενη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 1 τρισ. δολάρια σε λίγα μόλις χρόνια!
Ο 36χρονος Grishin κατάγεται από τη Ρωσία και το 2001 αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Θα υπακούατε στις εντολές ενός ρομπότ;(Βίντεο)


Πείραμα απέδειξε ότι οι άνθρωποι συμμορφώνονται με τις υποδείξεις ενός ρομπότ
Ένα πείραμα από μια ομάδα ερευνητών από το εργαστήριο Human Computer Interaction (MCI) στη Manitoba του Καναδά, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν μια εργασία, ακόμη κι αν δεν το θέλουν, επειδή έχουν λάβει εντολές από… ένα ρομπότ.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο blog της ιστοσελίδας τους, οι ερευνητές περιγράφουν το πείραμα που διεξήγαγαν, με σκοπό να μάθουν περισσότερα για το πώς θα αντιδρούσε ένας άνθρωπος σε ένα αφεντικό-ρομπότ –σε αντίθεση με έναν κανονικό άνθρωπο- και τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξαν.

Ανήκουμε κάπου, κάποιοι μας κατέχουν


Ανήκουμε κάπου, κάποιοι μας κατέχουν. Νομίζω πως η Γη, σε κάποιες άλλες εποχές, ήταν μια έρημη χώρα και κάποιοι άλλοι ήρθαν εδώ πριν από εμάς, την εξερεύνησαν, την αποίκισαν, έφτιαξαν μεταλλάξεις και στο τέλος άρχισαν μεταξύ τους ένα μεγάλο πόλεμο.
Τώρα πια, κάτι πολύ περίεργο κατέχει την Γη, που έγινε η αιτία να φύγουν όλοι οι άποικοι.
Ίσως να είμαστε προορισμένοι να μας χρησιμοποιούν, έχοντας την ψευδαίσθηση της ελευθερίας και της δημιουργίας, ίσως να υπάρχει κάποιος κανονισμός που να διαχωρίζεται σε πολλές κατηγορίες. Κάτι έχει πάνω μας νόμιμο δικαίωμα, κάτι μας εξουσιάζει, αφού πρώτα πλήρωσε το αντίτιμο για να πάρει την ιδιοκτησία που παλιότερα ανήκε αλλού.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Ισραήλ κλείνει όλες τις πρεσβείες του ... ΓΙΑΤΙ ;(Βίντεο)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του εβραϊκού κράτους όλες οι ισραηλινές διπλωματικές αποστολές, είτε είναι πρεσβείες είτε προξενεία είτε αντιπροσωπείες πρόκειται να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα αρχομένης από τη σήμερα. Την είδηση αυτή αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ
χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή του Ισραήλ το λιγότερο περίεργη.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της απεργίας που έχουν κηρύξει οι διπλωματικοί υπάλληλοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις χαμηλές αποδοχές τους. Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής της ένωσης των διπλωματών στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών του Yaakov Livne σύμφωνα με τις οποίες οι «κινητοποιήσεις έχουν εξελιχθεί σε μια γενική απεργία για πρώτη φορά στην ιστορία του Ισραήλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΙ...

Αφορμή του παρόντος έδωσε η είδηση ότι η νέα πραξικοπηματική Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, φυγάδευσε και παρέδωσε όλο το χρυσό της φτωχιάς Ουκρανίας στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, της Ν.Τ.Π. Παρέδωσαν όλο το χρυσό των φτωχών Ουκρανών στο Πρόεδρο τηςΝέας Τάξης Πραγμάτων ROTHSCHILD, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης που τους εγκατέστησε κυβερνήτες της Ουκρανίας, με τη γνωστή πραξικοπηματική μέθοδο. Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π., εις ένδειξη ευγνωμοσύνης από τα πιόνια τους, δεν θέλουν μαρμάρινες προτομές & στεφάνους, αλλά προσφορά & δώρα σε ΧΡΥΣΟ!!! Είναι οι σύγχρονοι Μήδες. Θέλουν το χρυσό των Κρατών της Γης. Οι πληροφορίες λένε για 40 τόνους χρυσού....

Έκτακτο... Έσκασε η βόμβα !!! Η Ρωσία θα κατασκευάσει άμεσα στρατιωτική βάση στην ... Αργεντινή !!!

Έκτακτο... Έσκασε η βόμβα !!! Η ρωσία θα κατασκευάσει άμεσα στρατιωτική βάση στην ... Αργεντινή !!!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Πολεμικό Ημερολόγιο , Οι πρόεδροι της Ρωσσίας και της Αργεντινής Β. Πούτιν και Χριστίνα Φερνάντες , ήλθαν σε συμφωνία για την κατασκευή από την Ρωσία στο έδαφος της Αργεντινής "Αδιευκρινήστου Αριθμού Ρωσικών Στρατιωτικών Βάσεων"

Όπως ανακοίνωσαν πρίν από λίγο Ρωσσικά μέσα ενημέρωσης η συμφωνία επετεύχθη μετά από διαπραγματεύσεις κάτω από άκρα μυστηκότητα την στιγμή που οι Αμερικάνοι κινούν γη και ουρανό για την απομόνωση της Μόσχας...

Ο Ερντογάν μας καλεί να καταρρίπτουμε τα μαχητικά του στο Αιγαίο!

O Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα “καουμποϊλίκια” του. Δικαιολογώντας την κατάρριψη του αεροσκάφους της Συρίας από F - 16 της τουρκικής ΠΑ είπε ότι αυτή έγινε γιατί το αροσκάφος της Συρίας παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας

“Γιατί αν παραβιάσεις τον εναέριο χώρο μου, θα δεχτείς ισχυρό πλήγμα ύστερα από αυτό", είπε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη βορειοδυτική Τουρκία ενόψει των δημοτικών εκλογών της 30ης Μαρτίου.

Η μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη που "τρέλανε" το Yale

Τους καθηγητές του διεθνώς κορυφαίου Πανεπιστημίου Yale εντυπωσίασε με τις γνώσεις της μια 18χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο σε Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Η Κυβέλη Μαυρομάτη έγινε δεκτή για να σπουδάσει σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και έτσι έχει την ευκαιρία να διδαχθεί από νομπελίστες, προέδρους των ΗΠΑ, παγκόσμιους ηγέτες και σπουδαίους επιστήμονες!

«Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη επειδή οι κόποι και οι προσπάθειές μου έπιασαν τόπο» λέει η 18χρονη μαθήτρια των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. «Χαίρομαι γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να σπουδάσω σε ένα πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκουν καθηγητές που έχουν βραβευτεί με Νόμπελ και επιστήμονες που με τις έρευνές τους προάγουν την ανθρωπότητα».

Νεκρός ο νεοναζί ηγέτης του Δεξιού Τομέα της Ουκρανίας;(ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός έπεσε την περασμένη νύχτα, με δύο σφαίρες στην καρδιά, ο διάσημος και άγριος ακροδεξιός ηγέτης της οργάνωσης Δεξιός Τομέας Αλεξάντρ Μουζίχκο, ο οποίος είχε σπείρει τον πανικό στους οπαδούς του έκπτωτου Γιανουκόβιτς.

Ο Μουζίχκο δολοφονήθηκε στην περιοχή Ρόβνο, δυτικά της Ουκρανίας, σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως αναφέρει το αγγλόφωνο δελτίο της Russia Today.

Ανενόχλητοι οι Τούρκοι κάνουν μια ζωή οτι γουστάρουν, με την στήριξη ΗΠΑ και ΝΑΤΟ (Ε.Ε.). Κατά τα άλλα μας λένε για ανθρώπικα δικαιώματα και διεθνές δίκαιο

Ο Ερντογάν εκανε δηλωσεις και ειπε οτι "οποιοδήποτε πολεμικο αεροπλανο παραβιασει τα συνορα μας θα καταρίπτεται απευθειας χωρις προειδοποίηση". Εδω στην Ελλαδα εμεις τι κανουμε που καθε μερα ο Ερντογαν κανει βολτες στο Αιγαιο και μας παραβιαζει τα συνορα? Τα ΜΜΕ γιατι δεν το αναφερουν αυτο? 

Ε.Ε., Ανθρωπινα Διακαιώματα, Διεθνές Δίκαιο και παπαριες. Κανείς δεν πειράζει την Τουρκία. Στην Ελλαδα καθε μερα παραβιαζει συνορα με πολεμικα αεροπλανα και πλοια. Στέλνει καθε μερα λαθρομεταναστες. Στην χωρα μας δεν τους στελνει οπλισμενους ακομα. Στην Συρια ομως το κανει...Οπλισμένους φασίστες να ριξουν τον Ασαντ και παραλληλα με την ευκαιρία να καθαρισουν Χριστιανούς.

Τουρκική επίδειξη δύναμης στη Ζουράφα …ενώ κάνουν λόγο και για παρενόχληση!

Το Ελληνικό σκάφος ( σύμφωνα με τους Τούρκους ) μετάνιωσε για την παρενόχληση …Με τους κυματισμούς  που προκάλεσε το Τούρκικο απομακρύνθηκαν!
Ψαράδες που βγήκαν από το λιμάνι της Ενέζ-νομού Ανδριανούπολης , ψαρεύοντας σε διεθνή ύδατα κοντά στην βραχονησίδα Ζουράφα, όπως πάντα έτσι και τώρα (ανέφεραν ότι ) παρενοχλήθηκαν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού.
Η παρενόχληση 15 λεπτών στην περιοχή που είναι γνωστή ως βραχονησίδα Ζουράφα, το Σάββατο έγινε και στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Τι ήταν αυτό που έριξε το Boeing; Εθνοψυχολόγος δεν αποκλείει το «ασιατικό αμόκ»

Ενώ η μαλαισιανή κυβέρνηση έκανε γνωστό ότι το εξαφανισμένο Μπόινγκ έχει πέσει στο νότιο Ινδικό και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες, τα αίτια αυτής της πτώσης παραμένουν ακόμη άγνωστα, με αποτέλεσμα διάφορα σενάρια να ακούγονται ως πιθανά.

Ένα από αυτά αναλύει στην εφημερίδα Le Figaro η εθνοψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Paris V Rebecca Duvillié, η οποία κάνει λόγο για τη συμπεριφορά που έχει ένα όνομα στην ασιατική κουλτούρα: «Αμόκ».
Το φαινόμενο αυτό, που είναι ψυχική διαταραχή και που δεν πρέπει, όπως τονίζει η Duvillié να αποκλειστεί από την έρευνα έχει συναρπάσει επιστήμονες και συγγραφείς.

Καὶ νά… Μία θαυμασία εὐκαιρία γιὰ νὰ γίνουμε ἐλεύθεροι!!!

Καὶ νά... Μία θαυμασία εὐκαιρία γιὰ νὰ γίνουμε ἐλεύθεροι!!!
Σήμερα εἶναι μία μοναδικὴ ἡμέρα… Εἶναι μία ἡμέρα ἑορτῆς…
Μὰ ὅπως κάθε χρόνο ἐμεῖς ἀν τὶ νὰ τὴν τιμήσουμε πράγματι, εἰλικρινῶς κι ἐντίμως, ἐπαναλαμβάνοντας τὰ μεγάλα καὶ τὰ γενναῖα καὶ τὰ σπουδαῖα τῶν παππούδων μας, συμπεριφερόμαστε μὲ τὴν λογικὴ τοῦ: «περασμένα μεγαλεῖα καὶ διηγῶντας τα νὰ κλαῖς»…
Αὐτὸ ὅμως ποὺ ὀφείλουμε νὰ συνειδητοποιήσουμε εἶναι πὼς πρῶτα μέσα του ὁ κάθε ἕνας ἀπὸ ἐμᾶς κερδίζει τὸ δικαίωμα στὴν ἐλευθερία καὶ μετὰ πιάνει τὸ σπαθί, τὸ γιαταγάνι, τὴν κουμπούρα ἤ ὅ,τι ἄλλο, γιὰ νὰ τὸ ἐπιβεβαιώσῃ…
Οἱ παπποῦδες μας δὲν σήκωσαν πρῶτα τὸν πόλεμο κατὰ τῶν Τούρκων καὶ μετὰ ἔνοιωσαν μέσα τους ἐλεύθεροι.
Ἀνάποδα τὰ ἔπραξαν ὅλα… Ἀνάποδα… Πρῶτα γέμισαν τὴν καρδιά τους, τὴν σκέψιν τους, τὸ εἶναι τους μὲ Ἐλευθερία καὶ μετὰ τὴν κέρδισαν μὲ τὸ σπαθί τους, ἀλλὰ καὶ μὲ τὸ αἷμα τους…
Ναί, γιὰ νὰ κερδίσῃ κάποιος τὴν ἐλευθερία του πρέπει πρῶτα νὰ τὸ πιστέψῃ… Ἡ πρώτη μάχη, ἡ πιὸ δύσκολη, ἡ πιὸ σοβαρή, γίνεται μὲ τοὺς ἑαυτούς μας… Ἐὰν ἐμεῖς μέσα μας αἰσθανθοῦμε ἐλεύθεροι, τότε πολὺ γρήγορα, ὅ,τι κι ἐὰν θὰ συμβῇ στὸν κόσμο γύρω μας, ἐμεῖς θὰ καταφέρουμε νὰ μεταφέρουμε αὐτὸ τὸ συναίσθημα στὴν καθημερινότητά μας…

Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Δὲν βλέπετε πού θέλουν νὰ κάμουν τὴν Ἑλλάδα παλιοψάθα;»

makrigiannisὉ Λόγος τοῦ Στρατηγοῦ Μακρυγιάννη πάντα διαχρονικός…Ἀπὸ τότε φώναζε γιὰ τὸν ἐκ Δυσμῶν κίνδυνο τῶν φραγκολατίνων!

«Μὴν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτὰ τὰ γκιντὶ πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νὰ μασκαρέψουν καὶ νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες».

Τότε, ἐκεῖ ποὺ καθόμουν εἰς τὸ περιβόλι μου καὶ ἔτρωγα ψωμί, πονώντας ἀπὸ τὶς πληγές, ὅπου ἔλαβα εἰς τὸν ἀγώνα καὶ περισσότερο πονώντας διὰ τὶς μέσα πληγὲς ὅπου δέχομαι διὰ τὰ σημερινὰ δεινά τῆς Πατρίδος, ἦλθαν δύο ἐπιτήδειοι, ἄνθρωποι τῶν γραμμάτων, μισομαθεῖς καὶ ἄθρησκοι, καὶ μοῦ ξηγῶνται ἔτσι: «Πουλᾶς Ἑλλάδα, Μακρυγιάννη».

Δηλώσεις - σάλος από Ρεπούση και Δήμου ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Δηλώσεις - σάλος από Ρεπούση και Δήμου ανήμερα της 25ης Μαρτίου
-Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ): Μιλιταριστικός ο συμβολισμός της στρατιωτικής παρέλασης -Δήμου (Ποτάμι): Οι Έλληνες έκαναν θηριωδίες το ’21 - Η επανάσταση του ‘21 απέτυχε ολοκληρωτικά
Την ώρα που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία γιορτάζουν την εθνική παλιγγενεσία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, Έλληνες πολιτικοί επιμένουν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους.
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η «συνήθης ύποπτη» κ. Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και ο κ. Νίκος Δήμου από το «Ποτάμι» δυναμιτίζουν το κλίμα και με εμπρηστικές δηλώσεις προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Άδωνις: Για όλα φταίει ο λαός(Βίντεο)


Άδωνις: Για όλα φταίει ο λαός
Τον ελληνικό λαό υπέδειξε ως υπεύθυνο ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, για μία σειρά δεινών που έχουν βρει τη χώρα, από τη χρεοκοπία μέχρι τους θανάτους από τον ιό της γρίπης.
Η εμφάνιση του υπουργού Υγείας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», επιβεβαίωσε ξανά τη δέσμευσή του στην πολιτική λιτότητας της τρόικας, βλέποντας μόνο το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα και παραβλέποντας τη διάλυση του ελληνικού συστήματος υγείας, την τεράστια μάζα των ανέργων και ανασφάλιστων, την αύξηση των αυτοκτονιών, την επανεμφάνιση μολυσματικών ασθενειών.

Μαλαισία: Θρίλερ χωρίς τέλος - Ανακήρυξαν νεκρούς τους επιβάτες χωρίς να βρουν συντρίμμια-Ανεστάλησαν οι έρευνες λόγω κακοκαιρίας

«Δεν κρύβουμε καμία πληροφορία από τις οικογένειες και το κοινό. Επικεντρώνουμε τις έρευνές μας στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Νατζίμπ Ραζάκ.Τη στιγμή που οι δραματικές εξελίξεις για την τύχη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, σκεπάζουν με οργή και  θρήνο τις οικογένειες των 239 αγνοουμένων, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την τύχη της πτήσης MH370.

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ισοβίτης σκότωσε σωφρονιστικό υπάλληλο

Αλβανός κατάδικος κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό 46χρονου υπαρχιφύλακα ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του - Ποινη ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία εξέτιε ο Αλβανός Ιλία Καρέλι.
Μια δολοφονία απίστευτης αγριότητας συνταράσσει την κοινή γνώμη ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι κάρφωσε αυτοσχέδιο μαχαίρι στο λαιμό του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου σημειώθηκε η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση.

Νίκος Ξυλούρης -Ο Θούριος του Ρήγα Φερραίου Βελεστινλή(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NektariosR

Βέμπο - Το Τραγούδι του Μοριά(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ KoinonEordaias

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SteveTheMacedonian

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ(ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ)...ΒΙΝΤΕΟ